Diary donderdag XXL editie : Liefde voor bloggen en meer

diarya

 

It is diary donderdag time of the week! De tijd vliegt voorbij, zo’n mama cliche waar iedere moeder het over heeft, maar het is echt waar. Lana is inmiddels al 3 maanden en een week, lacht, speelt in de box, kijkt actief rond en ‘kletst’ in haar eigen taaltje, het is bizar zo snel dat het gaat. Er is weer een hele leuke week voorbij gevlogen. Vandaag geef ik jullie weer een kijkje in mijn week. 1. Een kijkje ‘achter de schermen’ toen ik mijn vlog van zaterdag aan het bewerken was, ik plaatste deze foto op Instagram en kreeg gelijk hele leuke ‘foodgloss!’ comments, helaas was het geen filmpje voor foodgloss haha. 2. Ik ben schuldig, ik ben schuldig aan deze guilty pleasure, wat vind ik koffie met slagroom geweldig. Het is een soort ultra luxe cappuccino, en ik vind het heerlijk om in de ochtend (rond 10.00) te drinken als ik mijn macbook opstart, mailtjes beantwoord etc. I love coffee! 3. Mijn thuiswerkplekje is af. Dit was er al wel maar de verlichting was zo slecht dat ik er niet graag zat. Toch miste ik een plekje in huis om me af te zonderen en om effectief te werken, dit heb ik nu en ik vind het heerlijk. Er zijn nieuwe lampen en ik heb een hele fijne bureaustoel gekocht. 4. Ik moest zo lachten om deze afbeelding met knapperd Ryan Gosling!

diary1

1. Aan het werk voor de blog in mijn vernieuwde werkplek, ik heb er gelijk een collega bij aangenomen haha, ze zit in het wippertje en haar introductie week ging goed lol. Lana vind het fijn om rond te kijken en ze is vrolijk als ze in het wippertje bij me zit, ze wil echt de wereld ontdekken. Als ik haar in bed zou leggen en ze is niet echt moe dan verveeld ze zich (ik geef haar groot gelijk haha). Als ze dus geen slaapje doet dan mag ze gezellig in het wippertje of in de box. 2. Ieke Booij, als je de voice kids gekeken hebt dan heb je vast gehoord wat een talent dit is. Een stem om kippenvel bij te krijgen. Ik ken Ieke vanaf dat ze een baby’tje was omdat mijn moeder altijd op haar gepast heeft als gastouder. Ik kreeg tranen in mijn ogen bij het zien van haar prachtige optreden, grote complimenten! 3. Een selfie tijdens het borstvoeden, moet kunnen toch. Ik voedt  Lana al 3 maanden op volledige natuur, wat ben ik daar trots op. Vooral door de vele opstart problemen met de borstvoeding, ik ben doorgezet en geniet nog zo van deze fijne momenten samen.  4. Vrijdag is hier standaard frietdag, dan bakken we lekker zelf frietjes met snacks erbij mmm!

diary2

1. Zaterdag nam ik de tijd om wat filmpjes op te nemen, hier zie je mijn ‘setting’. 2. Ook om deze afbeelding moest ik lachen, borstvoeding maakt nogal hongerig dus ‘snack time’ is geen gek idee dan. Ik eet echt heel veel meer sinds ik borstvoeding geef maar dat maakt niet uit, als Lana maar genoeg binnen krijgt. 3. Doen jullie mee met deze toffe winactie om een smartphone accessoires tegoedbon van 20 euro te winnen? Je kunt meedoen tot en met morgen. 4. Zondag had ik met vriendlief een hele grote schoonmaak in huis gehouden, alles werd grondig gepoetst, alle kastjes, kamers, vloeren, hoekjes, lades, noem het maar op en het werd onder handen genomen. We hebben ook de keukenindeling wat aangepast door de houten werkbank verticaal te plaatsen, hierdoor heb ik een soort ‘keukeneiland/bar’ effect waar ik zo lang van droom. Ooit hoop ik een huis te hebben met een kookeiland haha.

diary3

1. Wauw wat een mijlpaal! Ik behaalde de 600 Bloglovin’ volgers, ik ben zo trots en blij. Vooral ben ik jullie zo dankbaar voor het volgen van mijn blog, ik vind dat echt fantastisch. Dankjulliewel! Volg jij me al via Bloglovin’? 2. Dit vianetta ijs toetje at ik na het diner bij mijn schoonouders. Ik vermomde het als ‘after christmas toetje’ haha. Onwijs lekker maar mijn bloedsuikers (ivm. diabetes type 1) vonden dit helemaal niet tof. 3. Ik at een heerlijk ontbijtje aan ons nieuwe ‘keukeneiland’. Ideaal wanneer je alleen ontbijt. 4. Vriendlief bakten zelf heerlijke pizzaatjes.

diary6

1. Maandag had ik een persoonlijk mommy monday artikel online met waarom ik jong moeder wilde worden. Wauw wat een geweldig mooie reacties kwamen hier op af. Over de 70 reacties van vrouwen die hun visie hierop gaven, waarom zij vroeg kinderen kregen of waarom ze het nog liever even uitstellen. Ik heb vol bewondering jullie reacties gelezen. 2. Dinsdag was een dagje Amsterdam waar we een Citroën‎ Picasso C4 gingen ophalen om een weekje te testen voor mijn blog. We gaan testen hoe gebruiksvriendelijk deze is in combinatie met kids, dus of de kinderwagen, maxi cosi, alle boodschappen en bagage er met gemak in kan. We zijn heel benieuwd, vooral vriendlief vind dit een mooi project, en ik vind het ook wel stoer om in een 7-persoons auto te rijden. Binnenkort komt mij ‘eindoordeel’ online of ik deze auto geschikt vind voor families. Ik ben niet zo’n autorij held dus bekijk het van een ander perspectief. 3. Na het ophalen van de auto ging ik samen met Lana gezellig langs Shirley. We hebben gezellig bijgekletst, outfit foto’s geschoten, en natuurlijk van onze kindjes genoten. Mama praat uitwisselen is zo fijn met iemand die je precies begrijpt! 4. Shirley, ik en Skyler in de draagzak bij Shirley. Lief!

diary7

1. Skyler heeft een onwijs hippe schommel en ik heb Lana hier in gezet en wat heeft ze ervan genoten. Het schommelde automatisch heen en weer en maakte leuke muziekjes, ze keek met grote ogen rond, en even later viel ze heerlijk in slaap, wat een uitvinding zo’n schommel haha! 2. De Citroën‎ grande picasso C4. Wat een grote bak! 3. We ontvingen een Hello Fresh box om te reviewen voor de blog. Dit is een box met verse en eerlijke ingredienten om 3 dagen van te eten (er zijn ook boxen voor 5 dagen beschikbaar). De recept beschrijvingen zitten erbij dus we eten extra culinair deze week. 4. Van Shirley kreeg ik deze geweldige schoenen. Ik ben er heel erg blij mee, dankjewel Shirley! Ik kan weer lekker vooruit, ze zitten echt als gegoten dus ik heb heel veel geluk.

diaru8

1.  Ik ben helemaal aangestoken met de Filofax obsessie, ik zit nu zelfs in een facebook groep vol filofax lovers! Een filofax is een agenda (zo’n ringband agenda) die heel erg handig en overzichtelijk is. Deze agenda’s kun je op 1001 manieren decoreren met leuke sticky notes, to do lijstjes, stickers, bladwijzers, tabs, washi tape enzovoorts. Ik ben dol op plannen, lijstjes maken en notitieboekjes dus met deze ‘hobby’ kan ik helemaal los gaan haha.  Ik heb mijn filofax besteld en deze denk ik vandaag of morgen binnen te krijgen. Bij de Hema shopte ik alvast hele leuke crea bea accessoires. Ik laat jullie binnenkort meer over deze Filofax creativiteit als ik de mijne binnen heb en al aan de slag ben gegaan. 2. Lekker aan het koken voor Hello Fresh. 3. Dit is een gerecht van linguine met kippendijfilet, tomatensaus, bieslook, bleekselderij, wortel, sour cream en allerlei heerlijke kruiden.

Wat een onwijs uitgebreide diary is het geworden al zeg ik het zelf haha, ik was lekker actief op Instagram. Hoe was jullie week? Laat het me weten in de comments.

Liefs Kelly

Volg mijn blog via Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

34 reacties

 • Marieke
  23 januari 2014

  Volgens mij heb jij een heerlijk weekje gehad zo! 🙂 Leuke dingen gedaan, Kel! 🙂
  Marieke onlangs geplaatst…WIE IS DE MOL | ComplottheorieënMy Profile

 • Hannah
  23 januari 2014

  Zo dat was een heerlijk vol weekje zo te zien! Echt leuk om te zien wat jij allemaal meemaakt. Eeeeeven een auto testen haha, zo gaaf!
  Hannah onlangs geplaatst…Happy challenge |Mijn waardenMy Profile

 • Nienke
  23 januari 2014

  Heel leuk om te zien! En wat een mooie foto hier rechtsboven zeg, mooie meid ben je toch!

 • Gwen
  23 januari 2014

  Een heerlijke week! En wat stoer van die auto! Citroën rijdt heerlijk vind ik. Kleine notitie: Hello Fresh is voor zover ik weet niet biologisch (nergens terug te vinden op hun site, eerlijk verkregen wel geloof ik, mr dat is dus voornl lokaal en niet zozeer bio). Het niet bio-aspect is waarom HF mij tegenstaat. Hoewel hey concept met recepten reuze handig is. Wij genieten van Beter Bio pakketten elke week 🙂
  Gwen onlangs geplaatst…Bijna thuismoederMy Profile

 • Bibian
  23 januari 2014

  Ziet eruit als weer een leuke week! Leuk dat je gaat filofaxen! En kei leuk een 7 persoonsauto haha liefs
  Bibian onlangs geplaatst…Hoe organiseer je een babyshower? Tips & IdeeënMy Profile

 • Maai
  23 januari 2014

  Klinkt als een fijne week Kelly, leuk weer om te zien 🙂 ben jalours op je nieuwe werknemer. Die van mij doen het op dat vlak toch wat minder 😉 liefs
  Maai onlangs geplaatst…Mutsjes voor MalawiMy Profile

 • Jess
  23 januari 2014

  Ik blijf het leuk vinden die diary’s. Erg leuk om te zien en te lezen. Ik lag in een deuk om dat plaatje van wat borstvoedingsmama’s eten. Heel herkenbaar haha 😉
  Jess onlangs geplaatst…Liebster blog awardMy Profile

 • Barbara
  23 januari 2014

  Gezellig werken zo met Lana naast je in de wipstoel!
  Barbara onlangs geplaatst…De Felicitas Ouders van Nu Zwanger BoxMy Profile

 • MijnNotitiboek
  23 januari 2014

  Hoi Kelly,

  Ik volg je nu sinds een aantal maanden en ik vind je blog echt super!! Bijna elke dag neem ik graag een kijkje bij jou. En wat heb je een onwijs mooi gezin, erg bijzonder dat je dit met ons deelt! Wat een veel foto’s weer deze week, jij laat ook veel zien over het bloggen, leuk is dat!

  Klopt het dat je geen archief meer hebt op je blog? Ik was zo af en toe is wat posts van voordat ik je volgde aan het teruglezen maar dat lukt nu niet meer.

  Ga zo door, superblog!!

 • Dagmar
  23 januari 2014

  Wauw wat een mooie week heb je achter de rug! En wat is je werkplek te gek geworden, het ziet er super uit! Ben benieuwd wat je van de auto vindt, wat een stoer project! Veel succes de komende tijd Xx
  Dagmar onlangs geplaatst…HAPPINESS/ Tips om goed te slapenMy Profile

 • Martina
  23 januari 2014

  Leuke fotos! Gefeliciteerd met al je volgers, onwijs leuk!
  Martina onlangs geplaatst…23 Januari 2014 – VerzorgingsfavorietenMy Profile

 • Cindy
  23 januari 2014

  Wat een fijn dagboek. Om even terug te komen op je cliché: ook als je geen moeder bent gaat de tijd hard hoor! Leuk om foto’s van jou, Shirley, Lana en Skyler te zien. Ben benieuwd hoe de Citroën rijdt, ik ben ook aan het kijken voor een andere auto.. Wat leuk dat je die schoenen kreeg, wow. Wil ik ook haha!
  Cindy onlangs geplaatst…Happy Challenge #1: Wat zijn jouw waarden?My Profile

 • Susanne
  23 januari 2014

  Ik vind het ook een leuke diary, lekker lang! :D. Ik zie vee lekker eten en leuke dingen! En gefeliciteerd met je 600 followers! Geeft ook weer een onwijs goed gevoel 😉
  Susanne onlangs geplaatst…Recept: Healthy Nut CookiesMy Profile

 • Tamara
  23 januari 2014

  Hey wat leuk! Jij doet een review over Hellofresh en ik ga binnenkort starten met gezonder te eten met de boxen van Hellofresh! Ik ben superbenieuwd en kan haast niet wachten ;). xxx

 • aMuseRouge
  23 januari 2014

  Jouw diary donderdag is altijd één van mijn favoriete artikeltjes van de hele week!

  Aan die cappuccino met slagroom guilty pleasure maak ook ik me af en toe schuldig! Moet kunnen af en toe 🙂

  Wat een leuke keukenindeling trouwens. Ook in droom van een kookeiland, maar helaas zit dat er door plaatsgebrek voorlopig nog niet in!

  PS: Zo’n Kan je een Filofax enkel online vinden?

 • Anniek
  23 januari 2014

  Wat leuk om te zien, zo’n diary! En wat gaaf dat je de 600 volgers hebt gekregen, ik zag dat je er nu alweer 618 hebt! Die Hello Fresh box ziet er ook lekker uit!
  Anniek onlangs geplaatst…Yes, een nieuw domein!My Profile

 • Anouk
  23 januari 2014

  Lekker veel foto’s!! Fijn zo’n werkplek en dat Lana er lekker bij kan zitten
  Anouk onlangs geplaatst…Interieur: Droom keukensMy Profile

 • Jenny
  23 januari 2014

  Erg leuke diary! Kan er veel over kwijt maar wilde sowieso even zeggen dat dat plaatje met Ryan Gosling inderdaad erg grappig is.
  Jenny onlangs geplaatst…Things I love ThursdayMy Profile

 • WeHeartFit
  23 januari 2014

  Wat een lekker lang diary! Ben benieuwd naar de rest van de HelloFresh gerechten!
  WeHeartFit onlangs geplaatst…WeHeartFit Shop is online!!My Profile

 • Nadia
  23 januari 2014

  Ahh wat een leuke diary Kel! Lekker veel foto’s! Super dat je nu een eigen werkplekje hebt, lijkt me heel fijn!

 • Lara
  23 januari 2014

  Zo leuk om te lezen dit 🙂 Jouw blogjes maken me altijd zo blij, omdat je een heel dankbaar en gelukkig persoon bent en dat zie je heel goed terug in jouw blogposts! Ik zou willen dat ik meer tijd had om ze te lezen, maar helaas! Het is in ieder geval super om te zien wat een passie jij voor je werk hebt! En dan ook nog met zo’n schattig kindje ernaast 🙂
  Liefs

 • janneke
  23 januari 2014

  leuke foto’s en proficiat met je samenwerking met mommytobe! ciao, Janneke
  janneke onlangs geplaatst…Personal pictures: fotodagboek #2My Profile

 • Maaike
  23 januari 2014

  Ik vind het zo leuk dat jij je diary altijd op donderdag doet! En Lana is superschattig. 🙂 Gefeliciteerd met je 600 volgers trouwens!
  Maaike onlangs geplaatst…Simpele DIY: Vergeet je waarden nietMy Profile

 • Geertje
  23 januari 2014

  Haha, ga je Lana uitbetalen in schone luiers en eten? 😉 Leuke diary… En 7 persoonsauto, heerlijk…. Wij hebben zelf ook n tijdje een G. P. C4 gehad… heerlijke auto. Is weer eens wat anders dan je kinderwagen in de kofferbak proppen he! Geniet er maar van deze week!
  Geertje onlangs geplaatst…Valentijncadeaus Voor Hem…My Profile

 • Vanessa
  23 januari 2014

  Zo te zien heb je een leuke week achter de rug! Wij eten ook altijd frietjes op vrijdag (nog 1 dagje, yay). Lief dat je schoenen hebt gekregen van Shirley. Leuk dat jullie gaan samenwerken!
  Vanessa onlangs geplaatst…Limited Edition ‘Crème Fresh’ by CATRICEMy Profile

 • Robin
  23 januari 2014

  Gefeliciteerd met je 600 volgers, absoluut verdiend!
  Leuk om te zien allemaal!
  Robin onlangs geplaatst…Review: yes to carrots shampooMy Profile

 • Suzanne
  23 januari 2014

  Super leuk zo’n uitgebreid dagboek! 🙂 Vind dit altijd één van de leukste dingen om te lezen/bekijken.
  xxx
  Suzanne onlangs geplaatst…Homemade courgettesoepMy Profile

 • Stella
  23 januari 2014

  Wat een leuke foto’s weer. Wat lief dat kleine hoofdje zo in zo’n wipstoeltje, ik zou er ook helemaal gelukkig van worden! De box met verse groente is echt een goed initiatief, ik ben erg benieuwd naar het gerelateerde artikel! Het ziet er in ieder geval lekker uit. Alhoewel dat bord met frietjes er ook mag wezen! Liefs, Stella.
  Stella onlangs geplaatst…Die struggles, je weet welMy Profile

 • Anne Solveig
  23 januari 2014

  Leuke diary! Ik ben benieuwd naar wat je van de Hello Fresh box vindt, en die schoenen met glitters zijn zo leuk!
  Anne Solveig onlangs geplaatst…VAN BLUSH TOT LIPPENBALSEMMy Profile

 • Zo simpel is dan geluk
  23 januari 2014

  Heel erg leuk om je uitgebreide diary te lezen! 🙂
  Zo simpel is dan geluk onlangs geplaatst…Vraagje?!My Profile

 • BakinBeautyNL
  23 januari 2014

  Ik zet het maar even onder deze blog: Wat een ontzettend leuke nieuwe foto heb je nu op je site!

 • Eveline
  24 januari 2014

  Filofax! Ik vind de filmpjes en blogposts en alles erover zo geweldig om te lezen. Ik denk dat ik er zelf ook een wil!
  Eveline onlangs geplaatst…Confessions of a perfectionistMy Profile

 • Anouk
  24 januari 2014

  Ziet er leuk uit. Gefeliciteerd met je 600 volgers
  Anouk onlangs geplaatst…Filmpje: You have a beautifull body.My Profile

 • Marloes
  25 januari 2014

  Wat een super leuke diary. Ziet eruit als een gezellige en drukke week. En die automatische schommelstoel is inderdaad ideaal. Ik zag hem laatst bij vrienden van mij ook!
  Marloes onlangs geplaatst…Vlog Friday: Dagje Winter EftelingMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.