We zijn een half jaar getrouwd!

trouwd

Deze blogpost stond vorige week zondag gepland, maar na al het tragische wat er gebeurd is in Parijs, voelde het niet goed om deze post online te laten gaan. Vandaar dat ik deze wat later met jullie deel. Afgelopen zondag was het 15 november, dat betekent dat we een half jaar getrouwd zijn. Op 15 mei 2015 stapten mijn man en ik in het huwelijksbootje en dat is gewoon alweer 6 maanden geleden. Niet normaal hoe snel dit halve jaar gevlogen is. Het voelt alsof we 2 maandjes terug getrouwd zijn. Vandaag een update hierover, met wat foto’s erbij van die ene mooie dag. Hoe bevalt het om getrouwd te zijn?

Ik vind het een heel fijn en vertrouwd gevoel om getrouwd te zijn. Lekker cliché dit maar echt, het voelt als een hechtere verbintenis. Dat zal voor iedereen heel anders voelen, maar ik vind het iets heel speciaals. Ik vind het fijn om Yannick als ‘mijn man’ aan te spreken en ik glunder van oor tot oor als ik Yannick over zijn vrouw hoor praten. Ik vind het fijn om mezelf met de achternaam van Lana te noemen. Alsof dit het plaatje compleet maakt.

Buiten die dingen om, verandert trouwen je relatie niet. Gelukkig maar, want we hadden het al zo fijn samen en daar verandert het huwelijk niets aan. We zijn nog steeds stapelgek op elkaar, allebei zo gek als een deur en maken veel lol samen. Het huwelijk maakt het allemaal alleen wat officiëler.  Een relatie is een werkwoord en iedere relatie kent ruzies en ups en downs, ook onze relatie, maar we weten daar samen altijd heel goed doorheen te komen en weten wat we aan elkaar hebben en hoe we elkaar kunnen ondersteunen, daar waar nodig. Dat is een heel speciaal gevoel.

Verder kijk ik nog steeds met kriebels terug op die mooie grote dag. Het was een sprookjesachtige dag, precies zoals wij hem voor ogen hadden. Ik kijk regelmatig het mooie trouwfotoalbum terug (gemaakt door onze trouwfotograaf) en laatst bundelde ik nog de foto’s van het avondfeest in die we toen met compact camera’s gemaakt hebben. Die ene dag zorgt nog voor zoveel napret. Ook zet ik nog regelmatig onze trouwvideo op, en de video van onze openingsdans gewoon omdat ik er zo vrolijk van word.

Bron foto’s: Trouwfotograaf Paul Jespers

Inmiddels zijn we een half jaar verder, ben ik 6 maanden zwanger en zijn we nog steeds heel blij dat we die dag het ja-woord gegeven hebben aan elkaar. Ik ben nog steeds dolgelukkig dat ik mocht trouwen met mijn droomman, waarmee ik binnenkort twee kindjes van onszelf mag opvoeden.

Meer over onze bruiloft:
– Onze outfits op onze trouwdag
– Meer foto’s van onze trouwdag
9 redenen waarom trouwen zo leuk is!
Yannicks verhaal: Trouwen met Kelly, hoe denk ik daarover?

Ik ben benieuwd wat jullie van deze update vonden. Hoe hebben andere getrouwde stellen dat eerste half jaar ervaren? En zijn er nog aanstaande bruidjes onder mijn lezeressen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

56 reacties

 • Wilmaaa
  21 november 2015

  Wat leuk en wat gaat de tijd alweer snel inderdaad, gefeliciteerd! Ik vind het super om getrouwd te zijn en je hebt helemaal gelijk dat je relatie/huwelijk een werkwoord is. Ik vond het erg leuk om je toen te mogen interviewen voor mijn trouwblog 🙂
  Wilmaaa onlangs geplaatst…Hot mama challenge | opdracht 3 | KapselsMy Profile

 • Sintha
  21 november 2015

  Wauw wat een leuke foto’s! 🙂 Stiekem moest ik wel een beetje grinniken bij de zin dat je nu een half jaar getrouwd bent en 6 maanden zwanger.. Aha .. 😉

 • Femke
  21 november 2015

  Ik snap wat jij omschrijft wel goed hoor.. Ik weet dat tegenwoordig veel mensen trouwen onzin vinden. Zelf vind ik dat niet, ik vind het heel mooi en mijn vriend en ik willen dan ook graag trouwen. Gefeliciteerd met jullie half jaar samen zijn :-)!
  Femke onlangs geplaatst…Favoriete recepten van de afgelopen tijd!My Profile

 • Kelly
  21 november 2015

  Wat een herkenbaar verhaal! Ook wij waren vorig weekend een half jaar getrouwd. Op de dag zelf hadden we er eerlijk gezegd niet bij stil gestaan, ook omdat het al zo normaal is en voelt. Ik hoef al niet meer na te denken als ik mijn nieuwe achternaam noem of als ik over mijn ‘man’ praat! Op naar het 1-jaar getrouwd zijn jubileum, daar kijk ik wel enorm naar uit want dan mogen we eindelijk het bovenste deel van onze bruidstaart opeten en die was zoooo lekker!! Trouwens, wist je dat onze eerste jubilea in het Pinksterweekend vallen? Leuk hè!

 • Evera
  21 november 2015

  Gefeliciteerd met jullie 6 maanden! Voor ons waren de eerste 6 maanden fantastisch! De maanden daarna ook hoor, maar wij gingen vanaf onze bruiloft samenwonen dus het was zo leuk om in ons nieuwe huis samen onze draai en vinden en er echt ons thuis van te maken! Genieten!
  Evera onlangs geplaatst…DIY: BirdfeederMy Profile

 • Simpel, met een snufje liefde
  21 november 2015

  Gefeliciteerd met jullie 6-maanden jubileum! Wat zagen jullie er prachtig uit.
  Ik herken je verhaal helemaal.
  Ik ben nu 5 jaar getrouwd maar het voelt af en toe nog als de dag van gisteren. De eerste maanden voelde het specialer dan dat het na 5 jaar nog voelt. Het voelt nu gewoon heel erg gewoon.
  Ik vond het ook heel leuk dat onze bij onze bruiloft waren.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…#sinterklaas / De rommelpiet is geweest!My Profile

 • Kim_xazoe
  21 november 2015

  Leuk om af en toe even terug te kijken en te genieten he… Ik merk dat ik dat soms te weinig doe. Niet zo zeer over een bruiloft, want we zijn niet getrouwd ;), maar met andere speciale gebeurtenissen.. Wij willen wel ooit gaan trouwen, maar eerst maar eens goed sparen én wachten op het aanzoek haha
  Kim_xazoe onlangs geplaatst…Fashiontijd voor mama’s: Esprit herontdekt!My Profile

 • Kimberley
  21 november 2015

  Jeetje, dat het alweer een half jaar geleden is! Ik kan het me nog heel goed herinneren, laat staan jullie. Heel veel plezier vandaag!

 • Channa
  21 november 2015

  Oh heerlijk hè om terug te kijken. Wij trouwden in juni van dit jaar en kan nog steeds enorm genieten van de foto’s en herinneringen!
  Channa onlangs geplaatst…Word je makkelijker na de geboorte van de tweede?My Profile

 • Charlotte
  21 november 2015

  Mooie foto’s! Ik vind het ook heerlijk om onze trouwfoto’s terug te kijken en weer even terug te gaan naar een super dag!
  Charlotte onlangs geplaatst…Shoplog; bikini’s, truien en nog veel meer…My Profile

 • Saskia
  21 november 2015

  Mooi hoe je erover vertelt, en om te lezen hoeveel het huwelijk voor je betekent.
  Saskia onlangs geplaatst…De nieuwste (sexy) trends herfst/winter 2015My Profile

 • DANIELLE@MAMAONDERNEEMT.NL
  21 november 2015

  Wat gaat een half jaar inderdaad snel. Jammer dat jullie “jubileum” zo in het water is gevallen door de aanslagen in Parijs. Hopelijk mogen jullie het weekendje snel nog eens over doen.

 • Joël
  21 november 2015

  Ik trouw volgend jaar, 6 mei, met mijn vriend! Ik kan niet wachten! vooral als ik verhalen hoor & lees van andere stellen die getrouwd zijn. Daar krijg ik helemaal de kriebels van!!

 • Rianca
  21 november 2015

  Wauw gefeliciteerd! Wat gaat de tijd snel! Ik heb de voorbereiding op jullie huwelijk op de voet gevolgd. En dan nu alweer een half jaar verder.

  Ik ga zelf 14 juni 2016 trouwen. Ben dus ook echt al aan het aftellen. De jurk hangt al op zolder. En de mijn vriend gaat in januari pak shoppen! Super spannend. 🙂
  Rianca onlangs geplaatst…Over trouwen gesproken || Wanneer begon die relatie dan?My Profile

 • Rianca
  21 november 2015

  Wauw gefeliciteerd! Wat gaat de tijd snel! Ik heb de voorbereiding op jullie huwelijk op de voet gevolgd. En dan nu alweer een half jaar verder.

  Ik ga zelf 14 juni 2016 trouwen. Ben dus ook echt al aan het aftellen. De jurk hangt al op zolder. En de mijn vriend gaat in januari pak shoppen! Super spannend. 🙂
  Rianca onlangs geplaatst…Over trouwen gesproken || Wanneer begon die relatie dan?My Profile

 • PinkFairy
  21 november 2015

  Ah wat leuk! De tijd gaat zo snel. Wij zijn inmiddels 2,5 jaar getrouwd, ook echt niet te geloven 🙂 Maar gelukkig verandert er idd helemaal niks, alleen eventueel je achternaam 😛
  PinkFairy onlangs geplaatst…Budget Beauty AanradersMy Profile

 • Leonie
  21 november 2015

  Wat gaat dar snel he? Wij zijn eind september getrouwd en krijgen volgende week eindelijk onze trouwfoto’s!
  Leonie onlangs geplaatst…SconesMy Profile

 • Marion
  21 november 2015

  Gefeliciteerd, meis. Wat leuk om weer even terug te zien allemaal en wat zag je er mooi uit! ♥
  Marion onlangs geplaatst…De uitdagingen van dit momentMy Profile

 • Nicole
  21 november 2015

  Gefeliciteerd! Onze eerste half jaar is een beetje langs ons heen gegaan omdat ik na de huwelijksreis direct zwanger raakte en dus kwam dat meer op de voorgrond haha!
  Nicole onlangs geplaatst…5x de leukste kerstfilms op NetflixMy Profile

 • Drie
  21 november 2015

  Gefeliciteerd! Wij zijn nu bijna 1,5 jaar getrouwd. Het eerste half jaar ben je er veel mee bezig. Na een jaar sta je er veel minder bij stil. Al word ik nog steeds blij als ik aan de dag terug denk.
  Drie onlangs geplaatst…PCOS… wat is dat?My Profile

 • Dita
  21 november 2015

  Nog gefeliciteerd! Jeetje een half jaar alweer! Tijd gaat zo snel! Ik vond het ergleuk je trouw posts te zien op je site destijds.

 • Jodi
  21 november 2015

  Je schrijft vol liefde over je man. Heel mooi
  Jodi onlangs geplaatst…Baby aan boord….De bekendmakingMy Profile

 • Martina
  21 november 2015

  Wauw het gaat zo snel!!! Ik heb ook trouwkriebels 😉
  Martina onlangs geplaatst…21 November 2015 – Outfit met laagjesMy Profile

 • Fenna
  21 november 2015

  Gefeliciteerd! Moest wel even aan je denken vorige week, wij zijn op dezelfde dag getrouwd 🙂
  Fenna onlangs geplaatst…Maak kennis met: Noodles & MachoMy Profile

 • Dionne
  21 november 2015

  Aaah! Wat leuk om te lezen! Gefeliciteerd met jullie halfjaar getrouwd zijn! Lief!
  Dionne onlangs geplaatst…Solliciteren anno 2015My Profile

 • Tineke
  21 november 2015

  Wat gaat dat snel zeg! Gefeliciteerd! Jullie zagen er prachtig uit.
  Liefs
  Tineke onlangs geplaatst…Wishlist voor decemberMy Profile

 • Malou
  21 november 2015

  Gefeliciteerd, en ik vind de foto’s nog steeds heel mooi 🙂
  Malou onlangs geplaatst…DINGEN DIE IK DE LAATSTE TIJD HEEL VAAK ZEIMy Profile

 • Tamara
  21 november 2015

  Alsnog gefeliciteerd!! Wat gaat dat snel een half jaar! Superleuk om weer even terug te kijken!
  Tamara onlangs geplaatst…Terugblik zwangerschap Maxim.My Profile

 • Leonie
  21 november 2015

  Oo het zijn zulke mooie foto’s…! Jullie zagen er prachtig uit. Ik wil ook ooit wel trouwen. Meer omdat ik dan echt officieel zijn vrouw ben.. Wauw. Ik weet zeker dat wij samen oud gaan worden.. Dus dat zit wel goed. Het lijkt me zo mooi en bijzonder… Maar nog aantal jaartjes wachten.. Onze babyplannen hebben voorrang, haha
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Persoonlijke (instagram)foto’s!My Profile

 • Kelly
  21 november 2015

  Mooi artikel! Jullie zijn echt een sprookjeskoppel!
  Kelly onlangs geplaatst…Saturday Youtube| EnglandMy Profile

 • Nicole @ Everyday-Life.nl
  21 november 2015

  Yay gefeliciteerd!! Wat een mooie foto’s zeg!
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Mijn 5 favoriete blogs!My Profile

 • Denise
  21 november 2015

  6 maanden geleden getrouwd 6 maanden zwanger, huwelijksnacht kindj hihi

 • Vanessa
  21 november 2015

  Gefeliciteerd! Wat gaat de tijd snel… Ik zie alle artikels en video’s van jullie huwelijk nog zo voor mij. Ik blijf het geweldig vinden dat jullie dit allemaal met ons hebben gedeeld, en dat we via deze weg konden meegenieten van die bijzondere dag!
  Vanessa onlangs geplaatst…Essence Love Joy CareMy Profile

 • Annemijn
  21 november 2015

  Wat geweldig! Gefeliciteerd
  Annemijn onlangs geplaatst…Mijn fobie: Bang voor onweer – Van meedoen aan een televisieprogramma naar thuis voor de buisMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  21 november 2015

  Fijn dat je er nog eens op terugblikt, die foto’s blijven prachtig om naar te kijken!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…De grappigste zoekwoorden #1: K3 zoekt K3 editieMy Profile

 • Sheela
  21 november 2015

  van harte gefeliciteerd! Wat zag je er prachtig uit.
  Echt hele mooie foto’s
  Sheela onlangs geplaatst…Onmisbaar voor Olivia: Nijntje baby loopwagen!My Profile

 • Sheela
  21 november 2015

  van harte gefeliciteerd! Wat zag je er prachtig uit.
  Echt hele mooie foto’s
  Sheela onlangs geplaatst…Onmisbaar voor Olivia: Nijntje baby loopwagen!My Profile

 • Linda
  21 november 2015

  Blijven mooie foto’s!
  Linda onlangs geplaatst…Bites we love – lekkere tussendoortjes thuisgestuurd! + Winnen!My Profile

 • Simpel, met een snufje liefde
  21 november 2015

  Gefeliciteerd met dit 6-maanden jubileum! Ik ben dit jaar 5 jaar getrouwd, soms voelt het nog als de dag van gisteren en soms alsof ik al 10 jaar getrouwd ben.
  Geniet ervan!
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…#sinterklaas / De rommelpiet is geweest!My Profile

 • Hanna @ eenbezigbijtje
  21 november 2015

  Mooi geschreven en leuk om de foto’s te zien!
  Hanna @ eenbezigbijtje onlangs geplaatst…DE GROTE REIS TAGMy Profile

 • Karlien
  21 november 2015

  Leuk 🙂 van harte gefeliciteerd!!
  Karlien onlangs geplaatst…Mijn week in foto’s #10My Profile

 • Jorinde
  21 november 2015

  Wat vliegt de tijd! Gefeliciteerd met jullie jubileum! De foto’s blijven zo sprookjes achtig mooi. #relationshipgoals ten top. 😉

 • Kelly
  21 november 2015

  Wat een mooie foto’s zijn het toch he! Ziet er ook echt uit als een dag uit een sprookje 🙂
  Zelf ben ik ook getrouwd en vind dat ook echt speciaal. Voor mij is dat echt om te laten zien dat wij bij elkaar horen en dat het niet iets vrijblijvends is waar je mee kunt stoppen wanneer je elkaar moe bent. Vind dat mensen soms te snel en te gemakkelijk een relatie opgeven tegenwoordig. Anyway, gefeliciteerd en dat er nog veel mooie jaren bij mogen komen! Straks met zijn viertjes! 🙂

 • lilian
  21 november 2015

  Nog van harte gefeliciteerd!? De foto’s blijven echt heeel mooi om te zien. Ik wens jullie nog alle geluk en op nog heel veel jaartjes erbij!
  lilian onlangs geplaatst…100ste artikelMy Profile

 • Milou
  21 november 2015

  Leuk!!! Ik snap wel wat je bedoelt met die hechtere verbintenis. Dat is een kind natuurlijk ook al, maar het voelt meteen een stuk officiëler als je getrouwd bent denk ik. Ik moet zeggen dat ik het nu vaak ook gek vind klinken, als ik het over ‘mijn vriend’ heb. We krijgen een kindje en dan is hij nog steeds alleen maar ‘mijn vriend’? ‘Mijn man’ klinkt dan veel echter ofzo. 😉
  Milou onlangs geplaatst…Zwangerschapsyoga, de mentale en fysieke voorbereiding op je bevallingMy Profile

 • Astrid
  21 november 2015

  Gefeliciteerd hoor! Superleuk, alweer een halfjaar. Ik vind het ook heel bijzonder om met mijn man getrouwd te zijn. Wij trouwden vooral om elkaar te laten zien hoeveel we van elkaar houden, want we gingen na ons trouwen nog niet samenwonen (lang verhaal). Ik vind het daarom ook superleuk dat jij het huwelijk als een sterkere verbintenis ervaart.
  Astrid onlangs geplaatst…Waardeloze adviezen aan psychisch zieke mensenMy Profile

 • Paulien
  21 november 2015

  Ik ga volgend jaar april trouwen!:) nog 5 maandjes, kijk daar echt naar uit!
  Gefeliciteerd met jullie halfjarig jubileum.

 • Tamara
  21 november 2015

  Heel leuk artikel en ook mooie foto’s!
  Tamara onlangs geplaatst…Boektober! Boekreview 4: Rachel Gibson – GezochtMy Profile

 • Lifesabout
  21 november 2015

  Van harte! Halve jaren hebben we eigenlijk niet gevierd, wel de hele jaren. In december alweer 3 jaar!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Photodiary. Memory Lane 15-21 november.My Profile

 • Linda
  21 november 2015

  Gefeliciteerd met jullie halfjarige bruiloft! 🙂 Wij zijn op 19 juni getrouwd en krijgen best vaak te horen dat we zo jong getrouwd zijn. We worden nu allebei 25, maar zijn wel al 11 jaar samen. Het huwelijk verandert dan inderdaad niet ineens heel veel, maar het is zo gaaf om nu man en vrouw te zijn, mezelf met zijn naam voor te stellen en toch een soort van extra verbonden te zijn. Hier dus nog iemand die nog elke dag een beetje nageniet van de bruiloft. 😉

 • Leonie
  21 november 2015

  Wij zijn aankomende woensdag een jaar getrouwd en ook bij ons lijkt het voorbij gevlogen! Ik herken ook heel erg dat je trots wordt als je hem zijn vrouw hoort zeggen en ik vind het ook heerlijk om zijn achternaam eindelijk te mogen gebruiken
  Leonie onlangs geplaatst…Gastblog – EndometrioseMy Profile

 • Miss Mags
  21 november 2015

  Toen ik nog getrouwd was vond ik het ook erg speciaal … nu ik gescheiden ben denk ik iets anders over trouwen. Maar weet precies hoe je je voelt.
  Miss Mags onlangs geplaatst…Warme douche voor DifraxMy Profile

 • Simone
  21 november 2015

  Wat leuk om te lezen! Het lijkt me zo’n liefdevol en compleet gevoel! <3
  Simone onlangs geplaatst…Hoe bewaak ik mijn grenzen?My Profile

 • Jette
  22 november 2015

  Ik ben afgelopen september getrouwd. Het was zo’n mooie romantische dag. Ik krijg ook heel vaak de vraag ‘is het nu ook anders?’ en vind dat jij deze vraag heel mooi beantwoord!

 • Anneleen
  23 november 2015

  Een dikke proficiat, lieve Kelly en Yannick !
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: Buikgriep en Jim bijna jarig #10My Profile

 • marina nubia
  27 november 2015

  Hoi Kelly, van harte gefeliciteerd, wat vliegt het voorbij. Ik heb ook alles gevolgd via je website. Kort nadat je het aankondigde werd ik zelf ten huwelijk gevraagd. Ik ga trouwen in september 2016. Ik heb er ontzettend veel zin in!. Ik doe het voor alle redenen die hierboven zijn geschreven.Je zag er prachtig uit. Veel geluk en gezondheid gewenst voor je leuke gezin.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.