Het geboortepakje + tips

Het geboortepakje tips

Vandaag ga ik aan jullie het geplande geboortepakje laten zien voor ons tweede kindje. Een geboortepakje is het outfitje dat je baby als eerst zal dragen na de bevalling. Meestal leg je dit vooraf al klaar en heb je vooraf al voor ogen wat je je kindje als eerst aan wil doen. Het is een pakje wat je niet meer zal vergeten. Bij Lana hadden we dit nog niet, door de vroeggeboorte had ik geen vluchttas met benodigdheden, laat staan een geboortepakje. Alles verliep zo hectisch dat de verpleegkundige maar wat aangaf toen Yannick wat kleding was gaan halen thuis. Ik had dit eigenlijk vooraf willen uitkiezen en daarom heb ik dit voor dit kindje al vrij vroeg uitgekozen (bij 32 weken) en klaargelegd in de vluchtkoffer. Benieuwd voor welk geboortepakje wij gekozen hebben en waarom? (Waarschuwing: Zoetsappig artikel dit 😉 ).

Het geboortepakje

Ik liet het in mijn ‘What’s in my vluchttas’ video al zien, ik heb het eerste pakje bewust in een apart zakje gedaan nadat ik dit als tip gekregen had van Bibian. Stel dat ik zelf niet in staat ben om na de bevalling dit pakje uit de tas te pakken en de verpleging zou dit moeten doen, of Yannick zou er niet bij zijn (je weet nooit in wat voor spoedgevallen je terecht kan komen) dan zou het voor hen ook gelijk duidelijk zijn dat wij dit pakje gekozen hebben. Ik heb er een briefje opgeplakt met ‘eerste pakje’ erop en ik zorg dat dit bovenaan in de vluchtkoffer ligt. Hopelijk ben ik of is Yannick gewoon in staat om na de bevalling dit aan te wijzen en ons kindje aan te kleden. Update: Yannick heeft Aimy dit pakje aan mogen doen <3 het staat haar beeldig! 

Het geboortepakje

Het geboortepakje

Het geboortepakje

Het geboortepakje

Dit is het geboortepakje dat wij gekozen hebben. Dit is namelijk hetzelfde outfitje als Lana aankreeg toen ze geboren werd. Toen kozen we hier niet voor en werd het gewoon uit de tas kleding gehaald door de verpleging, maar nu vinden we het juist symbolisch en mooi als ze hetzelfde draagt als haar grote zus bij de geboorte droeg. Het is een rompertje en een pyjama van Hema maat 50-56. Het witte mutsje is van Noppies en de slofjes zijn van H&M (die heb ik van Elise gekregen). Ik heb er ook witte sokjes bij, die staan niet op de foto. Als ik babyfoto’s van Lana terugkijk waarop ze dit outfitje draagt, dan smelt ik weer helemaal weg, zo schattig!

Lana was bij de geboorte zo klein (34 weken, 2500 gram) dat ze in dit outfitje kon zwemmen, maar dat stond eigenlijk ook heel schattig. Dit kindje is vermoedelijk een stuk groter door het latere termijn waarop ze geboren wordt dus zij zal het al beter passen in het begin. Update: Aimy is een heel stuk flinker, maar ze past er nog net in 😉

Ik ben benieuwd wat jullie van dit geboortepakje vinden en of jullie ook bewust vooraf het geboortepakje hadden klaargelegd . En voor de zwangeren of toekomstige mama’s, heb jij al nagedacht over een eventueel geboortepakje? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

67 reacties

 • Simpel, met een snufje liefde
  12 februari 2016

  Wat een ontzetten lief en mooi pakje! Wij hadden de pakjes ook in de vluchttas alleen ze konden het pas aan toen ze mee naar huis mochten. het was toen zelfs nog steeds te groot.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Leven in Amerika….De reis en aankomst.My Profile

 • Femke
  12 februari 2016

  Wat een schattig geboortepakje. Het lijkt mij heel leuk om zo’n eerste pakje uit te kiezen.
  Femke onlangs geplaatst…Review: Urban Decay x Gwen Stefani blush paletteMy Profile

 • MamaOnderneemt
  12 februari 2016

  Ik vind het geboortepakje echt heel snoezig! En wat een prachtig idee dat het ook Lana’s eerste pakje was! Dat maakt het heel speciaal. Bij de geboorte van mijn eerste kindje (dochter) had ik ook nog helemaal geen vluchttas klaar, want ook zij was te vroeg geboren. Laat staan dat ik een pakje voor haar had. Haar eerste pakje werd uiteindelijk een pakje wat wij van haar tante hadden gekregen. Het duurde een week voordat mijn dochter kleding aan kreeg, want in de couveuse lag ze alleen in een luier. Bij mijn zoon had ik wel een tasje klaar en hij kreeg een ander setje aan dan zijn zus. Logisch ook, want zijn zus had een typisch meidenpakje. Nu liggen de 1e pakjes veilig opgeborgen in een mooie box die beide kindjes straks mee krijgen als ze het huis uit gaan (en hopelijk gaat dat nog héél lang duren). Enjoy!
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Waar een stroomstoring al niet goed voor is…My Profile

 • Simone
  12 februari 2016

  Wat een lief pakje en wat leuk dat beide dames het aan hebben gehad!
  Simone onlangs geplaatst…Tips voor een romantische DIY ValentijnsdagMy Profile

 • Channa
  12 februari 2016

  Wat lief zeg! Hier lag ook in beide gevallen wat klaar in maat 50 en maat 56! 🙂
  Channa onlangs geplaatst…Shit, ik heb last van Nomophobia. En jij misschien ook wel!My Profile

 • Nicole
  12 februari 2016

  Wat een echt meisjespakje! Schattig hoor. Wij hadden voor ons zoontje een wit pakje, dat mijn man later in de was per ongeluk blauw heeft gemaakt. Oops.
  Nicole onlangs geplaatst…Vijf must-read artikelen van andere blogs!My Profile

 • Marije
  12 februari 2016

  Wat een lief pakje! En mooi symbolisch ook dat haar zus hetzelfde pakje aan had! Ik ga ook een speciaal pakje klaarleggen en ga je tip gebruiken en het in een apart zakje doen. Ik ben er nog niet helemaal uit wat het gaat worden, maar ik heb ook nog even de tijd 🙂
  Marije onlangs geplaatst…Educatief speelgoed van Houtspel.nlMy Profile

 • Jessica
  12 februari 2016

  Erg lief dat pakje! En wat een top tip om het in een zakje met briefje te doen! Was toevallig net aan het mijmeren over het 1e pakje voor baby nr.2!
  Jessica onlangs geplaatst…urbanbaby2016 update week 17My Profile

 • lifestyle-boutique
  12 februari 2016

  Wauw heel erg schattig! En wat mooi dat Lana het ook heeft gedragen en dan met zo’n groot verschil!
  lifestyle-boutique onlangs geplaatst…Parfum review #1My Profile

 • Dorien
  12 februari 2016

  Wat zoet en war fijn dat Yannick het aan heeft mogen trekken! Wij hadden ook een eers twee pakje geshopt. Blijft toch heel speciaal!
  Dorien onlangs geplaatst…11 TEKENEN DAT DE SPORTSCHOOL JOUW DING NIET IS | EN DIE VAN MIJ!My Profile

 • Elisabeth
  12 februari 2016

  Heel mooi dat t zelfde pakje is. Goed idee van jullie 🙂
  Elisabeth onlangs geplaatst…Voor de papa’s: plan van aanpak voor een romantische ochtend in bedMy Profile

 • Manon
  12 februari 2016

  Zo lief dat roze <3 Mooi gebaar dat jullie gekozen hebben voor dezelfde outfit die Lana ook aan heeft gehad!
  Manon onlangs geplaatst…Weight Watchers update #6: 1 keer wegen is genoegMy Profile

 • Marlotte
  12 februari 2016

  Wat een geluk dat ze er net in past haha! Ontzettend leuk geboortepakje!
  Marlotte onlangs geplaatst…Gezonde snack met maar 2 ingrediënten: chocoladekoekjeMy Profile

 • Nicole
  12 februari 2016

  Wat mooi dat ze hetzelfde pakje droeg! Hier had ik juist een vrij neutraal pakje aangedaan.. Maar deze is ook snoezig hoor!
  Nicole onlangs geplaatst…(Nieuwe) Bekentenissen van een moederMy Profile

 • Kelly
  12 februari 2016

  Wat een schattig pakje, en een leuk idee om ze hetzelfde aan te doen ! Het staat ze allebei echt super schattig!
  Kelly onlangs geplaatst…Tag| 10 random vragenMy Profile

 • Saskia
  12 februari 2016

  Ah wat een mooi idee on het geboortepakje van lana te gebruiken. Ik had ook ruim van tevoren de geboortepakjes al klaar liggen 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…Nadelen van de babytijdMy Profile

 • demallemolenmoeder
  12 februari 2016

  Heel symbolisch zeg! Mocht ik nog een tweede krijgen dan zou dat niet mijn keuze zijn. Het eerste pakje blijft van mijn dochter en zit dus ook in haar koffer waarin ik van alles bewaar. Al vind ik het wel een leuk idee.

 • Marion
  12 februari 2016

  Oh mijn god, wat cute! Wat een verschil zeg tussen Aimy en Lana qua grootte en gewicht. Logisch natuurlijk, maar toch… Het allerbelangrijkste is dat ze beide gezond zijn. Bijzonder hoor, twee mooie dochters. Ben heel benieuwd hoe het voor Lana is om een zusje te hebben.
  Marion onlangs geplaatst…Songtag-stMy Profile

 • Minke
  12 februari 2016

  Wat een leuk pakje. Super mooi dat ze beide hetzelfde droegen als eersre pakje. Bij ons kon dat niet, we hadden voor Luca echte jongenskleding. Voor Nola hebben we een mooi jurkje uitgezocht met vlinders erop (van de babydump). Het stond super mooi bij haar. Ik heb voor beide kinderen het eerste pakje bewaard, leuk aandenken voor later.

 • Sandra
  12 februari 2016

  Wat een schattig pakje! Ook een mooi symbool dat ze hetzelfde aan had als haar grote zus 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…LOOK: GOUD & BLAUWMy Profile

 • marie-louise
  12 februari 2016

  Wat een mooi gebaar dat jullie Aimy hetzelfde aan heeft gehad als Lana! Hier heb ik van de week toevallig het eerste pakje voor ons tweede kindje geshopt. Moet alleen nog een leuk mutsje en sokjes vinden. Vind het toch altijd een hele klus 😉

  Geniet nog lekker verder op je roze wolk!
  marie-louise onlangs geplaatst…Brief aan mijn nog ongeboren kindMy Profile

 • Marijke
  12 februari 2016

  Wat een leuk idee. Ik heb destijds ook heel zorgvuldig een pakje uitgezocht. Zo leuk!
  Marijke onlangs geplaatst…Valentijnsdag ontbijt voor health loversMy Profile

 • Lilian
  12 februari 2016

  Was het nu ook extra bijzonder dat je wel het geboorte pakje zelf hebt uitgekozen ook al is het dezelfde als Lana. Toch voelt het dan prettiger! Vind het mooi om te zien dat jullie het zelfde hebben gekozen. Wij hadden ook een geboorte pakje!

  Geniet nog maar lekker met z’n viertjes?
  Lilian onlangs geplaatst…10 dingen waar je mij voor wakker mag makenMy Profile

 • Miranda
  12 februari 2016

  Wat een lief pakje. Mooi idee dat beide dochters hetzelfde eerste pakje hadden. Dat hadden m’n zus en ik ook en Sanne heeft dat pakje in de kraamweek ook nog aan gehad. Voor de foto’s dan he;)
  Ik vond de tip van de outfits in een zakje ook superslim en had het ook zo ingepakt. Hoezo controlefreak haha;) maar zo had ze wel mooi precies aan wat ik had uitgekozen:)
  Miranda onlangs geplaatst…Een new born in huis; 10 dingen die ik nooit meer zal vergeten!My Profile

 • Jessica
  12 februari 2016

  Wat een lief geboorte pakje!
  Jessica onlangs geplaatst…TAG – 15 dingen die niemand aan je vraagtMy Profile

 • Malou
  12 februari 2016

  Heel schattig, en leuk dat Lana het ook aan heeft gehad 🙂
  Malou onlangs geplaatst…Het leed dat kiesjes krijgen heetMy Profile

 • Milou
  12 februari 2016

  Ah zo lief! Wij hebben dit weekend de vluchttas klaar gemaakt en 2 pakjes uitgekozen in maat 50 en 56. Zo leuk om te doen! <3
  Milou onlangs geplaatst…Friday SnapsMy Profile

 • Elize| girlobthewhitebike
  12 februari 2016

  Superleuk! Leuk ook dat lana dit pakje ook aan heeft gehad!
  Elize| girlobthewhitebike onlangs geplaatst…OOTD: Overall Dress – part twoMy Profile

 • Charlotte
  12 februari 2016

  Mooi dat ze beiden hetzelfde pakje droegen! Ik heb op het laatste moment nog een ander pakje gekozen toen haha
  Charlotte onlangs geplaatst…Zo moeder, zo dochterMy Profile

 • Malou
  12 februari 2016

  Heel schattig! En ook leuk dat Lana hetzelfde setje heeft aangehad 🙂
  Malou onlangs geplaatst…Het leed dat kiesjes krijgen heetMy Profile

 • Angelique
  12 februari 2016

  Heel lief.
  Wij hadden ook een eerste pakje uitgezocht en ondanks de hectiek en de spoedkeizersnede heeft ze het toch aangekregen. Volgens mij hadden we het al bij aankomst in het ziekenhuis uit de tas gehaald en klaargelegd buiten de tas, dus dat was makkelijk voor de verpleging ?
  Angelique onlangs geplaatst…Over trouwen en loslatenMy Profile

 • Bespaarzuinig
  12 februari 2016

  Wat een grappige term: vluchttas. Ik kende het niet.
  Schattig pakje en leuk dat beide dochters het hebben gedragen.

  Hier kwamen / komen de kinderen met kleding (want geadopteerd). Het eerste gekochte setje blijft wel speciaal, net als het eerste knuffelbeest. Die worden ook bewaard.
  Bespaarzuinig onlangs geplaatst…Hoe krijg ik een beter immuunsysteemMy Profile

 • Dita
  12 februari 2016

  Super leuk dit pakje! Ik had voor Mila 2 pakjes mee. De verpleegkundige heeft er 1 uitgehaald die ze aan heeft gekregen. Mijn vriend en ik waren helemaal in de wolken met Mila en ik lag na de keizersnede natuurlijk in bed en mocht niets doen.
  Dita onlangs geplaatst…My Life – Februari 2016 #1My Profile

 • Leonie
  12 februari 2016

  Zo snoezig pakje! En wat tof dat Yannick het haar aan kon doen!
  Ik ben nog maar 15 weekjes zwanger, maar tegen de tijd dat t nodig is gaan wij ook 2 pakjes klaarleggen:)
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Project Babykamer #1My Profile

 • Tamara
  12 februari 2016

  Wat een mooi gebaar en het staat haar inderdaad heel mooi! Hier hebben ze alledrie dezelfde romper aangehad! Vond ik ook wel bijzonder!
  Tamara onlangs geplaatst…Dit helpt ECHT als je de bevalling wil opwekken.My Profile

 • Kelly
  12 februari 2016

  Leuk dat jullie het nu als bewust eerste pakje hebben gekozen omdat het ook Lana’s eerste outfit was ☺️ Ik ben ook al aan het kijken wat ik als geboorte pakje zou willen voor onze mini maar ben er nog niet helemaal uit. Gelukkig heb ik nog even ?
  Kelly onlangs geplaatst…Wanneer is het juiste moment?My Profile

 • Dhini
  12 februari 2016

  Wat goed idee met tekst erop. Bij mij toen niet gedaan en mijn zoon droeg muts van ziekenhuis hoewel ik eigen muts had gekocht. Balen maar tja al gebeurd, kan niet terug draaien.

 • Karlien
  12 februari 2016

  Heel erg schattig!
  Karlien onlangs geplaatst…7x gratis uitjes in Amsterdam met peuterMy Profile

 • Michelle
  12 februari 2016

  Wat een ontzettend schatjes écht meisjespakje. Heel mooi en symbolisch dat jullie Amy hetzelfde geboortepakje hebben geven als Lana. Zo bijzonder. Hier zijn we met nog 12 weken op de teller ook langzaam aan het nadenken over zijn geboortepakje en oh wat vind ik dat leuk!
  Michelle onlangs geplaatst…‘HELP, MIJN VROUW HEEFT NESTELDRANG!’My Profile

 • Anneke
  12 februari 2016

  Leuk dat het nu zo’n betekenis heeft. Ik ben zeven keer tante geworden en alle zeven keren wisten we het geslacht niet van tevoren. Ik ben dus aan witte, neutrale geboortepakjes gewend.
  Anneke onlangs geplaatst…Accio leesplezier!My Profile

 • Manon
  12 februari 2016

  Jammer dat je voor een zelfde geboortepakje kiest dan is de originaliteit er wel af net als de baby kamer lijkt wel voor een jongetje. Beetje bij elkaar geraapt troepje allemaal

 • Joyce
  12 februari 2016

  Wij hadden een pakje uitgekozen maar besloten in het ziekenhuis dat wij toch graag roze wilden. Gelukkig zat dit ook in de tas haha!
  Joyce onlangs geplaatst…Eerste hulp bij: Zwemles!My Profile

 • Lifesabout
  12 februari 2016

  Wat een geweldig leuke kleertjes, zo lief. Voor Sarah had ik wel wat eerste kleertjes gekozen maar die paste ze uiteindelijk niet met haar maatje 44. Ook lag ze in de couveuze met alleen een luier. Dus toen mocht oma shoppen voor een eerste pakje!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Het moederschap. Deze momenten vind ik leuker dan verwacht.My Profile

 • Jodi
  12 februari 2016

  Wat een lief motiefje en wat fijn dat dit mooi pakje bij lana gepakt is en jullie hier nu zelf voor kiezen. Ik zag dat het haar heel mooi staat, met die bos donkere haren er boven. Super, onze spruit had een pakje maat 56 aan en ondanks dat hij met 40+4 pas kwam was dit nog vel te groot, ik ben benieuwd hoe lang aimy dit pakje nog aan kan.
  Jodi onlangs geplaatst…Als je er een moest kiezen? AAAAH stress….My Profile

 • Lonneke
  12 februari 2016

  Wat een geweldig pakje en natuurlijk extra mooi omdat Lana dit ook aan had bij haar geboorte! Zo schattig om te zien ^^ geniet ervan. Hopelijk mogen jullie snel naar huis!
  Lonneke onlangs geplaatst…De ziekte van Crohn Entyvio / Vedolizmub!My Profile

 • Nina
  12 februari 2016

  Wat een lief pakje! Hier is het nog niet helemaal zeker welk maatje de kleine nodig heeft, het zou eerder te groot kunnen vallen. Ik heb daarom twee leuke pakjes afzonderlijk (mt 44 en mt 50) in het vluchtkoffertje gedaan.
  Nina onlangs geplaatst…Nieuw: Deze blogs heb ik gelezenMy Profile

 • Liess
  12 februari 2016

  Ik heb toevallig gisteren het “eerste pakje” gekocht, en het allereerste pakje wat we ook kochten is een 2e optie, mocht het te groot of te klein zijn ofzo!
  Liess onlangs geplaatst…Huisdieren en zwangerschap, Bevalling en BabysMy Profile

 • Jessica
  12 februari 2016

  Wat een geweldig pakje. Erg bijzonder dat ze dit pakje beide aan hebben gehad de eerste dag!

  Wij hadden een naamshirtje met basic broekje en mutsje. Zo kon onze familie meteen zien hoe onze zoon zou gaan heten!

  Ook het eerste pakje van mijn dochtertje die in maart geboren word, bevat een naamshirtje. Dit keer met glitter lettertjes! Zo schattig!

 • Vanessa
  12 februari 2016

  Ooh, wat een lief geboortepakje. Fijn dat Lana hetzelfde pakje heeft gedragen toen ze geboren werd!
  Vanessa onlangs geplaatst…I Heart Makeup Naked Chocolate PaletteMy Profile

 • Danique Krol
  12 februari 2016

  Wat schattig! Erg leuk dat jullie ervoor hebben gekozen Aimy hetzelfde pakje aan te laten trekken dan Lana.
  Danique Krol onlangs geplaatst…Review Essence lipstickMy Profile

 • Astrid
  12 februari 2016

  Hey Kelly,

  Wat een ontzettend schattig en mooi geboortjepakje :).
  Echt super leuk ook dat Lana dit pakje ook aan heeft gehad! En handig dat je er een briefje op geplakt hebt :).

  Liefs!
  Astrid onlangs geplaatst…Op zoek naar een nieuwe zomerjasMy Profile

 • Maaike
  12 februari 2016

  Wat leuk gedaan, ben nu eigenlijk wel heel benieuwd naar de foto’s van hun allebei in dit pakje 🙂
  Maaike onlangs geplaatst…Gevulde puntpaprika’s met tonijn en fetaMy Profile

 • Babeth
  12 februari 2016

  Ahhh echt heel erg schattig en heel mooi dat jullie beide kindjes dit als eerste pakje aan hebben gehad!
  Babeth onlangs geplaatst…DIY – Polaroidfoto’s maken zonder polaroidcameraMy Profile

 • Kirsten
  12 februari 2016

  Mooi verhaal dat het net hetzelfde is dan dat van Lana!
  Ik heb gewoon allerlei pakjes uitgezocht en in mijn koffer gestopt en dan even gekeken welk nu net wat kleiner was en dus beter zou passen. Wat ik eigenlijk in gedachten had om haar aan te trekken, was veel te groot.
  Kirsten onlangs geplaatst…De tijgersluipgangMy Profile

 • Jennifer
  12 februari 2016

  Ik heb het eerste pakje van Melle apart gelegd, die is alleen van hem en wil ik graag mooi houden ter herinnering, en omdat ik het leuk vind om dat over een heel aantal jaar aan hem te kunnen laten zien als het pakje dat hij op al die foto’s aan had. Dat wil ik ook voor de volgende leden van ons toekomstige efltal (joking!) doen. Voor ieder kindje een eigen eerste pakje. Hoe jammer het ergens ook is dat het pakje nu niet meer gebruikt zal worden, want het was toch ook zoooo schattig. Maar ik zou het jammer vinden dat het pakje verwassen raakt omdat Melle nog twintig broertjes en zusjes krijgt die dat pakje zullen dragen (ook gekheid). Ik vind het wel echt heeel tof om te zien, twee baby’tjes in hetzelfde pakje. <3
  Jennifer onlangs geplaatst…Waarom een scriptie schrijven leuk isMy Profile

 • Marcella
  12 februari 2016

  Wat een schattig setje! Zag het al langs komen op snapchat, te lief. Wij hadden ook de pakjes klaar liggen in zakjes, zodat hij de juiste sokjes & slofjes bij het juiste pakje aan zou krijgen.
  Marcella onlangs geplaatst…Week 6: Woensdag Hayden showt zijn outfitjes dag “special edition.. schoentjes!”My Profile

 • Frédérique
  12 februari 2016

  Dit pakje is echt om op te vreten, wat schattig! Geniet er maar volop van, en van het pakje voor ze eruit groeit! 😉

 • Marieke
  12 februari 2016

  Heel schattig pakje!
  Ik was heel vroeg met het uitzoeken van Fayahs eerste setje, het weekend voor wij een geslachtsbepalende echo hadden kocht ik 2 setjes, 1 voor een jongen en 1 voor een meisje, het jongens setje is netjes terug naar de winkel gebracht en het meisjes setje wat Fayah als eerste droeg was dus ook echt de eerste meisjes kleertjes die wij kochten!

  Geniet van je mooie meisjes!

 • Maike
  13 februari 2016

  Wat leuk dat ze hetzelfde heeft gedragen als haar grote zus!
  Maike onlangs geplaatst…Goedkope ideeën voor het huwelijksdinerMy Profile

 • Frederique
  13 februari 2016

  Wat een schattig pakje! Bij Fleur had ik al ver van te voren haar eerste pakje liggen. Ik wist het gelijk toen ik die zag, dat wordt het eerste pakje. Roze met kleine zwarte hartjes, zo schattig! Ontzettend leuk dat je meiden allebei het pakje droegen, goed idee!
  Frederique onlangs geplaatst…Mijn verhaal: De bevalling deel 2My Profile

 • Anneleen
  13 februari 2016

  Die foto van Aimy met dit pakje aan is echt heel mooi! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…8 Redenen waarom Sims 3 leuk isMy Profile

 • Nicky
  13 februari 2016

  Super cute pakje! Wat speciaal dat Lana dat ook droeg als eerste pakje! Liefs
  Nicky onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

 • Carlijn
  14 februari 2016

  Wat een snoezige outit! Staat haar vast beeldig. Dat zorgvuldig uitkiezen van het eerste pakje ken ik hoor. Ik heb heel lang getwijfeld tussen twee verschillende pakjes voor mijn meiden. Uiteindelijk waren het twee grijze onesies met witte bloemetjes en de tekst ‘Team Lovely’. Ik hou normaal niet van teksten op babykleding, maar Team Lovely vond ik wel toepasselijk.

 • Sandy
  14 februari 2016

  Super lief pakje, de kleurtjes zijn ook prachtig. Ik vind het een mooi gebaar dat lana hetzelfde pakje aan heeft gehad.
  Sandy onlangs geplaatst…14 februari Valentijnsdag ♥My Profile

 • Linda
  14 februari 2016

  Slim om een papiertje erop te plakken welke het geboorte pakje is!
  Hier heb ik uitgebreid met vriendlief besproken welk pakje de kleine aan zou krijgen bij welke grootte voor het geval dat.
  Is allemaal goed gekomen 🙂
  Linda onlangs geplaatst…[Roomtour] Babykamer van AronMy Profile

 • Simone
  15 februari 2016

  O écht… uren en dagen heb ik voor de commode verschillende combinaties zitten maken voordat ik er eindelijk uit was wat het moest worden. Ik vind het ook leuk om het van te voren zelf te bepalen. Dat is gewoon zo speciaal. Het werd een roze broekje van noppies met een wit rompertje en een heel mooi wit vestje erop. Super mooi setje hebben jullie ook! En wat een mooi symbool inderdaad dat dit het pakje was wat haar grote zus ook droeg.
  Simone onlangs geplaatst…Wat zou ik anders doen bij baby nummer twee?My Profile

 • Angela
  28 juli 2017

  Ahhh super schattig
  Ik heb ook van die zakjes gemaakt toen gezien bij Rachel (van de Huismuts) zo handig. ..eerste kleertjes allemaal bewaard

  Leer zoveel van jullie.. 😉 Zo leerde ik van jou handige mandjes in kledingkast hihi
  ZO BLIJ MEE

  Gr Angela

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.