15 dingen die niemand vraagt – tag

Op de blog van mama roos kwam ik deze tag tegen met 15 dingen die niemand aan je vraagt. Ik vond deze tag zo grappig dat ik deze ook over wilde nemen. Een tag met vragen die niet helemaal relevant zijn, maar stiekem wel leuk zijn om te weten. Of je wel eens zeepjes uit hotels pikt, of je op pennen of potloden kauwt enzovoorts. Gewoon een random tag met dingen waar we niet zomaar over praten. Benieuwd naar de 15 dingen die niemand mij vraagt en wat ik op deze vragen zou antwoorden? Lees dan verder.

1: Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?
Dicht! Ik kan echt niet slapen als die open staan, ik ben zo’n neurotisch type die alles netjes dicht wil hebben staan. Overal moeten de lampen uit zijn en mijn rolgordijn moet goed dicht zijn, dan kan ik pas lekker slapen.

2: Neem je mini-flesjes shampoo enzo mee uit hotels?
Jup, ik ben schuldig! Ik vind die mini flesjes zo schattig, al zit er vaak hele vieze shampoo en zeep in. Ik zet ze dan thuis langs mijn wastafel, gewoon omdat ik dan nog dat vakantie gevoel houdt. Best dom en zonde want thuis doe ik er eigenlijk niets mee. Vertel me alsjeblieft dat ik niet de enige (krent) ben die dat doet!

3: Heb je ooit een straatnaam bord gepikt?
Nee, ik zou geen straatnaam weten waarvan ik het bord in mijn huiskamer wil hangen, eigenlijk zou ik dat niet eens om dat zomaar ergens mee te nemen.

4: Gebruik je to-do lijstjes?
Ja, ik ben echt een Lena lijstje. Alles wat ik doe, wat ik wil plannen, niet moet vergeten of wat dan ook schrijf ik op. Van boodschappenlijstjes tot mijn blogplanning, niet vergeten notities, weekmenu en eetschema, bloedsuikerwaarden, ik schrijf alles op. Ik houd niet van digitale notities, ik heb daar hele mooie notitieboekjes voor nodig. Ik ben er dol op!

5: Heb je sproeten?
Alleen in de zomer heb ik wat sproetjes maar dan moet ik wel flink de zon gezien hebben. Ik vind sproeten heel erg mooi!

6: Heb je ooit in de bosjes geplast?
Ja, ik heb wel eens meegemaakt dat we onderweg naar vakantie met de auto waren en ik zo nodig moest plassen dat het maar in de bosjes moest, beter dan in je broek toch. Ik denk dat iedereen dit wel eens gedaan heeft.

7: Hoe groot is jullie bed?
Een normaal tweepersoonsbed. We zijn allebei niet lang en fijntjes gebouwd dus voor ons is dat prima.

8: Ben je lui?
Ik kan lui zijn maar over het algemeen neem ik de rust niet om lui te doen. Wil ik even lekker in de tuin gaan liggen dan gaan er zoveel gedachten in mijn hoofd los over het doen van de was, het avondeten koken, boodschappen die ik niet moet vergeten en blog artikel inspiratie. Ik ben een bezige bij en ben altijd wel druk in de weer. Ik wou dat ik wat meer rust kon nemen en lui kon doen.

9: Is er iets waar je je nu aan irriteert?
Ja, dat is wel menselijk denk ik. Zo irriteer ik me als de vuilniszak vol is en ik die moet vervangen, aan fruitvliegjes op mijn fruitschaal, aan kruimels op de vloer als je op blote voeten loopt, er is zoveel dat soms irritant is en ik doe mijn best me niet te irriteren maar ik denk dat het gewoon bij het leven hoort. Ik probeer het langs me heen te laten gaan maar dat is niet altijd makkelijk.

10: Kauw je op pennen en potloden?
Jep, in mijn onderbewustzijn kauw ik op pennen of potloden, vooral als ik aan het nadenken ben en iets wil opschrijven. Toen ik nog studeerde betrapte ik mezelf er zelfs op dat ik kauwde op een geleende ben, super awkward als je er dan vervolgens achter komt dat die pen van iemand anders is.

11: Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?
Nee, daar heb ik geen interesse in gehad, ik ben nooit zo avontuurlijk ingesteld.

12: Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?
Niet echt bewust maar ik vond bijvoorbeeld de film Shrek erg leuk. Ook verwacht ik nog veel tekenfilms te gaan kijken wanneer Lana wat groter is.

13: Tel je de treden als je de trap op loopt?
Nee, ik had ooit wel zo’n tic dat als ik op een zebrapad liep ik enkel op de witte strepen wilde lopen, net zo neurotisch denk ik als het tellen van de traptredens.

14: Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?
Ja, soms dans ik met Lana in mijn armen, dan heb ik daar geen muziek voor nodig, of ik dans met een muziekje in mijn hoofd terwijl ik bijvoorbeeld aan het koken ben. Het liefst dans ik met muziek op.

15: Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken?
Oops, vol schaamte moet ik zeggen dat ik dat niet weet. Ik heb dat nog moeten bewijzen toen ik 5 jaar geleden mijn rijbewijs haalde maar heb het nooit meer gedaan. Hopelijk ben ik niet de enige die dat niet weet haha! Ik ben benieuwd of jullie dit weten?

Voor deze tag wil ik graag taggen: Lisanne (Lisanneleeft), Dagmar (ByDagmarvalerie) en Shirley (Shirleyschrijft). Als je de tag ook leuk vind voor jouw blog zou ik het heel leuk vinden als je deze overneemt, laat het me weten dan neem ik een kijkje op je blog!
Wat vonden jullie van deze tag en de bizarre vragen? Ik ben heel benieuwd naar jullie antwoorden.Neem jij wel eens mini flesjes shampoo van hotels mee naar huis? En kauw jij ook op pennen? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

47 reacties

 • Koalabeautymama
  13 juli 2014

  Hahaha wat een leuke vragen van deze tag! Deze kon ik nog niet. Even weer wat anders. Zo wie is die reus op de eerste foto? Die hond heeft een eigen bank nodig denk ik haha. 😛
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…Week 30 van mijn zwangerschapMy Profile

 • Kimberley
  13 juli 2014

  Haha, leuke tag! Ik heb dat met die pen ook wel eens gehad, toen hoopte ik dat diegene het niet gezien had 😛
  Kimberley onlangs geplaatst…Plog – Weekendje AntwerpenMy Profile

 • Oum Feerozah
  13 juli 2014

  Leuke tag, ik wist niet dat je sproeten had. Maar eerlijk gezegd vind ik dat alleen maar mooi!
  Oum Feerozah onlangs geplaatst…Mijn favoriete jurkje.My Profile

 • Stien
  13 juli 2014

  Haha, ik kauw ook op pennen en potloden!! 🙂 Ik herken veel van mezelf in je antwoorden 🙂
  Stien onlangs geplaatst…Lente – en zomercollectie H&MMy Profile

 • Martina
  13 juli 2014

  Ja ik weet wel hoe ik het oliepijl moet checken… Ik weet hoe ik mijn ruitenvloeistof bij moet vullen en ik weet hoe ik op moet zoeken of mijn banden te zacht zijn. Ik vind auto’s zelf ook leuk dus dat helpt ook mee 😉
  Martina onlangs geplaatst…12 Juli 2014 – Outfit streepjes en frambozenkleurMy Profile

 • Jess
  13 juli 2014

  Leuk tag haha! Dat zijn inderdaad vragen die je niet zo snel zullen worden gesteld in real life. Je hebt ze leuk beantwoord. Ik baal altijd dat ik geen sproeten heb. Ik vind dat zo schattig altijd.
  Jess onlangs geplaatst…Tips & tricks voor het geven van je meningMy Profile

 • Petra
  13 juli 2014

  Ik ben de tag al vaker tegengekomen. Grappig. Het zijn vragen die je niet zou stellen (zou er niet opkomen) maar waarvan het leuk is om de antwoorden te weten. Ik zou trouwens wel weten waar en hoe je het oliepijl kunt checken. Niet gek wat volgens een recent testje bleek ik.voor 67% mannelijke trekjes te hebben. Haha.
  Petra onlangs geplaatst…De positieve invloed van schoolMy Profile

 • Miranda
  13 juli 2014

  Leuke tag:) ik was ook getagd om hem in te vullen en heb hem voor komende week ingepland staan, vraag me wel af wie het interessant vind om te lezen hoe groot m’n bed is maar ach…. Dat is de charme van de tag geloof ik haha;)

  Fijne zondag!
  Miranda onlangs geplaatst…Wat moet je nou met die kartonnen letters van de Xenos?My Profile

 • Manon
  13 juli 2014

  HAHA, ik ben ook echt neurotisch als het gaat om slapen. Alle deurtjes, kastjes lades moeten dicht. Rolgordijnen en de gewone gordijnen moeten ook goed dicht zijn zonder kiertjes anders kan ik ook niet slapen :’)
  Manon onlangs geplaatst…Lijstje: Warm gevoel van binnenMy Profile

 • Dita
  13 juli 2014

  Leuk, ik ga deze tag ook doen binnenkort!
  Dita onlangs geplaatst…Recept: pasta salade met balsamicodressingMy Profile

 • Sophie
  13 juli 2014

  Wat heb je ‘m leuk ingevuld! Zo herkenbaar aan dat je je van alles ergert! Wij hebben 4 katten thuis en ik erger me aan de haren, kruimels op de stenen vloer en ga zo nog maar door… Ik tel altijd de trede van de trap, zo vervelend :’)
  Sophie onlangs geplaatst…Battle Lady Speed StickMy Profile

 • Susanne
  13 juli 2014

  Hahaha wat een leuke en grappige vragen! Bij mij moet alles goed dicht zijn en netjes op zn plek liggen wil ik kunnen slapen…..Eigenlijk best erg haha

 • bibian
  13 juli 2014

  Hahaha ik had hem ook ingevuld, zo grappig! Leuke antwoorden kel. Liefs
  bibian onlangs geplaatst…Lijstje: Warm gevoel van binnenMy Profile

 • Eva Realitijd
  13 juli 2014

  Ik vind deze tag echt leuk! Hij maakt het wat persoonlijker maar toch niet té. Ik neem hem binnenkort over!
  Eva Realitijd onlangs geplaatst…Gliss Kur Oil Nutritive anti-klit sprayMy Profile

 • Mariska
  13 juli 2014

  Wat een leuke tag zeg, deze kende ik nog niet! 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…50% korting op Catrice; tips!My Profile

 • Shirley
  13 juli 2014

  Haha oke oke ik neem hem over 😛
  Shirley onlangs geplaatst…Preview H&M Trend herfst/winterMy Profile

 • Joni
  13 juli 2014

  Deze tag kende ik nog niet, super leuk! En wat een vragen haha, die stel je inderdaad niet zo snel aan iemand. Oh, ik kan me ook echt irriteren aan kruimels op de grond als ik op blote voeten loop, bahbah. Enn ja ik neem ook wel eens flesjes shampoo e.d. mee uit hotels, daar staan ze toch ook voor? Haha. Ik wil deze tag binnenkort ook eens invullen.
  Joni onlangs geplaatst…DIY: love you op canvasMy Profile

 • margriet
  13 juli 2014

  leuke tag, en ja ook ik neem wel eens shampoo en douchegel flesjes mee uit hotels om het vakantiegevoel vast te houden. Verder ben ik ook erg van de lijstjes maar ik maak ze tegenwoordig wel vooral digitaal. Verder zijn veel dingen erg herkenbaar!

 • ellen
  13 juli 2014

  Wat een leuke tag! haha, ik tel wel de treden van de trap 😛 grappig

 • alexa
  13 juli 2014

  wat een leuke en grappige tag!
  alexa onlangs geplaatst…Happy listMy Profile

 • Nicole
  13 juli 2014

  Deze tag al paar keer tegengekomen maar zo’n allegaartje aan vragen is wel erg leuk! Snap dat je hem overgenomen hebt..
  Nicole onlangs geplaatst…Mijlpaal: de eerste hapjesMy Profile

 • De Zuinige Student
  13 juli 2014

  Wat een leuke tag Kelly.
  Je hebt hem ook heel erg leuk ingevuld. Ik had deze tag nog nergens eerder gezien.
  De Zuinige Student onlangs geplaatst…Loom rage en succesMy Profile

 • Kelly
  13 juli 2014

  Haha, ik weet wel hoe ik het oliepeil moet checken, en dat terwijl ik niet eens een rijbewijs heb! Daar ben ik wel een beetje trots op.
  Mijn meest vreemde tic is dat het geluid van mijn tv/radio/whatever altijd op een vijftal moet staan, een ander getal voelt gek.
  Kan wel slapen met open deuren, maar ik kan niet slapen als mn hoeslaken niet kruimel/stofjesvrij is en strak ligt. Het klinkt heel gek maar ik voel echt elke kruimel haha.

 • mamawatdoejenou.nl
  13 juli 2014

  Haha, wat een leuke tag. Die ga ik zeker ook overnemen 🙂
  mamawatdoejenou.nl onlangs geplaatst…Mama’s floating feathers DIYMy Profile

 • Justine
  13 juli 2014

  Hahaha, deze tag is leuk! En herkenbaar.. Ik ga ‘m ook doen 🙂

 • Dinja
  13 juli 2014

  Dit is echt een leuke tag! Ik ga hem een keertje overnemen 😀
  Dinja onlangs geplaatst…Persoonlijk: 13 juliMy Profile

 • LNNK
  13 juli 2014

  Haha leuke tag. Ik hou van dit soort nutteloze vragen dus ik ga hem van je overnemen.
  Enne wat betreft die flesjes.. wie neemt die nu niet mee? Ik in ieder geval wel 🙂
  LNNK onlangs geplaatst…Mini Me: Het einde is in zichtMy Profile

 • Cindy
  13 juli 2014

  Wat een grappige tag is dit zeg, leuk om te lezen!
  Cindy onlangs geplaatst…Boek: Rens Kroes “Powerfood” + ontbijtmuffinsMy Profile

 • Natiza
  13 juli 2014

  Oeeeh wat een leuke tag zeg! Ik kende deze tag nog helemaal niet! Ik denk dat ik hem ook maar eens ga doen 😉
  Natiza onlangs geplaatst…Lazy sunday NOT!My Profile

 • Britt
  13 juli 2014

  Hele leuke tag! Ook leuke antwoorden trouwens!

 • Sanne
  13 juli 2014

  Hallo,

  Wil je even kwijt dat jullie een prachtige Duitse dog hebben.
  Wat een lieve snoet zeg!
  Heerlijk om te zien.
  Heb zelf een blauwe van nu 4 jaar.
  Heb wat foto’s staan op mijn blog.
  Je mag altijd een kijkje komen nemen.
  http://www.sannescreatiesenmeer.blogspot.nl

  Groetjes Sanne

 • Anne Solveig
  13 juli 2014

  Dit is leuk!
  Anne Solveig onlangs geplaatst…Photo Diary #70 – Apenheul, bouwval en in badMy Profile

 • Vanessa
  13 juli 2014

  Leuk om te lezen en erg herkenbaar! Ik kan ook moeilijk rust vinden in mijn hoofd, ben van ‘s morgens tot ‘s avonds bezig met van alles. Misschien dat ik deze tag ook nog wel eens doe!
  Vanessa onlangs geplaatst…Win € 25 shoptegoed bij Sans-Online!My Profile

 • Roos
  13 juli 2014

  Wat leuk dat je de tag over genomen hebt! Je hebt hem leuk ingevuld 🙂
  Roos onlangs geplaatst…Uitslag 20w echo & een trotse RoosMy Profile

 • Miss Sentinelli
  13 juli 2014

  Super leuke tag, ik ga hem binnenkort ook doen. En ja fruitvliegjes, verschrikkelijk haha.
  Miss Sentinelli onlangs geplaatst…Miss Sentinelli in de mediaMy Profile

 • Floriene
  13 juli 2014

  wat voor ontzettend gave hond is dit?

 • Simone
  13 juli 2014

  Wat een super leuke tag!

 • Jenn
  13 juli 2014

  Leuke antwoorden. Ik heb deze tag al een tijd geleden ingevuld, toen was de vragenlijst een stuk langer 😛
  Jenn onlangs geplaatst…Polsbandje gescoord! + ‘Unboxing’ 4Daagse goodiebagMy Profile

 • Melissa
  14 juli 2014

  Wat een leuke tag, zo kom je nog eens wat anders te weten! 🙂
  Melissa onlangs geplaatst…EOTD: out of the blueMy Profile

 • Janneke | Beautyroad
  14 juli 2014

  Super leuke tag!
  Janneke | Beautyroad onlangs geplaatst…SummerMy Profile

 • Eline
  14 juli 2014

  Zouden er volwassenen zijn die nog nooit in de bosjes geplast hebben?
  Eline onlangs geplaatst…Omelet met gerookte zalm en groene aspergesMy Profile

 • Rosalie
  14 juli 2014

  Ik ga deze tag overnemen!!
  Rosalie onlangs geplaatst…The Fault In Our Stars filmreviewMy Profile

 • Minke
  14 juli 2014

  Grappig om te lezen! Heb hem net van je overgenomen en geplaatst op mijn eigen blog.
  Minke onlangs geplaatst…#Tag – De 15 dingen die niemand aan je vraagt.My Profile

 • Dagmar
  14 juli 2014

  Hahahaha aaaah deze is zo leuk, ik zit gewoon kei hard te lachen achter de laptop. Poes schrok er zelfs van haha wat een briljant artikel en geniale vragen 😀 Aah ik word hier zo blij van, zo lief dat je mij tagt deze ga ik zsm overnemen. Joepiee met een mega glimlach naar bed door jou <3
  Dagmar onlangs geplaatst…PERSONAL – 10 feitjes over mij die je nog niet wistMy Profile

 • Dana
  14 juli 2014

  Onwijs leuke tag! Ik ga hem ook overnemen ;D
  Dana onlangs geplaatst…Photo diary #28My Profile

 • mamawatdoejenou.nl
  16 juli 2014

  Ik heb je tag overgenomen. Inclusief handig filmpje voor jou 😉
  http://mamawatdoejenou.nl/index.php/15-dingen-die-niemand-vraagt-tag/
  mamawatdoejenou.nl onlangs geplaatst…15 dingen die niemand vraagt – tagMy Profile

 • Tag tuesday: 15 dingen die niemand vraagt | miesemuis
  29 juli 2014

  […] tag kwam ik tegen bij Kelly en ja, deze leek me leuk om in te vullen! Ik vind Kelly’s blog trouwens erg tof. Ze is even […]

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.