WIN: LG CordZero Bedding Cleaner t.w.v. €299,00

schermafbeelding-2016-11-14-om-10-22-00

Huisvrouwen en mannen van Nederland opgelet, ik heb een hele toffe winactie voor jullie in samenwerking met LG. Ik mag namelijk deze LG Cordless bedding cleaner t.w.v €299,00 aan iemand cadeau doen! Wat bedoel je met cordless? Wat is een bedding cleaner? Waarom is dit ding mega handig? Ik ga het je vertellen en ik ga je vertellen hoe je deze kunt winnen (super makkelijk namelijk!).

WIN: LG CordZero Bedding Cleaner t.w.v. €299,00
Ik begin even met een heel handig filmpje die wat uitleg geeft over de werking van deze cordless bedding cleaner (en waarom deze in veel huishoudens goed van pas zal komen):

De bedding cleaner dus. Een stofzuiger die speciaal is ontworpen om je bed gronding schoon te maken. De Dual Punch laat je matras of kussen 8000 keer per minuut trillen waardoor huisstofmijt los komt. De draaiende borstel verwijdert vervolgens haren en vezels. Deze 2-in-1-aanpak zorgt samen met de zuigkracht van de LG Bed Cleaner voor een effectieve reiniging van je bed en kussens. Ook zit er een UV-sterilisatiestation in wat in 5 minuten je beddengoed steriliseert en schadelijke bacteriën doodt. De 2 HEPA-filters houden al het stof, de bacteriën en de geur in de 200 milliliter stofbak.  Het stofreservoir is heel makkelijk te verwijderen en te legen Dit is dus ideaal voor mensen met allergieën voor bijvoorbeeld huisstofmijt of als je astmatisch bent of een van je gezinsleden heeft astma of andere ziektes waardoor strikte hygiene een stuk belangrijker is.

Deze stofzuiger speciaal voor je bed hoort bij de CordZero lijn van LG. Dat wil dus zeggen dat je snoerloos kunt stofzuigen, wat ideaal is want je kunt zo overal langs en wordt niet meer beperkt door de lengte van een snoer. Via het oplaadstation kun je het apparaat opladen en ruim 30 minuten snoerloos gebruiken, dat is lang genoeg voor het reinigen van de bedden en je beddengoed. Als je je bed en beddengoed aan het reinigen bent dan is het wel zo handig dat je geen last hebt van je snoer.

img_5693

img_5697

img_5699

Dit apparaat is dus voornamelijk erg handig wanneer je allergisch bent voor huisstofmijt of bijvoorbeeld door astma last hebt van bepaalde stoffen die in je bed rondzwerven (volgens mij spreekt het filmpje boekdelen). Ik mag een LG Cordless Bedding Cleaner weggeven, dus wil je de voordelen zelf ervaren, doe dan zeker mee aan deze winactie.

WIN: LG CordZero Bedding Cleaner t.w.v. €299,00
Wil jij dit apparaat winnen? Like de Facebookpagina van Kellycaresse, laat een  reactie achter bij de comments, laat erbij een geldig mailadres achter en laat me weten waarom jij dit apparaat absoluut wilt winnen! That’s it! Succes!

Kende jij dit apparaat al? En doe je mee aan de winactie? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

#KellycaresseAd

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

75 reacties

 • Lieneke
  27 november 2016

  Het lijkt mij een hele uitkomst om de bedding cleaner te winnen. Mijn man is heel erg gevoelig voor huisstofmijt. Aangezien hij vliegt en een dichte neus en vliegen geen goede combi is zorgt deze bedding cleaner vast een stuk beter dan hoezen om de kussens om zijn luchtwegen vrij te houden.

 • Chinou
  27 november 2016

  Sinds kort weet ik dat ik allergisch ben voor huisstofmijt. Nu zuig ik elke week mijn matrassen en kussens en gooi ik ze wanneer het nu vriest even naar buiten. Met de bedding cleaner kost het mij vast en zeker veel minder werk en misschien ga ik het zelfs nog wel leuk vinden om te doen:D

 • Hennie
  27 november 2016

  Wat lijkt mij dat een mega gave uitkomt. Elke week lekker je hele bed en kussen schoon te maken met dit mooie apparaat.

 • Evelien
  27 november 2016

  Lijkt me super handig voor mijn neefje die erg last heeft van astma en niet tegen huisstofmijt kan.
  Zo kan hij gerust op zn bedje gaan slapen

 • Sandra
  27 november 2016

  Wat een geweldig apparaat! Lijkt me echt ideaal, met name de hygiënische reiniging van kussens e.d.

 • Manouk
  27 november 2016

  Ik heb last van psoriasis en hoewel dit een huidziekte is die nooit overgaat kan die wel verergert worden door huisstofmijt. Tijdens een zwangerschap gaat het helemaal weg bij mij, maar om nou voor altijd zwanger te zijn haha! Dan zou dit ideaal zijn. Ik doe graag mee

 • Jeannette
  27 november 2016

  Het lijkt mij heel erg handig. We wonen nogal in een oud huis waar dus veel stof is. En met zon klein meisje in huis wil je natuurlijk dat haar en ook ons bedje lekker fris is.

 • Cristina C
  27 november 2016

  Waaaaaauw! Wat een geweldige prijs! 😮
  Ik waag heel graag een kansje omdat ik een kapote rug heb en het niet altijd fijn is voor schoon te maken! Ook heb ik 4 hondjes in huis en mijn gezin natuurlijk (+3). En hier thuis hebben we allemaal last van hooikoorts dus stof en haartjes mogen er zeker en vast niet zijn hier! Hiermee zou de LG CordZero Bedding Cleane mij echt wel heel goed mee kunnen helpen , zou een grote droom zijn zodat ik toch wat kan zorgen voor mijn rug…
  SUPER HARD DUIMEN!!!!! ??

 • Cristina C
  27 november 2016

  Eeeeen ik heb jammer genoeg ook last van astma…
  Heeeeel erg welkom dus! ????

 • Ailin
  27 november 2016

  Ik zou dit apparaat graag willen hebben, want ik ben heel erg allergisch voor huisstofmijt, en heb er dagelijks last van. Last van astma, mijn ogen die pijn doen, hoofdpijn,verkouden. Dit apparaat zal voor mij echt een hoop klachten kunnen verminderen. Plus heb ik ook katten gehad en helaas moesten ze weg vanwege ook een katten allergie:( maar ze zijn ook op mijn bed geweest, en al die haren krijg ik er moeilijk uit.Het is niet leuk om zo allergisch te zijn. Vandaar dat ik dit apparaat Super graag zou willen:) liefs, Ailin.

 • Stephanie
  27 november 2016

  Wat handig. Woensdag astma vastgestelt bij ons dochtertje dus doen heeeeeeeeel graag mee voor Luna.

 • Jenneke
  27 november 2016

  Wat een topuitvinding, dat ik hier nooit eerder van gehoord heb! Lijkt me ideaal!

 • Diana
  27 november 2016

  Ik ben allergies voor huisstofmijt dus lijk me super handig om zo’n stofzuiger te hebben. Zijn me dochter en ik mischien minder vaak verkouden.

 • Merel
  27 november 2016

  Wat.Een.Uitvinding!!! Perfect voor onze twee asmatische kindjes!!! Hele nachten liggen ze te hoesten in bed… Maar ook voor alle monsters die onder het bed zitten van onze oudste! Want als we de bedding cleaner hebben, kunnen we ook dit filmpje laten zien als bewijs dat dit apparaat ook alle monsters opzuigt en kan zowel hij áls wij weer rustig een nachtje doorslapen!! (niet eerder, anders gaat ie nooit meer slapen?)

 • Sandra
  27 november 2016

  Ik ding graag mee, kleine kans omdat ik veel verhalen lees van anderen die t zeker meer verdienen dan wij, maar ik het zou graag willen proberen voor mijn zoontje duuk, hij heeft kma maar ik denk ook huisstofmijt en daarom zou deze ideaal zijn…

 • Sandra
  27 november 2016

  Ik ding graag mee, kleine kans omdat ik veel verhalen lees van anderen die t zeker meer verdienen dan wij, maar ik het zou graag willen proberen voor mijn zoontje duuk, hij heeft kma maar ik denk ook huisstofmijt en daarom zou deze ideaal zijn…

 • Gea zandbergen
  27 november 2016

  Wou zal een uitkomst zijn met een kindje van 4 en een kindje van 5 maanden wat enorm last hebben van de longentjes. Hoe minder stof hoe minder last hun hebben dit is dan zeker een uitkomst. Ik ga hard duimen.

 • Merel
  27 november 2016

  Wat.Een.Uitvinding!! Ideaal voor onze twee astmatische kindjes. Hele nachten liggen ze te hoesten. Máár… Ook ideaal tegen de monsters die in en onder het bed zitten van onze oudste! Als we de bedding cleaner hebben kunnen we hem dit filmpje laten zien zodat hij én wij weer rustig kunnen gaan slapen! hulde voor de maker van dit filmpje!

 • Melanie
  27 november 2016

  Super graag voor ons huisje waar we naar op zoek zijn! Im in:)!
  Liefsss

 • Kim Kockelkorn
  27 november 2016

  Wauw dit apparaat zou een echte uitkomst bieden, mijn lieve vriend heeft zoveel last van allergieën dat dit apparaat ervoor kan zorgen dat het minder erg is. Nu maar duimen!

 • Manon
  27 november 2016

  Wauw! Die wil ik wel heel graag winnen. Ik doe eigenlijk alleen mee aan win-acties als ik echt graag iets wil winnen en het als verrijking zie. Dit zie ik absoluut als verrijking! Als er iemand een hekel heeft aan poetsen, ben ik het wel. Met een dreumes in huis kun je bezig blijven en schiet het flink uitkloppen van het matras al er gauw bij in. Elk apparaat dat het doen van het huishouden vergemakkelijkt, is bij mij welkom!
  Ik ga duimen
  Manon onlangs geplaatst…Lactose intolerantie of toch niet | bij de huisarts geweestMy Profile

 • Lisette
  27 november 2016

  Jaaa heeel graag!!! Ik ben astmatisch en daarbij echt een beroerde huisvrouw. Het zou voor mij dus een enorme uitkomst zijn!
  Lisette onlangs geplaatst…Dank fur die blumen und pflanzenMy Profile

 • Marscha
  27 november 2016

  Dit lijkt me een geweldige uitkomst! Voor mijn zoontje moet het huis brandschoon zijn, want: extreem prematuur met veel complicaties en daardoor zeer gevoelig voor elke bacterie in en om huis. Nu ben ik zeer vaak in de weer met het uitkloppen van de matrassen en heb in helaas nog niet het idee dat dit geweldig werkt. Dit zou dus een topoplossing zijn!
  Marscha onlangs geplaatst…In de test: Philosophy microdelivery facewashMy Profile

 • Marije
  27 november 2016

  Hier doe ik graag aan mee. Ik ben zwaar allergisch voor huisstofmijt en ben altijd bezig met het schoonmaken van de matrassen, kleden en slaapkamers. Volgens mij maakt dit het een stuk makkelijker!
  Marije onlangs geplaatst…De positieve zwangerschapstest – een jaar laterMy Profile

 • Merel
  27 november 2016

  Wat.Een.Uitvinding!
  Ideaal voor onze twee astmatische kindjes, héle nachten liggen ze te hoesten ondanks de pufjes…
  Máár….ook ideaal tegen de monsters die in en onder het bed zitten van onze oudste! Als we de bedding cleaner hebben kunnen we hem dit filmpje laten zien zodat hij én wij weer rustig kunnen gaan slapen! (zonder bedding cleaner laat ik het flimpje maar niet zien, anders gaat ie nooit weer slapen ;-)) Hulde voor de maker van dit filmpje!

 • Lifeaholic.nl
  27 november 2016

  Wauw! Ik doe ook heel graag mee! Vraag me al jaren af hoe ik nu het toen ‘nieuwe’ bed het beste schoon kon houden. Al van alles geprobeerd van soda tot zuigen maar voor mijn gevoel toch niet helemaal schoon…
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…De leukste kerstmarkten in België!My Profile

 • Yvette
  27 november 2016

  Hier een man met een huisstofmijt allergie en ook bij 1 van de kinderen beginnen we het te vermoeden. Dus ik zou dit heel graag winnen, scheelt me weer wat tijd.

 • Laura
  27 november 2016

  Wauw! Dit kende ik nog niet! Ik ben er vorig jaar achter gekomen dat ik allergisch ben voor huisstofmijt. Niet zo handig dat onze bank, stoelen, maar ook ons bed van stof is. Maarja, al gekocht voordat ik wist dat ik allergisch was. Nu wel al een speciale stofzuiger aangeschaft, dat helpt al iets.
  Maar deze Bedding Cleaner zou supergoed van pas komen om nog meer klachten uit de weg te helpen. Plus dat het me in tijd scheelt met de routine die ik nu heb om ons bed zo huisstofmijtvrij te houden. En dat laatste is met twee kleine kindjes heel erg welkom!

 • Naomi van der laan
  27 november 2016

  Alweer zo’n super gave actie, wow!!
  Zou super zijn om te winnen. M’n man is erg gevoelig voor de huisstofmijt. Maar ik ben er helaas niet zo goed in om alles extra schoon te maken. Ik doe m’n best, maar denk dat het met dit apparaatje een stuk beter zou gaan!
  Kan ik het ook voor mezelf en de kids gebruiken. Lijkt me ideaal ?

 • PAULIEN
  27 november 2016

  Wat een top apparaat… vooral voor mijn man super.

  Ik doe graag mee.
  Super actie…

 • Liesbeth
  27 november 2016

  Die wil ik heeeeellll graag winnen! Op dit moment zwanger en ik lig wat vaker op bed. Ik vind een schoon en fris bed heel belangrijk, dus is bedding cleaner zeer welkom! Nu duimen, duimen, duimen dat ik win!

 • Nicole
  27 november 2016

  Wat een gaaf ding! Ik doe graag mee voor mijn vader die heel erg allergisch is voor huismijt. Dit zou echt ideaal voor hem zijn!! Je FB pagina like ik uiteraard al 🙂
  Nicole onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate #10 – Even wat gas terug nemenMy Profile

 • Daphne
  27 november 2016

  Dit lijkt mij nou zo’n fijne uitkomst. Ik heb al heel mijn leven astma en een allergie voor huisstofmijt. We hebben van die speciale overtrekken maar die slapen lang niet zo lekker als een gewone katoenen overtrek! Dit apparaat zou dus echt een uitkomst zijn voor mij.

 • Cora van der Bijl
  27 november 2016

  Ow zeer welkom is toch een droom voor elke huisvrouw niks is zo zwaar als de bedden luchten en schoonmaken

 • Nathalie Hellmig
  27 november 2016

  Whoehoeeeeeeeeee!! Dit is echt superleuk !!! <3 <3 <3 Wat een ontzettend leuke en te gekke prijs gaan jullie weggeven en hoe GAAF is het om jullie via deze weg te mogen leren kennen!! Whaaaaaaaaaaaa ik wil natuurlijk dolgraag kans maken *zucht* Ohhhhh wat een uitvinding zeg 😀 Heb thuis 2 personen zitten met allergien…. manlief & dochterlief.. beiden astma & Huisstofmijt allergie…. dus deze beddingcleaner is natuurlijk MEER dan welkom….. SPANNEND!ben echt helemaal ENTHOUSIAST ????? MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor 😉 Heb alle stapjes gevolgd

  ☑️ geliked

  FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :* ? 

 • Amanda
  27 november 2016

  Ik kan er wel een lang verhaal van maken, maar…
  ik heb ernstig astma en dit apparaat zou fantastisch zijn om uit te proberen. Zeker als dit het leven weer wat makkelijker maakt!

 • Coralien
  27 november 2016

  Wat een leuke actie! Nog nooit van zo’n aparaat gehoord. Graag doe ik mee om te winnen. Nu doe ik de bedden bijna elke dag met een kledingroller van IKEA. Met dit aparaat gaat dat een stuk sneller en veel efficienter!

 • Carina
  27 november 2016

  als iemand die astma heb weet ik hoe belangrijk het is om een stofvrije omgeving te hebben ( vooral je slaapkamer) Teven kom ik in mijn werk als alfahulp bij veel oudere thuis met copd en andere longproblemen, en deze mensen kunnen over het algemeen hun huis niet meer zo schoon houden laat staan bed en aangezien er steeds minder tijd is om dit goed bij te houden is juist dit apparaat, om dat het klein en snoerloos gebruikt kan worden juist zo plezierig

 • Romy roest
  27 november 2016

  Dit is een uutkomt ,maar te duur voor mij om aanschaffen. Deze win actie is dus perfect voor mij om aan mee te doen!

  Lijkt me super handig en fijn om het probleem om te lossen met deze bedstofzuiger. Ik doe mee!

 • FEmke
  27 november 2016

  Normaal doe ik niet mee met winacties, omdat ik vaak vind dat ik het toch niet echt kan gebruiken en andere hier zeker gelukkiger van kunnen worden. Van dit apparaat wordt ik nu gelukkig, ik zit namelijk middenin mijn spuiten kuur i.v.m. allergie. Ik moet elke week een spuit gaan halen om mijn allergieën waaronder huisstof onder controle te krijgen. Dit apparaat lijkt mij een ideale aanvulling. Ik ben benieuwd!!

 • Iris
  27 november 2016

  Super winactie! Ik wil graag meedoen vanwege mijn huisstofmijt allergie. Hoezen zijn irritant, glad dus hoeslakens en dekbedovertrekken blijven niet goed zitten en gaan glijden en ze moeten regelmatig gewassen worden en dat is geen leuk klusje met een groot dik zwaar matras ?

 • wendy
  27 november 2016

  Ik doe graag mee. Ik volg je al op fb. Waarom ik wil winnen… omdat het me ideaal lijkt voor onze kleine man die licht asmatisch is.

 • Diny
  27 november 2016

  Geweldig wat een uitvinding!! Met mijn astma en huisstofmijt allergie is dit ideaal voor mij. Ik doe heel graag mee.

 • Wanda Berg
  27 november 2016

  Ik zou dit heel erg graag voor mijn dochtertje willen winnen ze heeft veel last van allergieën en astma in de nacht. Om dit te mogen winnen zou geweldig zijn. Wij gaan heel hard hopen.

 • Jacmana
  27 november 2016

  Deze zou ik heel graag voor mijn 4 jarige kleinzoon willen winnen. Hij is altijd verkouden en altijd oorontstekingen. Hij heeft al verschillende keer buisjes gehad en is al 2 keer aan zijn amandelen geopereerd, maar tot nu toe helpt het allemaal nog niets, dus dit zou zijn laatste redding kunnen zijn om een keer lekker te kunnen ademen

 • Eva
  27 november 2016

  Oehh veel reacties al, maar ik ga toch een gokje wagen. Mijn man en ik zijn beide mega allergisch voor zo’n beetje alles. En dat beinvloedt soms best wel ons leven, want ergens een open haard, of huisdier, of kerstboom in huis? Wij kunnen niet op bezoek 😐
  Nu hebben wij allebei ook een huisstofmijt allergie en sta ik al regelmatig mn bed te stofzuigen, maar dit apparaat doet dat veel beter! Had er al eens over gelezen maar vond het erg duur, dus ik wil zeker meedoen aan deze winactie!!

 • monique verhoeve
  27 november 2016

  Ja ik wil heel graag winnen. Gereageerd op facebook nu duimen dat ik eindelijk eens een keer iets win. Zou zo fijn zijn als ik en mijn dochter wat minder last van snotteren en niezen hebben door huisstofmijt

 • Anja
  27 november 2016

  Ik wil dit apparaat winnen voor mijn schoonouders en schoonzus. Mijn schoonmoeder heeft altijd last van allergie, evenals mijn neefje. Een schoon bed is de oplossing voor allebei (prijs kan gedeeld worden 😉

 • Mirjam
  27 november 2016

  Ik doe graag mee! Hier ook een best heftige huisstofmijt allergie. En ondanks genoeg aanpassingen in huis (laminaat, geen vloerbedekking, rolgordijnen dus geen lange stoffen gordijnen, een stofzuiger met HEPA filter etc etc) word ik toch vaak met een verstopte neus en dikke ogen wakker en nies ik vaak. Dus ik zou dit apparaat heel graag willen proberen!

 • Marian
  27 november 2016

  Wat een top winactie, ik doe graag mee! Ik ben allergisch voor huisstofmijt en ben heel nieuwsgierig naar de cleaner en zou het graag ervaren. Minder niezen en minder vaak een verstopte neus zou echt heel fijn zijn.

 • Marange
  27 november 2016

  Oh wauw!! Dit is echt de uitkomst voor mijn dochter van 7! Ze heeft haar hele leven al last van haar longen. Sinds kort, astma geconstateerd en allergie voor echt alles! Alle dieren, veren, stof, rook, etc echt alles! Nu moet ze 2x keer per jaar naar het ziekenhuis rn heeft 2 verschillende pufjes en allergie pillen. Ik doe echt graag mee voor haar! Wellicht verminder het benauwdheid…duim duim duim.

 • Simone
  27 november 2016

  Oh wat lijkt me dit handig! Eerste keer dat ik ervan hoor.. Wil het zeker eens proberen!

 • Lieke van Veen
  27 november 2016

  Ik kende dit apparaat nog niet maar ik ben er wel benieuwd naar. Mijn zusje is allergisch voor huisstofmijt dus ik zou deze graag testen.

  Ik volg je ook al een tijd op facebook (lieke van veen)

 • Tessa Slotjes
  27 november 2016

  Ik slaap het fijnste in een schoon bed. Maar schoon is niet helemaal schoon. Met deze machine gaat het mij helpen om voor iedereen een huismijtvrij bed te geven en dat iedereen in een gezond klimaat leeft.

 • Danielle Noord
  27 november 2016

  Geweldig!! (Y) Ik ga het gelijk delen!! #duimen

 • Jolene
  27 november 2016

  Mijn mama heeft super veel last van verstopte/lopende neuzen door huisstofmijt. Ze heeft het de laatste tijd echt niet makkelijk gehad en naast fulltime werken zorgt ze voor mij en mijn 2 andere zussen. Het zou dus heel fijn zijn mochten we haar voor Kerst zo een Bedding Cleaner kunnen cadeau doen 😀 Zo dat ze toch al wat minder last zou hebben van haar sinussen….

 • Ellen
  27 november 2016

  Ik zou heel graag kans willen maken omdat ik na jaren lang benauwdheid en heel veel allergie testen denk dat dit wel een hele goede oplossing kan zijn! Hopen op een minder benauwde nachtrust..

 • Meintje
  28 november 2016

  Ik doe mee
  Ik heb zeer ernstige astma
  Dus zou van pas komen

 • Carlijn
  28 november 2016

  Wat een leuke actie! Ik lees allemaal reacties over ernstige astma dus laat dan zo iemand maar winnen. Doe ik wel weer mee met een volgende actie 😉
  Carlijn onlangs geplaatst…3x brazilian wax in Tilburg: welke is de beste?My Profile

 • Irmgard
  28 november 2016

  Deze kans geeft nog een sprankje hoop ivm de allergie van onze zoon ,ik zou het graag testen !

 • arianne
  28 november 2016

  Ik doe hééél graag mee. Mijn man en m’n zoontje hebben allebei een ernstige huisstofmijtallergie. Is heel akelig. Ben heel benieuwd naar dit apparaat!!

 • Sonja Hubregtse
  28 november 2016

  Graag…astma, huisstofmijt en hooikoorts..en dan nu, met al die verkoudheden…ik hoop dat deze LG CordZero m’n vriend gaat worden 😉 zodat de puffer wat vaker in de kast kan blijven… Ik wist trouwens niet dat deze bestond. Ideaal product lijkt me..

 • rachel
  28 november 2016

  Doe mee!! ik heb astma en dit is dan wel heel handig!! en niet alleen daarvoor het is gewoon lekker fris 😀
  rachel onlangs geplaatst…#vlog 27 november ’16….moest stoppen 🙁My Profile

 • Sofie
  28 november 2016

  Ik zou deze best wel willen winnen. Ik heb zelf een stofallergie en astma en nu het weer kouder buiten is en er binnen vaker de verwarming op staat heb ik hier meer last van. Ik stofzuig onze matras telkens ik de lakens vervang, maar dit blijkt toch nog niet helemaal genoeg te zijn dus ik ben best benieuwd naar dit apparaat.

 • Valerie
  28 november 2016

  Wat een toffe actie! Ik doe mee! Ook i.v.m. astma. Dat filmpje is overigens echt top, je zou het bijna zielig vinden ?

 • Saskia
  28 november 2016

  Dit apparaat is gewoon voor mij gemaakt!! Ik ben erg allergisch voor huisstofmijt en van die extra hoezen om een kussen werken ook niet… Maar dit apparaat is echt geweldig! Het zou in ieder geval heel erg fijn zijn voor mijn allergie.
  Liefs Saskia
  Ps. Dat filmpje keek ik toen ik in bed lag, nou had het idee dat overal beesjes zaten, hahaha… ?

 • Merel
  28 november 2016

  ? Had ik al gezegd dat ik het een geweldige uitvinding vind? Sorry… Drie keer is ook wel een béétje overdreven…

 • Anna
  29 november 2016

  Wat een gave actie zeg! Ik zou dit apparaat graag winnen omdat mijn vriend behoorlijk last heeft van astma. Dit apparaat zou echt ideaal zijn om ook in de slaapkamer alle stof goed weg te krijgen (en misschien werkt het ook voor de bank etc.?). Duimen maar…

 • Chantal Pol
  29 november 2016

  Ontzettend Tof ding. Toevaalig was ik laatst op internet aan het rond speuren naar ‘Oude oma’ hulpmiddelen voor het goed reigingen van matrassen Soda kwam ik op uit en dure bedrijven die dit komen doen. Graag doe ik mee voor mijn gezin en de persoonlijke hygiene. Groetjes kan hier altijd nog een stukje over schrijven. ?✍?

 • Linda
  29 november 2016

  Oh wauw wat een leuk ding! Stiekem ben ik een enorme huismuts. Nu in mijn zwangerschapsverlof stofzuig en poets ik mij beneden helemaal lam. Onze hond (zwarte labrador) is namelijk behoorlijk aan het verharen. En laat ik nu net een type zijn dat heel slecht tegen rommel of hondenhaar kan. 😉

  Om toch wat meer rust te krijgen en niet boven ook nog heel veel werk te hebben. Met de stofzuiger de matrassen schoonmaken is toch wel wat meer werk en minder effectief lijkt mij, zou ik graag zo’n Bedding Cleaner winnen! 😀 Ook lekker fris als de kleine er dadelijk is!

  Duim duim.
  Linda onlangs geplaatst…Lemon poppy seed cakeMy Profile

 • Anita H.
  29 november 2016

  Jammer dat dit apparaat zo duur is. Ik wist niet dat zoiets bestond. Ik ben allergisch voor de huisstofmijt en had vroeger zo’n allergeenhoes (tenminste, volgens mij heette die zo) om kussens, dekbed en matras. De hoes van het dekbed heb ik uiteindelijk weggemieterd. Dat werkte totaal niet namelijk. Veel te glad stof; dekbed ging helemaal in een hoopje zitten. De hoezen van de kussens zijn nog in gebruik. Die van het matras ook, maar aangezien die inmiddels gescheurd is, is de werking beperkt of helemaal weg. Dit te winnen apparaat zie ik dan ook als een erg fijn alternatief.

 • Anneroos
  29 november 2016

  Goh dit apparaat ken ik helemaal niet! Ik ben zelf allergisch voor huisstofmijt, al merk ik daar in bed niet zo heel veel van, maar dit apparaat lijkt me wel super handig!! Met de stofzuiger is het toch altijd een gedoe en ik heb het idee dat je het daar niet helemaal schoon mee krijgt.

 • Debbie S
  1 december 2016

  Ja heel graag! Ik kan er niet goed tegen en heb mijn matras al een keer door een bedrijf laten reinigen. Zou fijn zijn als ik het zelf kan doen. En met een kleine op komst vind ik het een fijn idee dat ik zijn matras ook kan reinigen.

 • Kirsten
  8 december 2016

  Deze zou ik graag willen! Ik ben ook allergisch en vooral mijn bed is een probleem. Dit zou echt een oplossing zijn!

 • Lieneke
  16 december 2016

  Hoi Kelly,
  Waar heb jij de prijswinnaar gemaakt? Ik kon het nergens terug vinden op de site of fb.
  Of heb je de winnaar persoonlijk berichtje gestuurd?
  Lieve groetjes,

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.