Babykamer roomtour: Kamer van Feline!

Vandaag deel ik met jullie de roomtour van de babykamer /dreumes kinderkamer van Feline in ons nieuwe huis. In het vorige huis had ze een babykamer die in onze slaapkamer stond (inclusief deze babykamer commode tour) , nu heeft ze haar eigen kamertje en die laat ik vandaag met trots zien. Welke meubeltjes heeft ze, wat voor accessoires gebruik ik en hoe is haar kledingkast ingedeeld? Ik laat het je vandaag allemaal zien. Kijk je gezellig met me mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig met ons mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de vlog te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

4 reacties

 • Tineke
  30 november 2018

  Mijn dochter haar kamer kan nog wel wat kleur gebruiken, leuk om inspiratie op te doen.

 • rachel
  30 november 2018

  gewoon heel erg cute kel 😀

 • Ik
  30 november 2018

  Leuk kamertje hoor!!

  Hangt die lampenkap alleen niet verkeerd om?? 😊

 • Deborah
  4 januari 2019

  Hoi, ik zou heel graag willen weten welke kleur je precies hebt gebruikt voor op de muur bij Feline!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.