8x Best gelezen de afgelopen tijd

best-gelezen

Vandaag ga ik even een kijkje nemen in de statistieken van de afgelopen maanden. Welke artikelen worden het best bekeken, welke heb je misschien gemist te lezen? Het is wel duidelijk dat de persoonlijke artikelen het best gelezen worden. Ik vind dat soort artikelen ook altijd het leukst om bij anderen te lezen. Ook vind ik die artikelen het leukst om te schrijven. Ik open een blogpost en laat mijn vingers het werk doen om mijn emoties en ervaringen tot een verhaal te typen. Voor literaire hoogstandjes of prachtige fotografie ben je op de verkeerde blog beland, voor persoonlijke verhalen over mijn kijk op het moederschap en mijn leven wel. Laten we gaan kijken welke 8 artikelen de afgelopen tijd het best gelezen zijn. De photodiaries laat ik hier niet in zien, deze scoren namelijk altijd het hoogst, maar de top 8 die ik nu laat zien komen vervolgens als best gelezen daar uit.

 

 1. Ware liefde via een datingsite: Het artikel waarin ik vertelde waar ik Yannick nu echt van ken. Een verhaal wat wij lang verborgen hielden en wat verschillende meningen en visies liet opwaaien. Het is ons verhaal en ik ben er trots op en blij dat ik dankzij dit medium de ware liefde mocht tegenkomen. Het was geweldig om jullie reacties te lezen waarin een aantal van jullie ook vertelden dat je je partner via een datingsite of app kent!
 2. Stabiliseren met Weight Watchers: Mijn artikelen met mijn avonturen in het verliezen van mijn zwangerschapskilo’s worden massaal gelezen, blijkbaar herkennen veel vrouwen zich in mijn ervaringen en zoeken ze ook naar manieren om die kilo’s te verliezen. Mijn manier was afvallen met Weight Watchers en daar ben ik tot de dag van vandaag heel erg blij mee!
 3. Verslag van Lana’s derde verjaardag: Als er een dag leuk is in het jaar, dan is het de dag waarop je kinderen hun verjaardag vieren. Dat is een groot feest en zo deelde ik het fotoverslag van Lana’s 3e verjaardag op de mommy monday na haar verjaardag.
 4. Personal Note: Over Yannick’s werk bij de brandweer: Een soort nieuwe ‘army wife’ update over het werk van Yannick als brandweerman bij de luchtmacht. Wat voor werk hij precies doet, wat voor diensten hij draait en wat dit betekent voor ons gezin. 
 5. Het badritueel van Aimy: Dit was ook wel een heel schattig artikel met lieve fotootjes van ons badritueel in de avond waarbij we de baby verzorgingsproducten van Etos reviewen. Producten waar we met veel tevredenheid gebruik van maken! 
 6. Weekmenu inspiratie voor het hele gezin: Zoals jullie weten, maak ik iedere week voor het bestellen of doen van de boodschappen een weekmenu met wat we de hele week gaan eten. Dit maakt het boodschappen doen heel efficiënt, maar ook het koken iedere dag een stuk makkelijker. In dit weekmenu deel ik een voorbeeld menu met allerlei lekkere en makkelijke recepten!
 7. 10x Leuke traktaties voor kinderen: Mijn inspiratie artikel met leuke traktaties voor kinderen is ook erg goed door jullie bekeken! Het is toch best een spannend iets, als je kindje gaat trakteren. Wat zijn dan leuke originele traktaties? Ik zette er 10 voor je op een rijtje!
 8. Hobby’s waar ik mee begonnen ben maar nooit heb doorgezet: Blijkbaar een heel herkenbaar artikel voor jullie, dat je met allerlei creabea uitspattingen begint met haken, breien, scrapbooking, kleuren voor volwassenen en meer, maar het dan niet afmaakt (en wel de hele benodigdheden kit in huis hebt gehaald). Ook deze is vonden jullie duidelijk erg leuk om te lezen!

Heb jij de bovenstaande artikelen allemaal gelezen? En wat voor artikelen lees jij het liefst op Kellycaresse.nl? Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties bij de comments!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kell-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

22 reacties

 • Carlijn
  27 november 2016

  Ja hoor allemaal gelezen 🙂 Vind jouw persoonlijke verhalen – dus over waar Yannick en jij elkaar van kennen etc. – het leukst. Vlogs daarentegen kijk ik amper want daar heb ik geen tijd voor. De KC Photo Diaries zijn sowieso favoriet, lekker een beetje gluren naar wat je allemaal doet.
  Carlijn onlangs geplaatst…Cadeautip VII: Tweezerman Rose Gold (giftset)My Profile

 • Malou
  27 november 2016

  Leuk, volgens mij heb ik alles al gelezen 🙂
  Malou onlangs geplaatst…Outfits van Lenn #3My Profile

 • Nancy
  27 november 2016

  Alle artikelen gelezen 🙂
  Ik vind de persoonlijke en mama-artikelen het leukste om te lezen (de photo diaries, want die blijven stiekem toch favoriet)..

 • Nancy
  27 november 2016

  Alle artikelen gelezen 🙂
  Ik vind de persoonlijke en mama-artikelen het leukste om te lezen (de photo diaries, blijven stiekem toch favoriet)..

 • Josan
  27 november 2016

  Nee, niet allemaal gelezen. Een aantal net bij gelezen. Ik vind de wat algemenere lifestyle artikelen leuk om te lezen. Ook weekinspiratie want zo nu en dan ben ik behoorlijk inpiratieloos.
  Josan onlangs geplaatst…5 gouden slaapregels die ik overtradMy Profile

 • Daniëlle
  27 november 2016

  Ik heb ze allenaal gelezen! Ik vind het op jouw site juist zo leuk dat het gevarieerde artikelen zijn. Daardoor kom ik graag terug!
  Daniëlle onlangs geplaatst…Heerlijk Amersfoort! #foodtour033My Profile

 • Nicole
  27 november 2016

  Ja volgens mij zo goed als allemaal gelezen. Vind zelf de persoonlijke ervaringen ook het leukst, daarom volg ik ook blogs om de persoon erachter!
  Nicole onlangs geplaatst…Eigenwijs de week door #30 | Een feestweek!My Profile

 • Nicole
  27 november 2016

  Grappig om te zien wat bij jou goed gelezen wordt! Ik heb ze allemaal gelezen!
  Nicole onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate #10 – Even wat gas terug nemenMy Profile

 • karlien
  27 november 2016

  Wat leuk om te zien wat er bij jou het beste gelezen wordt, bij mijn zijn het hele andere soort artikelen
  karlien onlangs geplaatst…Tsjechië met kinderen, een avontuurlijke vakantie!My Profile

 • Femke
  27 november 2016

  Yup, ik ken ze allemaal hoor en ik snap ook waarom deze artikelen goed zijn gelezen :-)! De artikelen over jou en Yannick zijn zo persoonlijk, die vind ik het mooist om te lezen.
  Femke onlangs geplaatst…What I did – Week 47 2016: gymtime, etentjes en borrelen!My Profile

 • Saskia
  27 november 2016

  De meeste heb ik wel gelezen. Ik lees het liefste inderdaad persoonlijke artikelen.
  Saskia onlangs geplaatst…Haaruitval na zwangerschap: schrik en onzekerheidMy Profile

 • Martina
  27 november 2016

  Leuk om te zien welke artikelen het goed doen! Ik heb ze allemaal al gelezen
  Martina onlangs geplaatst…25 November 2016 – Menu van een eenjarigeMy Profile

 • Romy
  27 november 2016

  Wat leuk om dit overzichtje te zien! Op de kindertraktaties en Aimy’s badritueel na heb ik al deze blogs gelezen. Je eerste blogje is mijn favoriet, omdat ik me zelf ook onlangs op een datingsite heb aangemeld en natuurlijk ook hoop zo’n succesverhaal 😉
  Romy onlangs geplaatst…Mijn zelfgemaakte kerstkaarten voor dit jaarMy Profile

 • Dionne
  27 november 2016

  Altijd leuk om te bekijken welke het goed doen en welke niet!
  Dionne onlangs geplaatst…Wordt 2017 het jaar dat blogs verdwijnen en we allemaal gaan vloggen?My Profile

 • Loes Johanna
  27 november 2016

  De persoonlijke artikelen vind ik inderdaad het leukste om te lezen. Volgensmij heb ik deze ook bijna allemaal gelezen. 🙂
  Loes Johanna onlangs geplaatst…Las Vegas deel 5My Profile

 • Monique
  27 november 2016

  Ja, allemaal gelezen en snap helemaal dat ze in de top 10 staan! Bij mij worden de weekoverzichten trouwens ook het beste gelezen 🙂
  Monique onlangs geplaatst…Snapshot Sunday #12My Profile

 • Vanessa
  27 november 2016

  Ik heb ze allemaal gelezen 🙂 Ik vind de persoonlijke artikelen ook het leukste om te lezen op jouw blog!
  Vanessa onlangs geplaatst…Mijn favoriete design vazenMy Profile

 • Stefanie
  27 november 2016

  Ik heb ze allemaal gelezen. Ik vind de persoonlijke artikelen het leukste om te lezen!
  Stefanie onlangs geplaatst…Een blog samen met mijn lieve zus!My Profile

 • Sabrina
  27 november 2016

  Een voor een leuke verhalen
  Sabrina onlangs geplaatst…Trouwjurken passenMy Profile

 • Lifeaholic.nl
  27 november 2016

  Ook ik heb ze allemaal gelezen en lees ook het liefste persoonlijke artikelen 🙂 Keep up the good work!
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…De leukste kerstmarkten in België!My Profile

 • Nathalie
  27 november 2016

  Leuk om te zien wat er bij anderen goed gelezen wordt. Ik heb vaak zelf het gedacht: oh deze blog gaat echt leuk zijn en dan wordt dit minder goed gelezen dan een blog waarvan ik denk dat die minder goed gelezen gaat worden. Heel raar soms…
  Nathalie onlangs geplaatst…Leuke cadeautips voor hem en haarMy Profile

 • Nathalie
  27 november 2016

  Leuk om te zien wat er bij anderen goed gelezen wordt. Ik heb vaak zelf het gedacht: oh deze blog gaat echt leuk zijn en dan wordt dit minder goed gelezen dan een blog waarvan ik denk dat die minder goed gelezen gaat worden. Heel raar soms…
  Nathalie onlangs geplaatst…Leuke cadeautips voor hem en haarMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kell-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.