Daily update 2 maart

Zondag 2 maart, het was een hele fijne rustige zondag. Een echte zondag-zondag van uitslapen, uitgebreid ontbijten, laat douchen en een beetje aanrommelen in huis. We gingen even naar de carnavalsoptocht hier in het dorp want als je uit Brabant komt dan hoort dat er natuurlijk bij. Was ik voorgaande jaren een echte carnaval vierder (van mijn 16e tot 21e ging ik 4 a 5 dagen!) heb ik er nu niet zoveel meer mee. Vorig jaar voelde ik met carnaval al wel aan dat dit de laatste ‘normale’ carnaval zou zijn, en dit jaar ben ik mama. Ik heb geen behoefte om all night long te stappen, te zuipen en gek te doen. Wat dat betreft ben ik in een jaar lang, ontzettend ‘verouderd’. Verouderd op een manier die me goed bevalt!

Nadat we naar de optocht geweest waren was ik nogal moe en kreeg ik weer veel uitslag over mijn lichaam. Gelukkig had ik drie keer telefonisch contact met de arts die me belde om de gang van zaken te bespreken. De bloedsuikers zijn nog steeds helemaal niet goed en ik gebruik een hogere  dosis prednison om de  uitslag-aanvallen zo goed als mogelijk weg te houden. Buiten dat heb ik lekker wat gewerkt aan de blog maar ook veel andere blogs bekeken. Ook kan ik me goed vermaken met youtube filmpjes, dat vind ik zo fijn om naar te kijken. In de avond kookte vriendlief een heerlijke volkoren spaghetti met bieslook philadelfia, veel verse spinazie, champions en kipfilet. Dat was echt lekker. De avond was rustig op de bank met kopjes thee en de televisie aan.

Vandaag ben ik dankbaar voor…

 • Dat ik me gelukkig al een stuk fitter voelde en dat de huiduitslag aanvallen ook niet zo erg waren als voorgaande dagen.
 • De mooie tekening die @muchablesNL op Instagram van mij maakte, die zie je boven in  dit artikel.
 • Dat Lana zo fijn bij mij in de draagzak zat tijdens het bekijken van de carnavalsoptocht. Ze genoot er zichtbaar van en daar geniet ik extra van.
 • Vriendlief die heerlijk gekookt heeft.
 • De superfood bestelling die ik deed bij the body en fit shop! Een lading vol met gezonde pitten, zaden, noten en andere superfoods! Lekker weer gezond aan de slag.
 • Lana in bad doen, dat vinden we zo gezellig! Ze geniet daar zichtbaar van en spettert lekker met haar handjes. Ik smeer haar na het badje dan helemaal in met een baby bodylotion, en haar haartjes met Zwitsal haarlotion, heerlijk!
 • Vriendin Linda printte voor voor mij een hele mooie kleurrijke filofax agenda vulling met een maandkalender.
 • Dat er zoveel bezoekers mee doen aan mijn Blogbijbel winactie!
 • Het zonnetje dat zo fijn aan het schijnen was tijdens de carnavalsoptocht. Het is 2 maart en het voelt als april/mei.

Waar ben jij vandaag dankbaar voor? Hoe was jouw zondag? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly.

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

15 gedachten over “Daily update 2 maart”

 1. Leuk weer om jouw lijstje te lezen 🙂 Dat plaatje van Muchables is echt zo cute en leuk 😀
  Mijn zondag was ook heel fijn. Ik ben dankbaar dat mijn ouders mij geholpen hebben met wat kleine klusjes in huis en dat mijn vader nog zelfs twee keer terug kwam vanuit zijn huis om nog eventjes iets te brengen/doen. Dankbaar voor zulke lieve ouders!
  Manon onlangs geplaatst…BFF’s!My Profile

 2. Deze reactie ook hier even plaatsen zodat er een grotere kans bestaat dat je deze reactie leest 😉

  Hallo Kelly!
  Ik geniet vaak van jouw blogs! Ik krijg vaak goede ideeën door jouw blogs en lees ze met veel plezier. Daarentegen staat me wel iets tegen. Ik zie vaak spelfouten. Ieder mens maakt fouten en fouten maken is mensen, maar grammaticale fouten als ik wordt en Lana word is toch wel erg. Deze genoemde fouten zie ik vaak in een persoonlijke update of diary. Probeer daar eens goed naar te kijken, want het zal de kwaliteit van je artikelen erg verbeteren. Wanneer je dit zelf erg lastig vindt, zoek dan iemand die dit voor je kan doen. Desalniettemin, je hebt een hele leuk site met veel leuke blogs!

 3. Dat de client waar ik hulp was een stukje cake met slagroom voor mij had klaargemaakt (met een beetje hulp van mij.
  Dat ik met vriend zit te relaxen.

 4. Mooi lijstje. Zondags was ik dankbaar voor het heerlijke smikkelgezichtje van mijn dochter terwijl ze mijn zelfgemaakte spinazie-ricottataart aan het oppeuzelen was..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.