Mijn Blond amsterdam collectie

De thee drink collectie (met koekjes!)

Ik ben helemaal weg van Blond Amsterdam. Al een hele tijd (lees : paar jaar) voor we gingen samen wonen was ik mijn Blond uitzet al aan het verzamelen. Mijn vriend vind Blond Amsterdam op zijn zachtst gezegd niet zo leuk (lees: oerlelijk) dus ik dacht, als ik al vroeg begin te verzamelen dan moet mijn heilige servies wel mee haha. Nu het in huis staat vind hij het eigenlijk nog niet zo erg. Hij biedt gasten suiker uit mijn blond-suikerpotje aan, en koekjes uit de blond trommel, toppie!. Blond Amsterdam is ingeburgerd in huize Caresse (lol). Ik krijg laatst een verzoekje in de comments of ik mijn Blond collectie op mijn blog wilde delen. Maar natuurlijk wil ik dat!. Neem een kijkje in mijn Blond Amsterdam collectie.

Foto 1 van links naar rechts: De ‘even bijkletsen’ thee pot met rechaud eronder, melkkan, suikerpotje en de koekjestrommel.

De xxl ‘thee met vriendinnen’ mokken

Deze heerlijke mokken zijn geweldig. Er kan een dubbele kop thee in, en je kunt deze heel fijn vasthouden en dan je handen verwarmen. Uren kletsen met vriendinnen, thee mokken erbij, top! Tijdens het werken achter mijn laptop, tijdens de lunch, op mijn nachtkastje tijdens het borstvoeden, ik drink dagelijks zeker 4 van deze volle mokken op. Ik kom wel aan mijn litertjes vocht en mijn handen blijven lekker warm. Foto 2 van links naar rechts: De Efteling sprookjesbos mok, de sinterklaas mok, de ‘it’s a girl’ mok, de ‘I am in love’ mok.

Ontbijten met Blond Amsterdam

De ontbijt collectie. Fijne kommetjes en bordjes die ideaal zijn tijdens een ontbijt of brunch, een flink gebakje of een ander wat kleinere maaltijd of snack. Foto 3 van links naar rechts: Grote mok met bordje, een grote mok (het bordje ben ik kwijt), Ontbijt kom waar ik al mijn havermout en yoghurt ontbijtjes uit eet, en een groter ontbijtbordje.

De koffie drink collectie

Dit is mijn koffie drink collectie zoals ik het dan noem. Het melkkannetje en de koektrommel hoort er eigenlijk ook bij. Deze kleine koffie mokjes zijn ideaal voor onder de Senseo, lekker met een toefje slagroom die er nog prima bij past (haha). Foto 4 van links naar rechts: Koffie mokjes (even bijkletsen), en de porceleinen ‘thermos’ mokje, ideaal voor onderweg of om mee te nemen naar de computer. Suikerpotje gebruik ik zelf niet maar is ideaal op de salontafel voor gasten.

Diversen

Dit is een bij elkaar geraapt zooitje van random Blond spulletjes. De handdoek gebruik ik bij het sporten, de koektrommel vind ik gewoon leuk op de foto staan en het andere kommetje vind ik qua uiterlijk niet bij de andere producten passen. Dit is een kommetje van de nieuwe Blondelicious lijn. Ik heb ook nog Blond slofjes voor Lana maar die ben ik kwijt (dat gebeurt met een baby’tje in combinatie met een Kelly nogal makkelijk haha), en een toilettasje die ik niet thuis heb liggen.

Vinden jullie dit soort artikelen leuk? Dan wil ik ook nog een artikel maken met mijn vintage/oma servies, ik ben namelijk dol op kitcherige spulletjes. Hebben jullie ook spullen van Blond Amsterdam? Laat het me weten in de comments.

Liefs Kelly

Volg mijn blog via Bloglovin’

 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

47 reacties

 • WeHeartFit
  22 januari 2014

  Ik vind die xxl mokken zo gaaf, ik heb ook mokken van dat formaat van de Woonexpress, het drinkt zo heerlijk. Hoe meer thee er in past, hoe beter haha! En die porceleinen beker voor onderweg is ♥
  WeHeartFit onlangs geplaatst…WeHeartFit Shop is online!!My Profile

 • Hannah
  22 januari 2014

  Ik houuuu echt van blond Amsterdam! Ik heb zelf 2 pastaborden, 3 ontbijtbordjee, een ontbijtkom (waar ik vaak soep uit eet hahah) en een eierdopje! Oh ik heb trouwens ook nog een mobielhoesje, maar waar die is weet ik niet haha. Tegen de tijd dat ik echt op mezelf ga of ga samenwonen heb ik ook wel aardig wat gespaard denk ik 🙂
  Hannah onlangs geplaatst…Happy challenge |Mijn waardenMy Profile

 • Gwen
  22 januari 2014

  Leuk!!! Ik vind Blond er altijd zo gezellig uit zien bij anderen, mr zou zelf te onrustig worden van de drukke printen in de vitrinekast, btje neurotisch dingetje haha. Hier dus een wit servies van Ikea 🙂

 • Tamara
  22 januari 2014

  Ooh i love blond amsterdam. R vind het ook wat minder maar de meeste dingen staan hier ook gewoon in de kast en worden gebruikt 🙂 nette verzameling heb je nog hoor!
  Tamara onlangs geplaatst…Quote ‘Time flies’My Profile

 • marloes
  22 januari 2014

  Leuk om dit te lezen, in 2010 was er een blond Amsterdam hyves pagina en sinds dien spaar ik het ook.
  Nu ik nog thuis woon haal ik het enkel te voorschijn als er vriendinnetjes komen.
  Sommige handwerk stukken zijn eenmalig dus dan ga ik naar de echte blond Amsterdamwinkel in de pijp in adam.
  Zo leuk!

 • Tineke
  22 januari 2014

  Ik ben gek op dit merk, je hebt er al aardig wat van verzameld zie ik wel!
  Liefs
  Tineke onlangs geplaatst…Outfit: Blue mondayMy Profile

 • samantha
  22 januari 2014

  Ik hou ook van blond amsterdam. Alleen heb ik nog maar 2 mokken van blond ha! Jij hebt al heel wat verzameld maar ben ook wel benieuwd naar je andere servies, ik hou ook wel van kitscherig

 • Nadia
  22 januari 2014

  Superleuk je Blond-spulletjes, wat heb je veel! Ik heb zelf niets van Blond, ik heb al genoeg ander servies, er kan (en hoeft)eigenlijk niets meer bij. Vind de XXL-theemokken zo leuk, lekker groot!

 • Saskia
  22 januari 2014

  Ik ben ook gek op blond! Heb er ook aardig wat spulletjes van. Leuk je verzameling te zien!
  Saskia onlangs geplaatst…Waarom moeder zijn zo leuk is..!My Profile

 • Nicole
  22 januari 2014

  Jaaa Blond is leuk he! Heb zelf ook nog best wat.. Weet nog dat ik flink heb gespaard ook met die Unox collectie! Heb daar ook dingen van die ik nu in de winter ook veelvuldig gebruik 😀
  Leuk zo’n overzicht, goed idee!
  Nicole onlangs geplaatst…Lookbook NoppiesMy Profile

 • Joyce
  22 januari 2014

  Leuke verzameling heb je!
  Joyce onlangs geplaatst…Het leven van een studerende moederMy Profile

 • Nem
  22 januari 2014

  Leuke collectie heb je!
  Ik heb de theepot+ onderding, schoteltjes en theekoppen+theezakjesschaaltjes. Maar mijn vriend is ook geen fan en ik heb het nooit zelf gekocht. Een vriendin van me heeft een vitrinekast vol! De theepot staat thuis ingepakt voor als mijn nichtje op kamers gaat.
  Nem onlangs geplaatst…Inspiratie: Silver LiningMy Profile

 • Barbara
  22 januari 2014

  Altijd fijn als mensen iets sparen, zoals een servies, kun je altijd een goed cadeautje verzinnen!
  Barbara onlangs geplaatst…De Felicitas Ouders van Nu Zwanger BoxMy Profile

 • Kimberly
  22 januari 2014

  Blond!! I love it <3 Je hebt echt een hele mooi collectie zeg, vooral die efeteling mok vind ik tof en zou ik nog wel willen hebben 😀 Ik heb zelf nog maar één mok, maar zodra ik uit huis ga komen er meer!
  Kimberly onlangs geplaatst…HappyChallenge – Wat zijn jouw waarden?My Profile

 • Pauline
  22 januari 2014

  Wat een gezellig servies!

 • Eline
  22 januari 2014

  Wat een superleuke collectie, ik ben echt gek op Blond! Ik heb de hele Delfts Blond collectie voor mijn uitzet al binnen 😉
  Eline onlangs geplaatst…WINACTIE | Win een YSL LipstickMy Profile

 • vanessa
  22 januari 2014

  Mooie verzameling heb je! Ik vind die theepot geweldig.

 • Maaike
  22 januari 2014

  Wat heerlijk! Ik ben ook al heel lang stapelgek op alles van Blond! Ik heb inmiddels 4 eierdopjes, peper- en zoutvaatje, 4 grote borden, 4 kleinere bordjes, 4 koffiekopjes, 8 grote mokken (4 hoge en 4 lage) met schotels, theepot, theelicht, melkkannetje, suikerpotje, koffielepeltjes en gebaksvorkjes, taartplateau, koffie to go mok, en nog een pot van de In bath with Blond lijn. En nu vergeet ik vast nog wat, maar dit is wat ik uit m’n hoofd weet, haha!

 • Stella
  22 januari 2014

  Wauw, wat heb je veel spulletjes! Ik heb zelf maar een mok, ooit van vriendinnen voor mijn verjaardag gekregen! En ik heb ook een Blond agenda gehad toen ik nog op de middelbare school zat. Helemaal leuk! Echt origineel, uniek, vrolijk, etc. Leuk om te zien! Liefs, Stella.
  Stella onlangs geplaatst…Stella’s favorites | Beauty prulletjesMy Profile

 • Tamarah
  22 januari 2014

  Wat een leuke verzameling heb je! Ik heb zelf twee koffiemokken van Blond, deze heb ik gekregen bij het afscheid van een oud-werkgever. Ik vind het leuk om enkele items te hebben maar een compleet servies vind ik een beetje teveel van het goede 🙂
  Tamarah onlangs geplaatst…Vondst in de schuur! DopperflesMy Profile

 • Susanne
  22 januari 2014

  Super leuk! vooral die mokken, jij hebt ook meer de ‘speciale’ versies. Ik ben vooral fan van de blond bordjes. Het eten wordt gewoon zo veel leuker van een leuk bord!
  Susanne onlangs geplaatst…TIP: Schepsnoep bij IKEAMy Profile

 • Martine
  22 januari 2014

  Oeh, Blond is zo leuk en je hebt nooit genoeg;) Ideaal als je geen cadeautje weet, want iedereen is er volgens mij blij mee!
  Martine onlangs geplaatst…Het grote Fantastic Moms Bevallings-ABCMy Profile

 • Anouk
  22 januari 2014

  Wauw, jij hebt echt een aardige collectie! Het leuke van Blond Amsterdam vind ik, zoals jij ook hebt, dat je alles bij elkaar kunt combineren en dat alles nog steeds even leuk is. Wij hebben een mega, echt een hele grote, theepot en twee van die grote theemokken. Ze worden ook erg intensief gebruikt.
  Anouk onlangs geplaatst…Nailart: NYC goud met stippenMy Profile

 • Marieke
  22 januari 2014

  Het suikerpotje heb ik zelf ook! En ik heb ook gebaksvorkjes; zo leuk! Maar ik zou er nog wel meer van willen. Zo’n leuk merk!
  Marieke onlangs geplaatst…BUCKET LIST | Vandaag ga ik zelf vliegen!My Profile

 • Dionne
  22 januari 2014

  Leuk om te zien! Ik vind het een erg leuk servies en ben er zelf ook gek op!
  Dionne onlangs geplaatst…Behandeling bij The GraduatesMy Profile

 • Wendy (B)
  22 januari 2014

  Ik heb enkel zo een mini bordje 🙂

 • Anne Solveig
  22 januari 2014

  Wat leuk! Ik ben ook verslingerd aan Blond!
  Anne Solveig onlangs geplaatst…DE 7 BLOG ZONDENMy Profile

 • Manon
  22 januari 2014

  Leuk 😀 Ik heb precies hetzelfde alleen dan met Oilily servies <3
  Manon onlangs geplaatst…Onze Weight Watchers favorietenMy Profile

 • Life of Simone
  22 januari 2014

  Oehh heel leuk! Ik ben pas begonnen met sparen, heb nu 2 grote,2 kleine mokken , een kom en een bordje. Mijn vriend vind het juist wel leuk, dus ik hoop dat ik lekkerder kan sparen zodat ik het later mee kan nemen als we ooit samen een huisje krijgen, hihi.
  Life of Simone onlangs geplaatst…Who’s in? 30 day squat + crunch challengeMy Profile

 • Sophie
  22 januari 2014

  Wat een heerlijke collectie heb je; wauw! Ik wil – als ik op mijzelf ga – ook een aantal mokken en sowieso de theepot kopen!
  Sophie onlangs geplaatst…DIY – Pimp je telefoonhoesje!My Profile

 • Sabine
  22 januari 2014

  Wat klinkt dit heerlijk herkenbaar! Ik spaar ook al een paar jaar het servies, nog voordat ik mijn vriend leerde kennen. Hij vindt het ook oerlelijk en maakt er altijd grapjes over dat hij (als we ooit gaan samenwonen) het per ongeluk expres zal laten vallen zodat we heel snel over kunnen op een normaal servies. Ik heb 8 ontbijtborden, 8 dinerborden, 20 gebaksborden, minstens 30 mokken, theepot, suikerpot, rechaud, melkkannetje, koektrommel, theezakjesblik, gebaksvorkjes, theelepeltjes, 2 voorraadpotten, tapasset, 8 kommetjes, 5 eierdoppen, hele uitzet voor de badkamer en nog veel meer. Ik wil alleen nog 8 diepe borden, maar die passen momenteel niet in mijn “uitzet-bij-elkaar-spaar-kast”. (Grappig: daar krijg ik van vriendlief dan wel weer “toestemming” voor, want de neuroot in hem stoort zich eraan als iets niet compleet is.) Ik ben benieuwd of er nog een aantal dingen van Blond Amsterdam op jouw wishlist staan.

 • blogsvanmiranda
  22 januari 2014

  Ik heb helemaal geen Blond Artikelen maar vind het wel ontzettend leuk! Ben benieuwd naar je vintage collectie.
  blogsvanmiranda onlangs geplaatst…Samen voor altijd…My Profile

 • mamoesjka
  22 januari 2014

  Ik ben geen Blond fan maar ik vind die enorme mokken wel geweldig! Lekker met warme choco of mijn favo theetje!
  mamoesjka onlangs geplaatst…Tekening en foto boom!My Profile

 • Con leche
  22 januari 2014

  Haha, een hele herkenbare collectie! Ik vind de mokken ook echt super fijn 🙂
  Con leche onlangs geplaatst…Merry ChristmasMy Profile

 • martinaa89
  22 januari 2014

  de it’s a girl mok is onwijs lief! Ik heb ook aardig wat van blond amsterdam, lekker vrolijk!
  martinaa89 onlangs geplaatst…22 Januari 2014 – Face finity foundation max factorMy Profile

 • Tess Evea
  22 januari 2014

  Ik ben gek op Blond, het ziet er allemaal zo onwijs schattig uit!

 • Chantal
  22 januari 2014

  Heel leuk! Ik hou zelf ook echt van Blond en ben ook al aan t sparen voor m’n uitzet. Ik heb inmiddels vier XL mokken van Blondelicious, vijf kommetjes van Blondelicious, een sushischaal, dezelfde koektrommel & nog een schaal. Mijn vriend vond t in het begin echt vreselijk maar nu vindt hij het ook wel leuk, vooral die sushischaal haha!

 • Robin
  22 januari 2014

  Blond Amsterdam vind ik zo’n leuk merk! Ik heb zelf nog niks, maar ik zou graag een mok, ontbijtbord en een bakje willen hebben hihi.
  Robin onlangs geplaatst…Shoplog DM – januari 2014My Profile

 • Cindy
  22 januari 2014

  Wat heb je een leuke verzameling! Ik heb alleen de Blond borden die je een paar jaar geleden bij de Unox kon verzamelen en een Blond schaaltje. Wij hebben zelf heel veel servies, dus voorlopig helaas, geen Blond meer in huis..
  Cindy onlangs geplaatst…Picture Time – photodiaryMy Profile

 • Tamara
  22 januari 2014

  I love it! Ik wil ook heel graag de collectie gaan verzamelen alleen komt het er alleen niet van (helaas). Blond Amsterdam heeft echt heel veel leuke dingen.

 • femketje
  22 januari 2014

  echt leuke mokken 😀
  femketje onlangs geplaatst…Trevor Sorbie – Beautiful Blonde Shampoo.My Profile

 • Life of Roshelle
  22 januari 2014

  Echt superschattig! Ik vind Blond ook erg leuk. Ik werkte vroeger bij de V&D en ik stond dan heel vaak tegenover alle spulletjes, daar word je superhebberig van!
  Life of Roshelle onlangs geplaatst…WISH | A nice running suitMy Profile

 • Kayleigh
  22 januari 2014

  Oehh i love blond! Ik heb er leuke mokken van 🙂
  Kayleigh onlangs geplaatst…Valentijnsdag cadeau tip | Love in a box!My Profile

 • Maaike
  23 januari 2014

  Ik vind Blond zo schattig! Heb er alleen niets van, haha, jij hebt wel echt heel veel!
  Maaike onlangs geplaatst…Simpele DIY: Vergeet je waarden nietMy Profile

 • Sigrid
  23 januari 2014

  Ah, superleuk om jouw collectie te zien!
  Ik heb redelijk wat dingen, maar het grootste gedeelte ligt veilig bij mijn ouders; ik vertrouw mijn huisgenoten niet ;).
  Ik heb op mijn kamer: 2 ontbijtborden, 3 kommetjes, 4 XL mokken, 4 gewone mokken, een theedoos, koektrommel, suikerpot, melkkannetje en lepeltjes 🙂

  Ik heb inderdaad een keer gevraagd of je het wilde laten zien, vind het leuk dat je dan dat ook echt doet! Al hoewel ik niet zeker weet of je op mijn verzoekje reageert, vind het igg heel leuk om te zien 🙂

 • annouska
  24 januari 2014

  Heerlijk, ik hou ook echt van mijn blond spulletjes. Helaas is mijn vriend er iets minder fan van haha.
  annouska onlangs geplaatst…Review: Het Boodieboost Kookboek + DagboekMy Profile

 • Suzanne Jansen
  14 september 2015

  Ik ben aardig gek op dit merk, heerlijk om te verzamelen.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.