Weekvlog #19: Aimy zegt Mama! Telefoon detox en Babyshower!

dia1

Het is alweer tijd voor weekvlog 19! In deze weekvlog hoor je Aimy voor het eerst ‘Mama’ zeggen, zo schattig! Was ik bezig met een telefoon detox (oftewel, minderen in telefoongebruik), gingen we naar de Efteling, had ik een afspraak in het ziekenhuis, was er een sinterklaasviering, zie je wat gezellige momentjes van ons gezin en had ik een babyshower. Kijk je mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Heb jij weleens een soort telefoon detox gedaan of geprobeerd je telefoongebruik te minderen? Deze apps kunnen je helpen bij het minderen van je telefoonverslaving. (of ook Afkicken smartphone) Ook ben ik natuurlijk weer benieuwd wat jullie van de video vonden, laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

7 reacties

 • jodi - liefthuis
  26 november 2016

  Koffie op de bank….vlog aan.
  ooooow ze zegt gewoon mamaaaaa. Hoe lief is dat.
  jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Als je hond en je kind niet samen gaan….My Profile

 • Romy
  26 november 2016

  Ah wat lief! Wat een mooie mijlpaal en zo leuk dat je het hebt gefilmd! Wat fijn dat de detox van social media je goed bevalt. Het lijkt mij nog best lastig en ik zou echt bang zijn dat ik belangrijke telefoontjes mis. Het zou aan de andere kant wel veel rust geven om mijn mobiel vaker weg te leggen. Veel succes nog met de switch van medicijnen! Ik kan me voorstellen dat je daar lichamelijk nog even aan moet wennen.
  Romy onlangs geplaatst…6x mijn (dag)dromen voor de komende 5 jaarMy Profile

 • Mama Lifestyle Blog
  26 november 2016

  Wow! Wat leuk en wat bijzonder dat Aimy mana kan zeggen ? Ik ben een tijdje geleden begonnen met mijn digitale detox, oftewel minderen met surfen op mijn telefoon. Het geeft zoveel rust en dat bevalt me meer dan prima.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Oei! Een mamablogger die artikelen kopieert…My Profile

 • Vanessa
  26 november 2016

  Wat mooi en bijzonder dat Aimy voor het eerst “mama” zei en dat je dit moment hebt kunnen vastleggen. Ik heb nog geen telefoon detox gedaan op lange termijn, maar soms ga ik eens een dagje weg en dan merk ik wel dat het rust geeft als ik minder met mijn gsm bezig ben. Veel succes nog met het switchen van de medicijnen, doe rustig aan als je lichaam dat nodig heeft.
  Vanessa onlangs geplaatst…Mijn favoriete design vazenMy Profile

 • Anneleen
  26 november 2016

  Wat schattig dat Aimy nu ook mama zegt. Superleuk dat jullie zo regelmatig naar de Efteling kunnen! 🙂 Hopelijk gaat het nu een beetje goed met de insuline pennen? Leuk, zo’n babyshower. Je lijkt me een heel lieve en betrokken vriendin!

 • Lifeaholic.nl
  27 november 2016

  Wat goed van je detox! Ben benieuwd hoe je dit verder vorm gaat geven ? Wat lief dat Aimy nu mama kan zeggen ? En wat een leuke babyshower! Erg leuk gedecoreerd ook ??Hopelijk ben je snel beter ingesteld met de insulinepennen! Mooi mapje heb je gekocht ?
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…De leukste kerstmarkten in België!My Profile

 • rachel
  28 november 2016

  heerlijk die detox actie van je hihi en hoe cute dat aimy mama zei 😀
  rachel onlangs geplaatst…#vlog 27 november ’16….moest stoppen 🙁My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.