Winactie De Blogbijbel + korte review

Vandaag heb ik een hele leuke winactie en tevens review voor jullie. Ik denk dat deze winactie vooral in de smaak gaat vallen bij bloggers. Ik heb namelijk het boek ‘De blogbijbel’ van Carlijn Bekker gelezen. Wat een handig boekje is dit voor de beginnende bloggers, meiden die er aan denken om te beginnen met bloggen of bloggers die het fijn vinden om nog even alle ins en outs over bloggen te lezen en leren. Ik las het boekje in zo’n 45 minuten uit en dacht, super leuk maar ik vind het zonde om dit boekje in mijn kast te laten liggen dus ik ga dit boekje verloten aan een van mijn lezeressen. Ik deel een korte review op dit boekje en eindig dit artikel met een leuke winactie, lees dus verder als je meer wilt lezen.

De blogbijbel is een soort handleiding om alle tips en tricks te leren op het gebied van blogger. Of je nu beautyblogger, fashionblogger of lifestyle blogger etc. wilt worden, in dit boekje lees je hoe je een blog begint, hoe je te werk gaat met bloggen en hoe je andere zakelijke en technische aspecten kunt aanpakken. Te denken aan het lezen van je statistieken, het maken van de juiste foto’s en het onderhouden van social media.

In de volgende 13 hoofdstukken leer je alle ins en outs:

 1.   Het Blog 8-stappenplan
 2.   De inhoud
 3.   Blog blog blog!
 4.   Let’s get personal
 5.   Social media
 6.  Beeld
 7.  Statistieken check
 8.  Blog trouble
 9.  Bekendheid: Hoe krijg je lezers?
 10.  Blog to the top: Hoe cash je ermee?
 11.  Have fun!
 12. Guru’s vertellen (o.a Teskuh en Mascha van Beautygloss)
 13. Gadgets, apps en sites

Het is absoluut een handig boekje als je meer wilt weten over bloggen, wat voor beginnersfouten je beter niet kunt maken en hoe je je blog kunt bijhouden. Als blogger die het al een hele tijd doet vond ik het niet vernieuwend. Wel vond ik het leuk om te lezen. Het boekje is te koop voor €10,00 euro bij onder andere bol.com

Ik ga dit boekje verloten in een winactie voor jullie!

Wat moet je doen om mee te doen aan deze winactie?

 • Volg mijn blog via Bloglovin’ en like dit bericht.
 • Laat in de reacties weten dat je mee doet samen met een geldig mail adres.

Wat mag je doen om mee te doen voor een extra winkans?

 • Volg mij via Twitter en tweet het volgende bericht: ‘Via de blog van @kelicious www.kellycaresse.nl maak ik kans op het boekje @deblogbijbel , doe jij al mee? #winactie’.

De winactie loopt vanaf zondag 2 maart tot zaterdag 8 maart. Op zondag 9 maart krijgt de winnaar van mij een mailtje.

Ik wens de deelnemers veel succes met de winactie en de winnaar wens ik veel succes en vooral plezier in het bloggen!

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

66 gedachten over “Winactie De Blogbijbel + korte review”

 1. Leuke winactie! Zullen er vast veel op af komen 😉 Aangezien ik nog een behoorlijk stapel boeken heb liggen en dáár al niet aan toe kom, laat ik deze even voorbij gaan. O en ik heb ook geen twitter, I know, zo 2010 om geen twitter te hebben.
  Healthy Mommy onlangs geplaatst…Quote van de week #5My Profile

 2. Altijd leuk zo’n boekje.. Zal hem zelf denk ik ook binnen no time uitlezen haha! Wie weet kan degene die hem wint hem dan ook weer doorgeven in een winactie, eigenlijk best leuk! 😀

  Heb je in ieder geval geliked op bloglovin en de tweet staat klaar om verstuurt te worden!
  Nicole onlangs geplaatst…Sneak preview: de babykamerMy Profile

 3. Leuk! Met deze reactie heb ik alles gedaan wat moest 🙂 Ik kan dit boekje goed gebruiken nu ik heb besloten mijn blog veeeel serieuzer te gaan nemen

 4. Ik wil deze zooo ontzettend graag!!! Wil gaan beginnen met bloggen, en dit zou natuurlijk perfect zijn!!! Heb alles gedaan wat ik moest doem! 🙂
  xx

 5. Leuke win actie! Ik doe zeker mee, want ik vind het altijd interessant om meer te weten over bloggen. Heb dit boek vaker voorbij zien komen en ben heel nieuwsgierig haha. 🙂

 6. Lijkt me super om te winnen. Ik volg je al via bloglovin. De tweet is zojuist verstuurd. En ik vind het een super idee van Nicole om het boekje via een winactie weer door te geven.
  Petra onlangs geplaatst…Plog: mijn dankbaarhedenMy Profile

 7. ik doe mee! super leuke actie!
  en ik volg je op bloglovin! en heb me geabonneerd op je youtube kanaal
  ga zo door je maakt super leuke filmpjes!

 8. leuke winactie! ik ben beginnend blogger dus kan wel wat tips gebruiken. heb alles gedaan om te kunnen winnen, al vraag ik me af of je het berichtje op Twitter kunt zien aangezien ik mijn account heb afgeschermd.
  Michelle onlangs geplaatst…De verslaving die sushi heetMy Profile

 9. leuke win actie ! Valt zeker bij mij in de smaak! (en bij de andere)
  Ik heb alles gedaan en nu maar afwachten!
  Nooit geschoten altijd mis 😉

 10. Hoi lieve Kelly 🙂
  Ik zie dit boekje bijna overal voorbij komen in blogland. Ik zelf ben net een maandje in de lucht en ik ben heel erg benieuwd of dit boekje mij kan helpen! Ik volg je al op bloglovin’ en ga NU je post liken 🙂
  Marije – BakingBeautyNL onlangs geplaatst…Indonesische MaiskoekjesMy Profile

 11. Cora Mazier

  Hier doe ik heel graag aan mee. Zeker nu ik net weer begonnen ben. Liefs Cora. Volg je op fb Twitter en blog

 12. Ik ben altijd al heel benieuwd geweest naar dit boekje, lijkt me echt heel erg handig. Ik doe dan dus ook graag mee met de winactie!:)

 13. Aah dat boekje wil ik heel graag, dus ik doe graag mee aan de winactie! Ik volg je op Bloglovin onder de naam: Mireille Sneekes en heb ook de Twitter optie gedaan onder de naam @dresslikemi
  Nu maar duimen!

  xoxo Mireille
  Mireille onlangs geplaatst…Birthday recapMy Profile

 14. Anita te Gussinklo

  Leuke winactie Kelly, ik lees veel over dit boek en ben wel erg benieuwd. Ik loot dus graag mee en ik volg je op Bloglovin en heb het bericht geliked.
  ook heb ik een tweet geplaatst.

 15. Ah dit is echt super tof! Ik ben nu 2 maanden bezig met bloggen en februari was mijn eerste maand dat het goed ging lopen. Ik kan de tips uit het boekje zeker goed gebruiken! (En in mijn day zero project is mijn doel om ooit iets te winnen met een winactie, haha). Zelf ga ik binnenkort ook een winactie organiseren, altijd super leuk om mensen ergens mee blij te maken :)! Als je een keertje op mijn blog wilt kijken, dit is de website: http://www.blog.madetocreate.nl

  Ik heb trouwens ook je berichtje getweet op twitter (ImLarissaR).

 16. Wat een leuke winactie! Ik wil het boek zelf ook al erg graag lezen en zou het leuk vinden om hem te winnen! Ik heb alle stappen gevolgd, ik volg je nu op bloglovin, facebook, twitter, instagram en youtube!

 17. Ik zou wel wat tips kunnen gebruiken om mijn hobby op te gaan pakken hihi ;)! XOXO Irma

 18. Ah super leuke winactie! Ik doe heel graag mee aan de winactie! Ik heb het berichtje ook getweet! 🙂

 19. Ah super leuk! Ik wil ‘m al een tijdje, lijkt me heel leuk om te winnen! Ik heb alles gedaan wat moest + ik heb de tweet getweet op @yasminefromFS :). Ik ben benieuwd!
  Liefs, Yasmine

 20. Wat een ontzettend leuke winactie! Ik doe zeker mee om dit super leuke boekje te winnen, handig.
  ◾Ik volg je blog via Bloglovin en heb het bericht een ♥ gegeven.
  ◾Ik volg je via Twitter en heb het zinnetje getweet.
  ◾ Mijn emailadres is eline1226@gmail.com
  Veel succes!
  Liefs

 21. Leuke actie, ik doe graag mee (:
  Ik heb alle verplichte dingen gedaan.
  Liefs, Jolijn.

 22. Ik wil het bloggen weer gaan oppakken, dus ik kan zeker nog wel wat tips gebruiken. Zou leuk zijn om dit boekje te winnen!

 23. Pingback: Daily update 2 maart - Kelly Caresse | Kelly Caresse

 24. Superleuke winactie, ik doe zeker mee! Ik heb met 2 vriendinnen een blog en wat tips zijn altijd welkom 🙂

 25. Pingback: Diary donderdag: XXL veel foto's (De niet-instagram versie) - Kelly Caresse | Kelly Caresse

 26. Deze wil ik echt heel graag lezen 🙂

  Ik volgde je al via Bloglovin’ en ik heb het artikel geliked. Ik heb de tweet geplaatst als @madebymalou 🙂
  Malou onlangs geplaatst…INSPIRATIE: KRULLENMy Profile

 27. Lijkt me ontzettend tof boekje! Ben druk bezig een eigen blog op te zetten die ik binnenkort wil gaan lanceren.

  Ik volg je op twitter, bloglovin en heb je bericht ook nog geliked 🙂

  Liefs,
  Sarah
  Sarah onlangs geplaatst…Comment on About me by adminMy Profile

 28. Hoi, ik heb net je blog ‘ontdekt’ en zo ook deze winactie. Ik doe zeker mee, ben zelf net met bloggen begonnen! Ik vind je blog erg goed, veel herkenbare dingen die je toch verder doen lezen. En je schrijft ook heel fijn 🙂 Groetjes! P.s. heb ook de tweet geplaatst @n0onie

 29. Als beginnende, aftastende blogger kan ik dit heel goed gebruiken. Vandaag mijn eerste eigen winactie gestart dus ook tijd om eens mee te doen aan die van een ander. Spannend! En leuk 🙂
  Dus: Bloglovin, Facebook, Twitter, Instagram en Youtube, check! En mijn e-mailadres: wereldvanpien@gmail.com

 30. Ooh gaaf! Zal hem waarschijnlijk ook zo uit hebben, maar daarnaast ook vaak gaan gebruiken. Love it! In ieder geval t idee!

 31. Wat een leuke winactie! Erg handig ook! Ik ben sinds een aantal maanden aan het bloggen en zou het erg leuk vinden om er meer over te lezen. 🙂

  Wat heb ik gedaan om kans te maken?
  – Ik laat een reactie achter met een geldig emailadres.
  – Ik volg je blog op Bloglovin en like het artikel.
  – Ik volg je op twitter.

  Groetjes, Wendy
  Wendy onlangs geplaatst…My life in 20 questions tagMy Profile

 32. Hiii!

  Ik ben Robin en ik ben 12 jaar oud.
  Wat een leuke actie! Ik heb alles gedaan wat je moest doen om het boekje te winnen. Ook op Twitter, echt heel leuk dat je reageerde op mijn tweet! Bedankt daarvoor ♡
  Ik zou het tof vinden als ik win, want ik wil graag een blog beginnen. Ik heb het al vaker gedaan, maar ik had er geen verstand van (ze zeggen; oefening baart kunst, maar op dit gebied niet bij mij haha!). Ik stopte na een paar dagen. Niet echt professioneel. Daar moet verandering in komen! Handig dat er tips en interviews met bekende bloggers in staan. Fijne avond en nog veel succes met je blog en natuurlijk je dochtertje!

  Liefs,
  Robin
  rdaenen123@gmail.com

 33. Wat een super leuke actie!! Ik zou graag dit boekje willen winnen omdat ik eraan denk om een blog te starten over mn d.i.y’s en recepten 🙂 hier denk ik al een tijdje aan maar ik weet niet goed hoe ik moet beginnen & of ik er wel goed in ben

 34. Wat een leuk boekje, denk dat je daar zeker als beginnende blogger veel tips uit kunt halen! Ik doe graag mee 🙂 (Ik kan helaas geen tweet plaatsen, omdat ik mijn tweets afgeschermd heb i.v.m. school)
  Rosanne onlangs geplaatst…Plog: dinsdag 4 maart 2014My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.