Wat zit er in de vluchttas voor de bevalling in het ziekenhuis?

Dia1

Wat zit er in de vluchttas voor de bevalling in het ziekenhuis? Ik ga jullie de inhoud van mijn vluchttas, of eigenlijk vluchtkoffer, laten zien die ik meeneem naar het ziekenhuis voor de bevalling. Om medische redenen mag ik niet thuis bevallen maar dit zou ook niet mijn persoonlijke voorkeur hebben. Thuis heb je wel alles bij de hand, voor een bevalling in het ziekenhuis moet je alles meenemen qua persoonlijke verzorging, kleding en benodigdheden voor jezelf en de baby. Geen probleem, dat doe je in de zogenaamde vluchttas die je zodra je hoogzwanger bent klaar zet om stand-by te hebben staan zodra de bevalling lijkt te beginnen. In mijn vluchtkoffer zit een heleboel, producten voor mezelf en voor de baby. Ik laat je in deze video zien wat ik allemaal in mijn vluchtkoffer heb zitten met alle eerste benodigdheden voor mij en de baby.

Wat zit er in de vluchttas voor de bevalling in het ziekenhuis?

Klik hier als je de video niet kunt zien

Zoals je in de video wel kunt zien, heb ik een heleboel meegenomen, en alsnog is het alleen dat wat ik nodig heb, er vanuit gaande dat we binnen max. 2 dagen uit het ziekenhuis mogen na de bevalling. Dit is in principe ook het plan, maar omdat ik diabetes heb wat zowel voor mij als de baby wat complicaties kan geven, wordt er niet uitgesloten dat ik eventueel langer moet blijven. Mocht dat het geval zijn dan kan Yannick thuis extra kleding, verschoning enzovoorts halen.

Ik heb de vluchtkoffer zo ingericht dat er de eerste kleding voor de baby in zit en een pyjama voor mijzelf. Misschien dat ik er ook nog een joggingbroek in ga doen, al zal ik die misschien al aan hebben op weg naar het ziekenhuis, ik heb nog geen idee haha. Er zitten materialen in voor de opstart van borstvoeding (Difrax kolf, flesje voor gekolfde melk, zoogcompressen, borstvoedingsbh en Purolan tepelcrème). Verder zitten er nog verzorgingsartikelen voor mezelf in zoals deodorant, douchegel, tandpasta, tandenborstel, een haarborstel enzovoorts. Het enige wat nog ontbreekt in het koffertje op de video zijn de papieren, fotocamera en opladers.

Vraagje voor ervaren mama’s, of ervaren bevallen dames: Heb ik alles wat ik nodig heb erin zitten? Toen ik beviel van Lana had ik geen vluchtkoffer, alles was met spoed en toen kwam het ook goed, maar ik had natuurlijk niets bij me. Het was een keizersnede dus ik kan me ook geen voorstelling maken van wat ik nodig heb voor een natuurlijke bevalling, wat voor kleding droeg jij? Wat is ‘gebruikelijk’? Dit klinkt allemaal gek misschien maar ik denk daar dus al over na haha. Laat je ervaringen, tips en ideetjes zeker achter bij de comments, wie weet kan je mij of andere zwangere dames er mee helpen.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties op deze video!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

60 gedachten over “Wat zit er in de vluchttas voor de bevalling in het ziekenhuis?”

 1. Jaaa, hier zat ik op te wachten! Ik wil deze week een start maken van het inpakken van de vluchttas. Heel handig die tip van het eerste pakje, dat ga ik onthouden! Ah we hebben hetzelfde mutsje en de Koeka badcape, haha! 😀 Die creme moet ik ook onthouden voor borstvoeding. Neem je die kolf en flesjes nou mee naar het ziekenhuis? Ik weet niet beter dan dat ze in het ziekenhuis ook flesjes en kolf apparaten hebben, haha. Ziet er wel kei handig uit die Difrax kolf. Ben heel benieuwd naar jouw ervaringen straks!
  Milou onlangs geplaatst…Mijn zwangerschap: week 27 t/m 30My Profile

 2. Ik had zelf een nachthemd mee naar het ziekenhuis. Na een keizersnede is een pyamabroek totaal niet fijn. Spullen voor de borstvoeding en zo hebben ze allemaal in het ziekenhuis, dat heb ik zelf niet meegenomen. Als ik het zo zie ben je prima voorbereid hoor 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…TherapiemoeMy Profile

 3. Bij de bevalling van mijn eerste kind (vroeggeboorte) werd ik met spoed met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een vluchtkoffer had ik toen helemaal niet klaar. Mijn verloskundige heeft tlen wat spullen bij elkaar geraapt. Ik heb toen 3 dagen in het ziekenhuis gelegen en mijn man heeft toen thuis nog spullen opgehaald.

  Bij baby nummer twee had ik een grote hutkoffer met kleding voor wel drie dagen klaarstaan. Want ik had natuurlijk geleerd van mijn eerste ervaring. Maar toen ging de bevalling zo snel dat ik niet eens naar het ziekenhuis kon. Door complicaties moest ik na de bevalling alsnog (en weer) met spoed met de ambulance naar het ziekenhuis. Ik nam mijn hutkoffer mee, maar mocht dezelfde dag nog naar huis.

  Ik had er kleding in voor mezelf en mijn baby. Volgens mij ook nog wat tijdschriften, mueslirepen en wat drinken. Verder weet ik het eigenlijk niet meer. Fijn dat je je koffer klaar hebt!
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Dagelijkse routine van een mama #1My Profile

 4. Hoi Milou, een kolf en flesjes hebben ze ook in het ziekenhuis. Mijn dochter was te vroeg geboren en heeft nog een paar weken in het ziekenhuis gelegen na de bevalling. Op de couveuse afdeling was toen een kolf, maar die moest ik toen delen met andere moeders. Wel met een schoon kolfsetje, van die “schotels voor op je tepels”, die kreeg ik van het ziekenhuis. Het nadeel van het delen van het kolfapparaat was dat ik niet kon kolfen op het moment dat ik wilde/moest, omdat het apparaat soms in gebruik was door een andere moeder en ik dan even moest wachten. Wij hebben er toen zelf één gekocht en dat vond ik een stuk handiger. Daarnaast wilde ik thuis ook kolven en borstvoeding geven, dus ik had er sowieso eentje nodig.

  Succes met het inpakken van je vluchttas!
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Dagelijkse routine van een mama #1My Profile

 5. Je bent al goed voorbereid zo te zien. Haha dat beval nachthemd ook. Ik had ook zo’n bigshirt, speciaal ervoor gekocht en uiteindelijk nooit aan gehad. Eenmaal in het ziekenhuis met zere rugweeen moest ik direct aan de ctg en toen duidelijk werd dat ik inderdaad ging bevallen zijn die banden en kabels om gebleven en had ik absoluut geen zin meer in een moeilijke verkleedpartij. Ik ben dus bevallen in het shirt wat ik toevallig al aan had:) maar goed, je weet nooit hoe het gaat verlopen en kunt maar beter goed voorbereid zijn en dat ben je!
  Fijne zondag!
  Miranda onlangs geplaatst…Januari in foto’sMy Profile

 6. Mijn zoontje ging zichzelf krabben en had geen krabhandschoentjes bij me dus dat werden sokjes toen…vergeet niet wat kleingeld voor rolstoel hier moeten we een euro er in doen om mee te krijgen..xx
  amanda onlangs geplaatst…Mijlpalen tagMy Profile

 7. Neem een extra mutsje mee voor je baby en laat de ‘minst leuke’ als eerste gebruiken. Die komt vaak zo onder het bloed te zitten, dat daarna een schone wel net zo fris is en staat mooier voor evt. snelle kraamvisite zoals je familie.
  Als je een kraambezoekboek hebt, is het leuk dat je die ook bij je hebt, mocht je toch wat langer moeten blijven.

 8. Kelly Caresse

  He Milou, Die badcape is echt leuk he hihi! Ik neem alle borstvoedingsproducten zelf mee omdat ik het toch al heb en binnen een dag weer thuis hoop te zijn, maar bij Lana had ik dat allemaal nog niet hoor en dan hebben ze in het ziekenhuis genoeg in huis 🙂

 9. Ik had net als jij geen vluchtkoffer. Had zelfs niet echt een pyjama/nachthemd want dat wilde ik allemaal nog gaan kopen. M’n man heeft dat toen gedaan maar was geen succes! De volgende keer dus toch eerder mee beginnen ?
  Nicole onlangs geplaatst…Wensen en doelen 2016 update #1My Profile

 10. Wat een leuke video. Leuk om te zien dat je je nergens voor schaamt dit is echt zo een video die ik terug zal kijken wil ik ook is zwanger worden. Het komt hu wel heel dichtbij allemaal spannend hoor. Ben benieuwd straks naar de verhalen die je gaat delen fijne zondag liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

 11. Wat leuk om te zien wat je meeneemt. Ik had voor mezelf een schone set kleren, lees dikke legging en lange trui, borstvoedinghemdje en ondergoed. Ook wat basis verzorgingsspullen. Voor dochter 2 setjes kleren, maat 50 en setje maat 56. In Jeroen Bosch zkh kreeg onze dochter het eerste mutsje van zkh en daarna ons schone mutsje. Ik ben in bad bevallen dus veel tips qua kleding om in te bevallen heb ik niet voor je.

 12. Leuk om je enthousiasme te zien. Ik heb mijn nachthemd wel gedragen. Leuk die rompers, liggen hier ook in de kast.

  Je bent goed voorbereid! Alleen maar goed en fijn voor jezelf. Heel logisch dat je graag het eerste pakje uit wilt zoeken. Een hele mooi tip zo in het zakje. Zelf had ik nog een boek mee. En ik ben bijna lezend bevallen.. ?

 13. Ons zoontje zou gehaald worden met een keizersnede, maar kwam uiteindelijk een stuk eerder. De vluchtkoffet was dus niet goed gevuld, waardoor mijn man midden in de nacht kleren en lenzenvloeistof enzo voor mij is gaan halen. Dat was niet ideaal kan ik je zeggen 😉 Het gevolg was namelijk dat ik wel broeken en vesten had, maar geen shirtjes voor eronder. Zat ik daar in mijn BH hahah
  Nicole onlangs geplaatst…Kinderen – Wat bewaar je allemaal?My Profile

 14. Handige video! Mijn vluchttas is ook bijna klaar en bevat ongeveer dezelfde inhoud. Ik heb alleen wat meer eten ingepakt omdat ik heel bang ben voor het ziekenhuis eten haha. En aangezien het een geplande keizersnede wordt blijf ik sowieso een paar nachtjes. Die tip van het zakje om het eerste pakje ga ik zeker gebruiken! Dat is mijn grootste angst: dat ze al gewassen en aangekleed is door iemand anders als ik er zie :(.
  Vivienne onlangs geplaatst…Mijn eerste vlog: babykamer roomtourMy Profile

 15. Ik had ook een nachthemd voor tijdens de bevalling. Uiteindelijk vond ik het niks en heb ik die erg snel uitgetrokken tijdens de pers weeën? ik ben dus bevallen in een sport bh en sokken. Verder heb ik geen nuttige tips voor wat ik gemist heb in mn vluchttas want die heb ik nooit gebruikt omdat ik thuis bevallen ben. Ik wens je een hele goeie en mooie bevalling toe.

 16. Ik had ook alles bij me ( dacht ik) maar was shampoo vergeten en het allerbelangrijkste
  Me borstel of kam
  Zag hem bij jouw ook niet hihugu

 17. Ik had ook nog sloffen, lekkere dikke sokken, badjas en druivensuiker mee. En ook nog wat snacks voor m’n man voor de zekerheid.

 18. Een lekkere joggingbroek is inderdaad het fijnste na de bevalling. En een lekker wijd shirt. Maar met borstvoeding is een flanellen pyjama jasje met knoopjes ook erg fijn! En tijdens de bevalling is mijn nachthemd niet uit mijn tas gekomen haha. Ben heel charmant in een te groot short van mijn man bevallen 🙂
  Charlotte onlangs geplaatst…Fotodagboek #5: mini shoplog Primark!My Profile

 19. Even denken… Ik ieder geval muntstuk van €0,50 of €1 voor de rolstoel mocht je niet meer kunnen lopen door weeën of dergelijke.
  Voor de baby had ik een vijltje bij zodat hij zichzelf niet open zou krabben. ik had ook een eigen speentje bij, heerlijk al vanaf dag 1 mee kunnen starten.
  Idd eigen flesjes voor de melk.
  Had ook de kleertjes per setje in een zakje gedaan met de maat erop. Had wat setjes 50 en 56 bij me. Maat op buitenkant geschreven zodat het makkelijk zoeken was. Setje ook helemaal compleet gemaakt incl rompertje en sokjes.
  Voor mezelf buiten dat wat jij meeneemt ook iets van sportdrank. Aa of aquarius. Schijnt je snel wat energie te even wat je wel kunt gebruiken na een bevalling. Was ook echt gelijk goed opgeknapt. Klinkt raar, maar echt een aanrader.

 20. Ziet er goed uit! Ik riep tijdens de bevalling ineens dat ik pepermunt wilde, omdat ik toen m’n tanden niet kon poetsen. Dan had ik toch een frisse smaak. Ik had schoenen mee zonder veters, met een rits aan de zijkant, zodat mijn man niet helemaal mijn veters hoefde te strikken. Mijn VK zei dat ik m’n bovenkant zo min mogelijk met zeep moest wassen, zodat de baby lekker jouw eigen geur ruikt. Ik had dus een hele milde douchegel mee.

 21. Leuk om te zien! En na de bevalling heb ik boxers van manlief gedragen. Dat zat een stuk beter dan wat dan ook haha.
  Die lippenbalsem is sowieso heel erg handig bij het bevallen, als je gaat puffen blaas je je lippen enorm droog. Ik had niets bij me en mijn lippen waren helemaal kapot. Ik wilde ook niet drinken tijdens de bevalling, dus daardoor ging het hard.

  Het zakje om het eerste pakje is echt een hele goede tip! Ik was er wel bij, maar had eigenlijk helemaal geen oog voor wat er allemaal in onze tas zat. Ik wilde alleen maar naar de kleine man kijken 😉
  Joyce onlangs geplaatst…Happy list #2 Zwemmen, kletsen en voorjaarMy Profile

 22. Wauw wat heb je veel mee. Bij de bevalling van Chloé had ik alleen maar een pakje voor de baby een omslagdoek en verder niets oeps. Ik had totaal niet aan mij zelf gedacht. Maar twee uur later na de bevalling mocht ik gelukkig naar huis ?

 23. Ik nam het hoognodige mee, een pakje voor Sarah, papieren, joggingbroeken en shirts, mijn eigen kussen (kan echt niet slapen op een ander kussen). En wat toiletartikelen. Krijg je in het ziekenhuis geen borstkolf te leen? Of vind je dat fijner om die van jezelf mee te nemen? Scheelt hoop ruimte.
  Achteraf was ik een muntje vergeten mee te nemen voor in de rolstoel, misschien een tip.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Wereldgerechten zonder pakje of zakje #5. Beef Teriyaki.My Profile

 24. Hier binnenkort ook maar eens beginnen aan de vluchttas/koffer. Toch nog een opmerking met betrekking tot het geven van flesjes. Mijn dochter wilde zodra ze een flesje had gehad de borst niet meer. Dus toen ben ik overgegaan op volledig kolven, maar toen liep de voeding toch al snel terug. Misschien dus beter niet te snel beginnen met een flesje geven.

 25. Dat ziet er goed voorbereid uit hoor! Vooral de labello en dikke, lange sokken adviseer k altijd, maar die heb je er al in zitten! De kolfspullen had ik nog niet eens gekocht. Hebben we eerst een paar dagen gehuurd, dat ging ook prima. De tip voor het eerste pakje vind ik wel een goede! Zelf kon ik na mijn bevalling gelukkig gewoon meekijken naar het aankleden en vertellen wat ik wilde, maar als dat niet had gekund had ik het ook heel vervelend gevonden als zoon iets anders aangekregen had. Heb je overigens alleen maat 50 mee? Wij namen zowel maat 50 als 56 mee en het pakje maat 50 heeft hij nooit aangehad 😉
  Tessa onlangs geplaatst…Wat de pot schaftMy Profile

 26. Ik ben zo blij met jouw video! Mijn vluchtkoffer ligt ook al klaar. Net als jij de Purolan gehaald, maar een kolf o.i.d. koop ik pas als ik weet dat de borstvoeding goed op gang is gekomen, ik twijfel nu nog tussen de elektrische van Avent of de Medela Swing. Ik heb kleding mee in twee maatjes, net als jij in aparte zakjes, omdat ze mijn zoontje op maximaal zes pond hebben ingeschat (het is mijn eerste, dus geen idee hoe babykleding valt!)
  Nina onlangs geplaatst…Instagram Tag 2015 Edition #bestninaMy Profile

 27. Jaaaaa heerlijk je vluchttas klaar maken, alhoewel ik het een gek woord blijf vinden. Mijn tas stond vanaf week 37 klaar en was over vol. Eten drinken, kleine spruit en voor mij en mijn lief van alles.
  Uiteindelijk kort on het ziekenhuis geweest dus niet veel gebruikt.

  Die kolf is fantastisch. Ik wilde graag bv geven maar zag op tegen het kolven. Deze kolf is echt handig. Je kan bij wijze van kolven tijdens het auto rijden.
  Jodi onlangs geplaatst…Shoplog voor onze spruit…Zara, H&M, Next direct, Hema….My Profile

 28. Hoi,

  Wat leuk om je blog te lezen.
  Ik herken veel in je verhalen van anderhalf jaar geleden toen ik (hoog) zwanger was en bevallen ben van mijn dochter.
  Ik zou zelf nog oordopjes voor ‘s nachts meenemen als je weet dat je langer moet blijven.
  Succes en sterkte met de bevalling.

  Marieke

 29. Wat een leuke video! Je bent goed voorbereid! Ik had mijn trolley ook lekker volgeladen. Ik ben ook 2x in hetzelfde shirt bevallen 🙂 Ik hoop dat alles vlot verloopt! Zet ‘m op!

 30. Je hebt veel meegenomen haha. Leuk om te zien dat je zo enthousiast bent! Borstvoedingsspullen zijn inderdaad niet nodig, maar kan het me voorstellen als je graag je eigen spullen meteen wil gebruiken.
  Douchen mag je enkele uren na de bevalling al, als dit lichamelijk lukt natuurlijk. Heerlijk om dat met een lekkere doucheschuim te kunnen doen.
  Ik weet verder niet of je alleen maat 50 hebt meegenomen qua kleertjes, maar ik zou ook een ‘1e pakje’ in maat 56 meenemen. Zeker omdat je kindje zoals je zelf al aangaf waarschijnlijk wat groter is ivm je diabetes. Zou jammer zijn als ze alsnog niet een pakje naar wens aankrijgt.
  Ik wens je een hele goede bevalling toe. Hopelijk mag deze zonder complicaties en op de natuurlijke manier plaatsvinden. Dat gun ik je zo!

 31. Haha, ik vind gelukkig niet als enige de benaming ‘vluchttas’ een beetje gek 🙂

  Wat ik zelf – achteraf – wel had willen hebben, was iets van een lekker vest of een losse trui oid. Zeker als je nog een nachtje moet blijven, is dat lekker om jezelf een beetje warm te houden. Verder misschien voor in je toilettas elastiekjes of klemmetjes voor je haar en van die gezichtsreinigingsdoekjes (misschien heb je die er al inzitten hoor).

  En evt voor de kleine een dekentje als ze meegaat in de maxi-cosi? Zul je zien dat je haar net in bad hebt gedaan en daar die mooie badcape niet voor kunt gebruiken 😉

  Ik wens je een voorspoedige bevalling toe Kelly!

 32. Zomaar een tip die ik wil delen! Wist jij dat ze bij AH roze slagroom hebben!! Leuk voor als je meisje geboren is!

 33. Toch leuk om te zien, ik weet dat ik mijn moeder altijd heel veel vroeg en ook over wat ik (de baby) dan aan moet. ‘Hoe gaat dat dan’ en ‘Wat doe je dan’, en ga zo maar door 🙂
  Leuk om te zien wat je voor jezelf ook meeneemt e.d.!

 34. kelly wat ga je hard, 36 weken alweer en wat zie je er prachtig uit!
  geniet van je buik en laat je lekker verwennen, succes voor straks, het echte werk!

 35. Wat een leuke spontane video. Ik vond het ook best lastig destijds, maar ben niets tekort gekomen.
  Tijdens het kijken dacht ik: sokken!! Ik weet namelijk nog hoe koud ik het na de bevalling had. Maar later zei je al dat je die had ingepakt. Ik zou ook een paar slippers meenemen voor wanneer je gaat douchen (sorry trouwens als ik nu dingen noem die al genoemd zijn, ik had niet zoveel zin om alle comments te lezen :p)
  Ik had verder voldoende haarelastiekjes mee en ook twee joggingbroeken.
  Zo’n big shirt is een uitkomst. Ik zou ook nog een vuile was zak inpakken (gewoon een extra plastic zak).
  Volgens mij ben je wel compleet 😉 geniet van de laatste loodjes. Ik wens je een voorspoedige bevalling toe!
  Judith onlangs geplaatst…Happy New Year!My Profile

 36. Wat een leuke enthousiaste video! Ik kan me zo voorstellen dat je zin hebt om je meisje in je armen te mogen houden! En haar die leuke kleertjes aan te trekken! Ik moet helemaal weer denken aan vorig jaar, toen ik net bevallen was. Ik ben overigens gewoon in een hemdje bevallen. Vond dat heerlijk! Weet je wat ook lekker is? Om lekkere pantoffels bij je te hebben voor als je langer moet blijven! En tijdens de bevalling was ik erg blij om een eigen flesje water bij me te hebben die manlief steeds kon vullen. Natuurlijk kun je ook gewoon uit een glas drinken, maar ik vond een flesje heel prettig! En inderdaad een plastic zak, waar je de vuile was in kan doen. Goede tip, van die setjes kleding voor je kindje. Ik had hem bij Bibian ook al gelezen/gezien en onthoud hem zeker voor de volgende (al hoop ik dan lekker thuis te bevallen). Succes met de bevalling! Ik hoop dat alles maar zo mag verlopen zoals je zelf graag zou willen! Dat gun ik je van harte!

 37. Zo enthousiast! Krijg bijna zelf ook weer zin om zwanger te zijn en te bevallen ?
  Wat ik heel fijn vond waren de boxershorts van mijn vriend….zowel tijdens als na de bevalling….daar blijven die kraamverbanden goed in zitten en ze knellen nergens (ik weet het..zooooo oncharmant, maar op dat moment hemel op aarde)
  En ik heb rietjes erg gemist! Het lukt mij niet om uit een beker of flesje te drinken en ik kreeg nadien de tip om de volgende keer een paar rietjes te hebben, dan kan je in elke houding wat drinken.
  Ik ga duimen voor een hele voorspoedige bevalling!!

 38. Volgens mij heb je je prima voorbereid! Leuk om te lezen wat je allemaal meeneemt! Ik denk dat kleding het belangrijkste is en wat toiletspulletjes, verder heb je alles in het ziekenhuis wel denk ik. En natuurlijk niet te vergeten de camera 🙂
  Susanne onlangs geplaatst…Pannenkoeken eten!My Profile

 39. Wat een ontzettend leuke video Kelly! Ik ben een half jaar geleden bevallen van ons tweede kindje. Beide bevallingen waren kort en krachtig, waarbij ik geen tijd had voor het meegenomen bevallingsshirt. Ik ben bevallen in een stretch shirt en bijpassende boxershort van de Hema, zit ook heerlijk na de bevalling! De slippers voor de eerste douche beurt had ik niet willen missen. Heel veel succes en plezier met de aankomende bevalling!

 40. Jaaaa de difrax kolf! Ik kocht hem vorig jaar en vond hem echt geweldig! Zo handig in gebruik.. Heb je ook de bakjes van difrax erbij? Handig met invriezen en je hoeft het niet over te gooien. De zalf die je liet zien ken ik helemaal niet absoluut handig om te onthouden en… Het zakje met het 1e pakje! Wat een goed idee! Hier had ik ook de pech dat een ander onze kleine man aangekleed had dus toen ik zijn kleertjes zag voelde ik een kleine teleurstelling… Bij een tweede gaan we dat dus anders doen. 1e pakje in een apart zakje! Top!

 41. Haha super leuk! Ik had nog badslippers mee om te douchen en gewoon handig om aan te schieten na de bevalling of evt sloffen. Ook had ik extra tasjes/zakjes voor eventuele “vuile” kleren in te doen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.