15 dingen die niemand vraagt – tag

Op de blog van mama roos kwam ik deze tag tegen met 15 dingen die niemand aan je vraagt. Ik vond deze tag zo grappig dat ik deze ook over wilde nemen. Een tag met vragen die niet helemaal relevant zijn, maar stiekem wel leuk zijn om te weten. Of je wel eens zeepjes uit hotels pikt, of je op pennen of potloden kauwt enzovoorts. Gewoon een random tag met dingen waar we niet zomaar over praten. Benieuwd naar de 15 dingen die niemand mij vraagt en wat ik op deze vragen zou antwoorden? Lees dan verder.

1: Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?
Dicht! Ik kan echt niet slapen als die open staan, ik ben zo’n neurotisch type die alles netjes dicht wil hebben staan. Overal moeten de lampen uit zijn en mijn rolgordijn moet goed dicht zijn, dan kan ik pas lekker slapen.

2: Neem je mini-flesjes shampoo enzo mee uit hotels?
Jup, ik ben schuldig! Ik vind die mini flesjes zo schattig, al zit er vaak hele vieze shampoo en zeep in. Ik zet ze dan thuis langs mijn wastafel, gewoon omdat ik dan nog dat vakantie gevoel houdt. Best dom en zonde want thuis doe ik er eigenlijk niets mee. Vertel me alsjeblieft dat ik niet de enige (krent) ben die dat doet!

3: Heb je ooit een straatnaam bord gepikt?
Nee, ik zou geen straatnaam weten waarvan ik het bord in mijn huiskamer wil hangen, eigenlijk zou ik dat niet eens om dat zomaar ergens mee te nemen.

4: Gebruik je to-do lijstjes?
Ja, ik ben echt een Lena lijstje. Alles wat ik doe, wat ik wil plannen, niet moet vergeten of wat dan ook schrijf ik op. Van boodschappenlijstjes tot mijn blogplanning, niet vergeten notities, weekmenu en eetschema, bloedsuikerwaarden, ik schrijf alles op. Ik houd niet van digitale notities, ik heb daar hele mooie notitieboekjes voor nodig. Ik ben er dol op!

5: Heb je sproeten?
Alleen in de zomer heb ik wat sproetjes maar dan moet ik wel flink de zon gezien hebben. Ik vind sproeten heel erg mooi!

6: Heb je ooit in de bosjes geplast?
Ja, ik heb wel eens meegemaakt dat we onderweg naar vakantie met de auto waren en ik zo nodig moest plassen dat het maar in de bosjes moest, beter dan in je broek toch. Ik denk dat iedereen dit wel eens gedaan heeft.

7: Hoe groot is jullie bed?
Een normaal tweepersoonsbed. We zijn allebei niet lang en fijntjes gebouwd dus voor ons is dat prima.

8: Ben je lui?
Ik kan lui zijn maar over het algemeen neem ik de rust niet om lui te doen. Wil ik even lekker in de tuin gaan liggen dan gaan er zoveel gedachten in mijn hoofd los over het doen van de was, het avondeten koken, boodschappen die ik niet moet vergeten en blog artikel inspiratie. Ik ben een bezige bij en ben altijd wel druk in de weer. Ik wou dat ik wat meer rust kon nemen en lui kon doen.

9: Is er iets waar je je nu aan irriteert?
Ja, dat is wel menselijk denk ik. Zo irriteer ik me als de vuilniszak vol is en ik die moet vervangen, aan fruitvliegjes op mijn fruitschaal, aan kruimels op de vloer als je op blote voeten loopt, er is zoveel dat soms irritant is en ik doe mijn best me niet te irriteren maar ik denk dat het gewoon bij het leven hoort. Ik probeer het langs me heen te laten gaan maar dat is niet altijd makkelijk.

10: Kauw je op pennen en potloden?
Jep, in mijn onderbewustzijn kauw ik op pennen of potloden, vooral als ik aan het nadenken ben en iets wil opschrijven. Toen ik nog studeerde betrapte ik mezelf er zelfs op dat ik kauwde op een geleende ben, super awkward als je er dan vervolgens achter komt dat die pen van iemand anders is.

11: Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?
Nee, daar heb ik geen interesse in gehad, ik ben nooit zo avontuurlijk ingesteld.

12: Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?
Niet echt bewust maar ik vond bijvoorbeeld de film Shrek erg leuk. Ook verwacht ik nog veel tekenfilms te gaan kijken wanneer Lana wat groter is.

13: Tel je de treden als je de trap op loopt?
Nee, ik had ooit wel zo’n tic dat als ik op een zebrapad liep ik enkel op de witte strepen wilde lopen, net zo neurotisch denk ik als het tellen van de traptredens.

14: Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?
Ja, soms dans ik met Lana in mijn armen, dan heb ik daar geen muziek voor nodig, of ik dans met een muziekje in mijn hoofd terwijl ik bijvoorbeeld aan het koken ben. Het liefst dans ik met muziek op.

15: Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken?
Oops, vol schaamte moet ik zeggen dat ik dat niet weet. Ik heb dat nog moeten bewijzen toen ik 5 jaar geleden mijn rijbewijs haalde maar heb het nooit meer gedaan. Hopelijk ben ik niet de enige die dat niet weet haha! Ik ben benieuwd of jullie dit weten?

Voor deze tag wil ik graag taggen: Lisanne (Lisanneleeft), Dagmar (ByDagmarvalerie) en Shirley (Shirleyschrijft). Als je de tag ook leuk vind voor jouw blog zou ik het heel leuk vinden als je deze overneemt, laat het me weten dan neem ik een kijkje op je blog!
Wat vonden jullie van deze tag en de bizarre vragen? Ik ben heel benieuwd naar jullie antwoorden.Neem jij wel eens mini flesjes shampoo van hotels mee naar huis? En kauw jij ook op pennen? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

47 gedachten over “15 dingen die niemand vraagt – tag”

 1. Ik ben de tag al vaker tegengekomen. Grappig. Het zijn vragen die je niet zou stellen (zou er niet opkomen) maar waarvan het leuk is om de antwoorden te weten. Ik zou trouwens wel weten waar en hoe je het oliepijl kunt checken. Niet gek wat volgens een recent testje bleek ik.voor 67% mannelijke trekjes te hebben. Haha.
  Petra onlangs geplaatst…De positieve invloed van schoolMy Profile

 2. HAHA, ik ben ook echt neurotisch als het gaat om slapen. Alle deurtjes, kastjes lades moeten dicht. Rolgordijnen en de gewone gordijnen moeten ook goed dicht zijn zonder kiertjes anders kan ik ook niet slapen :’)
  Manon onlangs geplaatst…Lijstje: Warm gevoel van binnenMy Profile

 3. Wat heb je ‘m leuk ingevuld! Zo herkenbaar aan dat je je van alles ergert! Wij hebben 4 katten thuis en ik erger me aan de haren, kruimels op de stenen vloer en ga zo nog maar door… Ik tel altijd de trede van de trap, zo vervelend :’)
  Sophie onlangs geplaatst…Battle Lady Speed StickMy Profile

 4. Hahaha wat een leuke en grappige vragen! Bij mij moet alles goed dicht zijn en netjes op zn plek liggen wil ik kunnen slapen…..Eigenlijk best erg haha

 5. Deze tag kende ik nog niet, super leuk! En wat een vragen haha, die stel je inderdaad niet zo snel aan iemand. Oh, ik kan me ook echt irriteren aan kruimels op de grond als ik op blote voeten loop, bahbah. Enn ja ik neem ook wel eens flesjes shampoo e.d. mee uit hotels, daar staan ze toch ook voor? Haha. Ik wil deze tag binnenkort ook eens invullen.
  Joni onlangs geplaatst…DIY: love you op canvasMy Profile

 6. leuke tag, en ja ook ik neem wel eens shampoo en douchegel flesjes mee uit hotels om het vakantiegevoel vast te houden. Verder ben ik ook erg van de lijstjes maar ik maak ze tegenwoordig wel vooral digitaal. Verder zijn veel dingen erg herkenbaar!

 7. Haha, ik weet wel hoe ik het oliepeil moet checken, en dat terwijl ik niet eens een rijbewijs heb! Daar ben ik wel een beetje trots op.
  Mijn meest vreemde tic is dat het geluid van mijn tv/radio/whatever altijd op een vijftal moet staan, een ander getal voelt gek.
  Kan wel slapen met open deuren, maar ik kan niet slapen als mn hoeslaken niet kruimel/stofjesvrij is en strak ligt. Het klinkt heel gek maar ik voel echt elke kruimel haha.

 8. Hahahaha aaaah deze is zo leuk, ik zit gewoon kei hard te lachen achter de laptop. Poes schrok er zelfs van haha wat een briljant artikel en geniale vragen 😀 Aah ik word hier zo blij van, zo lief dat je mij tagt deze ga ik zsm overnemen. Joepiee met een mega glimlach naar bed door jou <3
  Dagmar onlangs geplaatst…PERSONAL – 10 feitjes over mij die je nog niet wistMy Profile

 9. Pingback: Tag tuesday: 15 dingen die niemand vraagt | miesemuis

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.