Winnen: Een weekendje met de Opel Zafira!

Voornemens2017

Ik heb echt een knaller van een winactie voor jullie! Herinner je nog dat wij de Opel Zafira een weekendje mochten meenemen naar Disneyland Parijs? We hebben met zoveel plezier in deze auto gereden dat ik een van jullie dat gevoel ook wil laten ervaren. Je kunt namelijk een weekendje de Opel Zafira winnen! Zie jij jezelf en je gezin hier al helemaal in rijden?


Deze ruime gezinsauto biedt plaats voor 7 personen, maar je kunt er ook gewoon met 5 personen in zitten en gebruik maken van de ruime achterbak. Deze auto is van alle gemakken voorzien zoals Cruise-control, Climate control, Opel On-star (waarmee je zo een vriendelijke medewerkster belt om je te helpen navigeren naar bijvoorbeeld je favoriete restaurant of andere locatie naar keuze), de SOS knop om binnen no-time geholpen te worden bij calamiteiten, maar je hebt bijvoorbeeld ook Wifi aan boord om te kunnen Netflixen in de auto. Verder is de auto voorzien van meer technische snufjes waar je in dit artikel alles over kan lezen. 

En jij kunt deze auto voor een weekend winnen!

Zie je jezelf hier ook helemaal zitten? Je kunt deze auto voor een weekendje winnen. Dan kun je de Opel Zafira dus uitgebreid gaan testen en showen aan je vrienden, en met de auto overal naar toe rijden met je vriendinnen of je hele gezin. Net waar jij ‘m voor wilt gebruiken.

Win een Opel Zafira voor één weekend: 
De actievoorwaarden:
–  Auto dient opgehaald en teruggebracht te worden bij het hoofdkantoor van Opel in Breda
–  Benzine is voor eigen kosten (indien er tijdens het gebruik van de auto getankt moet worden. Hij hoeft niet te worden afgetankt bij terug brengen)
–  Bestemming hoeft niet vooraf te worden bepaald. Gaan en staan waar je wilt dus.
– Boetes en andere kosten die gemaakt worden (schade, ongeval etc.) zijn voor eigen rekening/verzekering.

Hoe doe je mee? Laat bij de reacties hieronder weten dat je meedoet, waarom en wat je met de auto wil gaan doen dit weekend. Waarom vind jij dat je deze auto echt verdient om een weekend mee te rijden? Zorg dat je een geldig mail adres achterlaat zodat ik je kan bereiken. Ik zou het ook leuk vinden als je de Facebook pagina van Kellycaresse zou liken!

Ga jij meedoen? Succes!

#KellycaresseAd

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

31 reacties

 • Jessica
  31 januari 2017

  Heel graag! Dan kunnen we heerlijk met de kindjes een weekend weg. Wij hebben namelijk een matiz en om dan met zn vieren weg te gaan is niet te doen. We kunnen dan bijna niets meenemen. Zeker met twee kleine kinderen heb je enorme bagage

 • Mamaissues
  31 januari 2017

  Wat een super gave actie !!

  Afgelopen jaar heb ik een auto ongeluk gehad waarbij mijn autootje Total loss is gereden 🙁
  Heel veel verdriet om gehad
  Nu geen auto meer en ik mis het soms toch echt wel
  Vooral om leuke dingen te doen

  Als ik deze auto zou mogen testen zou ik gezellig met mijn 3 kids en mijn neefje en nichtje een dagje naar dierentuin in Emmen gaan!
  Met zoveel ruimte kunnen die immers gewoon mee en het is een lekker stuk rijden 🙂
  Mamaissues onlangs geplaatst…Spam jouw blogMy Profile

 • Diah
  31 januari 2017

  Wat super actie!!
  Heel graag voor onze kleine familie .we hebben geen budget voor auto kopen. Ik ben gewoon moeder van kleine prinses en me vriend al 2 jaar werk gezocht. We willen samen gaan naar Disneyland of leggoland .

 • Carlijn
  31 januari 2017

  Ohhh dit zou ik heel graag willen voor ons gezin! Wij hebben met een tweeling altijd net te weinig ruimte in de auto. Het is altijd proppen om die duowagen erin te krijgen, hij is zelfs al beschadigd doordat we ‘m er altijd maar bij persen, heel irritant. Lijkt me een verademing alle bagage inclusief dat bakbeest van een wandelwagen zonder moeite kwijt te kunnen. Met deze auto zouden wij lekker gaan cruisen richting Zeeland. Onze meiden (1,5 jaar) kijken in de auto altijd hun ogen uit en in Zeeland is genoeg te zien. Het strand en windmolens vinden ze heel erg leuk dus lijkt me een ideale locatie om naartoe te rijden met deze fijne auto.
  Carlijn onlangs geplaatst…Bye bye… mijn laatste artikelMy Profile

 • Marjolein
  31 januari 2017

  Ik zou heel graag eens met met de hele familie gaan road trippen! Lijkt me super leuk om een dag met mijn ouders en oma naar zee te gaan en en tripje met mijn zus en de kids naar plopsaland of toverland kan ook zeker niet uitblijven! Om uiteindelijk het weekend af te sluiten met een dagje shoppen in een andere stad samen met vriendlief.

 • sananda
  31 januari 2017

  Ik zou graag mee doen om mijn man over te halen om voor een hogere en grotere auto te gaan.. nou is met de 2de op komst onze Peugeot 307hdi groot genoeg.. maar ik zelf heb veel rug klachten waardoor het in en uitstappen erg pijnlijk is.. en me dan nog bedenken dan je gebogen een zitje in de auto vast moet zetten… Daarnaast woont mijn familie aan de andere kant van het land en rijden we bijna maandelijks op en neer waarbij de nodige spullen in de auto gepropt worden.. en tsja dan ligt er een IKEA op de route en dan kan deze IKEA verslaafde het ook niet laten om de kiertje die we nog hebben vol te proppen…

 • chucky1012
  31 januari 2017

  Leuk maar dit sla ik over en gun het een ander 😉

  Succes allemaal….

 • Rosanne
  31 januari 2017

  Wauw wat een gave winactie! Lijkt mij fantastisch om dit te winnen. Lekker cruisen met Mn gezin naar een weekendje weg. Aangezien we dit jaar gaan trouwen en geen geld hebben voor een nieuwe auto, grote vakantie of andere grote uitgave,lijkt het mij super om toch in deze auto, de auto vol te laden en gas op die lolly! In onze c1 gaat dat allemaal wat lastiger qua ruimte! ?
  Rosanne onlangs geplaatst…Winnen: Een weekendje met de Opel Zafira!My Profile

 • Zist
  31 januari 2017

  Gaaf! In Maart gaan we 3 dagen naar Disneyland.
  Hoe goed zou de auto van pas komen met onze kleine meid.

 • Marije
  31 januari 2017

  Ik zou deze auto heel graag willen winnen voor een weekendje. Dan prop ik wat vriendinnen in de auto en gaan we lekker een weekendje cruisen! En als zij niet kunnen dan neem ik, vooruit, mijn mannen mee haha. Lekker met z’n drietjes richting Duitsland bijvoorbeeld, om daar groots in te slaan bij DM.
  Marije onlangs geplaatst…Favoriete momenten van januariMy Profile

 • Femke
  31 januari 2017

  Wauw, wat een leuke winactie weer kelly!
  Ik zou heel graag met mijn gezinnetje er even tussenuit willen, we zitten nu tijdelijk bij mijn moeder in huis (privacy is natuurlijk een stuk minder!)
  Overigens wel voor een goed doel, ons nieuwe huis word gebouwd. Om er weer even lekker met z’n 3e ertussenuit te kunnen, dat zou toch heerlijk zijn, even qualitytime! Liefs

 • Manon
  31 januari 2017

  Hi! Met deze actie wil ik ook graag mee doe . Met onze huidige auto is eigenlijk niks mis (Renault Clio), maar we zijn ons wel aan het oriënteren op een wat grotere auto. Onze kinderwagen past er net aan in, dus met bijv. een weekendje weg is altijd proppen geblazen.
  Als we de auto een weekend mee zouden mogen nemen, gaan we een weekendje weg met het gezin. En dan kunnen we lekker alles meesjouwen voor onze kleine man en de auto goed testen!
  Manon onlangs geplaatst…Mama’s dagboek | 45My Profile

 • Lisanne Lau-Sung
  31 januari 2017

  Ik zou het echt geweldig vinden om deze auto te mogen gebruiken voor een weekendje weg met mijn man en dochtertje Jolie van 7 maanden. We wonen nog bij mijn ouders ivm omstandigheden dus het zou te gek zijn als we een keer er tussen uit kunnen met zn drietjes zonder een keer de auto van mijn ouders te gebruiken?

 • Saphia
  31 januari 2017

  Hoi Kelly,

  Het lijkt mij heerlijk om samen met mijn familie een weekendje weg te gaan met de Opel Zafira! Nu moeten wij altijd een auto erbij huren als wij met zijn allen weg willen, want met opa en oma, twee kleinkinderen + maxi cosi’s en twee (alleenstaande)mama’s in één auto gaat ‘m zoals je begrijpt niet worden 😉

  Daarnaast hebben wij goede herinneringen aan “onze” eerste Opel, want hier zijn mijn zus en ik toen wij klein waren samen met onze ouders voor het eerst mee op vakantie geweest naar Zuid-Frankrijk. Het was een flinke rit! Maar onze Opel Astra bracht ons zonder tegensputteren helemaal naar Zuid-Frankrijk en weer veilig terug in Nederland. Toen hadden we alleen nog een autoradio, maar hoe heerlijk is het dat onze kids onderweg een filmpje kunnen kijken op Netflix? Alhoewel “Ik zie, ik zie wat jij niet ziet?” ook altijd een erg leuk spelletje voor onderweg blijft.

  Een weekendje Zuid-Frankrijk met de Opel Zafira is even te gek, dus ik zou dan lekker een weekendje weg gaan in eigen land!

  Groetjes Saphia

 • Lisanne
  31 januari 2017

  Wij rijden nu in een kleine ford ka, de kinderwagen past er niet in zonder eerst de wielen eraf te halen en de achterbank voor een gedeelte in te klappen. De passagiersstoel moet heel ver naar voren anders kan mijn zoontje niet zitten.. kortom een heel gedoe. Hierdoor gaan wij ook niet zo snel een dagje weg.
  Ik zou heel graag met mijn gezin naar Texel willen omdat daar heel veel jeugd herinneringen liggen die ik opnieuw wil beleven met mijn zoontje!

 • Rooslily
  31 januari 2017

  Ik zou graag meedoen. Mijn vriend heeft vorig jaar de auto total loss gereden, buiten zijn schuld, en we hebben helaas al een jaar geen auto meer vanwege zijn revalidatie en het feit dat ik geen rijbewijs heb. Nu is mijn vriend volledig herstelt en hebben we geen geld voor een autootje, omdat we eerst samen willen gaan wonen. Ik zou hem graag verrassen met een weekendje weg met een auto. Het liefste ga ik net als jullie naar Disney, omdat dat dan de eerste keer wordt.

 • Anne
  31 januari 2017

  Wat een super toffe win actie!
  Ik wil heel erg graag mee willen doen, mijn vriend en ik willen heel graag een weekendje ertussenuit naar de Ardennen of die kant op en met deze auto zou dat heeeerlijk zijn! 🙂

 • Janke
  31 januari 2017

  Wat een onwijs mooie winactie. Een winactie die wel een gokje om mee te winnen verdient. Ik zou graag de Opel Zafira willen winnen voor een weekendje. Om met mijn gezin een mooie rit richting de panne vanuit Friesland te maken. We willen al een lange tijd een weekend naar Plopsa maar door de pittige tijd is dit er niet van gekomen dus deze winactie komt als geroepen.

  We zullen hard gaan duimen

 • Kirsten
  31 januari 2017

  Wauw wat gaaaaaf!!
  Ik zou zó super graag met mijn lieve hondje naar texel toe gaan, als ik een weekend met deze auto mag rijden dan kan het eindelijk werkelijkheid worden! Ik woon in Breda dus dat komt gelijk al goed uit. 😉 Ik ga heel hard duimen!! Liefs

 • Caitlen
  31 januari 2017

  Zelf nog -lang niet- geen rijbewijs, maar ik zou dit willen winnen voor m’n ouders. Ik ben al een tijdje voor echte lange afstanden rolstoel afhankelijk en in hun kleine Renault Megan past alles maar net. Ik, m’n broertje soms m’n broer die trouwens echt droomt van zo’n auto (wel met rijbewijs). Daarnaast moet de rolstoel mee een tas voor medicatie en alle anderen bagage. Mijn ouders zijn al een tijdje opzoek naar zo’n auto, maar willen niks kopen omdat ze niet weten of t past. Daarnaast zijn ze ontzettend koppig en doen ze niet gauw dit soort spontane dingen, vandaar dat ik maar eens iets probeer. Hoe tof zou het zijn als alles is een keertje past, zonder dat mijn broertje (1,85) zich tien keer stoot aan de rolstoel handel. Of een hond die loopt te hijgen in je nek. Ik zou dan graag een weekendje Efteling of een weekendje over de grens gaan doen. ☺️

 • Esther
  31 januari 2017

  Gave actie!! Wil graag meedoen en kans maken! Wij gaan volgend weekend voor drie dagen (vanaf vrijdag) naar Maastricht/ Valkenburg met ons dochtertje. We zitten al dagen na te denken hoe we alles gaan meenemen. Kinderwagen, Campingbed en alle andere spullen. Het zal er om houden of dit allemaal in onze auto past. Deze actie komt dus écht als geroepen! Hopelijk kunnen we volgend weekend in deze heerlijke ruime auto richting Maastricht vertrekken!
  Esther onlangs geplaatst…Internet reclameMy Profile

 • Kim Vriens
  31 januari 2017

  Ahh dit is echt een winactie waar ik echt wat aan zou hebben! Wij willen met 6 vrienden een weekendje naar de ardennen en hoe ideaal zou het zijn om dan met zo’n ruime super shuttle te carpoolen 😀 ik doe dus zeker mee! Lijkt me heerlijk om in zo’n ruime auto te rijden!

 • Sanne
  31 januari 2017

  Wat een super actie! Ik ben onlangs bevallen van ons vierde kindje, omdat ik rolstoel gebonden ben en een hulphond heb, kunnen we nu nooit een dagje met het gezin weg! Mer de Opel Zafira kan dat wel! Hoe wonderlijk als dat zou kunnen. We zouden heel graag een dagje naar de Efteling gaan, en vervolgens overnachten en dagje naar Maastricht en Valkenburg. Vanuit onze woonplaats een halve wereld reis!
  Ik ga duimen!!

 • Deborah Kruithof
  31 januari 2017

  Een weekend lang een gezinsauto zou echt geweldig zijn. We hebben geen gezinsauto. Ik doe alles op mijn fiets, helaas geen rijbewijs. Mijn man heeft een bedrijfsauto te leen van zijn werk, maar is een tweezitter 🙁 en een gezin bestaande uit twee volwassene en twee kids past niet in een tweezit auto. Een weekendje gezinsauto zal een weekend weg voelen als een vakantie….

 • Rianne
  31 januari 2017

  Super leuke actie!

  De laatste keer dat ik in een Opel Zafira heb gezeten was in 2000.. mijn ouders hadden heel lang en hard gespaard om een nieuwe Zafira te kopen.. na 3 maanden wilde mijn moeder me naar school brengen en stond de auto niet op zijn plek.. m’n vader had late dienst gehad dus riepen we hem om te vragen of hij de auto toevallig ergens anders neer had gezet.. helaas bleek deze gestolen te zijn 🙁 ivm werk konden ze niet zo lang wachten op een nieuwe (lange levertijd) dus dat was de allerlaatste keer!

  Mocht ik de auto winnen dan zou ik met mijn gezin (man en 2 kindjes) en mijn ouders lekker op pad gaan. Eerst naar Ooltgensplaat waar mijn neefje en hun kleinzoon woont bij zijn moeder en stiefvader die we al heel erg lang niet hebben kunnen zien.. dat is vanuit Flevoland erg ver en de auto van m’n ouders redt dat niet meer plus dat mijn moeder nu ernstig ziek is en een beetje comfortabel zitten dan wel fijn zou zijn! Daarna denk ik door naar Brabant om samen het graf van mijn moeders zusje te bezoeken en wat familie uiteraard! Voor haar zal dit vermoeiend genoeg zijn dus de andere dagen zouden we er denk ik met z’n 4en op uit gaan, lekker naar het strand of een pretpark (misschien wel de Efteling!) of dierentuin.. we zouden er in ieder geval heel erg van genieten!
  En uiteraard like ik je pagina’s allemaal al! :-)))

 • Martiene
  1 februari 2017

  Omdat we (mijn vriend in ik) in Breda wonen en het voor mijn vriend Super zou zijn om met zijn broers en zussen eens weg tegaan. Lees, hij komt uit een gezin van 7, dan passen ze mooi in 1 auto.

  Gr martiene

 • Patricia
  1 februari 2017

  Ja ik doe graag mee! Ons dochtertje is inmiddels 16 maanden en we zijn nog geen 1 keer met z’n drieën een weekendje weg geweest. Het komt er maar niet van! Daarom zouden wij graag een weekendje met haar naar de kust willen, zodat ze het strand en de zee kan zien. Ik volg je al op FB!

 • Ilse
  1 februari 2017

  Leuke actie! Ik zou ook heel graag winnen om met mijn man en zoontje een weekend iets leuks te gaan doen. Wij hebben geen auto en met een baby in de trein doe je toch alleen als het echt moet merken we. We zouden dan denk ik naar het strand gaan, of naar de Ardennen. Of naar Winterberg. Nouja iets leuks in ieder geval!

 • Danielle
  1 februari 2017

  Toff!

  Net een weekendje weg geboekt als verrassing voor mn vader zijn 50e verjaardag.
  Met deze auto past hij er gewoon bij in bij one gezin waardoor hij zelf en wij natuurlijk ook optimaal kan genieten van dit heerlijke weekend met kinderen en kleinkinderen.

 • Kelly
  1 februari 2017

  Heel graag! Sinds 2 juli hebben wij een zoon gekregen. Helaas doordat ik geen baan meer heb, hebben wij de auto moeten verkopen. Wat zou het heerlijk zijn om weer eens met een auto een weekend naar de camping in Duitsland te gaan. Wij zijn daar opgegroeid, maar helaas heb ik onze zoon nog nooit mee kunnen nemen naar de camping omdat we geen auto meer hebben.

  Groetjes, Kelly

 • Janneke
  4 februari 2017

  Super mooie auto!
  Ik ben al mama van 2 kindjes en de gedachte aan een 3e kindje blijft. Dan zou een grote auto zeker handig zijn. Op dit moment is het echter nog niet haalbaar omdat we net een huis hebben gekocht! Heel erg leuk maar daar ligt nu even onze prioriteit ?.
  Om een weekend ‘proef’ te rijden in deze auto lijkt ons super!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.