VLOG: Dag uit mijn leven met Diabetes type 1

Vandaag heb ik een extra vlog voor jullie met daarin 1 dag uit mijn leven. Ik geef jullie een realistisch kijkje uit een dag uit mijn leven met diabetes type 1. Ik laat er niet zo vaak iets van zien, maar diabetes type 1 speelt een grote rol in mijn leven en heeft 24/7 zorg en aandacht nodig. Ik laat je zien hoe dat er globaal uitziet maar ga ook het gesprek aan met Yannick. Waarom kozen wij ervoor om zo vroeg al papa en mama te worden? Hoe ervaart hij mijn diabetes type 1? Dit en meer komt in deze vlog voorbij.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

In deze vlog neem ik workout video’s op met Marloes van Optimavita.nl. Haar youtube kanaal vol inspirerende healthy lifestyle video’s, workouts en vlogs vind je hier.

Meer informatie over Diabetes type 1? Dan verwijs ik je graag door naar deze website : Daarkunjenietomheen. Zij strijden voor meer kennis en awareness over deze chronische ziekte die vaak nog enorm onderschat wordt. Een initiatief waar ik geheel achtersta.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

3 gedachten over “VLOG: Dag uit mijn leven met Diabetes type 1”

 1. Phoe he daar komt heel wat bij kijken zeg !
  Vind je altijd al een bezig bijtje en verbaas ik me erover hoe je het allemaal doet ook met je kindjes.
  Heel veel respect.

 2. Wat een interessante video! Ik wist echt niet dat er zoveel bij komt kijken dat je ook moet kijken hoeveel je moet spuiten enzo. Wat een gedoe☺️ en is dat niet vervelend dat je steeds moet snacken? Hoe deed je dat toen met afvallen dan?

  Ik moest wel erg om aimy lachen. Lekker aan de klets zo schattig en jij die serieus probeert door te gaan hihi.

  Je hebt wel veel gesport deze dag knap hoor☺️

  Nog een tip. Van knorr heb je een veeeel lekkerdere saus voor tagliatelle en daar zitten ook veeel minder calorieën in. Mijn kieskeurige dochter is er ook gek op! Is met broccoli en cherrytomaat erg lekker. Ik ga er speciaal voor naar jumbo altijd omdat de ah ze niet meer heeft sindskort grr.

  Succes met je diabetis meis!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.