De zwangerschapstest

Bron

Het was donderdag 18 juni, vandaag zou ik samen met Lana ons nieuwe katertje Patrick ophalen, een spannende dag. Dat was niet de enige reden waarom deze dag spannend was. Al dagen had ik allerlei gekke klachten, last van mijn darmen, vermoeidheid en gevoelige borsten. Van binnen wist ik het eigenlijk al wel maar, misschien houdt mijn lichaam me voor de gek. Ik besloot daarom ook pas na een paar dagen overtijd te zijn, te testen. Yannick merkte (dan wel via FaceTime) al wat typische kenmerken aan me, hij vond het ook tijd voor een zwangerschapstest. Donderdagochtend om 06.15 was het zover, let’s test.

Toen overigens niet zo’n fancy dure ClearBlue test, maar gewoon die goedkope van 2 voor €1,75 van Action. Ik deed wat ik moest doen en ging op van de zenuwen de test met grote ogen aankijken. Nee, ik kan dan niet 2 minuten wegkijken en dan daarna op mijn gemakje een kijkje nemen. Ik staar de test aan tot er wat gebeurt. En er gebeurde vrij snel wat, de dubbele streep verscheen en ik wist niet wat ik moest denken. Huh, het is 06:15 en Kelly, gefeliciteerd, je wordt weer mama. Maar wat nu? Ik kan Yannick niet telefonisch gaan vertellen dat hij weer papa wordt. Ook kon ik het anderen nog niet delen want de papa in spé moest dit natuurlijk als eerst horen. Ik legde het naast me neer, haalde Lana uit haar bedje en vertelde al vol vreugde dat ze grote zus wordt. Natuurlijk begrijpt ze dat nog niet, maar ik kon het in ieder geval even delen.

Het is zo vreemd, je doet een eenvoudige test die dan de uitslag aangeeft en ineens weet je dat je leven weer gaat veranderen. Maar tegelijkertijd weer je niet wat je moet doen, je kunt eigenlijk nog niets. Hoogstens je huisarts op de hoogte brengen, ik in mijn geval mijn medische diabetes team en verder is het wachten tot ongeveer 7 weken tot er een eerste afspraak plaatsvindt. Je leven staat op zijn kop, maar je kunt nog even heel weinig met het nieuws, toch ben je zo blij dat je het eigenlijk van de daken wil schreeuwen.

Die ochtend haalden we Patrick op, wat een feest! Ook dat liet me even vergeten wat voor belangrijk nieuws ik die ochtend gehoord had. Ik vond deze gezinsuitbreiding al een grote stap. Lana genoot ervan en in de middag dacht ik steeds meer na over de uitslag van de test. Ik ben gewoon zwanger, alweer, wat een wonder! Ik belde Yannick op, gewoon om te vragen hoe laat hij zou komen eten. Yannick had namelijk beloofd dat hij zou komen eten zodat hij Patrick al kon zien. Met een stalen gezicht belde ik Yannick per FaceTime op. Hoe kan mijn gezicht niet verraden achter welk nieuws ik zojuist gekomen ben? Yannick gaf aan toch niet te komen eten. Ik dacht, hoe krijg ik hem zover dat hij toch komt eten? Ik verzon de smoes dat ik heel speciaal aan het koken was voor hem en dat hij dus echt moest komen. Hij antwoordde triomfantelijk dat dit ook de dag erna prima kon en dat hij nog wat zaken te doen had die avond. Ik keek hem aan de telefoon streng aan, “Yannick je komt naar huis vanavond, voor iets belangrijks. En met een pokerface hang ik even later op.

Hoe ik Yannick vertelde dat hij weer papa wordt, vertel ik in een volgend artikel, dat vind ik ook een heel leuk verhaal om met jullie te delen. Ik ben benieuwd wat jullie van deze update vonden en of jullie je herkennen in toen jij die zwangerschapstest deed van jou kindje(s)?. Voelde je je ook zo blij, maar gelijk een beetje verward toen je die positieve test zag? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

71 reacties

 • Lisanne
  19 augustus 2015

  Ik kan me zo voorstellen daf je baalde daf Yannick zei dat die niet thuis kwam eten. Vervelend als de dingen niet willen lopen zoals je wilde gelukkig kwam die wel! Dit nieuws had die niet een dag later willen horen natuurlijk! Ik vind het super leuk om zulke artikeltjes te lezen, ik zeg vooral doorgaan zo genieten wij mee van jou zwangerschap. Door je diabetes word je baby’tje dan weer eerder gehaald? Fijne dag liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Nieuwe haaknaaldenMy Profile

 • Renske
  19 augustus 2015

  En nu ben ik heel benieuwd of Yannick inderdaad naar huis is gekomen, hihi. Ik vind het echt knap dat je zoiets voor je kunt houden. Volgens mij verraad ik mezelf al als mijn vriend opneemt, haha!
  Renske onlangs geplaatst…Sunday Baking Day – FrambozensandwichMy Profile

 • Mamablogger
  19 augustus 2015

  Haha leuk! Ik deed hem ook ‘s morgens vroeg en Patrick stond te wachten in de woonkamer. Van tevoren zei ik ‘ik doen dan wel die test, maar ik weet toch al dat ik zwanger ben’. Ik voelde het gewoon. Maar toen ik de test zag werd ik toch wel erg zenuwachtig. Maar oh, wat waren we blij! Logisch dat je het Yannick gewoon face to face wilde vertellen. Ben benieuwd hoe hij reageerde.
  Mamablogger onlangs geplaatst…What about Mamablogger| hoe gaat het met de blog?My Profile

 • Anouk
  19 augustus 2015

  Ahh wat leukk!! Ik ben heel benieuwd hoe je het yannick verteld hebt!!
  Anouk onlangs geplaatst…Fashionbrands: Reinders & LA SistersMy Profile

 • Kelly - Pluiskonijn.nl
  19 augustus 2015

  Ahh wat leuk om te lezen! Ik kon het echt niet geloven, heb drie testen stiekem gedaan voordat ik het vertelde! Heb de test uiteindelijk ingepakt en cadeau aan hem gedaan; )
  Kelly – Pluiskonijn.nl onlangs geplaatst…Schoenen voor de eerste stapjesMy Profile

 • Mendy
  19 augustus 2015

  Ik krijg gewoon helemaal (zwangerschaps-)kriebels van je verhaal! Vind het zo leuk voor jullie. En besef me nu dat ik na je bruiloft een vraag gesteld heb over dat je niet liever had gewild dat allebei je kinderen erbij geweest zouden zijn, maar deze baby (ik gok op weer een meisje) kwam sneller dan gepland na je bruiloft! Liefdesbaby!!

 • Patricia Schmitz-Heres
  19 augustus 2015

  Leuk om te lezen. En inderdaad delen met Lana is misschien wel het beste wat je op dat moment kon doen! Wel flauw dat je nu niet al vertelt hoe Yannick reageerde haha.
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Review | Scholl Velvet SmoothMy Profile

 • Saskia
  19 augustus 2015

  Ik ben benieuwd naar je artikel over de reactie van Yannick! Zijn jullie bewust voor een tweede kindje gegaan?
  Saskia onlangs geplaatst…Op vakantie: welke medicijnen meenemen?My Profile

 • Dita
  19 augustus 2015

  Wat leuk om te lezen Kelly. Ik voelde me ook erg blij toen ik een positieve test in handen had. Zo leuk! Morgen komt er een artikel over op mn blog.
  Dita onlangs geplaatst…Aankopen Loods 5My Profile

 • Celine
  19 augustus 2015

  Wat leuk om te lezen! Wij verwachten ons eerste kindje. Toen ik de test deed vond ik het zo spannend en kon ik het niet geloven toen er twee streepjes stonden. Ik heb gegild en een rondje door het huis gerend;-). Zo bizar hoe je leven op dat moment veranderd! Een fantastisch gevoel. Geniet ervan!

  Liefs,
  Celine
  Celine onlangs geplaatst…WANNAHAVE: Make-up stashes om van te watertanden!My Profile

 • Koalabeautymama
  19 augustus 2015

  Hahahah ik zie het gesprek zo voor me. Maar super leuk zo’n positieve zwangerschapstest. Spannend om te vertellen ook.
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…Ik zei YES TO THE DRESS!!My Profile

 • Nicole
  19 augustus 2015

  Ik deed de test samen met mijn man.. Sterker nog.. Hij zag de uitslag al eerder dan ik! Maar inderdaad dat wachten daarna tot je iets kunt.. Vreselijk haha!
  Nicole onlangs geplaatst…10x waarom ik weet dat ik een dochter hebMy Profile

 • amanda
  19 augustus 2015

  Ja ook hier veel verwarring..ik werk in de kinderopvang en had diezelfde avond ouder gesprekken en toeval of niet werd er een paar keer gevraagd wil je zelf kinderen..en dan het moment zelf heb ik wel gehuild vroeg mijn vriend ben je niet blij ik ja heel erg blij…ben benieuwd hoe yannick heeft gereageerd…xx
  amanda onlangs geplaatst…Hoe ik piet heb leren kennen!!??? deel 1My Profile

 • Saskia
  19 augustus 2015

  Ik kon het ook niet geloven toen ik de testen deed. Vooral bij Sophia was het zo snel!

 • Madelaine
  19 augustus 2015

  Ik had zelf ook die van de action (bij een nachtwinkel gehaald omg!) en toen in de avond maar een test gedaan, was 1 dag overtijd en had echt geen flauw benul. Toen ineens heel licht een tweede streep kwam, nu 22 weken zwanger van onze dochter. Zo bizar hoe een zo’n staafje (en een wilde nacht ;)) je leven kunnen veranderen. Ik was in shock, heb wel zes testen gedaan en zelfs zo’n dure clearblue haha. Had namelijk het gevoel dat het niet over mij ging! Mijn vriend was zo ontzettend blij, ik ben erg benieuwd naar Yannick z’n reactie.
  Madelaine onlangs geplaatst…CARS – Stel je voor #2My Profile

 • Sandra
  19 augustus 2015

  Echt heel leuk om te lezen. Wel knap dat je het verborgen kon houden, dat zou ik denk ik echt niet kunnen…
  Sandra onlangs geplaatst…OUTFIT: Jasje, Short & SneakersMy Profile

 • Elseniek
  19 augustus 2015

  Hahah altijd leuk als je iets in je hoofd hebt maar je vriend (in jouw geval man) dan niet helemaal mee werkt met dat plan! 😉 Ik ben heel benieuwd naar zijn reactie! Ik vind het zo ontzettend leuk voor jullie!!
  Elseniek onlangs geplaatst…Favorite products at the momentMy Profile

 • Tamara
  19 augustus 2015

  Wat een dubbele speciale dag! Ik denk niet dat ik het zou kunnen om met pokerface te zeggen haha.
  Tamara onlangs geplaatst…Crazygreatlife week 33My Profile

 • Marijke I EasyDailyFood
  19 augustus 2015

  Wat leuk geschreven Kelly. Wat zal je even geschrokken zijn toen hij aangaf niet kon komen eten haha. Goed opgelost! Leuk deze baby updates!
  Marijke I EasyDailyFood onlangs geplaatst…Pasta & aubergine – in 15 minuten klaar!My Profile

 • Nadia
  19 augustus 2015

  Haha, lijkt me zo lastig dat Yannick niet wilde komen en dat je dan hem met een smoes toch moest overhalen! Ik ben nog nooit zwnager geweest maar lijkt me wel een apart moment ja, dat besef dat je zwanger bent maar alles is nog zo abstract dan!

 • Kelly
  19 augustus 2015

  Wat een hele speciale dag was het dan! En het lijkt mij heel lastig om zoiets voor je te houden 🙂 ik ben benieuwd naar je verhaal met Yanick !
  Kelly onlangs geplaatst…Leuke veranderingen!My Profile

 • Bianca
  19 augustus 2015

  Heel spannend en speciaal! Zelf heb ik de afgelopen maanden diverse testen gedaan, helaas was het steeds negatief maar ik blijf volhouden haha xxx
  Bianca onlangs geplaatst…KIDS: UNBOXING DISNEY CINDERELLA + WINMy Profile

 • Elize | girlonthewhitebike
  19 augustus 2015

  Zo leuk, Kelly! Leuk geschreven ook:)
  Elize | girlonthewhitebike onlangs geplaatst…Review: Essence Liquid Lipstick [NEW]My Profile

 • Michelle Kaiser
  19 augustus 2015

  Wat heb je dit leuk geschreven, alsof je in je dagboek hebt geschreven. Fijn zo’n mooi persoonlijk iets. Mooi dat je dat weer zo deelt. En uiteraard ben ik dan ook heel erg benieuwd naar het vervolg van dit verhaal.
  Lieve Kelly & Yannic gefeliciteerd
  Michelle Kaiser onlangs geplaatst…Anastasia Beverly Hills – brow pencilMy Profile

 • Martina
  19 augustus 2015

  Aaaah dat Yannick dan in eerste instantie niet meer thuis komt eten!! Leuk om te lezen Kelly! Mijn test was een beetje gek, want ik had in de ochtend al een negatieve test in m’n handen gehad en twee dagen ervoor ook. Toen nog naar de winkel gereden voor een ander merk testen. Omdat die anderen negatief waren, zelfs eerder die dag, durfde ik er niet op te rekenen… Toen ik toch nog even als formaliteit de uitslag bekeek barste ik in tranen uit, toch hartstikke zwanger!!! Zoooo blij 🙂
  Martina onlangs geplaatst…18 Augustus 2015 – Foodfestival, Ameland en babyvoetjesMy Profile

 • Deisy
  19 augustus 2015

  Oooh! Wat een heerlijk verhaal haha, mannen kunnen af en toe toch ook beetje plaat voor hun kop hebben hea 😉 Ik ben echt benieuwd naar het vervolg.
  Deisy onlangs geplaatst…5 dingen om altijd in gedachten te houdenMy Profile

 • Elisabeth
  19 augustus 2015

  Ah echt leuk om te lezen 🙂 Ben benieuwd naar hoe je het Yannick verteld hebt! Ik deed de test ook zonder mijn man. Hij wist wel dat ik m deed, maar we hadden allebei gedacht dat ie negatief zou zijn. Verrassing, dus! Ik heb hem meteen een foto gewapt. Met: dus toch, mopje 😀
  Elisabeth onlangs geplaatst…Prachtige foto van Melkpunt… verwijderd van InstagramMy Profile

 • Janneke
  19 augustus 2015

  Ik was doodsbang op het moment van de test… En toen ik zwanger bleek wist ik echt even niet wat ik moest doen. Het was zo welkom en zo onverwacht…

  Stiekem hoop ik nog een keer een test te mogen doen als het niet zo onverwacht is. Ik ben benieuwd hoeveel anders ik daarop zou reageren.

  Wel een mooi verhaal zeg. Dat je zo’n stalen gezicht kunt houden. Daar heb ik echt bewondering voor. Maar ja, ik ben dan ook een immense flapuit wat betreft emoties die hoog oplopen… Ik kan me dan gewoon niet stilhouden, haha.
  Janneke onlangs geplaatst…Bange roze wolk – week 25.My Profile

 • Femke
  19 augustus 2015

  Haha, heerlijk hoe je hem hebt verteld dat hij gewoon naar huis moest komen, ik ben benieuwd naar hoe je hem dit vertelde!
  Femke onlangs geplaatst…Mijn favoriete.. zomerproducten: mijn summer essentials!My Profile

 • E.
  19 augustus 2015

  Oh wat moest dat spannend voor je zijn met stalen gezicht Yannick overhalen om te komen eten.

  Het lijkt me zo bijzonder, het moment dat je test positief is. Ik kan niet wachten het ook eindelijk af te mogen lezen. Helaas na 1,5 jaar is het hier nog steeds niet gelukt en ik hoop dat het toch binnenkort wel een keertje gaat lukken. Kan ik dan mooi je blogs lezen om me voor te bereiden op alles.

  Ik wens je een fijne zwangerschap Kelly!

 • Japkejanneke
  19 augustus 2015

  Oeh, wat enorm spannend lijkt me dat. Superleuk en gefeliciteerd!
  Een hele goede zwangerschap gewenst.
  Japkejanneke onlangs geplaatst…OpstartproblemenMy Profile

 • Kim
  19 augustus 2015

  Ik ben ontzettend benieuwd naar je aankomende zwangerschaps artikelen!
  Kim onlangs geplaatst…Hiep Hiep Hoera Dailybreakfast 2 jaar!My Profile

 • Leonie
  19 augustus 2015

  Oh, zo leuk om te lezen! Mijn eierstokken zijn helemaal aan t rammelen hiervan, haha. Ik kan niet wachten totdat ik een positieve test kan aflezen!
  Leonie onlangs geplaatst…Kinderwens; LH-Piek wattes?My Profile

 • angelique
  19 augustus 2015

  Super leuk om te lezen! Benieuwd hoe Yannick reageerde al zou het denk ik al wel een beetje door gehad hebben 😉
  angelique onlangs geplaatst…Diy | Kinder kapstokMy Profile

 • Linda
  19 augustus 2015

  Ik ben erg benieuwd naar het verhaal hoe je het Yannick vertelde!
  Grappig jouw buikbaby is 13 weken en mijn babyboy is morgen 13 weken geleden geboren!
  Hopelijk heb je een fijne zwangerschap
  Linda onlangs geplaatst…Er rust een vloek op meMy Profile

 • Tamara
  19 augustus 2015

  Ohhhhh ik ben nu wel heel erg benieuwd naar hoe je het verteld hebt! Ik kon echt mijn mond niet houden haha
  Tamara onlangs geplaatst…Life after Labor! Eerste keer psz en consultatiebureau!My Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  19 augustus 2015

  Hihi heel leuk dat je dit allemaal met ons gaat delen! Moet inderdaad vreemd zijn, je doet zo’n test en blijkt dat je zwanger bent… En dan gaat je leven eigenlijk gewoon verder zonder dat je veel verschil merkt! Moet vooral heel vervelend zijn het met niemand te kunnen delen, of toch niet meteen! Gelukkig kon je Yannick toch nog overhalen om naar huis te komen, haha! Ben heel benieuwd hoe je het hem verteld hebt!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Nieuwe spiegelreflexcamera: Canon EOS 700D (+ 50 mm lens)!My Profile

 • Beautydiarynl
  19 augustus 2015

  Leuk om te lezen! Bijzonder dat Lana het als eerste hoorde. Ik ben benieuwd naar Yannicks reactie waarom hij perse naar huis moest komen 😉
  Beautydiarynl onlangs geplaatst…Ecotools Essential Eye SetMy Profile

 • Kim
  19 augustus 2015

  Haha, ik ben heel erg benieuwd hoe je het Yannick hebt verteld en wat zijn reactie was!
  Kim onlangs geplaatst…Persoonlijke update: hoe nu verder?My Profile

 • malou
  19 augustus 2015

  Heel leuk om te lezen, ik ben benieuwd hoe je het Yannick hebt verteld 🙂
  malou onlangs geplaatst…SAMANTHA VERTELT; IK HAD ANOREXIAMy Profile

 • Claartje
  19 augustus 2015

  Bij mijn eerste zwangerschap wilde ik het natuurlijk ook graag aan mijn ouders vertellen. Maar die zaten op dat moment ergens in de jungle van Suriname. Er was wel een contact in Paramaribo voor noodgevallen maar ja, daar viel die zwangerschap ook weer niet onder. Dus tanden op elkaar en nog een maand wachten. Toen ze thuis waren meteen gebeld en eerst hun vakantie verhaal aanhoren… Pffft. En toen mocht ik los, haha!
  Claartje onlangs geplaatst…December 2014 – Matching mini’sMy Profile

 • yvette
  19 augustus 2015

  Aah leuk om te lezen! Bij mijn dochter was ik echt in een soort shock omdat ik echt dacht dat ik die maand niet zwanger zou zijn! Wauw wat een bijzonder gevoel! Dit x was ik ook erg verbaasd omdat we 2 weken van te voren hadden besloten dat we voor een 2e gingen en 2 weken later al een positieve test had! Duurde ook echt weer even voordat ik geloofde dat het echt zo was hihi! Inmiddels bijna 21 weken zwanger van een druk schoppend jongentje dus geloof het nu echt haha! Ben benieuwd naar je volgende blog!! Leuk!

 • Maris Maria Renne
  19 augustus 2015

  Haha, leuk verhaal 🙂
  Ik had een duopak gekocht die meteen 2 strepen liet zien en ben naar drogist gerend voor een ander merk test, omdat ik niet kon geloven dat het echt 2 strepen waren (op beide testen dus). Ik móest gewoon het woordje “zwanger” zien. En toen drong het nog eigenlijk niet tot me door en vond ik het wachten en niet kunnen delen met iedereen best lastig.
  Maris Maria Renne onlangs geplaatst…Salade met kipburger en mangoMy Profile

 • Angela
  19 augustus 2015

  Ohh voor mij is het nu precies een jaar geleden dat ik erachter kwam dat ik zwanger was. Wat een heerlijk gevoel!! Ik ben benieuwd hoe je het aan Yannick heb verteld.
  Angela onlangs geplaatst…Zwangerschapsaankondiging.My Profile

 • Annemijn
  19 augustus 2015

  Wat leuk dat je hier een artikel over geschreven hebt! Ben benieuwd naar het volgende artikel!
  Annemijn onlangs geplaatst…Three things tag – favoriete bloggers, inhoud van mijn tas en sportenMy Profile

 • Salina
  19 augustus 2015

  Wat een leuk verhaal om te lezen! Nu ben ik heeeel benieuwd hoe jij het aan Yannick hebt verteld en natuurlijk hoe hij reageerde! (Alhoewel dat laatste misschien al een beetje voor zich zal spreken, maar je weet het niet hahah!)
  Salina onlangs geplaatst…Recept: American Chocolate Rainbow Cookies!My Profile

 • Bianca
  19 augustus 2015

  Aaaah wat knap dat je t niet gelijk verteld hebt! Zou ik niet kunnen hahaha, ben heel benieuwd naar het verhaal hoe je het hem hebt gezegd!
  Bianca onlangs geplaatst…Blogdoelen voor de komende maandenMy Profile

 • Minke Maria
  19 augustus 2015

  Haha, fijn dat je het wel aan Lana kwijt kon, ben wel benieuwd hoe je het Yannick vertelde en hij reageerde hoor!

 • Minke Maria
  19 augustus 2015

  Maar je hebt die dag dus ook gewoon gevlogd! WOW! Hahaha…

 • Kelly Caresse
  19 augustus 2015

  Hahah en jullie hadden niets door 😛

 • irene
  19 augustus 2015

  aahhh wat leuk!! Ik ben benieuwd naar het vervolg!!

  Liefs Irene
  irene onlangs geplaatst…Rot voelen om niksMy Profile

 • Manouk
  19 augustus 2015

  Nogmaals, gefeliciteerd! Vind het onwijs leuk voor jullie. Ik had bij de zwangerschap van Djaïro al heel vroeg symptomen, maar ik had dit niet echt door. Toen heb ik uiteindelijk toch een test gedaan en heb het wel telefonisch aan mijn vriend verteld haha. Hij was positief in shock, net als ik. En toen hij thuis kwam van zijn werk, gaf hij gelijk een kus op mijn buik. Zo lief!

 • Ester
  19 augustus 2015

  NOGMAALS GEFELICITEERD !!!! 😀
  Ik heb 3 verschillende verhalen haha want heb 3 kindjes!!!!
  (Dochter 3,5 jaar) Op een zondag een test gedaan bij mijn schoonouders op de wc haha… woonde nog niet samen met mijn vriend en logeerde bij hem thuis… Meteen een dikke streep!!! Was enorm gelukkig maar ook heel zenuwachtig omdat ik nog niet samenwoonde… dat is kort na de test allemaal wel gebeurt!! Ik was echt ENORM gelukkig.
  (Zoon 1,5 jaar) Daarna kwam onze tweede… Hier was ik enorm mee bezig, want ik wilde heel graag een tweede.. Heb wel 4 testen gedaan omdat er maar geen streep kwam, maar voelde me wel op en top zwanger. Bij de 4e test kwam een lichte streep! Meteen de verloskundige ingelicht en kon komen voor een inwendige echo om te controleren of er wel echt een vruchtje zat of dat de test me voor de gek hield! En ja, er zat een STIP haha. Was net 4 weekjes zwanger.
  (Zoon 6 weekjes oud!!) Oke, dit was niet helemaal de bedoeling maar wat was ik gelukkig toen ik opnieuw zwanger was! We wilde eigenlijk maar twee kinderen, maar toen ik zwanger werd van onze derde veranderde meteen mijn gevoel!! YES! Dacht ik haha. 1 test gedaan.. midden op de dag omdat ik niet kon wachten tot de volgende ochtend.. en meteen raak, dikke streep! Geloofde het niet haha dus heb een uur later opnieuw getest. Weer raak! En omdat ik het nog steeds niet geloofde heb ik een duurdere test gekocht om er echt zeker van te zijn en ja hoor, duidelijk!!!! En de jongste is nu net 6 weekjes oud! Een prachtige zoon!

 • Tamara
  19 augustus 2015

  Leuk! En nog gefeliciteerd Kelly!
  Tamara onlangs geplaatst…6 liedjes die op dit moment op mijn telefoon staanMy Profile

 • Nicky
  19 augustus 2015

  Mag ik even zeggen dat ik stiekem een beetje jaloers ben. Mijn kinderwens komt nu steeds meer naar boven alleen denk ik niet dat het er snel van gaat komen…. Zwanger zijn en studeren is niet echt iets wat makkelijk te combineren valt helaas. Maar voor jullie natuurlijk van harte gefeliciteerd en hopelijk heb je een fijne zwangerschap want dat is je gegund! 🙂
  Nicky onlangs geplaatst…Vakantie PLOG ♥ Augustus 2015My Profile

 • Rosanne
  19 augustus 2015

  Ah wat een leuk artikel! Ik ben heel erg benieuwd naar Yannick zijn reactie!
  Rosanne onlangs geplaatst…Back to school reeks- deel 2: De lessen die ik van bijzondere leraren heb geleerd!My Profile

 • Lifesabout
  19 augustus 2015

  Nou maak je ons nieuwsgierig natuurlijk naar het volgende verhaal 😉
  De zwangerschapstest van Saar heb ik nog steeds, maar het testen zelf was niet heel bijzonder. Ik had in de jaren daarvoor 3 positieve testen in handen gehad met steeds een miskraam. Ik had er dus gemengde gevoelens bij en het was vooral meer een zakelijk gevoel dan heel veel vreugde. Gelukkig ging het dit keer met medicatie wel goed.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Zoutbeperkte risotto met kipgehaktballetjesMy Profile

 • Anouk
  19 augustus 2015

  He shit nu moet ik wachten tot die volgende update op de reactie van Yannick

 • Dionne
  19 augustus 2015

  Leuk om te lezen! Het is jullie gegund!
  Dionne onlangs geplaatst…Mijn ultieme reis wishlistMy Profile

 • Charlotte
  19 augustus 2015

  Aaaaah cliffhanger!!!
  Charlotte onlangs geplaatst…Badpak inspiratie (onze tips)My Profile

 • Charlotte
  19 augustus 2015

  Ik was nog niet klaar 😉 Kom maar op met de volgende verhalen… Heerlijk om mee te lezen en mee te genieten!
  Charlotte onlangs geplaatst…Badpak inspiratie (onze tips)My Profile

 • Sharona
  19 augustus 2015

  Haha leuk zeg dat je zwanger bent hihi ik had al het gevoel toen ik je in het Ziekenhuis zag richting het d gebouw lopen met Yannick

 • Marleen
  19 augustus 2015

  Leuk dat je het in stappen verteld hoe alles is gegaan. Leuk geschreven en leuk om te lezen. Ik ben benieuwd hoe Yannick reageerde.
  Marleen onlangs geplaatst…TAG: de laatste keer..My Profile

 • Nicky
  19 augustus 2015

  Ik heb de test gedaan op de dag dat ik ongesteld zou moeten worden. We waren nog maar net ‘bezig’, de eerste ronde. Dat weekend zouden we een paar feestjes hebben dus ik wou toch voor de zekerheid testen. Je wilt toch niet alcohol gaan drinken als je misschien zwanger bent. Dus ik die test gedaan… zwanger! Er ging van alles door mij heen. Ik stond eigenlijk vooral perplex. Dat werd veel smoesjes verzinnen dat weekend 😉 haha.

  Leuk jouw verhalen te lezen. Ik kijk uit naar de rest van je zwangerschaps-artikelen.
  Nicky onlangs geplaatst…SlaapritueelMy Profile

 • Najat
  19 augustus 2015

  Haha leuk! Fijn dat je het toch direct met je kleine meid kon delen!
  Najat onlangs geplaatst…Giveaway! Dr. Hauschka Eyeshadow PaletteMy Profile

 • melissa
  19 augustus 2015

  Van harte gefeliciteerd met je 2de zwangerschap! Ik ben al benieuwd naar het vervolg op het verhaal 🙂
  melissa onlangs geplaatst…Life As We Know It #18: Paper Towns, Sushi & PortfolioMy Profile

 • annelot
  20 augustus 2015

  Heel leuk Kelly ! Ik vind het nog leuker om te lezen omdat ik zelf de zwangere hier nu ook ben en meer dan alles begrijp hoe je omschrijft dat je ineens weet dat je leven (weer) gaat veranderen en aan de andere kant weet je totaal niet wat je moet doen. En wat kunnen mannen heerlijk typisch zijn he , we kunnen nog zoveel ‘hints’ geven, ze zien het toch niet;) dat ze dan in jouw geval dus zo gezellig zeggen dat of je nou wel of niet speciaal aan het koken bent voor ze, dat het de volgende dag ook gewoon kan haha! Ben benieuwd hoe Yannick reageerde dus houd ons op de hoogte ! xx
  annelot onlangs geplaatst…Aanbiedingen op een rijtjeMy Profile

 • Patricia
  21 augustus 2015

  Gefeliciteerd 🙂 Wat ontzettend leuk.

 • beautifulday4makeup
  21 augustus 2015

  Van harte gefeliciteerd hoor!
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Click & Go Nagels – Elegant Touch Plaknagels in Waikiki BeachMy Profile

 • Anneleen
  21 augustus 2015

  Ik vind dit zo bijzonder en mooi om te lezen! Lijkt me inderdaad best gek, je bent beide dolgelukkig maar toch kan je het de eerste 3 maand tegen niemand (of toch voor de veiligheid tegen niet al te veel mensen) vertellen… Gelukkig kon je het dan al wel delen met Yannick en Lana!
  Anneleen onlangs geplaatst…Reisverslag WalesMy Profile

 • Roxanne
  22 augustus 2015

  Hier geen zwangerschap enz. Maar ik vind het wel leuk om mee te lezen en alvast voor de toekomst wat dingen te lezen enz.
  Geweldig, met een stalen gezicht bellen en jezelf dan alsnog bijna moeten verraden omdat je belangrijk nieuws hebt en niet nog langer kan en wil wachten. Ik ben benieuwd of Yannick niet stiekem toch al wat door had 😉
  Roxanne onlangs geplaatst…Balea peeling met framboos / Balea Hautschmeichelndes Waschpeeling HimbeerMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.