Daily update van zaterdag 1 maart

Jullie reacties gisteren op mijn eerste daily update waren ontzettend leuk dus ik kreeg vandaag weer helemaal zin om achter mijn macbook te kruipen om het blogje van vandaag te typen. Not everyday is perfect, but there is always something perfect in any day. Ik begin dan even met een wat minder leuke persoonlijke mededeling en ik ga daarna door naar mijn mooie dankbaarheden.

Na mijn zwangerschap had ik al eens een hele erge allergische reactie gehad over mijn hele lichaam waarbij ik jeuk kreeg over mijn hele lichaam, helemaal rood werd en vol blaasjes zat, ik kreeg toen prednison en het was toen vrij snel opgelost. Je raadt het of niet, het is weer terug. Sinds vier dagen heb ik om de paar uur weer last van allergische aanvallen waarbij ik helemaal vol kom te zitten met roodheid en blaasjes. Alles jeukt dan heel erg en ik kan wel zeggen, jeuk is veel irritanter en vervelender dan pijn. Ik gebruik nu prednison om te aanvallen te verminderen maar het blijft terug komen. Mijn bloedsuikers werden torenhoog (rond de 20, terwijl tussen 4 en 8 normaal is) en ik kreeg ze niet onder controle. Ik belde daarom naar de dienstdoende internist en die vroeg me om naar de EHBO te komen.

Daar aangekomen hebben ze allerlei onderzoeken gedaan, bloed prikken,  en bloeddruk metingen. Mijn hartslag was onverklaarbaar hoog in rust, terwijl mijn schildklierwaarden gelukkig al goed verbeterd zijn. Ze konden er de vinger maar niet op leggen dus mocht ik nog niet naar huis. Mijn leverwaarden waren namelijk ook nog wat verhoogd en ik heb een wat lager ijzergehalte. Al met al vage dingen bij elkaar. Toen kwamen ze met de mededeling dat ze me wilden opnemen, dat viel natuurlijk zwaar omdat ik dacht het het mee viel en met wat telefonische ondersteuning wel uit de voeten zou kunnen. Om alles uit te sluiten kreeg ik een hartfilmpje en hebben ze weer bloed geprikt en als die waarden goed zouden zijn mocht ik naar huis, maar dan wel met voldoende telefonische ondersteuning, meer medicatie mee en als het niet goed zou gaan moest ik me melden. Het voelt zo vreemd om alweer zo’n personal update te geven omdat er weer wat geks met me aan de hand is. Ik snap gewoon niet dat het nog niet ‘klaar’ is. De schildklier begint te verbeteren dus laten we nu maar gewoon weer gezond worden. Het lijkt soms net of ik een soort film door maak en natuurlijk probeer ik positief te blijven.

Van 14.30 tot 20.30 zijn we bij de Ehbo geweest, en dan probeer ik nu een dankbaarheidslijstje te maken, maar natuurlijk zijn er voldoende dingen om dankbaar voor te zijn, allereerst dat ik gewoon naar huis mocht, wat fijn!

Het was buiten dat wel een fijne dag. Ik heb  namelijk in de ochtend nog lekker kunnen werken aan mijn blog en een artikel voor Mommytobe  geschreven dat op het moment dat dit artikel online staat, ook al online staat op mommy to be. 

Vandaag ben ik dankbaar voor…

 • De lieve bezorgde tweets op twitter van jullie! Dat vind ik zo fijn en lief. Dat doet me echt heel erg goed en van iedere tweet krijg ik een grote glimlach op mijn gezicht.
 • Lieve vriendinnetjes die me berichtjes stuurden om me sterkte te wensen <3.
 • Lieve Shirley die bekend is met erge jeuk door haar Eczeem die me met raad en daad bij stond. Ze had geweldige tips en zij zorgde ervoor dat ik gisteren toch belde naar de huisartsenpost.
 • Mijn lieve vriend die er altijd zo voor me is!
 • Lana is mijn grote zonnestraal, ze laat me altijd lachen, stralen van blijdschap! Ik zou Lana en Yannick wel iedere dag op mijn lijstje willen zetten.
 • Alle happy challengers, ik wordt zo blij van de Facebook groep en inmiddels hebben we al 435 leden!
 • Het feit dat ik een heel tof bedrijf benadert heb om een nieuwe lay-out te laten ontwerpen voor mijn site, en ik super benieuwd ben naar wat het gaat worden.
 • Dat het maart is en dat dit de laatste maand is dat we in ons fijne appartement wonen. Nog even genieten van dit mooie huis waar ik ben afgestudeerd, zwanger ben geweest en waar onze lieve Lana haar eerste maanden heeft beleeft.
 • Ik ben reuze dankbaar voor al jullie lieve comments maar ook jullie mailtjes <3
 • Ook ben ik dankbaar dat ik inmiddels al meer dan 800 Bloglovin’ volgers heb behaald, hoe kan dit zo snel gaan! Wauw!
 • Nog zoveel meer dingen maar ik laat het even bij dit lijstje haha.

Waar ben jij vandaag dankbaar voor? Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Deel de positiviteit want dat geeft zo’n heerlijk gevoel!  Laat het me weten in de comments.

Liefs Kelly.

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

18 reacties

 • Manon
  2 maart 2014

  Ik had al wat dingetjes meekregen via Twitter van je allergische reacties, niet leuk, en dat is nog zacht uitgedrukt! Echt balen, hoop dat het snel weer beter wordt! Je lijstje is mooi 🙂
  Manon onlangs geplaatst…OOTBB Outfit Of The Baby Boy #7My Profile

 • Margo
  2 maart 2014

  Ik had het inderdaad ook op Twitter gelezen, wat vervelend, en jeuk is inderdaad vervelender dan pijn! Kan je helemaal gek van worden. En dan al helemaal als je niet mag krabben 🙁 Veel sterkte!
  En je dankbaarheidslijstje is superlief! Ben benieuwd naar je nieuwe layout 🙂

 • Marloes
  2 maart 2014

  O jeetje wat balen zeg van je allergische reacties. Maar goed dat je naar de EHBO ermee bent gegaan. Een fijn dankbaarheidslijstje! Veel succes en sterkte ermee!
  Marloes onlangs geplaatst…Inspired Look By CarnavalMy Profile

 • Nicole
  2 maart 2014

  Echt geweldig om te lezen hoe je zo positief kunt zijn nadat je eigenlijk een hele vervelende dag hebt gehad in het ziekenhuis zelf.. En hele mooie dingen ook om dankbaar en blij mee te zijn!
  Nicole onlangs geplaatst…Sneak preview: de babykamerMy Profile

 • Tamarah
  2 maart 2014

  Wat ontzettend vervelend zeg maar juist in die tijden is het fijn om die dankbaarheidslijstjes te maken en toch het positieve uit de dag kan halen. Beterschap!
  Tamarah onlangs geplaatst…Shoplog: Etos gezichtsverzorgingMy Profile

 • Mariëlle
  2 maart 2014

  Heel veel sterkte, ik hoop voor je dat het snel beter met je gaat en wat heb ik er een bewondering voor dat je zelfs op zo’n dag nog zoveel positiefs ziet!
  Liefs

 • Robin
  2 maart 2014

  Jeetje, Kelly, wat heftig hè! Schrikken.
  Fijn dat je toch naar huis mocht, mag je zeker dankbaar voor zijn. Sterkte xx
  Robin onlangs geplaatst…My life as Robin in photos – februari 2014 #2My Profile

 • Isabella
  2 maart 2014

  Veel sterkte!! xx Isabella

 • Wieneke
  2 maart 2014

  Beterschap! Mooi dankbaarheidslijstje!
  Wieneke onlangs geplaatst…1.3 Bernstyle en Pieces Etten-LeurMy Profile

 • Anouk
  2 maart 2014

  Jeetje zeg! Dat is niet niks dat je naar de EHBO moest. Veel sterkte!
  Anouk onlangs geplaatst…Interieur accessoires: Kussens met leuke printjesMy Profile

 • Jess
  2 maart 2014

  Wat balen van die allergische reactie. Het klinkt heel heftig. Hopelijk zijn ze er snel achter wat het is. Sterkte!
  Jess onlangs geplaatst…Let’s get personal…My Profile

 • Miranda
  2 maart 2014

  Wat een heftige dag heb je gisteren gehad meid, hopelijk gaat het vanaf nu beter. Mooi dankbaarheidslijstje heb je gemaakt.
  Miranda onlangs geplaatst…Hoe belangrijk is sporten voor jou?My Profile

 • Joyce
  2 maart 2014

  Mooi lijstje! Ik ben dankbaar voor de leuke dag die ik vandaag heb gehad! 🙂

 • Martina
  2 maart 2014

  Onwijs naar van he gezondheid, maakt het soms lastig andere dingen te waarderen
  Martina onlangs geplaatst…2 Maart 2014 – DiaryMy Profile

 • Maai
  2 maart 2014

  Oh dat is niet leuk om te lezen. Tjeetje die zwangerschappen maken toch maar een hoop los in je lijf. Ik hoop dat het snel klaar voor je is. Jeuk is vreselijk…. Je lijstje is super. Mooi om toch te kijken naar waar je dankbaar voor bent. Liefs
  Maai onlangs geplaatst…You are my wild #29My Profile

 • Tiffany
  2 maart 2014

  Wat een super fijn lijstje! Word ik zelf helemaal vrolijk van, om te lezen hoe gelukkig jij hiervan wordt!
  Tiffany onlangs geplaatst…Dankbaarheidslijstje 1 maart 2014My Profile

 • Barbara
  2 maart 2014

  Jeetje, wat naar zo’n allergische aanval!
  Barbara onlangs geplaatst…Het derde trimester!My Profile

 • Lotte
  3 maart 2014

  Hallo Kelly!
  Ik geniet vaak van jouw blogs! Ik krijg vaak goede ideeën door jouw blogs en lees ze met veel plezier. Daarentegen staat me wel iets tegen. Ik zie vaak spelfouten. Ieder mens maakt fouten en fouten maken is mensen, maar grammaticale fouten als ik wordt en Lana word is toch wel erg. Deze genoemde fouten zie ik vaak in een persoonlijke update of diary. Probeer daar eens goed naar te kijken, want het zal de kwaliteit van je artikelen erg verbeteren. Wanneer je dit zelf erg lastig vindt, zoek dan iemand die dit voor je kan doen. Desalniettemin, je hebt een hele leuk site met veel leuke blogs!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.