VLOG: Ruzie in de relatie… gebeurt bij ons ook ;)

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe vlog! In deze vlog begin ik nogal met wat frustraties die denk ik in elke relatie wel voorkomen, die spreken we vervolgens ook uit en ik ben benieuwd of jullie je herkennen hierin. Verder komt in deze vlog mijn carnavalsjurk binnen haha! Bezoek ik de Negenmaandenbeurs en hebben we een leuk etentje met vrienden. Kijk je gezellig mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

4 reacties

 • Vanessa
  27 februari 2019

  Lieve Kel, zo herkenbaar. Super bedankt voor het delen. Ik merk dat ik praktisch nooit iets voor mezelf doe en dat moet ik echt doen. Tijd voor jezelf. Mijn man en ik hebben een fulltime baan en twee kleine meiden en het is lekker druk waardoor de irritaties zo af en toe echt aanwezig zijn. Dus jullie zijn echt niet de enigen. Trouwens, zo leuk dat Nijntje pakje

 • rachel
  27 februari 2019

  herkenbaar hoor mop, hier lopen we ook regelmatig langs elkaar heen, roon werkt veel en is savonds ook vaak weg en ik ben ook regelmatig de hort op dus zie ik hem eigenlijk niet zo vaak, daarom zijn onze “geplande” uitjes heerlijk en bijzonder. En ondanks wij mekaar niet veel breekt hier ook wel eens de plleuris uit haha maar weet je dat dat heel gezond is in een relatie 😀 flinke bonje en daarna is alles weer koek en ei 😉
  knuff

 • Tamara
  27 februari 2019

  Ha Kelly, mannen hè, je moet ze ook niet naar het voetbal laten gaan! De volgende keer ga je gewoon mee…

 • anneleen
  13 maart 2019

  Leuk dat je een daguitstapje met Lana haar school kon meedoen! 🙂 Ziet er een mooi kasteel uit! Goed dat Yannick en jij zo goed communiceren met elkaar! X

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.