Diary donderdag: Healthy lifestyle, suikervrij eten en verhuisd

diart

Hoi lieve lezers en lezeressen van Kellycaresse.nl , deze week begin ik niet met een verantwoording waarom ik voor wat voor type foto’s heb gekozen, het zijn instagram foto’s geworden haha. Afgelopen week was een hele drukke en hectische week. Druk bezig geweest met verhuizen, het inrichten van ons nieuwe huis en verrast worden door vriendin Suzanne met veel gezelligheid. Voor het eerst werken in mijn nieuwe werkkamer, Lana die voor het eerst echt op haar eigen kamer sliep, allemaal leuke nieuwe dingen. Ook was dit de eerste serieuze week van mijn suikervrije challenge. Voor 80% eet ik suikervrij en wat voel ik me daar goed bij! Ik voel me fitter en energieker, en doordat ik niet volledig suikervrij eet kan een sushi etentje, of een koekje een keer geen kwaad. Ik ontdek heerlijke recepten, en ik eet weer voldoende fruit op een dag. Echt een win-win situatie! Benieuwd hoe deze week in foto’s eruit zag? Klik dan op lees meer.

Hallo, nieuwe woonkamer! Hier was de woonkamer nog helemaal leeg wat een goede indruk geeft van hoe onze woonkamer eruit ziet. Het was letterlijk een instapklare woning. We konden na wat schoonmaken gelijk aan de slag met inrichten. Het huis was in perfecte smaak en heel toevallig helemaal in onze smaak.

Deze foto plaatste ik om jullie te laten weten dat ik de verhuizing had overleefd haha, vooraf vond ik het allemaal wel spannend en leek het me een hele opgave maar zoals jullie gisteren ook al in het kletsfilmpje konden zien, is het me allemaal meegevallen.

En toen was de kamer ingericht en genoot ik met vriendlief van onze eerste avond samen in ons nieuwe huis, heerlijk!

Zaterdag dacht ik dat het een soort lazy-saturday zou worden en droeg ik deze fijne basic outfit. Uiteindelijk bleek zaterdag er helemaal anders uit te zien door de verrassing van Suzanne!

Wat was ik verrast door lieve vriendin Suzanne! Wow, de verbazing straalt van mijn gezicht af!

We gingen naar de ikea en daarna dronken we thuis een homemade smoothie. Suzanne inspireerde mij om weer suikervrij te gaan eten, een hele goede beslissing!

Dit is zo’n typische uitzondering in een suikervrije challenge. We besloten sushi te bestellen en chinees. Lekker lekker!

Na een heerlijke dag met Suzanne te hebben gehad zondag brachten we haar weer naar het station in Den Bosch, daar zit sinds kort een Starbucks en daar haalde we een heerlijke soja latte, i love it!

Maandag ging ik heerlijk voor het eerst aan het werk in mijn nieuwe werkkamer, ik ben verliefd! Wat is het fijn om je echt af te kunnen zonderen en je helemaal te focussen op het werk. Geen afleiding van het huishouden, een wasmachine of wat dan ook om je heen.

Ook leverde ik de sleutel in van ons oude appartement. Zo triest deze foto er ook uit ziet, zo voelde het ook voor mij. Wat een mooie herinneringen mocht ik meemaken in dit appartement. Allemaal grote life-events mochten in dit huis plaatsvinden. Voor het eerst samenwonen, hier besloot ik dat ik wilde gaan bloggen, zwanger worden, afstuderen aan het Hbo, moeder worden en de eerste maanden als gezinnetje doorbrengen, mooie herinneringen! We zijn nu klaar voor nieuwe mooie herinneringen in ons nieuwe huis.

Suikervrij eten is echt geen straf als je dan dit soort lekkere lunches kunt maken, dit zijn havermout-banaan pannenkoekjes met wat griekse yoghurt, en vruchtjes mmm!

Smoothies heb ik weer helemaal herontdekt en drink ik voortaan als middag tussendoortje, heerlijk! Deze op de foto is met frambozen, banaan en mango mmm.

Mini foto shoplog! Mijn bestelling van de body en fit shop: 2x pure amandelmeel, 2x pure speltmeel, 1x superfood pure bessen powermix, een pot notenpasta. Ook bestelde ik een wafelijzer want ik ben aangestoken door Suzanne met het gezonde wafel-virus haha!

Gisteren nam ik twee filmpjes op, waaronder het kletsfilmpje dat gistermiddag online stond, maar ook een roomtour van mijn werkkamer! Deze kunnen jullie binnen een paar dagen op de blog verwachten!

Deze geweldige instagram poster kreeg ik binnen van Prinstagram. Houdt de blog goed in de gaten want er gaat een hele toffe winactie aankomen met deze shop!

Dit was de diary weer voor deze week. Morgen komt foodie friday online met een eetdagboek en update van mijn suikervrije challenge, ben jij benieuwd hoe dit gaat? Neem dan zeker morgen even een kijkje.

Wat vonden jullie van de diary van deze week? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly.

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

32 gedachten over “Diary donderdag: Healthy lifestyle, suikervrij eten en verhuisd”

 1. Wat een leuk huisje heb je nu! En inderdaad, je oude huis zit vol herinneringen, maar die herinneringen zullen altijd blijven bestaan, die verdwijnen niet door te verhuizen! En wat fijn dat het suikervrij eten zo goed gaat! Ben benieuwd naar je fooddagboek morgen!
  Geertje onlangs geplaatst…Moederdag Bij Lush…My Profile

 2. Mooie woning, leuk dat je verrast bent! Ben benieuwd naar je gezonde wafel recepten, of heb ik die gemist? Jij motiveert mij weer om suikervrij te gaan eten, ik wil die uitdaging ook wel een keer aangaan, en ben ervan overtuigd dat je er een stuk fitter en energieker van wordt!
  D. onlangs geplaatst…BUSINESS BABE: 10 GOUDEN ONDERNEMINGSTIPS!My Profile

 3. Heerlijk zo’n verassingsbezoekje! Even samen bijkomen van de verhuizing. Ik vind het een mooie/bijzondere foto van het lege huis met de kinderwagen. In je nieuwe huis komen weer meer nieuwe herinneringen.
  Tamara onlangs geplaatst…Zoë 2 maandenMy Profile

 4. Wat een leuk foto overzichtje! Veel meegemaakt deze week zo 🙂 Fijn dat alles in je nieuwe huis zo snel op zn plek staat. Wekenlang in de rommel leven is ook niets. Fijne middag nog!!
  Petra onlangs geplaatst…Boodschappen doen met PeuterMy Profile

 5. Hai meid, wat een prachtige woning! En heeeeerlijk, instapklaar!

  Mag ik vragen hoelang julie ingeschreven hebben gestaan bij de woningbouwvereniging voor zon huisje? Ze gaan ons huis binnenkort afbreken, dus we moeten dan helaas weg. Hoop dat ze ons een beetje goede woningen aanbieden

 6. BeautyinsideandoutNL

  Leuke diary! Ik ben sinds deze week ook weer begonnen met wat gezonder en suikervrij eten:) Ideaal dat er niks aan het huis meer hoefde te gebeuren en dat je meteen kon starten met inrichten:)

 7. Wat leuk! En wat ziet de woonkamer er al mooi uit! Volgens mij hebben jullie echt een heel mooi en fijn nieuw huisje. Je ziet er ook heel gezond uit! Hoe gaat het suikervrij eten eigenlijk in combinatie met suikerziekte, heb je daar moeite mee of zijn je suikers nu juist meer in balans?
  Shoppingsarah onlangs geplaatst…Miyo OMG eyeshadow/highligher.My Profile

 8. Wat een heerlijke week! super leuk!! en zoo leuk dat suus je kwam verassen!
  geweldige foto’s 🙂 en ook al heb ik ze al gezien op instagram, blijft leuk om dan ook je diary te lezen hoor!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.