KC Photodiary: De preggers diaries ;)

kcphotozzzWat een bijzondere week was afgelopen week! Na de ziekenhuisopname die natuurlijk wat minder gezelligheid bracht, kon ik maandag eindelijk aan jullie bekend maken dat ik zwanger ben. Geen geheimzinnige dingen meer of het verbergen van delen in foto’s, nee gewoon weer ‘mezelf’ zijn. Ik werd overladen door zoveel lieve hartverwarmende berichtjes. Berichtjes op social media, op mijn blog, privé, en via de mail. Echt heel erg bijzonder! Afgelopen week was ik ook druk met vooruit werken voor mijn blog, omdat we binnenkort op vakantie gaan. Dat gezegd hebbende, laten we een kijkje nemen in afgelopen week!

Hoe erg ze ook hun best voor ons doen in het ziekenhuis, het eten in het ziekenhuis is niet zo lekker. Dit was mijn ontbijt vrijdag. Ik was blij dat ik daarna lekker naar huis mocht.

Zwanger zijn is prachtig, maar mijn diabetes die nogal ontregeld is de laatste tijd (nachtelijke hypo’s, hoge suikers en me helemaal niet fit voelen) gooit wel wat roet in het eten waardoor genieten iets moeilijker is soms. Een lieve vriendin die van mijn zwangerschap af wist stuurde me dit kaartje met hele mooie treffende tekst <3

Thuis ontbijten is het beste! En van Arla mocht ik deze Skyr yoghurt testen, mmm lekker!

Yannick zorgde goed voor zijn dames, we kregen een heerlijke smoothie!

Shopperdeshop!  We gingen even naar de stad, en jep als je zwanger bent veranderen ‘de dames’ ook 😉 goede reden om wat maatjes (!) groter aan te schaffen dus.

Ook kon ik wat nieuwe hemdjes die wat langer vallen gebruiken zodat ik op een gegeven moment niet met naveltruitjes rondloop door die groeiende buik, haha.

Ik heb soms totaal geen zin in Griekse yoghurt ontbijtjes met fruit, doordat ik in de ochtend veel misselijk ben, heb ik soms meer zin in broodjes ei haha!

Tijdens de zwangerschap van Lana was ik helemaal verslaafd aan het spel ‘Hayday’ en ik verveelde me heel even en toen downloadde ik ‘Hotel Story’. Tip van de dag: Download deze app niet haha, zeker niet als je nog veel te doen hebt in huis of voor je werk. Het is nogal verslavend haha.

Soms schrik ik gewoon zelf al van mijn buik, ik ben pas 13 weken en ik heb echt al de buik die ik bij Lana pas bij 20 weken had. Wat een verschil bij zo’n tweede zwangerschap zeg!

Van Difrax kreeg ik een super leuk en lief pakketje toegestuurd. De flesjes zullen zeker van pas komen aangezien ik straks weer borstvoeding wil geven en vanaf het begin meer wil kolven en via een flesje wil gaan geven. Lana weigerde namelijk op een gegeven moment de fles. De Difrax S-Fles vond ik toen echt ideaal.

Ik maakte een heerlijk Frans uiensoepje, ik ben dol op dit recept. Ik deel er binnenkort een video over. Dit recept is zo makkelijk!

Gisteren doopte ik de ochtend om tot pyjama ochtend, moet kunnen toch!

En toen kwam de pakketjesman, jeetje wat voelde ik me jarig! Het went echt niet, om blogger te zijn en zo verwend te worden steeds. Het openmaken van pakketjes voelt nog steeds als een feestje! Ik ontving van Iwanthatmusthave deze geweldige lederen Mulberry look-a-like tas en een fijne tuniek, van Bolletje kreeg ik heerlijks om te proeven en van Bio-oil een flesje olie met een schattig mini rompertje erbij. Ideale olie om mijn groeiende buik mee in te smeren.

Gisterenavond werden we door mijn ouders uitgenodigd om te komen barbecuen, altijd gezellig en lekker!

Dit was de Kc Photodiary van deze week! Super leuk om te zien dat jullie alle zwangerschapsartikelen en foto’s enzo leuk vinden! Ik ben weer benieuwd naar jullie reacties op deze diary bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

58 gedachten over “KC Photodiary: De preggers diaries ;)”

 1. Leuke photodairy weer ik vind het zo leuk om je zwangerschap te volgen. Hoe went lana eraan ze ziet ook dat mama iets dikker word…… Misschien daar is een artikel over maken liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Nieuwe haaknaaldenMy Profile

 2. Goed excuus om weer wat mooie lingerie aan te schaffen! Wat apart dat dat zo kan verschillen hè, je buik. Spannend man! Leuk dat we het weer allemaal mogen volgen!
  Marion onlangs geplaatst…I Am EnoughMy Profile

 3. “Wow… Die buik” dat was het eerste wat ik dacht toen je het bekend maakte. Ik zat terug te zoeken naar foto’s van de zwangerschap van Lana en toen was er bij hetzelfde termijn amper wat te zien nog. Zal wel een stuk moeilijker geweest zijn nu om je buik verborgen te houden. Nu mag je lekker pronken ermee!
  Heerlijk verwend ook zeg met al die perspakketjes; het is je allemaal gegunt meid!

 4. Jeetje wat gaat dat snel zeg met je buik. Zelf ben ik nu 26.5 weken zwanger en soms denk ik echt heb ik nou een kleine buik vergeleken met andere? Tot dat ik naar beneden kijk en mijn eigen voeten niet meer kan zien, haha. Leuk al die pakketjes 🙂

 5. Wauw, al een mooi buikje, ik merkte bij mijn eigen kinderen dat het bij de 2e veel sneller ging, en bij de derde helemaal!

 6. Wat een mooie pakketjes, en leuk dat je er dan iedere keer zo van geniet, lijkt me ook echt een feestje om zulke leuke pakketjes te krijgen. Die difrax flessen gebruik ik ook bij mijn zoontje, ideaal!

 7. Leuke diary weer, altijd interessant en leuk om een kijkje in je leven te mogen nemen!
  Fijn dat je t ziekenhuis weer uit bent, dat ontbijt ziet er nou niet heel erg aantrekkelijk uit zo, haha.
  En wow, wat een mooi buikje! Heerlijk dat we weer meer artikelen over zwangerschap kunnen verwachten!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Zwangerschapskleding!My Profile

 8. Zo leuk dat je weer zwanger bent! Gefeliciteerd nog!
  Ik ben zelf bijna 40 weken, dus zit met smart te wachten op onze kleine jongen. En ben stiekem ook wel blij dat m’n zwangerschap er bijna op zit, de laatste loodjes zijn soms best zwaar.. Maar ik vind het echt heel leuk om nu al jouw verhalen weer te kunnen lezen. Ik wens je alle geluk toe!

 9. Wauw wat een prachtige buik heb je al! Heel mooi! En wat leuk al die cadeaus! Hmmm kan niet wachtten op het recept van het uiensoepje, ziet er heerlijk uit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.