Wat zit er in de commode op de babykamer?

Dia1

Na de babykamer roomtour van een korte tijd geleden, gaan we vandaag wat dieper er op in en een kijkje nemen in de commode op de babykamer van ons tweede meisje. Deze video nam ik nog zwanger op, dus het kan zijn dat met een kindje erbij we de indeling toch anders aanpakken, maar dit leek mij voor nu, met de ervaringen die we hebben van de babytijd met Lana, de handigste indeling. De commode is niet onwijs praktisch, de lades zijn vrij klein, dus ik zocht een oplossing om er toch alle benodigdheden in kwijt te kunnen. De mandjes van de Action boden een oplossing! Benieuwd hoe we de commode hebben ingedeeld, welke verzorgingsproducten we zoal gebruiken en wat voor linnengoed we hebben voor ons meisje? Bekijk dan zeker de video met het kijkje in de commode.Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van de video vonden en hoe jullie de commode hebben ingedeeld. Ik heb ook nog een video die ik lang geleden opnam met de indeling van de commode toen we deze voor Lana gebruikte, misschien leuk om het verschil te vergelijken. Wat voor commode hebben jullie op de babykamer staan en hoe hebben jullie deze ingedeeld? Heb je handige grote lades of het ook met bijvoorbeeld mandjes ingericht? Ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen. Laat het me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

38 reacties

 • MamaOnderneemt
  21 februari 2016

  De commode heb ik al heel lang niet meer staan, want mijn jongste is alweer drie. Bij mij was het tijd een rommeltje in de commode. Welke commode ik had? Exact dezelfde als die jij hebt 🙂 Oerdegelijk materiaal he? Fijne zondag!
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Leven en dood, geboorte en overlijden: twee uitersten zó dicht bij elkaarMy Profile

 • lifestyle-boutique
  21 februari 2016

  Heel leuk om te zien! Bij mij was het altijd erg netjes maar nu ze wat ouder is gebruik ik het minder en zal het eigenlijk wel wat netter kunnen zijn. Rompers, luiers en billendoekjes zijn altijd binnen handbereik en dat is bij ons het meest belangrijk haha!
  lifestyle-boutique onlangs geplaatst…Winkelen bij de primarkMy Profile

 • Marije
  21 februari 2016

  Wij hebben een grote Hemnes kast in de babykamer staan. Er past ontzettend veel in, maar hem indelen vind ik lastig. Daarom vind ik het fijn om naar dit soort video’s te kijken. Een ervaren moeder kan er toch meer over vertellen en helaas is mijn eigen moeder er niet meer om me te helpen.
  Marije onlangs geplaatst…Babykamer voor een jongenMy Profile

 • demallemolenmoeder
  21 februari 2016

  Ik heb een antieke commode. Toevallig staat mijn babykamer vandaag online. Ik vond het eerst lastig in te delen. Nu heb ik voor mij de juiste indeling gevonden. Ik ben dol op mandjes etc. Maakt het zo overzichtelijk.

 • Carlijn
  21 februari 2016

  Wat netjes en geordend! Ideaal met die mandjes. Bij ons is het in de laatjes een zooitje. Ik heb twee commodes naast elkaar, voor onze tweeling. Leek me makkelijker qua opbergruimte. We hebben dan geen aparte kledingkast, de commode fungeert echt als opruimkast. Verschonen doe ik er amper op.
  Carlijn onlangs geplaatst…Plog: koffieleuten en op bezoek bij Youngblood CosmeticsMy Profile

 • Dorien
  21 februari 2016

  Wat ben je heerlijk georganiseerd! Hier geen commode meer. Er lagen voornamelijk verzorgings producten en kleding in. Gave commode heb je!
  Dorien onlangs geplaatst…6 BUDGET BEAUTY TIPS DIE IEDEREEN MOET WETEN!My Profile

 • Marlotte
  21 februari 2016

  Leuk om te zien! Wat is alles overzichtelijk en goed georganiseerd!
  Marlotte onlangs geplaatst…Deze dingen zijn niet zo gezond als ze misschien lijkenMy Profile

 • Channa
  21 februari 2016

  Wat netjes zeg, dat was hier al vrij snel anders!
  Channa onlangs geplaatst…Die eerste keer alleen met een baby. Help?!My Profile

 • Charlotte
  21 februari 2016

  Wij hebben inderdaad ook veel mandjes. Super fijn om de kleinere dingetjes bij elkaar te houden.
  Charlotte onlangs geplaatst…Aukjes diary #8: zwemmen en bij opa en omaMy Profile

 • Saskia
  21 februari 2016

  Wij hebben onze commode heel lang ook zo netjes gehouden maar sinds kort is het een rommeltje haha 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…Wat moet ik er mee?! Vragen over de opvoedingMy Profile

 • Joyce
  21 februari 2016

  Ziet er goed uit allemaal! En inderdaad een commode die lastig in te delen is. Wij kozen ervoor alle verzorgingsproducten op de plankjes boven de commode neer te zetten. Dan zijn ze beter te pakken als je ze nodig hebt. En op de commode zelf ligt alleen het aankleedkussen en de billendoekjes. De luiers liggen ook op een plank boven de commode.
  Joyce onlangs geplaatst…Speen weg met de LumiesMy Profile

 • Nicole
  21 februari 2016

  Heel georganiseerd. Zo begonnen wij ook haha. Moeten het echt weer eens uitruimen en opnieuw indelen want er liggen nog zoveel baby spullen bij ons en dat is de kleine meid natuurlijk helemaal niet meer!
  Nicole onlangs geplaatst…Plog: K3 show en verjaardagMy Profile

 • Jessica
  21 februari 2016

  De mandjes van de Action zijn ideaal! Wij hebben grote lades en gebruiken ze om alles in te sorteren. Zo word het niet snel een rommeltje en heb je alles bij elkaar.
  De hydrofiele luiers zijn bij ons niet zo netjes gestreken en gevouwen als bij jou hoor!
  Jessica onlangs geplaatst…Gender Reveal party met ballonnenMy Profile

 • marie-louise
  21 februari 2016

  Leuk filmpje! Wij hebben nu voor ons aankomend tweede kindje nieuwe meubels aangeschaft, want de ‘oude’ meubels gaan naar de peuterkamer. Nu hebben we ook een kleinere commode dus ben benieuwd hoe ik dat goed ga inrichten. Met mandjes werken is inderdaad een goede tip.
  Onze eerste heeft eigenlijk een te grote commode waardoor je er ook veel ‘troep’ in gaat bewaren. (Te klein geworden kledingmaatjes, borstkolf, speelgoed enz)
  marie-louise onlangs geplaatst…Zwanger week 25My Profile

 • Patricia Schmitz-Heres
  21 februari 2016

  Netjes hoor! Wij hebben alleen maar een plank op de commode waar een maandje met luiers en verzorgings producten op staan.
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Persoonlijk | De worsteling met mijn gevoelensMy Profile

 • Vivienne
  21 februari 2016

  Leuke video! Onze commode is een beetje hetzelfde ingedeeld, alleen het linnengoed ligt in een aparte kast. Grappig om te zien hoeveel aankleedkussenhoezen jij hebt, ik had er maar 2 gekocht en dat blijkt dus echt te weinig te zijn… En inderdaad: hydrofiele luiers kun je nooit genoeg hebben weet ik nu al na een week moederschap ;-).
  Vivienne onlangs geplaatst…Mommy update #1: Lily-Rose is geboren!My Profile

 • Femke
  21 februari 2016

  Leuke video. Je hebt de commode handig ingedeeld vind ik!
  Femke onlangs geplaatst…What I did – Week 7 2016:spierpijn – Grease – Alpe D’HuZesMy Profile

 • Nicole
  21 februari 2016

  Wat netjes en geordend allemaal! Hier js het allemaal iets ehh… Losser 😉
  Nicole onlangs geplaatst…WINACTIE! Win een pakket van Done by DeerMy Profile

 • Milou
  21 februari 2016

  Leuk om te zien! Haha kom ik aan met mijn 3 badcapes, lol. Mijn commode ziet er weer heel anders uit, heb ook de rompers er in enzo maar ik weet nog totaal niet of dat straks handig werkt. Zal het allemaal moeten ondervinden. 😀
  Milou onlangs geplaatst…Mijn zwangerschaps favorietenMy Profile

 • Malou
  21 februari 2016

  Ik vind het altijd heel leuk om dit soort dingen te zien 🙂
  Malou onlangs geplaatst…Nomi’s eerste loopschoentjes + winactieMy Profile

 • Dionne
  21 februari 2016

  Leuk om te zien! Al die lieflijke kleurtjes zien er heel schattig uit!
  Dionne onlangs geplaatst…Quote | Sometimes you win, sometimes you learnMy Profile

 • Dita
  21 februari 2016

  Wat leuk om te zien. Zelf gebruik ik de commode nog niet echt. We hebben het aankleedkussen enzo beneden op tafel liggen voor eerst.
  Dita onlangs geplaatst…Een paar van mijn favoriete foto’sMy Profile

 • Jodi
  21 februari 2016

  Leuk om te zien. Toen ik nog zwanger was ben ik een hele studie gestart naar hoe de commode in te delen. Ik wilde de ideale indeling. Ik ben er nu heel blij mee, maar het blijft leuk om dit te zien bij anderen.
  Jodi onlangs geplaatst…Mijn lief beantwoordt alle vragen….mannen over borstvoedingMy Profile

 • Kelly
  21 februari 2016

  Leuk om te zien, superleuke printjes op de doeken enzo! ik heb voor mijn eigen commode ook in gedachte om die mandjes te gebruiken, ik hou wel van dat geordende hihi
  Kelly onlangs geplaatst…‘Achtbaan van emoties’My Profile

 • Lifesabout
  21 februari 2016

  Je hebt het toch heel praktisch ingedeeld hoor! Wij hebben een grotere dressoir als commode waar ook de kleding in zit. Verzorgingsspullen staan op de commode zelf in een vilten mand van de Hema.
  Slim idee om in een lade kleinere mandjes te doen om het overzicht te houden, misschien gaan we dat hier ook nog een keer doen!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Wereldgerechten zonder pakje of zakje #8. Argentijnse Beef Chimichurri.My Profile

 • Linda
  21 februari 2016

  Handige indeling zo! Ik mis al die kleine baby dingetjesss
  Linda onlangs geplaatst…Mama ik wil zakgeld +DIYMy Profile

 • Angelique
  21 februari 2016

  Wij gebruiken de commode nog steeds, hoewel ons meisje nu alweer 3 is. De rompers in de commode hebben inmiddels plaatsgemaakt voor hemden en onderbroekjes, maar verder is er niets veranderd. We hebben geen lades enkel een plank. Er ligt bovenin meer dan 30 hydrofielen, ondergoed, badcapes, waskussenhoezen, washandjes. Onderin ligt de voorraad aan luiers ( nu een stuk minder sinds overdag zindelijk), kruiken ( zijn inmiddels verhuisd), wegwerpwashandjes, voorraad billendoekjes en tissues. Op het plankje boven de commode 2 mandjes met verzorgingsproducten en medicijnen. Op de commode zelf waskussen en sinds kort een peuterwekker.
  Angelique onlangs geplaatst…Over trouwen en loslatenMy Profile

 • Frederique
  21 februari 2016

  Wij hadden de commode, kast en ledikantje in een licht houten kleur. Die hebben we toen geverfd in de kleuren van haar kamer. Een leuke manier om iets simpels wat op te fleuren. Ik had de lades ook altijd netjes in geruimd. Fleur is nu 3, dus die commode wordt haast niet meer gebruikt. Zou eens tijd worden die op te ruimen hihi
  Frederique onlangs geplaatst…Outfit: Touch of RedMy Profile

 • Karlien
  21 februari 2016

  Heel netjes, daar ben ik helaas niet zo goed in 🙂
  Karlien onlangs geplaatst…Getest: groentechipsMy Profile

 • Cindy
  21 februari 2016

  Bij mij staan ook overal mandjes van Action in de commode. Eentje voor de hydrofiele doeken, eentje voor de washandjes, spuugdoekjes etc. Ik heb een commode met drie grote lades, ideaal
  Cindy onlangs geplaatst…Ik heb zwangerschapsverlof! Wat zijn mijn plannen?My Profile

 • Hannah
  21 februari 2016

  Jeetje, wat moet je veel in huis hebben zeg ? Interessant om te zien! Overigens heb ik een tip voor je! Rollen! Als je alles oprolt, zoals in dat landje bespaar je serieus enorm veel ruimte. Kan je nog meer leuke troepjes erbij kopen ?

 • Debby
  21 februari 2016

  God ik moet nog zoveel in huis halen :’) ben wel benieuwd naar dat vitamine K, daar heb ik nog niet van gehoord dat dat echt een MUST is!
  Debby onlangs geplaatst…My favorite spots in BarcelonaMy Profile

 • Simone
  21 februari 2016

  Wij hebben drie grote lades met ongeveer dezelfde inhoud als jouw commode, alleen dan zonder het beddengoed (dat ligt bij ons in een andere kast) en mét de kleding die ze op dit moment past.
  Simone onlangs geplaatst…Laten huilen: ja of nee?My Profile

 • Chantal
  22 februari 2016

  Wat handig die mandjes! Dat maakt de boel wel overzichtelijker.
  Wij hebben nog de ‘commode’ (hoge diepe ladekast van Ikea) van mijn dochter die ondertussen al 7jr is en gebruikt voor kleding.
  Nu voor de baby die in juni gaat komen nog de mandjes erbij en wij zijn klaar voor een overzichtelijke commode.

 • Danique Krol
  22 februari 2016

  Superleuk om te zien! Erg leuk hoe jullie de commode hebben laten verven. Hopelijk blijft het zo netjes haha.
  Danique Krol onlangs geplaatst…Outfit: Is it Summer already?My Profile

 • Clivi
  22 februari 2016

  Leuk om te zien hoe jij het hebt ingedeeld. Wij hebben een vrij strakke babykamer. De commode is hoogglans wit en hebben drie grote lades. Ik heb de eerste lade ingericht met kleinere bakjes van de IKEA. De tweede lade is ook gedeeltelijk met bakjes en de derde lade is meer voor de voorraad. Extra hoeslakens, luiers, zeepcrime, speentjes etc.
  Clivi onlangs geplaatst…Mijn bevallingsverhaalMy Profile

 • Eva
  24 februari 2016

  Handig! Ik heb hier echt nog wat tips uitgehaald.

 • Rachel
  18 februari 2017

  Wat netjes ingedeeld! Ik ben benieuwd hoe het eruit ziet nu je een jaar verder bent. Mijn jongste is 3 maanden en er zit totaal geen stuctuur meer in m’n kast. Dit geeft wel weer goede motivatie om er weer even de bezem doorheen te halen. En misschien ook de kast van de oudste die na 2 jaar en 2 verhuizingen helemaal een zooitje is geworden
  Rachel onlangs geplaatst…Simpele pompoensoepMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.