Dia1

Afgelopen week was een week met ups en downs. We deden hele leuke dingen, zo gingen we een dagje naar de indoor speeltuin, gingen Yannick en ik heerlijk uit eten als datenight, was ik lekker veel met de meisjes in de weer. Maar ook mindere momenten. Het ging namelijk niet zo goed met mijn diabetes wat me een dipje gaf. Hierdoor had ik wat minder energie. Wat ook even ‘slikken’ was, vond ik het inschrijven van Lana bij de basisschool. Het gaat me een beetje te snel allemaal, was dit voor andere mama’s ook zo’n grote stap, of wordt dit tegen hun vierde levensjaar makkelijker? Ben heel benieuwd! Kijk vandaag gezellig mee met Vlog #28.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van de vlog vonden. Laat je reactie achter bij de comments.

* Het stukje over de Oreo challenge is #KellycaresseAd

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

30 gedachten over “Vlog #28: Emotionele mama: Lana ingeschreven bij de basisschool”

 1. Wat naar Kelly dat het zo slecht gaat met je bloedsuikers. Hopelijk pakt je lichaam nu wel de insuline op en gaat het beter met je. Altijd een mijlpaal wanneer je je kind gaat inschrijven bij de basisschool. Voor ons was de stap iets minder groot, omdat mijn kinderen al drie dagen in de week naar het kinderdagverblijf gingen. Ik weet niet wat Lana met saak of saap bedoeld ? Handig zo’n spel-o-theek!
  Danielle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Hoe perfect is mijn leven als moeder?My Profile

 2. Saak ?Ik heb ook geen flauw idee! Wat vervelend van je bloedsuikers, ik hoop voor je dat je lijf het snel anders gaat doen zodat je je beter voelt. Gek hé, Lana al “bijna” naar de basisschool mag. Volgens mij gaat ze het heel leuk vinden! Grappig dat jij daar ook op school hebt gezeten.
  Heleen onlangs geplaatst…DIY Scrub!My Profile

 3. Wat een gezellige week! Oh Lana al naar school bijna, jeetje de tijd vliegt zeg. Ik schrok wel een beetje hoe het met je ging door de bloedsuikers, het gaf echt even een beeld hoe het kan zijn. Hoop dat het nu weer gezakt is !
  Kelly onlangs geplaatst…A new letter to heavenMy Profile

 4. Chantal van baarlen

  Kelly,

  Ik heb precies hetzelfde september gaat mijn lieve lyna naar de basisschool waar ze al echt aan toe is merk ik. Dan zeg ik tegen haar mama gaat echt huilen hoor als je naar de basisschool gaat waarom dan mama vraagt ze dan nou omdat je al zo groot Word!! ze zegt dan altijd serieus niet huilen mama ik kom zo weer terug….

  Heerlijk he die wijsheid:)

  Mooie dag gr chantal

 5. Ja dat weet ik maar al te goed die eerste schooldag! Ik zat bovendien nog vol van de hormonen omdat Aiden net geboren was. Tranen kwamen daarom zo makkelijk. Maar ach, het hoort erbij. Je mag best wat emotioneel zijn.
  Essma onlangs geplaatst…Mijn foto van de week #1My Profile

 6. Wat naar zeg dat je je zo rot voelt. Hopelijk gaat het snel beter! Ik geloof meteen dat het inschrijven bij de basisschool echt een dingetje is.. ze wordt groot! Wel heel leuk dat het ook jouw oude school is, voelt het waarschijnlijk een stuk vertrouwder.
  Loes Johanna onlangs geplaatst…Heb ik me wel genoeg voorbereid?My Profile

 7. Kleine meisjes worden groot. School is ook weer een andere fase. Ook weer heel leuk hoor. Ik vond het ook wel wat toen ze naar school gingen. Geniet nog maar van de thuismomentjes met je meisje.
  Dewi onlangs geplaatst…Fabulous mom: RoelinaMy Profile

 8. Wat een leuke weekvlog heb je er weer van gemaakt! ik kan het me zo voorstellen dat het weer een lastige stap is het inschrijven op een basisschool. Moet er ook nog even niet aan denken. Veel sterkte met je wisselende suikers!

 9. ho was ff te snel met klikken hihi. je straks nog wel veel emotioneler worden als het zover is 😉 en schaam je niet hoor ik heb het nu nog met de meiden die naar de middelbare zijn gegaan en ja hoor wie staat er te janken….juist moeders hihih geniet er nu lekker van nog want voor je het weet zijn ze groot
  rachel onlangs geplaatst…Recept: knoflooksausMy Profile

 10. Vervelend dat je een dipje had door je diabetes ? Voor wat betreft het naar school gaan. De eerste dag is echt even slikken, maar daarna, als je ziet hoe goed ze het naar hun zin hebben dan gaat het echt beter! Ik vind het nu heerlijk, hij geniet ook echt van naar school gaan! Echt een kwestie van wennen, maar het betekent ook het afsluiten van een fase en dat ia even heftig! Maar komt echt goed!!
  Kirsten onlangs geplaatst…About last month #1 : JanuariMy Profile

 11. Leuke weekvlog weer! Hopelijk is het deze week wat beter gegaan met je suikers. Die glijbaan in monkey town vond ik ook erg snel gaan haha.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.