Vlog #28: Emotionele mama: Lana ingeschreven bij de basisschool

Dia1

Afgelopen week was een week met ups en downs. We deden hele leuke dingen, zo gingen we een dagje naar de indoor speeltuin, gingen Yannick en ik heerlijk uit eten als datenight, was ik lekker veel met de meisjes in de weer. Maar ook mindere momenten. Het ging namelijk niet zo goed met mijn diabetes wat me een dipje gaf. Hierdoor had ik wat minder energie. Wat ook even ‘slikken’ was, vond ik het inschrijven van Lana bij de basisschool. Het gaat me een beetje te snel allemaal, was dit voor andere mama’s ook zo’n grote stap, of wordt dit tegen hun vierde levensjaar makkelijker? Ben heel benieuwd! Kijk vandaag gezellig mee met Vlog #28.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van de vlog vonden. Laat je reactie achter bij de comments.

* Het stukje over de Oreo challenge is #KellycaresseAd

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

30 reacties

 • simpel, met een snufje liefde
  1 februari 2017

  Leuke vlog! Monkey town, die ken ik maar al te goed. Ik vond het inschrijven van de jongens helemaal niet moeilijk gelukkig. Ook het naar school gaan vond ik minder erg dan verwacht. Bij het naar de peuterspeelzaal gaan heb ik wel een traantje gelaten.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Het was een week, die je liever niet te vaak hebt.My Profile

 • Danielle | Mama Lifestyle Blog
  1 februari 2017

  Wat naar Kelly dat het zo slecht gaat met je bloedsuikers. Hopelijk pakt je lichaam nu wel de insuline op en gaat het beter met je. Altijd een mijlpaal wanneer je je kind gaat inschrijven bij de basisschool. Voor ons was de stap iets minder groot, omdat mijn kinderen al drie dagen in de week naar het kinderdagverblijf gingen. Ik weet niet wat Lana met saak of saap bedoeld ? Handig zo’n spel-o-theek!
  Danielle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Hoe perfect is mijn leven als moeder?My Profile

 • Danielle | Mama Lifestyle Blog
  1 februari 2017

  Bedoelt natuurlijk, het is nog vroeg ?
  Danielle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Hoe perfect is mijn leven als moeder?My Profile

 • Sophie
  1 februari 2017

  Zo vervelend dat het soms even wat minder gaat! En inderdaad wat vliegt de tijd!
  Sophie onlangs geplaatst…OUTFIT | Comfortabel roodMy Profile

 • Nicole
  1 februari 2017

  Ohhh in oktober al naar school? Ik vind volgend jaar maart zelfs al zo dichtbij komen laat staan dit jaar nog. Het gaat hard he!
  Nicole onlangs geplaatst…Je weet dat je in het tweede trimester zit als..My Profile

 • Channa
  1 februari 2017

  Oh naar school, dat wordt zeker even wennen!! Hier was het voor Jamie in augustus zover, hij was er overigens wel aan toe dat naakte het iets makkelijker.
  Channa onlangs geplaatst…Een kinderkamer stylen is zo makkelijk nog niet!My Profile

 • Heleen
  1 februari 2017

  Saak ?Ik heb ook geen flauw idee! Wat vervelend van je bloedsuikers, ik hoop voor je dat je lijf het snel anders gaat doen zodat je je beter voelt. Gek hé, Lana al “bijna” naar de basisschool mag. Volgens mij gaat ze het heel leuk vinden! Grappig dat jij daar ook op school hebt gezeten.
  Heleen onlangs geplaatst…DIY Scrub!My Profile

 • Saskia
  1 februari 2017

  Inschrijven op de basisschool vond ik ook een dingetje. Hopelijk gaat het snel weer wat beter met je!
  Saskia onlangs geplaatst…Weer genieten na een zware depressieMy Profile

 • Sandra
  1 februari 2017

  Wat vervelend zeg, hopelijk gaat het snel wat beter met je. Wat een bijzonder moment, je kleine meid alweer ingeschreven op school!
  Sandra onlangs geplaatst…L’ORÉAL PARIS COLOR RICHE L’HUILE NAGELLAK 662 MOKA CHICMy Profile

 • Mirjam
  1 februari 2017

  Ze worden veel te snel groot joh!! Ik hoop dat je je snel weer wat beter voelt hoor! ?
  Mirjam onlangs geplaatst…En toen viel onze peuter in het ijskoude water…My Profile

 • Kelly
  1 februari 2017

  Wat een gezellige week! Oh Lana al naar school bijna, jeetje de tijd vliegt zeg. Ik schrok wel een beetje hoe het met je ging door de bloedsuikers, het gaf echt even een beeld hoe het kan zijn. Hoop dat het nu weer gezakt is !
  Kelly onlangs geplaatst…A new letter to heavenMy Profile

 • Karlien
  1 februari 2017

  Wat vliegt de tijd hè! Ik vond het inschrijven op school niet moeilijk maar heb soms opeens van die momenten dat ik denk, wat gaat het hard…
  Karlien onlangs geplaatst…De eerste vakantie met baby: ervaring + tipsMy Profile

 • Chantal van baarlen
  1 februari 2017

  Kelly,

  Ik heb precies hetzelfde september gaat mijn lieve lyna naar de basisschool waar ze al echt aan toe is merk ik. Dan zeg ik tegen haar mama gaat echt huilen hoor als je naar de basisschool gaat waarom dan mama vraagt ze dan nou omdat je al zo groot Word!! ze zegt dan altijd serieus niet huilen mama ik kom zo weer terug….

  Heerlijk he die wijsheid:)

  Mooie dag gr chantal

 • Essma
  1 februari 2017

  Ja dat weet ik maar al te goed die eerste schooldag! Ik zat bovendien nog vol van de hormonen omdat Aiden net geboren was. Tranen kwamen daarom zo makkelijk. Maar ach, het hoort erbij. Je mag best wat emotioneel zijn.
  Essma onlangs geplaatst…Mijn foto van de week #1My Profile

 • irma
  1 februari 2017

  Weer een leuke vlog om te kijken Kelly, hopelijk gaat het nu weer wat beter? Wat gaat dat hard zeg, in oktober al naar school!
  irma onlangs geplaatst…My Pinterest favorites #5 Opgeruimd staat netjes!My Profile

 • Loes Johanna
  1 februari 2017

  Wat naar zeg dat je je zo rot voelt. Hopelijk gaat het snel beter! Ik geloof meteen dat het inschrijven bij de basisschool echt een dingetje is.. ze wordt groot! Wel heel leuk dat het ook jouw oude school is, voelt het waarschijnlijk een stuk vertrouwder.
  Loes Johanna onlangs geplaatst…Heb ik me wel genoeg voorbereid?My Profile

 • Nicole
  1 februari 2017

  Oh dat lijkt me zeker een dingetje, naar de basisschool! Gelukkig duurt het hier nog twee jaar!
  Nicole onlangs geplaatst…Review & Winactie: 100% natuurlijke theekruiden combinaties van Tastea!My Profile

 • Dewi
  1 februari 2017

  Kleine meisjes worden groot. School is ook weer een andere fase. Ook weer heel leuk hoor. Ik vond het ook wel wat toen ze naar school gingen. Geniet nog maar van de thuismomentjes met je meisje.
  Dewi onlangs geplaatst…Fabulous mom: RoelinaMy Profile

 • Dionne
  1 februari 2017

  Super leuke vlog. Spannend hoor van Lana, maar dat komt vast wel goed. En het duurt nog even voordat ze daadwerkelijk naar de basisschool gaat.
  Dionne onlangs geplaatst…Travel | Dit is de mooiste AirBnB waar ik ooit geweest benMy Profile

 • lisette
  1 februari 2017

  Wat een leuke weekvlog heb je er weer van gemaakt! ik kan het me zo voorstellen dat het weer een lastige stap is het inschrijven op een basisschool. Moet er ook nog even niet aan denken. Veel sterkte met je wisselende suikers!

 • Lonneke
  1 februari 2017

  Monkey town is echt super leuk! <3 ik kan me gelukkig nog niks voorstellen hoe het voelt als je kind naar school gaat.. ik zie al op tegen de peuterspeelzaal als hij 2 wordt. Daar heb ik echt moeite mee!
  Lonneke onlangs geplaatst…Hoeveel speelgoed hebben jullie?My Profile

 • rachel
  1 februari 2017

  jankuhhh hihih en logisch mop is toch weer een mijlpaal/stap je kleine meisje straks naar de basis :D. heb weer genoten van je vlog lieffie
  rachel onlangs geplaatst…Recept: knoflooksausMy Profile

 • rachel
  1 februari 2017

  ho was ff te snel met klikken hihi. je straks nog wel veel emotioneler worden als het zover is 😉 en schaam je niet hoor ik heb het nu nog met de meiden die naar de middelbare zijn gegaan en ja hoor wie staat er te janken….juist moeders hihih geniet er nu lekker van nog want voor je het weet zijn ze groot
  rachel onlangs geplaatst…Recept: knoflooksausMy Profile

 • Malou
  1 februari 2017

  Ooh wat gaat dat snel zeg! Ik vond het al een dingetje om Nomi in te schrijven bij de psz, ik denk nog maar even niet aan de basisschool haha!
  Malou onlangs geplaatst…Wasbaar luieren, mijn eerste ervaringMy Profile

 • Lifesabout
  1 februari 2017

  Ja dat inschrijven bij een basisschool is echt een dingetje haha. Ik kan mij ook niet voorstellen dat Sarah volgend jaar naar school gaat…
  Lifesabout onlangs geplaatst…Gerechten zonder pakjes en zakjes #53. Roerbakpasta Carbonara (van Maggi)My Profile

 • Stefanie
  1 februari 2017

  Wat gaat de tijd snel he! Inschrijven bij de basisschool is idd dan ook echt zo’n besef momentje dat ze zo snel groot worden!
  Stefanie onlangs geplaatst…Mama, Ik ben verliefd! Deel 2My Profile

 • Kirsten
  1 februari 2017

  Vervelend dat je een dipje had door je diabetes ? Voor wat betreft het naar school gaan. De eerste dag is echt even slikken, maar daarna, als je ziet hoe goed ze het naar hun zin hebben dan gaat het echt beter! Ik vind het nu heerlijk, hij geniet ook echt van naar school gaan! Echt een kwestie van wennen, maar het betekent ook het afsluiten van een fase en dat ia even heftig! Maar komt echt goed!!
  Kirsten onlangs geplaatst…About last month #1 : JanuariMy Profile

 • Lifeaholic.nl
  1 februari 2017

  Wat gaat de tijd met Lana toch snel, maar je mag ontzettend trots zijn! Op jou en je meisje wat het zo goed doet! Wat balen dat het met je diabetes even niet zo lekker loopt… hopelijk heb je het snel weer op de rit ?
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…Kledingkast opruimen & winactie Lola Liza!My Profile

 • Manouk
  2 februari 2017

  Leuke weekvlog weer! Hopelijk is het deze week wat beter gegaan met je suikers. Die glijbaan in monkey town vond ik ook erg snel gaan haha.

 • MamaPlaneet
  8 februari 2017

  Herkenbaar! Heel herkenbaar! Afgelopen zomer schreven wij onze meiden in op een basisschool. Mijn lieve kleine baby’s. Ik denk dat ik weg brengen in begin aan mijn man overlaat….
  MamaPlaneet onlangs geplaatst…Knutseltip: Valentijnsdag beestje van wolMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.