Outfit : Het zomerse jurkje

Vandaag deel ik weer een echte Kelly outfit. Het jurkje dat ik draag is een van mijn favoriete zomerse jurkjes. Het jurkje is strapless waardoor ik er met deze wisselende temperaturen graag een vestje op draag. Dit jurkje is zeker geen high fashion, maar het is een echt Kelly jurkje waar ik me prettig in voel. Ik kocht dit jurkje ruim een jaar geleden en ik droeg dit in Parijs toen ik 16 weken zwanger (klik hier voor de foto’s) was. Ik heb daarom hele goede herinneringen aan dit jurkje. Het jurkje is van een stretch materiaal dus deze past nog prima. Kijken jullie mee naar de foto’s?

Het jurkje is van Primark wat ik combineer op een basic zwarte legging van Zara. De sandaaltjes die ik draag zijn ook van de Primark. Het valt me mee hoe goed de kwaliteit is van deze lederen sandalen. Het basic vestje met halflange mouwen is van de Sting. De statementketting kocht ik ook bij Primark.

De statement ketting vind ik echt een eyecatcher.

Wat vinden jullie van deze outfit? Iets wat je zelf ook zou dragen of iets waar je helemaal niet van houdt? Laat je reactie achter in de comments van dit artikel. Een hele fijne zondag gewenst!

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

28 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.