Mijn bevalling met een keizersnede – Kellycaresse

Dia1

Mijn bevalling met een keizersnede : Vandaag deel ik het verhaal van mijn bevalling met een keizersnede van mijn dochter Lana. Een verhaal wat me best wel wat moeite koste om op video te vertellen. Een bevallingsverhaal is ook niet iets wat je zomaar even verteld. Toch merkte ik dat er nog veel vragen waren hiernaar en dat er ook nog veel gezocht wordt op mijn bevallingsverhaal. Ik besloot het verhaal van mijn bevalling met een keizersnede daarop op video te vertellen. Een video zegt veel meer dan een artikel vind ik zelf. Ik was 34 weken zwanger van Lana toen ik een zwangerschapsvergiftiging ontwikkelde die uiteindelijk het Hellp syndroom als gevolg had. Er is daarom gekozen voor een spoed keizersnede om Lana geboren te laten worden. Prematuur maar gezond en wel is Lana geboren op 14-10-2014 om 0.08. Benieuwd hoe dit allemaal gegaan is? Neem dan een kijkje op de video.

Mijn bevalling met een keizersnede

Klik hier als je de video niet kunt zien
Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal om altijd al mijn video’s te volgen.

Ik ben benieuwd wat jullie van de video vonden. Kunnen andere moeders die met een keizersnede bevallen zijn zich hierin herkennen? Zijn er onder mijn lezers nog meer moeders bevallen na een zwangerschapsvergiftiging of zelfs het Hellp syndroom? Ik ben heel erg benieuwd naar jullie reacties en ervaringen. Iedere bevalling is anders en het kan heel goed gaan maar het kan er ook minder als een roze mooie wolk uitzien. Met deze video wil ik dan ook niemand afschrikken, ik wil er puur mijn eigen ervaringen in delen. Een keizersnede heeft een heftige impact op een moeder, ik hoop een volgende keer met een natuurlijke bevalling te mogen bevallen. Hoe dankbaar ik ook ben dat de keizersnede ons leven gered heeft. Wie weet dat dit anderen kan helpen of misschien ook niet. Laat je reactie en ervaringen achter in de comments van dit artikel.

Hoe ben jij bevallen? Met een natuurlijke bevalling of ook een keizersnede? Hoe is dit voor je geweest? Ik ben benieuwd naar jouw verhaal.

Liefs Kelly

Meer van mij lezen?
– 5 tips om van je zwangerschapskilo’s af te komen
– Borstvoeding – mijn verhaal
– Thuisblijfmoeder of werkende moeder?
 De impact van een keizersnede

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

2 gedachten over “Mijn bevalling met een keizersnede – Kellycaresse”

  1. Jeetje wat lijkt jouw verhaal eng veel op het mijne. Ik ben afgelopen weekend ook met 34w bevallen met het HELLP syndroom, nog dezelfde dag toen ik aankwam in het ziekenhuis. Wat heftig! Ik moet helaas onder volledige narcose want mijn bloedwaarden waren te laag voor een epiduraal. Gek dat je niet bij je kindje kunt zijn na haar geboorte :(. Fijn om te weten dat ik niet de enige ben iig!
    Debby onlangs geplaatst…Een kleine verrassingMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.