Outfit of the day: Amsterdam jacquard jacket h&m

Vriendlief maakte tijdens het dagje Amsterdam outfit-foto’s van mij, ik vond deze typisch Amsterdamse achtergrond helemaal geschikt. Toen ik de foto’s aan het bekijken was en de foto van hierboven zag, vond ik mijn insuline pomp (het apparaatje of mini-infuus op mijn lichaam dat mijn insuline voor mijn diabetes regelt) wel heel erg zichtbaar. Het leek me wel goed om dit gewoon aan jullie te laten zien. Het is een klein ‘dopje’ dat door mijn shirt heen schijnt. Ik wil er binnenkort nog wel een artikel aanwijden om te laten zien hoe dat eruit ziet. Anyways, de outfit. Ik draag het bekende jacquard jasje van de H&M en ik ben er echt dol op. Op mijn laatste zwangerschaps-outfot of the day (outfit fashionably big) droeg ik het ook, maar toen kon het niet dicht haha.

Ik draag een jeans van een onbekend merk, en een longsleeve van Vero Moda. De laarsjes die vrijwel niet zichtbaar zijn, zijn exemplaren van Primark. Ik houd van kleding van betaalbare winkels zoals Vero Moda, Primark, H&M etc. Het hoeft van mij niet een merkje te bevatten, en in mijn outfit of the days wil ik juist alledaagse looks laten zien die voor iedereen toegankelijk zijn.

Wat vinden jullie van deze outfit? En waar shoppen jullie het liefst je kleding? Gaan jullie eerder voor merkkleding of zijn jullie ook dol op de wat betaalbare gangbare winkels? Ik ben heel benieuwd, laat het me weten via de comments.

Liefs Kelly

Volg mijn blog via Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

30 reacties

 • xhannahs
  22 januari 2014

  Ik vind het jasje echt supermooi! Mag gangbare merkkleding ook, haha? Ik ben niet van de designer kleding, maar wel van desigual, dept, maison scotch enzo. Ik heb ook veel kleding van only, vero moda, object en dat soort merken! Het maakt mij op zich niet zoveel uit wat voor merkje er in staat, maar ik kies vaak automatisch voor de iets duurdere dingen (verpest door mama, thanks mom… hahaha)
  xhannahs onlangs geplaatst…Happy challenge |Mijn waardenMy Profile

 • denise
  22 januari 2014

  oooh leuk dat jasje!
  je pomp valt niet eens op joh,
  en al is ie zichtbaar.. t hoort bij je 🙂
  liefs,
  denise
  denise onlangs geplaatst…tag; de instagram tag!My Profile

 • I scream beauty
  22 januari 2014

  Die kleuren staan je erg mooi!
  I scream beauty onlangs geplaatst…Zo vervelend!My Profile

 • Susanne
  22 januari 2014

  Het jasje had ik toen ook besteld bij de h&m alleen was te groot voor mij :(. Leuke outfit!
  Ik ben zeker een vaste klant van de h&m. Het past me goed, is mijn smaak en niet te duur! Ik moet zeggen dat als ik meer geld had zeker weten voor een betere kwaliteit kleding zou gaan. Maarja tot die tijd doet de h&m het ook goed 😉
  Susanne onlangs geplaatst…Recept: Healthy Nut CookiesMy Profile

 • Lara
  22 januari 2014

  Ik kan áltijd slagen bij H&M haha! Ik die foto aan de zijkant toevallig gemaakt toen je bij Shirley was? Ik herken de achtergrond 😛

 • Tess Evea
  22 januari 2014

  Wat draag je een leuk jasje!

 • Vanessa
  22 januari 2014

  Mooi jasje! Ik koop eigenlijk nooit dure merken. Geef mij maar H&M!
  Vanessa onlangs geplaatst…Mijn favoriete douchegels van dit momentMy Profile

 • Jess
  22 januari 2014

  Staat je prachtig. goed ook dat je die pomp op deze manier laat zien. Het hoort bij je en daar hoef je je niet voor te schamen. Al kan ik me voorstellen dat het heel lastig is. Ik ga meestal wel voor betaalbare kleding. Vrij standaard van de H&M, Vila en Vero Moda.
  Jess onlangs geplaatst…Alle dingen waarvan ik riep dat ik ze nooit zou doen…My Profile

 • Martina
  22 januari 2014

  Leuk jasje!
  Martina onlangs geplaatst…22 Januari 2014 – Face finity foundation max factorMy Profile

 • Pauline
  22 januari 2014

  Leuke outfit! mijn kleding komt ook van betaalbare gangbare winkels hoor, maar ik vind duurdere merken wel leuk…

 • Anne Solveig
  22 januari 2014

  Hahaha, ik heb op bijna dezelfde plek in Amsterdam ook outfitfoto’s gemaakt met dit jasje, enkellaarsjes en een jeans! 🙂 Leuk Kel!
  Anne Solveig onlangs geplaatst…WHAT’S IN MY BAG?My Profile

 • Kimberly
  22 januari 2014

  Leuk jasje is dat zeg! Staat je super leuk!
  Kimberly onlangs geplaatst…HappyChallenge – Wat zijn jouw waarden?My Profile

 • Jessie
  22 januari 2014

  Merkkledij is geen must-have voor mij. Ik ga liever naar betaalbare winkels zodat ik meer variatie in mijn kledingkast kan brengen. Het enige waar ik soms wat meer aan kan uitgeven zijn echte basics zoals een klassieke blazer of broek. Tijdloze stukken dus.
  Jessie onlangs geplaatst…Foodgasm – Oven “Fried” ChimichangasMy Profile

 • Dionne
  22 januari 2014

  Wat een leuke outfit.
  Je foto op je blog in de banner, ziet er mooi uit!

 • Iris
  22 januari 2014

  Mooi jasje, staat je goeeed! 🙂
  Ik hoef ook niet per se merkkleding, nooit gehad ook haha! 🙂

 • Sarah
  22 januari 2014

  Superleuk! Ik heb het jasje zelf ook, ben er dol op.

 • femketje
  22 januari 2014

  dat jasje staat je leuk!
  femketje onlangs geplaatst…Trevor Sorbie – Beautiful Blonde Shampoo.My Profile

 • Lotje
  22 januari 2014

  Je jasje is kei leuk!
  Lotje onlangs geplaatst…My first lipstick from MAC and certainly not my last!My Profile

 • Anouk
  22 januari 2014

  Hele leuke outfit! Vooral het jasje vind ik erg mooi
  Anouk onlangs geplaatst…Nailart: NYC goud met stippenMy Profile

 • WeHeartFit
  22 januari 2014

  Ik ben gek op je jasje!
  WeHeartFit onlangs geplaatst…WeHeartFit Shop is online!!My Profile

 • Kim / Vintage & Beauty
  22 januari 2014

  Leuke outfit! Mij was het pompje nog niet opgevallen hoor.
  Ik koop zelf meestal tweedehands items zoals vintage omdat het niet alleen betaalbaar maar ook uniek is 🙂
  Kim / Vintage & Beauty onlangs geplaatst…Review: First edition of Vintage Per Kg Zuidlaren!My Profile

 • Kim
  22 januari 2014

  Ik blijf dat jasje echt leuk vinden!
  Kim onlangs geplaatst…Catrice Mint me upMy Profile

 • Natasja
  22 januari 2014

  Helemaal gelijk in wat betreft merken! Staat je heel erg mooi, fijn dat het jasje alweer dicht kan, haha. 🙂 Heb met veel plezier vanmiddag je vlog van Amsterdam gekeken!
  Natasja onlangs geplaatst…How-to: Nonchalante up-doMy Profile

 • Rosalie
  22 januari 2014

  AMSTERDAM, AMSTERDAM, AMSTERDAM!! 😀
  Rosalie onlangs geplaatst…Music Of The WeekMy Profile

 • Bianca
  22 januari 2014

  Dat jasje is erg leuk!
  Bianca onlangs geplaatst…NEW IN | Twee nieuwe jasjesMy Profile

 • Kimberley
  22 januari 2014

  Leuke outfit! Ik heb zelf het bijpassende rokje van de H&M en krijg er vaak complimentjes over, hihi 🙂
  Kimberley onlangs geplaatst…Filmpje – De ‘Gewoon niet’ tagMy Profile

 • Jana Vmh
  22 januari 2014

  Ik vind het jasje erg mooi 🙂 !
  Jana Vmh onlangs geplaatst…New: Silky touch blush – EssenceMy Profile

 • Dagmar
  23 januari 2014

  Echt super mooie look en het jasje staat je onwijs leuk! Love it! Xx
  Dagmar onlangs geplaatst…HAPPINESS/ Tips om goed te slapenMy Profile

 • Tineke
  23 januari 2014

  Mijn favoriete winkels zijn de Dorothy Perkins en de Forever 21! Je blazer/jasje is erg mooi!
  Liefs
  Tineke onlangs geplaatst…Outfit: plans have changedMy Profile

 • Nadia
  23 januari 2014

  Ik had het apparaatjes nooit gezien als je niks had gezegt joh =)

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.