best-gelezen

Vandaag ga ik even een kijkje nemen in de statistieken van de afgelopen maanden. Welke artikelen worden het best bekeken, welke heb je misschien gemist te lezen? Het is wel duidelijk dat de persoonlijke artikelen het best gelezen worden. Ik vind dat soort artikelen ook altijd het leukst om bij anderen te lezen. Ook vind ik die artikelen het leukst om te schrijven. Ik open een blogpost en laat mijn vingers het werk doen om mijn emoties en ervaringen tot een verhaal te typen. Voor literaire hoogstandjes of prachtige fotografie ben je op de verkeerde blog beland, voor persoonlijke verhalen over mijn kijk op het moederschap en mijn leven wel. Laten we gaan kijken welke 8 artikelen de afgelopen tijd het best gelezen zijn. De photodiaries laat ik hier niet in zien, deze scoren namelijk altijd het hoogst, maar de top 8 die ik nu laat zien komen vervolgens als best gelezen daar uit.

 

 1. Ware liefde via een datingsite: Het artikel waarin ik vertelde waar ik Yannick nu echt van ken. Een verhaal wat wij lang verborgen hielden en wat verschillende meningen en visies liet opwaaien. Het is ons verhaal en ik ben er trots op en blij dat ik dankzij dit medium de ware liefde mocht tegenkomen. Het was geweldig om jullie reacties te lezen waarin een aantal van jullie ook vertelden dat je je partner via een datingsite of app kent!
 2. Stabiliseren met Weight Watchers: Mijn artikelen met mijn avonturen in het verliezen van mijn zwangerschapskilo’s worden massaal gelezen, blijkbaar herkennen veel vrouwen zich in mijn ervaringen en zoeken ze ook naar manieren om die kilo’s te verliezen. Mijn manier was afvallen met Weight Watchers en daar ben ik tot de dag van vandaag heel erg blij mee!
 3. Verslag van Lana’s derde verjaardag: Als er een dag leuk is in het jaar, dan is het de dag waarop je kinderen hun verjaardag vieren. Dat is een groot feest en zo deelde ik het fotoverslag van Lana’s 3e verjaardag op de mommy monday na haar verjaardag.
 4. Personal Note: Over Yannick’s werk bij de brandweer: Een soort nieuwe ‘army wife’ update over het werk van Yannick als brandweerman bij de luchtmacht. Wat voor werk hij precies doet, wat voor diensten hij draait en wat dit betekent voor ons gezin. 
 5. Het badritueel van Aimy: Dit was ook wel een heel schattig artikel met lieve fotootjes van ons badritueel in de avond waarbij we de baby verzorgingsproducten van Etos reviewen. Producten waar we met veel tevredenheid gebruik van maken! 
 6. Weekmenu inspiratie voor het hele gezin: Zoals jullie weten, maak ik iedere week voor het bestellen of doen van de boodschappen een weekmenu met wat we de hele week gaan eten. Dit maakt het boodschappen doen heel efficiënt, maar ook het koken iedere dag een stuk makkelijker. In dit weekmenu deel ik een voorbeeld menu met allerlei lekkere en makkelijke recepten!
 7. 10x Leuke traktaties voor kinderen: Mijn inspiratie artikel met leuke traktaties voor kinderen is ook erg goed door jullie bekeken! Het is toch best een spannend iets, als je kindje gaat trakteren. Wat zijn dan leuke originele traktaties? Ik zette er 10 voor je op een rijtje!
 8. Hobby’s waar ik mee begonnen ben maar nooit heb doorgezet: Blijkbaar een heel herkenbaar artikel voor jullie, dat je met allerlei creabea uitspattingen begint met haken, breien, scrapbooking, kleuren voor volwassenen en meer, maar het dan niet afmaakt (en wel de hele benodigdheden kit in huis hebt gehaald). Ook deze is vonden jullie duidelijk erg leuk om te lezen!

Heb jij de bovenstaande artikelen allemaal gelezen? En wat voor artikelen lees jij het liefst op Kellycaresse.nl? Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties bij de comments!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

22 gedachten over “8x Best gelezen de afgelopen tijd”

 1. Ja hoor allemaal gelezen 🙂 Vind jouw persoonlijke verhalen – dus over waar Yannick en jij elkaar van kennen etc. – het leukst. Vlogs daarentegen kijk ik amper want daar heb ik geen tijd voor. De KC Photo Diaries zijn sowieso favoriet, lekker een beetje gluren naar wat je allemaal doet.
  Carlijn onlangs geplaatst…Cadeautip VII: Tweezerman Rose Gold (giftset)My Profile

 2. Alle artikelen gelezen 🙂
  Ik vind de persoonlijke en mama-artikelen het leukste om te lezen (de photo diaries, want die blijven stiekem toch favoriet)..

 3. Alle artikelen gelezen 🙂
  Ik vind de persoonlijke en mama-artikelen het leukste om te lezen (de photo diaries, blijven stiekem toch favoriet)..

 4. Leuk om te zien wat er bij anderen goed gelezen wordt. Ik heb vaak zelf het gedacht: oh deze blog gaat echt leuk zijn en dan wordt dit minder goed gelezen dan een blog waarvan ik denk dat die minder goed gelezen gaat worden. Heel raar soms…
  Nathalie onlangs geplaatst…Leuke cadeautips voor hem en haarMy Profile

 5. Leuk om te zien wat er bij anderen goed gelezen wordt. Ik heb vaak zelf het gedacht: oh deze blog gaat echt leuk zijn en dan wordt dit minder goed gelezen dan een blog waarvan ik denk dat die minder goed gelezen gaat worden. Heel raar soms…
  Nathalie onlangs geplaatst…Leuke cadeautips voor hem en haarMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.