Welk type mama ben jij?, Nestle, Kelly Caresse, mama blog

Welk type mama ben jij? Test jezelf! (Zo leuk!)

Welk type mama ben jij?, Nestle, Kelly Caresse, mama blog

Vandaag heb ik zo iets leuks om met jullie te delen (al zeg ik het zelf!). We zijn allemaal verschillende soorten moeders en we hebben denk ik ook allemaal onze eigen voorkeuren en trekjes. Vandaag deel ik met jullie een quiz die je kan doen om jezelf te testen, welk type mama ben jij? Je kunt er ook nog hele toffe prijzen mee winnen!

Welk type mama ben jij?, Nestle, Kelly Caresse, mama blog

Welk type mama ben jij? Test jezelf! (Zo leuk!)

Vandaag ga ik een hele toffe quiz met jullie delen en ik ben nu al benieuwd welk type mama jij bent! Zoals jullie wellicht weten ben ik een van de drie Nestlé Ambassadrices en vertel ik met veel plezier welke producten ik mijn kindjes te eten geef als maaltijd, toetje en tussendoortje. Ik ben enorm fan van het merk en wat ik zo fijn vind is dat dit merk me helpt om op een makkelijke manier de juiste voedingskeuzes te maken voor mijn kinderen.

Samen met collega’s Kim van Alboe.nl en Sanne van Laviesanne.nl ben ik een van de Nestlé mama’s. Zo delen we onze ervaringen en tips met Nestle producten uit hun assortiment. Sanne, ik en Kim zijn drie verschillende mama’s en ik denk dat jullie je zullen herkennen in onze voorkeuren. Onze keuzes als het gaat om persoonlijkheid, moederschap en opvoeding. Vandaag kun je testen! Welk type mama ben jij? Stiekem hoop ik dat jullie allemaal Kelly’s zijn haha! Nee hoor ;). 

Doe de quiz en win

Enfin, door de quiz in te vullen kom je er niet alleen achter welke van de drie moeders jij qua type en voorkeuren bent. Ook kun je gratis meedoen aan de winactie die eraan gekoppeld is waarmee je kans maakt op: 10x Snoozebaby slaapzakje tw.v. €34,95, 10x Nestlé babyvoedingpakket t.w.v. €30,00 en 10x Snoozebaby Comfort Toy t.w.v. €12,95. Dus je kunt er gelijk iets mee winnen, hoe leuk!

Doe hier de quiz!

Oke, ik ga jullie een beetje helpen, als je echt denkt dat je een Kelly bent dan laat ik hier mijn favoriete Nestlé producten zien:

Welk type mama ben jij?, Nestle, Kelly Caresse, mama blog

Welk type mama ben jij?, Nestle, Kelly Caresse, mama blog

Welk type mama ben jij?, Nestle, Kelly Caresse, mama blog

De fruitreepjes en granenreepjes! Deze zitten per 4 in een verpakking en zijn de ideale snack voor onderweg of thuis en die je gewoon in de luiertas moet hebben zitten voor bij onverwachte Hangry momentjes van je kindje 😉

Ga jij meedoen aan de quiz en zo kans maken op een van die geweldige prijzen?! Succes allemaal! En laat me vooral weten: welk type mama ben jij? Dit kan via social media of bij de reacties hieronder, vind ik leuk om te lezen!

#KellycaresseAd

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

20 gedachten over “Welk type mama ben jij? Test jezelf! (Zo leuk!)”

 1. Ik lijk het meest op Kim van Alboe. Sorry Kelly😂
  Leuke test. Toen ik de antwoorden zag wist ik al gelijk bij wie welke uitspraak hoorde☺️

 2. ik heb hem gedaan ik lijk het meest op sanne akkerman houd geen strak schema bij houd van vrolijk opvoeden en geen strakke regeltjes klopt precies

 3. Jij lijkt als persoon het meest op Kim Jacobs. Je gaat er graag op uit, volgt je intuïtie en bent go with the flow. Zolang je luistert naar je gevoel, dan komt het altijd wel goed! Je steekt de handen uit de mouwen, maar probeert geen hoge eisen te stellen zodat je zo relaxt mogelijk door het leven kunt gaan. Ontspannen in de zon is dan ook echt iets voor jou!

  Klopt helemaal 👍🏻

 4. Haha geweldig om Zo smorgens te doen! Ik ben een moeder net als Kim van Alboe. Grappig om te zien!

 5. Gedaan en ik lijk het meest op Kim van Alboe. Al zijn de fruitreepjes van Nestlé hier ook favoriet!

 6. IK heb zelf nog lang geen kinderen maar ik heb het wel gedaan en ik lijk het meest op kim van alboe liefs van mij

 7. Uit de test kwam, dat ik het meest lijk op Kim van Alboe. Ik zie hierboven ook veel waar dit antwoord uit kwam. Sorry Kelly, hihi. Vind het wel heerlijk om jou te volgen.

 8. Leuke test! Ik ben een “Kelly” mama.
  Ik kan mij daar wel in vinden, volg alle 3 de mama’s en als ik zonder de test moest zeggen waar ik mijzelf het meest mee vergelijken was jij dat ook geweest.

 9. grappig eigenlijk ik volg sanne akkerman niet maar uit de test bleek dat ik op haar leek
  maar inderdaad wat uit de test kwam klopt precies over mij relaxe mama die houdt van vrolijk opvoeden en geen strak schema met regeltjes 🙂
  ben wel benieuwd wat er uit de test komt bij mensen die lijken op jou kelly

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.