Outfit of the day: Amsterdam jacquard jacket h&m

Vriendlief maakte tijdens het dagje Amsterdam outfit-foto’s van mij, ik vond deze typisch Amsterdamse achtergrond helemaal geschikt. Toen ik de foto’s aan het bekijken was en de foto van hierboven zag, vond ik mijn insuline pomp (het apparaatje of mini-infuus op mijn lichaam dat mijn insuline voor mijn diabetes regelt) wel heel erg zichtbaar. Het leek me wel goed om dit gewoon aan jullie te laten zien. Het is een klein ‘dopje’ dat door mijn shirt heen schijnt. Ik wil er binnenkort nog wel een artikel aanwijden om te laten zien hoe dat eruit ziet. Anyways, de outfit. Ik draag het bekende jacquard jasje van de H&M en ik ben er echt dol op. Op mijn laatste zwangerschaps-outfot of the day (outfit fashionably big) droeg ik het ook, maar toen kon het niet dicht haha.

Ik draag een jeans van een onbekend merk, en een longsleeve van Vero Moda. De laarsjes die vrijwel niet zichtbaar zijn, zijn exemplaren van Primark. Ik houd van kleding van betaalbare winkels zoals Vero Moda, Primark, H&M etc. Het hoeft van mij niet een merkje te bevatten, en in mijn outfit of the days wil ik juist alledaagse looks laten zien die voor iedereen toegankelijk zijn.

Wat vinden jullie van deze outfit? En waar shoppen jullie het liefst je kleding? Gaan jullie eerder voor merkkleding of zijn jullie ook dol op de wat betaalbare gangbare winkels? Ik ben heel benieuwd, laat het me weten via de comments.

Liefs Kelly

Volg mijn blog via Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

30 gedachten over “Outfit of the day: Amsterdam jacquard jacket h&m”

 1. Ik vind het jasje echt supermooi! Mag gangbare merkkleding ook, haha? Ik ben niet van de designer kleding, maar wel van desigual, dept, maison scotch enzo. Ik heb ook veel kleding van only, vero moda, object en dat soort merken! Het maakt mij op zich niet zoveel uit wat voor merkje er in staat, maar ik kies vaak automatisch voor de iets duurdere dingen (verpest door mama, thanks mom… hahaha)
  xhannahs onlangs geplaatst…Happy challenge |Mijn waardenMy Profile

 2. Het jasje had ik toen ook besteld bij de h&m alleen was te groot voor mij :(. Leuke outfit!
  Ik ben zeker een vaste klant van de h&m. Het past me goed, is mijn smaak en niet te duur! Ik moet zeggen dat als ik meer geld had zeker weten voor een betere kwaliteit kleding zou gaan. Maarja tot die tijd doet de h&m het ook goed 😉
  Susanne onlangs geplaatst…Recept: Healthy Nut CookiesMy Profile

 3. Ik kan áltijd slagen bij H&M haha! Ik die foto aan de zijkant toevallig gemaakt toen je bij Shirley was? Ik herken de achtergrond 😛

 4. Merkkledij is geen must-have voor mij. Ik ga liever naar betaalbare winkels zodat ik meer variatie in mijn kledingkast kan brengen. Het enige waar ik soms wat meer aan kan uitgeven zijn echte basics zoals een klassieke blazer of broek. Tijdloze stukken dus.
  Jessie onlangs geplaatst…Foodgasm – Oven “Fried” ChimichangasMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.