Filmpje: Most likely to tag met Suzanne

Klik hier om je te abonneren op mijn youtubekanaal

Vorige week had ik gezellig afgesproken met vriendinnetje Suzanne en natuurlijk namen we ook samen een filmpje op. Dit is de ‘Most likely to’ tag wat in het Hollands de ‘Wie zou het eerst….’ doen. In deze tag beantwoorden we vragen en de bedoeling is dat we antwoorden wie dat van ons twee het eerst zou doen. Vervolgens keken we elkaar aan om te zien wat we van elkaar geantwoord hadden. Zelf vonden we het hilarisch om dit filmpje op te nemen

Deze tag is heel erg leuk om ook over te nemen om samen met een vriend / zus / broer / vriendje / moeder of wie dan ook samen te doen in film vorm. Voel je vrij om deze over te nemen, het lijkt ons leuk als je de link naar jullie filmpje stuurt. Ik zal hieronder de vragen opsommen zodat je de tag eventueel kunt overnemen.

De vragen wie zou het eerst…:
1. In de broek plassen van het lachen?
2. Zich verslapen?
3. Iets belangrijks vergeten
4. Struikelen over haar eigen voeten
5. Lachen op het verkeerde moment
6. Zich druk maken om de kleinste dingen
7. Een week niet douchen
8. Huilen in het openbaar
9. Zich als een diva gedragen
10. Miljonair worden?

We zijn heel benieuwd naar jullie reacties op het filmpje. 

Liefs Kelly.

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

16 gedachten over “Filmpje: Most likely to tag met Suzanne”

  1. Leuk filmpje zeg! Ik wil ook een blog beginnen, dus dan neem ik deze tag graag over! 😉
    Bedankt voor je leuke mailtje wat ik terugkreeg,dankzij jou tips heb ik een beetje een idee wat ik allemaal wil gaan doen met mijn blog! Ik heb vanaf nu vakantie, dus ik ga proberen er over een paar dagen mee te starten! Dan zal ik je mn site even mailen!
    🙂
    xx

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.