most worn things still

Op verschillende blogs en youtube kanalen zie ik de ‘Most worn things tag’ voorbij komen. Een soort favorieten video op het gebied van beauty en fashion onderverdeeld in categorieën waar het favoriete item uit gekozen wordt die het meest gedragen wordt. Het leek mij ook leuk om zo’n video op te nemen waarin ik mijn favoriete tas(sen), favoriete paar schoenen, mascara, lippenstift , kledingstuk en nog veel meer aan jullie laat zien. Kijken jullie mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien
Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal 

Als je de tag wilt overnemen dan kan dat. Ik zal hieronder de categorieën nog eens voor jullie neerzetten.

De vragen:
Meest gedragen Nagellak
Meest gedragen Haar Producten
Meest gedragen Tas
Meest gedragen Schoenen
Meest gedragen Accessoire
Meest gedragen Kledingstuk
Meest gedragen Foundation
Meest gedragen Blush en of Bronzer
Meest gedragen Lippenstift/lipgloss
Meest gedragen Mascara

 Wat vonden jullie van deze video en van mijn favorieten? Wat is jouw favoriete item uit je kledingkast? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

 

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

14 gedachten over “Most worn things tag op het gebied van beauty en fashion”

  1. Superleuke video! Je tas vind ik echt super leuk! 🙂 Ik wilde toevallig vandaag ook zo’n gelijkaardige video opnemen!. Eigenlijk wilde ik eerst de Closet Confidential tag doen maar deze vind ik nog leuker! Ik denk dat ik mijn eigen versie er wat van ga maken 🙂
    Kim onlangs geplaatst…New in: enkellaarsjesMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.