KC Photodiary: Hoogzwangere weken ;)

Vandaag heb ik weer een KC Photodiary voor jullie, een rubriek die ik voorlopig om de week ga delen. Dit is dan steeds een photodiary van twee weken en met het geheugen van een baksteen, is dat best even terugdenken, want wat hadden we ook alweer allemaal gedaan haha. Afgelopen twee weken bestonden uit mijn laatste werkweek voor mijn verlof en mijn eerste verlofweek. Kijk je gezellig mee?

We gingen voor het eerst met de kinderen naar een pluktuin. Een boerderij waar je een mandje krijgt en zelf vers fruit en groente mag plukken, eieren kunt rapen en deze vervolgens laat wegen en afrekent. Een hele leerzame manier om kinderen te leren waar groente en fruit vandaan komen en het is heerlijk om even lekker buiten in de natuur te spelen. De meiden vonden het geweldig!

Die middag had ik een afspraak bij de pedicure, maar mijn voeten zijn zo niet fotogeniek dus daar heb ik geen foto van haha. Wel fijn om ze, zeker nu ik er zelf niet meer bij kan, lekker te laten verzorgen.

Yannick kookte zijn lekkere pasta, dit keer in penne vorm met geraspte kaas, mmm!

Die meiden van ons zijn soms een beetje maf haha (Van wie zullen ze het hebben :P). Ze hebben de grootste lol samen (maar kunnen ook flink bekvechten). Hier zie je Lana in de veel te kleine poppenbuggy vooruitgeduwd worden door Aimy. Zo hard hebben we hier met z’n allen om moeten lachen. Het verbaast me dat die kinderwagen nog niet is doorgezakt :P.

Ik sprak gezellig af met Kimberly (van Newbornfitmama) voor koffie, een rondje stad en gezellig bijkletsen en nam Aimy mee. Zo leuk hoe ik haar via haar programma heb leren kennen en we nu vriendinnen zijn, na mijn bevalling ga ik weer met haar aan de slag om back in shape te komen, heel fijn!

Samen met Lana kleuren en stickers plakken, een van onze favo binnen activiteiten. Aimy zit er dan ook gezellig bij, die houdt zich druk bezig met het op de grond gooien van stiften, het kleuren op haar manier en het in bakjes doen van de stiften of kleurpotloden, ook goed 😉

Die zondag ging ik voor het laatst in deze zwangerschap wat verder op pad, namelijk naar Amsterdam. Ik was door MommyProoftv van Liza Sips gevraagd om ook aan het tweede seizoen van de Confessions afleveringen mee te doen. Dit keer voor de editie met zwangere dames. Ik vormde een duo met Paulien Tilstra (die bijna evenver zwanger is) en het was een hele gezellige ochtend. Vanaf half september gaat dit seizoen online komen op hun kanaal.

Daarna gezellig door naar Annic van Wonderen die nu ook zwanger was. We kletsten gezellig bij en namen twee video’s op die jullie binnenkort op onze kanalen kunnen zien. We raakten niet uitgepraat over onze zwangerschappen en alles daaromheen. Zo gezellig!

Mijn vader was die dag mijn chauffeur (zo lief!) en mijn moeder paste op de kinderen (ook al zo lief!). We aten die avond lekker het Hollandse stoofpotje van mijn ouders. Heb je dit recept nog niet nagemaakt? Wij zijn er helemaal dol op.

Die maandag volgde mijn laatste werkweek voor mijn verlof, even nog lekker knallen!

Benieuwd hoe alles op Kellycaresse.nl, mijn Youtubekanaal en social media eruit gaat zien tijdens mijn verlof en rondom de bevalling? Ik deelde een personal update hierover met alle ins en outs. Deze kun je via deze link bekijken.

Aangezien Lana in de ochtend erg vroeg wakker wordt (tussen 5.30-6.00) en dan al staat te stuiteren op ons bed haha, vroeg ik jullie op Instagram wat tips. Velen van jullie raadden mij de Zazu slaaptrainer aan dus hebben we die vervolgens aangeschaft. Werkt enorm goed! Aanrader dus voor andere ouders van kinderen vanaf 3 jaar die al veel te vroeg aan je bed staan ;). Nu komt ze netjes pas uit haar kamertje, zodra Sam het schaap ook zijn ogen opent (op de door ons ingestelde tijd), ideaal.

Yannick maakte heel creatief van een oude doos dit leuke speelhuisje. De meiden vonden het gelijk erg leuk en Patrick zoekt het huisje ook steeds op. Mooi hoe kinderen uit wat karton al veel fantasie en plezier kunnen halen.

Mmm, we aten heerlijk lasagne bij mijn ouders. Die lasagne die zij maken (gewoon via een Honig pakje), is echt het allerlekkerst en de manier dat ik hem zelf ook graag maak. Lekker veel groente er doorheen en je hebt onbewust je portie groente weer binnen.

Mijn favo ontbijtje, maar de banaan ontbreekt haha. Aangezien de bananen op waren deed ik er wat cruesli bij. Zo was het ook erg lekker.

Die donderdag was mijn laatste werkdag, die vrijdag hadden we een zwangerschapsshoot op de planning staan. Martine (Van Fantasticmoms en haar fotografiebedrijf Vet Portret) nodigde ons daarvoor uit.

Naast foto’s van mij en mijn buik, lieten we ook foto’s maken van ons als gezin, de kinderen samen en los van elkaar, Yannick en ik samen en nog meer. Heel erg gaaf was het!

Zo lief en mooi deze foto van Yannick en Aimy. Ik zal jullie binnenkort wat foto’s delen van deze shoot.

Die avond aten we lekker makkelijk, zilvervliesrijst met ‘zuur vlees’ (uitgesproken als: Zoer vles haha). Dat is een soort hachee en daar aten we rode kool bij, mega lekker

Heel leuk en lief pakketje gekregen van Rituals uit de Tiny Rituals lijn, het ruikt allemaal zo lekker!

En dit pakketje van Chocobombes. Dit zijn een soort gezonde chocolade bonbons met allemaal gezonde ingrediënten en vitamines die je in je zwangerschap extra kan gebruiken, opgesplitst per trimester van de zwangerschap. Heel leuk en lekker.

Mijn lieve vriendin Thirza kwam zaterdag gezellig langs, ik en de kinderen zijn dol op haar en andersom. Hier had ik even mijn haar los gegooid haha, bizar hoe big dat zwangerschapshaar kan worden haha.

Zo lief, ik kreeg van haar een mega verwenpakket voor mijn verjaardag en om mijn verlof te vieren. Allemaal lekkere snacks, Jillz 0%, lieve babykleertjes en andere leuke spulletjes. Zo lief en attent.

Zondagochtend begon creabea met het maken van tekeningen om te geven aan de jarige Opa (Yannick zijn vader).

Die middag hadden we feest bij mijn schoonouders. Super gezellig. Hier zie je Aimy en Yannick spelen met het speelgoed van vroeger van Yannick. Lekker nostalgisch haha.

Mijn zwagers hadden mini pizza’s gebakken als hapjes naar het recept van Jamie Oliver, die waren erg lekker.

Maandag voelde als mijn eerste echte verlofdag en dat was best gek, om niet op maandag als werkdag te starten. Ik ging even het dorp in voor een cadeautje en snuffelde gelijk even bij Zeeman voor wat leuke babykleertjes. Ik laat in de volgende weekvlog zien wat ik geshopt heb, zo leuk en lief allemaal.

Wasjestijd! Ik ben ondertussen natuurlijk lekker bezig met de babywas, alles kan maar lekker schoon en fris klaarliggen. Van Ecover kreeg ik hun ecologische wasmiddelen om te testen en aangezien deze geschikt zijn voor de gevoelige huid, zijn deze ook ideaal voor de babywas. Ze zijn gemaakt op basis van plantaardige ingrediënten en goed voor het milieu. Ik vind het vooral gewoon lekker ruiken!

Woehoe, zo tof, pakketjestijd van Joolz. Hier laat ik jullie binnenkort veel meer van zien. Maar zo zo blij mee!

In de middag had ik een verjaardag van een vriendin waar ik Lana mee naar toe nam, en we aten die middag lekker pannenkoeken. Dit is er een met kaas en tomatenketchup.  Dat ziet er gek uit, maar het smaakt als een soort pizza pannenkoek, erg lekker haha.

Waar mijn verlofdagen uit bestaan? Rustige ochtendjes met de meiden (tv kijken, kleuren, spelen), in de middag mee naar bed als de kinderen ook even slapen en daarna nog wat leuks doen. Bezoekje van of aan een vriendin, een wandelingetje, spelen met de meiden, koken, dat soort dingen. In de avond doe ik helemaal niets meer en plof ik op de bank zodra de meiden in bed liggen 😉

Owja en ik ben druk met  alle laatste dingetjes voorbereiden voor de komst van de baby. Ik heb flink de nesteldrang te pakken zal ik maar zeggen haha.  En het aftellen is al een beetje begonnen, zo spannend wel!

Gisteren waren we nog gezellig op de Bosche Kermis te vinden, altijd leuk en gezellig. De meiden mochten eendjes vangen en in de draaimolen, dat vonden ze helemaal tof.

Morgen deel ik de video waarin ik laat zien wat er allemaal in mijn vluchtkoffer voor de bevalling zit. Ik typ deze KC Photodiary heerlijk vanuit mijn bed en rond deze af. Tot over twee weken met een nieuwe KC Photodiary! (Als er nog geen baby geboren is haha, maar daar gaan we nog even niet vanuit). Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

19 gedachten over “KC Photodiary: Hoogzwangere weken ;)”

 1. Dit is altijd één van mijn favoriete soort blo gposts. Het ziet er uit als n heerlijk weekje. Ben benieuwd naar die chocobombes dat kende ik nog niet. Hallooo zoete cravings. Ik wens je een heel fijn verlof.

  Hoop dat je de items op mijn blog nog hebt kunnen vinden. Veel zijn korte projectjes zo voelt het niet als een hobby die je niet afmaakt maar kun je t mooi afvinken van je to do list ?

  Xx

 2. Wat een heerlijke, volle diary. Ziet eruit als een hele fijne week. Wat lief dat je vader jouw chauffeur was op je dagje Amsterdam.

 3. Wat een fijne volle diary en wat een top ouders heb je zeg!
  Ben benieuwd naar de foto’s van de fotoshoot ik twijfel nog steeds of ik mijn zwangere buik ook laat fotograferen.

 4. Hi Kelly,

  Lekker dat je verlof is begonnen! Wat ik mij al een tijdje afvraag:

  Lana slaapt nog tussen de middag. Wat een geluk, mijn dochter ging na 1,5 jaar al niet meer helaas. Maar nu Lana bijna naar school gaat, ga je dat nu afbouwen of doe je dat heel slim na je verlof?

  Fijne zwangerschap nog!

 5. Wat een heerlijke foto’s! Wauw wat heb je een mooie bos haar.. Daar kan ik alleen maar van dromen. (Lees heel , heel dun haar?). Zo fijn dat je alles hebt afgerond en nu echt lekker rust hebt. Lekker genieten van je mooie gezin.

 6. Jij bent vast uit limburg. De uitspraak komt mij bekend voor hihi;)

  Leuke fotodairy. Ik krijg trek van de eetfoto’s. Ze doen het goed om wat kookinspiratie te vinden voor vanavond

 7. super gezellig weer meis en ooohh ik ben ook zo gek op annic he 😀 en zo gaaf dat ze ook zwanger is!!! Jij kan haar in ieder geval een hoop tips geven als doorgewinterde mama 😀 xxx

 8. Die foto’s van je spelende meisjes vind ik echt zo mooi om te zien! Heerlijk! Geniet lekker van je verlof, dat ben ik ook aan het doen. En fijn dat de video van de vluchtkoffer morgen online komt, want die ben ik nu aan het inpakken ?

 9. Wat een gezellige dagen! Stoofpotje ga ik ook maken lijkt me heerlijk! En wat leuk die pannenkoek met kaas! Ik eet dat altijd dubbelgevouwen met ketjup er naast, vindt iedereen altijd heel gek Haha leuk dat jij dat dus ook doet 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.