Trends : 3 x de kimono trend!

kimono

Het is jullie vast niet ontgaan dat ik dol ben op de kimono trend. Inmiddels heb ik al 3 kimono’s aan mijn collectie toegevoegd en draag ik ze met veel plezier. Ze passen bij me, ze zijn fleurig, vrouwelijk, kleurrijk en ze zitten ook nog eens heel comfortabel. Het is een trend die op mijn lijf geschreven is en ik voel me er heel prettig in. Het leek me leuk om een special artikel te maken over deze trend. Met de kimono’s die ik zelf heb en wat leuke inspiratie foto’s.

Dit is mijn eerste kimono. Deze had ik besteld bij de webshop Comegetfashion en door deze kimono is mijn liefde voor kimono’s ontstaan. Het fijne aan dit modelletje is dat hij zwart is met gekleurde bloemetjes. Hierdoor is hij heel goed te combineren bij veel outfits en ook in het najaar of in de winter erg passend.

De kimono van de webshop Loavies. Deze is een stuk groter, echt een XXL variant en een ‘one size fits all’ modelletje. Hierdoor komt hij op mijn postuur wel heel kolossaal over. Wel vind ik het stofje en de franjes echt prachtig. Heel fleurig en ideaal voor een zomeravond op het terras, of op een zomer dag wanneer het wat frisser is. Leuk op het strand over je bikini heen of gewoon op een topje en een spijkerbroek.

En dit is mijn kimono van Modemusthaves. Een model die qua maat een stuk fijner is omdat deze wat kleiner is en daardoor strakker aansluit. Dat vind ik echt een pluspunt. Wat ik wel een nadeel vind aan deze is dat geadviseerd wordt deze niet tot zo min mogelijk te wassen omdat je anders niet overhoudt van de franjes. Ik denk dat het dus af en toe een handwasje wordt. Ik vind de kleur van deze erg mooi en de aqua blauwe bloemetjes passen helemaal bij mijn lievelingskleuren.

Wat kimono inspiratie

Bron

Bron

Bron

Wat vinden jullie van deze trend? Hebben jullie zelf ook al een kimono gekocht en hoe zou jij een kimono het liefst combineren? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

29 gedachten over “Trends : 3 x de kimono trend!”

  1. Ik vind ze heel erg leuk. Heb er zelf nog geen één gekocht. Trouwens, het mooie weer is ook al op zijn retour, dan kan ik beter eentje voor de winter kopen. Die op dat onderste plaatje vind ik trouwens ook echt heel erg mooi!
    Marion onlangs geplaatst…Depressie De Deur Uit #Dag 14My Profile

  2. Ik vind het een leuke trend om te zien en ik vind dat het jou echt supergoed staat! Ik vind het ook leuk hoe jij het combineert, gewoon met een jeans en een topje, zo leukt het meteen heel je outfit op! Maar zelf denk ik niet dat ik het snel zou dragen… Ik ben er eigenlijk nog nooit een tegenekomen in een gewone winkel, jammer, anders kon ik er eens een passen 🙂
    Kim onlangs geplaatst…Room tour: een kijkje in mijn kamerMy Profile

  3. Ze staan je alle drie heel erg leuk Kel! Zelf heb ik een zwarte met bloemetjes, zit erg fijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.