Welkom op de vernieuwde Kellycaresse 2.0! Wow is dat even schrikken! Een compleet nieuwe lay-out en huisstijl. En in mijn ogen veel meer passend bij de Kelly die ik nu ben, mama van drie meisjes die richting de 30 gaat (over 2 jaar ;)). Wat er verandert is en wat je kunt verwachten deel ik vandaag, ik ben super benieuwd wat jullie ervan vinden!

Welkom op de vernieuwde Kellycaresse 2.0!
Wow wat vind ik dit spannend, alsof ik naar de kapper ben geweest en mijn haar in een totaal andere kleur heb geverfd, maar dan een kleur die echt bij me past (blond dus haha). In januari blog ik alweer 6 jaar, wat is dat enorm snel gegaan zeg. Ik doe dit met ontzettend veel passie en plezier en vind het geweldig dat ik hiermee duizenden vrouwen mag inspireren elke dag weer. Ik begon als 22 jarig meisje, toen was ik nog geen mama en de kleur die ik helemaal geweldig vond was mintgroen/turquoise. Logisch dus ook dat dit de kleur werd die past bij mijn logo en website. Nu 6 jaar later ben ik meer volwassen geworden, ik heb enorm veel geleerd de afgelopen jaren. Van een nog redelijk onzeker meisje die op hele jonge leeftijd moeder werd, ben ik nu mama van drie dochters en ga ik over 2 jaar alweer richting de 30. En dat vind ik prachtig en een hele mooie ontwikkeling.

Ik was dan ook toe aan wat nieuws binnen mijn bedrijf, een nieuwe uitdaging, meer diepgang. Ik boekte een adviestraject bij Annic ten Duis en samen hebben we mijn bedrijf, maar ook mijzelf helemaal onder de loep genomen. Wie ben ik nu echt, wat past bij mij en wat wil ik gaan delen? Ik merkte dat ik de afgelopen jaren veel over mezelf gedeeld heb, maar altijd nog tot een bepaalde hoogte. Ik was soms te bang voor de kritische reacties van anderen om me nog kwetsbaarder en dus echter op te stellen. Driftbuien of bepaalde keuzes die ik als moeder heb gemaakt die verkeerd uitpakten, deelde ik soms niet, gewoon omdat ik niet wilde dat men er commentaar op had. Nu ben ik ouder en maakt het me niet zoveel meer uit wat anderen van me vinden, ik wil mijn ervaringen als moeder kunnen delen, ik kan moeders juist inspireren en helpen door te zijn wie ik ben, door nog meer de realiteit te laten zien. Ik ben nou eenmaal iemand die chaotisch is, die elke dag weer aan het eind van de dag verbaasd is hoe ik toch alles weer heb rond gebreid, die geniet van ieder moment, maar vooral ook de boel lekker de boel laat wanneer ik geen zin heb om op te ruimen bijvoorbeeld. Daarom heb ik ook een nieuwe slogan: ‘De Dagelijkse Chaos van een Mama van 3 Meisjes‘ want ‘Enjoy the little  things’ dekte toch niet echt de lading meer. Ik enjoy de kleine dingen echt wel, maar sommige dingen niet, ook in mijn leven gebeuren dingen die niet altijd makkelijk of geweldig zijn, dat wil ik ook gewoon laten zien. Ik ben ook maar gewoon een mens ;).

Nu lijkt het net of ik zeg dat ik nooit wat diepgang deelde, want ik heb jullie ook meegenomen in mijn ups en downs rondom mijn zwangerschappen, heftige ziekenhuisopnames, de struggles met mijn diabetes, de ellende van de vele blaasontstekingen, dat ik af en toe een enorme slechte huisvrouw ben, dat ik ook mijn onzekerheden heb als moeder, maar toch wil ik jullie nog meer inspireren in wat er echt allemaal speelt, en de mening van anderen maakt me niet meer zoveel uit. Want wat ik meemaak, maak jij wellicht ook mee. Ik maak fouten, jullie ook, dat doen we allemaal, dus laat ik me daar dan vooral niet voor schamen en mijn lessen delen met jullie zodat we met z’n allen er van kunnen leren.

En dus ook een nieuw logo, nieuwe kleur. Als je aan mijn vriendinnen vraagt aan welke kleur en stijl je denkt als je ‘Kelly’ zou omschrijven, zeggen ze allemaal: roze! En zodra je mijn huis binnenloopt en al meteen aan alles er vanaf spat dat hier vooral meisjes wonen, denk je ook gelijk aan roze. Mijn kledingkast en accessoires zijn vooral deze kleur. Niet meer die mintgroene/turquoise kleur van voorheen. Ik hield een poll op Instagram met de vraag welke kleur jullie vermoedde voor mijn nieuwe stijl en toen kwam ook deze kleur eruit. Het grappige is, tijdens het ontwerpen van de KellycaresseXzenner collectie, kozen we deze kleur al voor allerlei accessoires zoals de velvet elastiek, haarband maar ook de borstel. En de reacties op deze collectie waren zo ontzettend mooi!  De afgelopen tijd heb ik bij de thumbnails van mijn video’s en in de Instagram stories al geëxperimenteerd met mijn nieuwe huisstijl en dit werd enorm goed door jullie ontvangen! Dus ik heb mijn webdesigner gevraagd om mijn nieuwe logo en huisstijl te ontwerpen en dit is het resultaat ervan, iets wat helemaal bij me past. Ook zullen mijn vlogs vanaf nu een nieuwe intro jingle hebben (intro liedje) wat helemaal past bij mijn nieuwe slogan en video’s!

Dus ook mijn kantoor gaat een make-over krijgen en daar ga ik jullie helemaal in meenemen! Binnenkort komt er een schilder de muren verven en gaan de hysterische (knipoog) kleuren er vanaf en worden ze vervangen voor de kleur zoals ik die ook al op de kamer van Feline heb gekozen, een oud-roze kleur. Ik heb er zoveel zin in!

Ook ben ik bewuster gaan nadenken over de content die ik echt wil delen. Ik wil staan voor kwaliteit, goede blogs die je kunnen raken. Onderwerpen waar je je in herkent, waardoor je geïnspireerd wordt. En daarom wil ik niet meer gaan voor kwantiteit (dus altijd maar zoveel mogelijk artikelen online zetten om de site te vullen) maar kwaliteit. En daarom heb ik ook een nieuw uploadschema die ik afgelopen maandag al met jullie gedeeld heb.

Maandag: 6.00 blog
Dinsdag: Soms een artikel
Woensdag: 6.00 vlog
Donderdag: Soms een artikel
Vrijdag: 6.00 extra video

Ik laat de hoeveelheid blogs per week afhangen van de inspiratie die ik heb en de onderwerpen die ik interessant vind om te delen.  Maak ik veel mee of heb ik gewoon meer ideetjes voor nieuwe blogs, dan zal ik ook meer blogs delen, maar anders is het gewoon een blog per week en twee video’s. De vlogs blijven natuurlijk op de woensdag online komen en op vrijdag deel ik extra video’s waar ik ook meer de diepgang in ga duiken in allerlei onderwerpen rondom moederschap. Tips rondom voeding van de kids, hun slaapritme, ochtend- en avondroutine, hoe je als moeder voldoende tijd voor jezelf pakt, hoe wij zaken geregeld hebben rondom financiën, oppas enzovoorts en soms zal dit een extra vlog zijn. Voor blogs en video’s mag je altijd je ideetjes, vragen en input aanleveren waar ik mee aan de slag kan, hier heb ik heel veel aan!

Zo, we zijn live, wat leuk en spannend! Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden! Laat het me zeker weten bij de reacties hieronder of op social media, dat vind ik heel leuk! Tips en verzoekjes voor blogs, video’s of thema’s die je bespreekbaar wil zien mag je ook altijd laten weten. Ik heb er zin in!

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

23 gedachten over “Welkom op de vernieuwde Kellycaresse 2.0!”

 1. Wauw, dit ziet er echt super uit! Volwassener en inderdaad beter passend bij wat ik van jou zie. Ben benieuwd naar de nieuwe jingle en content die je gaat maken!

 2. Super mooi Kelly! Angelina heeft ook mijn site gemaakt en ben er nog steeds heel erg blij mee! Hopelijk past dit nu beter bij jou, ik vind het in ieder geval volwassener en rustiger ogen!

 3. Mooi Kelly! Allemaal net even anders, we veranderen allemaal – zeker als we moeder worden – en dan worden de wensen mbt je website anders. Herkenbaar ook, de mijne heb ik van de week aangepast. Ik vind je website echt heel mooi weer!

 4. Ik moet toch even kwijt dat ik het prachtig vind geworden. Heel volwassen en heel erg de Kelly van nu zoals we die online kennen. Mooi!

 5. Heel gaaf!! Dit past inderdaad voor mij idee veel beter bij je op dit moment!! Keep on the good work!! 💪🏻

 6. Ziet er mooi uit!
  Goed van je. Fijn ook dat je bij jezelf zo’n mooie persoonlijke ontwikkeling merkt.

  Zelf ben ik er ook wel blij om. Ik vond en vind het erg leuk om je te volgen, maar toen ik mijn kindje net had werd ik er stiekem ook wel ontzettend onzeker over: bij jou leek het met Feline allemaal zo van een leie dakje te gaan, terwijl mijn zoontje die van dezelfde leeftijd is huilde zodra hij niet meer tegen mij aan lag. Tevens had hij overdag een slaapprobleem. Ik vergeleek mijzelf met jou en had ik het idee dat jij het veel beter kon dan ik.
  Gelukkig zijn al deze dingen opgelost en ben ik ook gegroeid in mijn moederrol.

 7. Wat mag je enorm trots zijn op jezelf. De toon van je blog maakt dat ik eigenlijk alleen maar ‘amen’ kan zeggen. Volgens mij ben je de juiste dingen op het juiste moment aan het doen. Ik kijk uit naar het vervolg.

  Eén kanttekening: richting de 30 met 28?!?!?!!!! Ik ga met 39 toch ook niet richting de 40??!!! *paniek* Hahaha!

 8. Echt heel mooi! Goede keuze dit! Ben ook erg benieuwd naar je kantoor make over.

  Liefs, Thirz.

 9. Wauw, wat een mooie lay-out en wat heb je de aankondiging ervan ook prachtig verwoord. Deze lay-out past perfect bij jou. Complimenten voor jouw geweldige blog en voor hoe je na al die jaren nog steeds prachtige artikelen schrijft! <3

 10. Wat goed en fijn dat je zo open bent over je groei! Daar is een hele drempel voor nodig, alleen daar mee inspireer je al een heleboel mensen! Je kleur keuze is geweldig, het staat je ook erg goed. De rust en het zachte straalt er dan ook vanaf, en in je lay-out komt dat er ook allemaal in terug. Wat mooi om te zien hoe je jezelf blijft ontwikkelen en alles met beide handen aanpakt. Benieuwd naar je nieuwe jingle!

 11. Super mooi geworden Kelly
  Ik ben benieuwd naar de koers die je hebt gekozen. Eerlijkheid duurt toch altijd het langst😉 ❤️

 12. Super kelly! Jouw blog is sowieso mijn favoriete mama blog, welke lay out je ook gebruikt 😘

 13. Ooooh wauw! Wat is het mooi geworden. Dit is inderdaad wat volwassener. Moest wel lachen “naar de 30 ga”. Je bent pas 28, haha! 😀

 14. Mooi hoor echt!! En roze ja ik dacht het wel., die kleur gebruikte je ook op instagram toen
  je vroeg of we wisten welke kleur het zou worden 😜

  Vraag me nu wel af. Je werkkamer is eigenlijk net in groen en geel geverfd wist je toen al van je make over maar omdat het niet kon nog.. Of… 😊

  En verzoekjes van mij zijn kerstdeco room tour en makkelijke recepten die ook kids proof zijn. Recepten zie ik namelijk bij jou niet meer zoveel, wel bij je man natuurlijk maar die zijn wat lastiger😁 bijv ook een lekkere maar gezonde cake ofzo en kleding-
  en sieradentips. Verder weet ik nu ff niet😆

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.