Winactie: Win een Puckababy Piep

puckababy

Laatst konden jullie mijn ervaringen met de Puckababy piep lezen op mijn blog en omdat ik zo enthousiast ben over dit wonderslaapzakje mag ik vandaag van Puckababy de Piep inbakerslaapzak verloten in een winactie! Benieuwd hoe je mee kunt doen? Lees dan snel verder.

Je maakt kans op een Puckababy Piep en dan de ‘Tencel summer‘ versie te winnen t.w.v. €44,95. Deze biedt de vetrouwde geborgenheid van de Puckababy Piep, maar dan is dit een zomerse uitvoering die ook met warmere temperaturen aangenaam is voor je kindje. De Puckababy piep is geschikt voor baby’s van 0-3 maanden oud. De aangename materialen en de geborgenheid die dit inbakerslaapzakje biedt kan zorgen voor een fijnere nachtrust. Een goede nachtrust is goud waard, wij hebben dit al ervaren met de Puckababy Piep voor Aimy.

puckababy

Hoe doe je mee aan deze winactie?
– Ga naar de Facebookpagina van Kellycaresse waarop ik deze winactie ga delen.
– Like + deel de foto van de winactie en laat bij de reacties op Facebook achter waarom jij van Puckababy houdt of waarom jij interesse hebt in dit slaapzakje. Je mag ook iemand anders taggen waarvoor je deze wilt winnen. Op 22 juni tag ik in de Facebook post de winnaar en die wint het slaapzakje!
Optioneel:
– Like Kellycaresse en Puckababy op Facebook

Ben jij bekend met de producten van Puckababy en ga jij meedoen aan de winactie? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

3 reacties

 • Lisette
  20 juni 2016

  Ik ga zeker meedoen voor mijn vriendinnetje! In december uitgerekend en ik weet zeker dat ze hier blij mee zal zijn 🙂 dus op naar facebook !

  Leuke actie 🙂
  Lisette onlangs geplaatst…Shoplog: Primark EindhovenMy Profile

 • Anne
  20 juni 2016

  oh wat een super leuke actie weer!! ik ga een poging wagen op Facebook want ik hoor zo’n goede verhalen over de puckababy! ben 15 augustus uitgerekend van ons eerste kindje dus het zou enorm goed van pas komen ?

  veel liefs,
  Anne

 • Claudia
  21 juni 2016

  Ik zou hem graag aan mijn vriendin kado willen doen hij nu nu 4 mnd mss helpt het. Ik hoop het. Want papa moet vroeg op om te werken. En de andere 3 naar school ‘s morgens.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.