Onze kraamverzorgster Maja vertelt

maja

Onze heldin van de kraamweek, de kraamverzorgster. Vooraf kon ik me nog geen beeld vormen van hoe dat zou zijn, een week lang in de watten gelegd worden door iemand die je niet kent. Tijdens de zwangerschap regel je de kraamzorg en zodra je thuis bent na de bevalling, gaat de deurbel en staat ze voor je klaar. Wij hadden het geluk met kraamverzorgster Maja, zij heeft in 4,5 dag tijd ervoor gezorgd dat wij helemaal klaargestoomd waren om verder te gaan als gezin van vier. Vandaag deel ik een interview met onze kraamverzorgster die vol passie vertelt over haar vak.

Maja, kun je je jezelf voorstellen?
Mijn naam is Maja, 60 jaar oud, moeder van 4 kinderen (waarvan een tweeling) en al 13 jaar werkzaam in de kraamzorg. Ik tennis een paar keer per week, lees graag veel boeken en ik heb een grote passie voor ontwikkelingshulp op het gebied van Moeder en Kind zorg in Afrika. Hiervoor reis ik 2 – 3 keer per jaar op vrijwillige basis naar Gambia. Moeder en kind zorg, de verloskunde en kraamzorg is helemaal mijn passie. Ik haal voldoening uit de zorg die ik kan bieden in Afrika, en de zorg die ik bied in Nederland. Het is heel fijn dat mijn werkgever (Thebe) dit mogelijk maakt doordat zij materialen faciliteren en mij voldoende vrij geven om die kant op te gaan.

2. Wat vind je het mooiste aan het vak als kraamverzorgster in Nederland?
Het mooiste moment is het afscheid nemen van het gezin, en je weet dat het verder gaat lukken, dat het gezin er klaar voor is om op eigen benen te staan en dat je hier zelf zoveel aan hebt kunnen bijdragen. De diversiteit van de vele gezinnen en culturen vind ik heel erg leuk en ik besef me maar al te goed wat een voorrecht het is voor Nederlandse vrouwen om kraamzorg te mogen ontvangen. Het is prachtig om dit vak uit te mogen oefenen.

3. Hoe heb je de kraamweek in ons gezin ervaren?
Heel gezellig en ontspannen. We hebben in 4,5 halve dag veel bereikt. Van borstvoeding geven via het tepelhoedje, veel kolven en bijvoeden met extra moedermelk, naar bijna geheel live voeden en het afbouwen van het tepelhoedje. Ook heb ik veel kunnen bereiken in het geven van zelfvertrouwen in het opvoeden van twee kinderen en het huishouden daarbij. Ik vond het erg leuk om voor Lana te zorgen, ze is een heerlijk meisje die lekker rond dartelt en haar ding doet. Het contact met je ouders vond ik erg leuk en het totale plaatje klopte gewoon. Het was ook voor mij een hele fijne werkweek.

 4. Wat is het motto wat jij ieder gezin iedere keer weer probeert mee te geven?
Mijn lijfspreuk is: ‘Ga van je kraamweek genieten, bedenk dat dit voorlopig je laatste vakantie is’. Even niet hoeven denken aan het huishouden en de rompslomp daaromheen en echt rust mogen pakken. Neem die rust ook echt want die is heel belangrijk in het moederschap. De rust die je pakt tijdens de kraamweek, betaalt zichzelf echt weer uit.

5. Wat doe je precies in Afrika voor moeder- en kind zorg?
De omstandigheden waaronder de vrouwen daar moeten bevallen verbeteren. De lokale vroedvrouwen (verloskundigen) ondersteunen om bevallingen zo veilig, hygiënisch en kundig mogelijk te laten verlopen. Dit door de juiste materialen te leveren en kennisoverdracht te bieden.

majaafrika

6. Wat is de grootste levensles die je zelf hebt opgedaan door het doen van dit mooie werk in Afrika?
‘Leef met de dag, geniet van dit moment, zonder na te denken of te piekeren over de dag van morgen. Die mentaliteit zie je in Afrika heel erg terug, ook omdat zij iedere dag bewust zijn van of ze de dag wel doorkomen met voldoende voedsel en middelen. Maar ook omdat zij per dag genieten van de kleine mooie dingen in het leven. En ik geloof ook dat dit de essentie van geluk is.

7. Wat kunnen wij betekenen voor de vrouwen in Afrika?
Wat veel mensen niet weten, is dat de kraampakketten die veel zorgverzekeraars leveren goud waard zijn voor de vrouwen in Afrika. Veel verloskundigenpraktijken zamelen deze pakketen (of restanten daarvan) in, maar je kunt ook via stichting Babyhope je kraampakket of restant daarvan inleveren. Voor hen is dat al een basis om hygiënisch te kunnen bevallen. Gooi je kraampakket niet weg en doneer het, je kunt er vrouwen in Afrika heel blij mee maken.

Dankjewel Maja, voor de fantastische kraamweek. Je hebt ons enorm ondersteund en het vertrouwen gegeven om als gezin van vier verder te gaan. Tijdens mijn zwaardere herstel van de keizersnede heb ik op die manier heel erg kunnen genieten van deze mooie eerste dagen als mama van twee dochters. Ook bedankt dat je deze vragen voor me wilde beantwoorden. In Nederland boffen we echt met het goede verzorgingsstelsel waarin we recht hebben op kraamzorg en helemaal in de watten gelegd worden.
Wil je Maja’s reisverhalen lezen? Bekijk dan haar reisblog die ze bijhoudt wanneer ze in Gambia is.

Had jij ook zo’n engel van een kraamverzorgster? Of ben je zelf kraamverzorgster? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen, laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

58 reacties

 • Simpel, met een snufje liefde
  22 februari 2016

  Wat mooi om te lezen! Het lijkt me heerlijk om zo’n lieve kraamverzorgster te hebben. Ik heb nooit kraamverzorgster gehad want bracht mijn tijd in het ziekenhuis door.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Week 7, met een snufje liefdeMy Profile

 • Femke
  22 februari 2016

  Dit interview straalt in alles uit dat Maja een hele lieve vrouw is. Wat mooi dat ze zichzelf zo inzet voor zwangere vrouwen in Afrika!
  Femke onlangs geplaatst…Review: Gerard Cosmetics Star Powder AudreyMy Profile

 • MamaOnderneemt
  22 februari 2016

  Wat een kanjer is Maja! Super dat zij naar Gambia afreist om de bevolking daar te helpen. Ik ga zo eerst eens een kijkje nemen op haar site. Mijn verloskundigepraktijk zamelde inderdaad ook kraampakketten in. Bij nummer 1 had ik nog geen kraampakket (kindje te vroeg geboren) en bij nr 2 heb ik het kraampakket gebruikt omdat ik thuis ben bevallen. Alleen na mijn tweede bevalling had ik kraamzorg en met deze vrouw heb ik ontzettend veel meegemaakt. Van een bevalling die bijna tragisch afliep voor mijn zoontje tot gezellig kletsen. Zij legde ons zo in de watten en was zo lief voor onze kinderen. Ik heb tranen met tuiten gehuild toen deze geweldige vrouw na 10 dagen de deur achter zich dicht trok.
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Cijfer jij jezelf weg in jouw relatie?My Profile

 • Channa
  22 februari 2016

  Ahh wat een lieve vrouw en prachtig wat ze ook in Gambia doet!
  Channa onlangs geplaatst…18 maanden: Praat ze nou nog niet?My Profile

 • Lisanne
  22 februari 2016

  Wat een lieve vrouw en knap werk wat ze doet in Afrika. Ik geloof dat je der nu best wel mist. Fijnedag liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Liebster Award Tag #1My Profile

 • Josan
  22 februari 2016

  Wow, wat ontzettend inspirerend dat Maja zo bewogen is met vrouwen in Afrika en haar kennis en ervaring met ze wil delen. Bij mijn verloskundigenpraktijk doen ze ook zoiets soortgelijks. Ik heb mijn kraampakket daar dan ook naar toe gebracht.
  Josan onlangs geplaatst…Mommy Monday winactie Zenner Free SpiritsMy Profile

 • Charlotte
  22 februari 2016

  Wat mooi om de passie voor haar werk zo tussen de regels door te lezen. En haar vrijwilligerswerk, echt super dat ze dat doet!
  Charlotte onlangs geplaatst…Trouwen met mijn skatje, alweer 3 jaar geledenMy Profile

 • demallemolenmoeder
  22 februari 2016

  Wat een geweldige vrouw! Fijn dat ze op jouw pad is gekomen. Hoe mooi dat zij zich zo inzet voor nog veel meer vrouwen buiten Nederland op. Je voelt haar enthousiasme, haar energie en haar liefde voor het vak. Fijn om zo mijn dag te starten.

 • lifestyle-boutique
  22 februari 2016

  Wat mooi om te lezen en wat een lieve dame! Wij hadden ook een behulpzame kraamverzorgster waar we veel van geleerd hebben, de eerste dagen zijn gewoon zo spannend mooi en vermoeiend te gelijk dat het fijn is dat iemand je helpt
  lifestyle-boutique onlangs geplaatst…Opzoek naar een mooi bureauMy Profile

 • Dorien
  22 februari 2016

  Wat een leuk artikel! Onze kraamverzorgster had ook echt de leukste verhalen over alles wat ze mee maakt. Knap hoe zij zich zo in een gezin kunnen vinden en de zorg op zich nemen. Ze straalt liefde en energie uit!
  Dorien onlangs geplaatst…8 ACCESSOIRES DIE ECHT ONMISBAAR ZIJN EN ELKE OUTFIT AFMAKENMy Profile

 • Kim_xazoe
  22 februari 2016

  Heel inspirerend! Wat is ze enthousiast en gedreven… Een voorbeeld voor veel mensen zeker op die leeftijd! Ik vind kraamverzorgster een vak apart en heb er echt respect voor. Je moet het toch maar kunnen in elk gezin en met elke situatie. Mooi om te lezen dus!
  Kim_xazoe onlangs geplaatst…Arsenicum in rijstmelk, rijstepap en rijstwafels! Alternatieven?My Profile

 • Sophie
  22 februari 2016

  Wauw wat een ervaren vrouw! Heel inspirerend om te lezen! Fijn dat je van haar komst hebt genoten! Ik kan het helemaal begrijpen!
  Sophie onlangs geplaatst…Lief dagboek #32 – Een hele dure levenslesMy Profile

 • Nicole
  22 februari 2016

  Wat een ontzettend bijzondere vrouw! Had jij even mazzel, is toch maar afwachten wie er komt! Ik had ook een superleuke meid.
  Nicole onlangs geplaatst…De leukste zoektermen – Zo vonden jullie Everyday-Life!My Profile

 • Patricia Schmitz-Heres
  22 februari 2016

  Mooi om te lezen! Wij hadden ook een hele lieve kraamverzorgende die ons gewoon ons ding liet doen en op de achtergrond aanwezig was. Dagelijks namen we de planning door, deed ze haar controles en verder was ze overal en nergens. Heel fijn vonden we dat.
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Persoonlijk | De worsteling rondom mijn coming outMy Profile

 • Marije
  22 februari 2016

  Wat is Maja een mooi mens! Goede tip ook om het kraampakket te doneren, dat ga ik ook doen! Ik hoop dat ik in mijn kraamweek net zo’n fijne dame (of heer) als Maja zal treffen!
  Marije onlangs geplaatst…Zeeman shoplogMy Profile

 • marie-louise
  22 februari 2016

  Dit artikel straalt zoveel liefde uit. Heel mooi! Het is ook echt een voorrecht dat wij kraamzorg krijgen, maar ook dat wij zo goed begeleid worden tijdens een bevalling. Als je hoort hoe vrouwen dit in ontwikkelingslanden moeten doen… Ik word daar gewoon naar van.

  Hopelijk hebben wij over drie maanden ook een Maja als kraamverzorgster!
  marie-louise onlangs geplaatst…Zwanger week 25My Profile

 • Marlotte
  22 februari 2016

  Wat ontzettend leuk om haar zo wat beter te leren kennen. Wat een top vrouw is dit!
  Marlotte onlangs geplaatst…Paleo brood met zaden en pittenMy Profile

 • Dionne
  22 februari 2016

  Heij, wat leuk dat zij een stukje heeft geschreven voor je blog! Mooi!
  Dionne onlangs geplaatst…Pareltjes van MarktplaatsMy Profile

 • Ilse
  22 februari 2016

  Zoveel respect voor deze vrouw! Wat zij allemaal hier en in Afrika doet! En dat met zelf 4 kinderen en dan nog tijd maken voor haar hobby’s. Echt een voorbeeld.
  Super dat zij hieraan wou meewerken!
  Ilse onlangs geplaatst…Droombestemming: Cinque TerreMy Profile

 • Marijke
  22 februari 2016

  Wat een lieve vrouw is dit zeg! Leuk interview!
  Marijke onlangs geplaatst…Menu van de week #1My Profile

 • Nicole
  22 februari 2016

  Wij hadden een geweldige kraamverzorgster, tenminste de 2e haha. De eerste heb ik niet meer terug laten komen na de eerste dag. Gerrie, onze kraamverzorgster, kwam zelfs op een gegeven moment naar het ziekenhuis omdat we geen afscheid hadden kunnen nemen ivm de plotselinge opname van Fay toentertijd.
  Nicole onlangs geplaatst…“Wauw ik ben echt moeder” momentenMy Profile

 • Saskia
  22 februari 2016

  Ah wat leuk om te lezen. Ik had Maja ook wel gewild als onze kraamverzorgster 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…Persoonlijk: Welcome To My Life! Interview en CenterParcs!My Profile

 • Joyce
  22 februari 2016

  Wat leuk dat je Maja mocht interviewen.
  Nee, mijn kraamhulp was helemaal niet leuk. Die stond mijn man te versieren en zat meer uit haar neus te eten dan dat ze iets deed in huis 😉 Ook heeft ze m’n borstvoeding helemaal om zeep geholpen. Ik kijk dus best uit naar een fijne kraamhulp als ik nog eens een tweede zou mogen krijgen! 😀
  Joyce onlangs geplaatst…In de luiertas van SanneMy Profile

 • Milou
  22 februari 2016

  Wat onwijs leuk dat ze mee wilde werken aan dit interview! Maja is een pracht mens, ik heb veel respect voor alles wat ze doet. Ik hoop dan ook echt dat ik het ook mag treffen met zo’n fijne kraamhulp!
  Milou onlangs geplaatst…Monday highlightsMy Profile

 • Alicia
  22 februari 2016

  Klinkt als een fantastische vrouw, zo veel passie voor wat ze doet! Ik duim dat wij ook zo’n mazzel hebben met onze kraamzorg.
  Alicia onlangs geplaatst…Becoming a happy working mom #2My Profile

 • Marieke
  22 februari 2016

  Wat mooi dat Maja wilde meewerken aan dit artikel. En wat goed dat ze niet alleen haar werk hier in Nederland doet maar ook in Afrika. Mooi om te lezen!
  Marieke onlangs geplaatst…New in: tas van juteMy Profile

 • Elisabeth
  22 februari 2016

  Mooi interview! Wat een speciale kraamverzorgster. Supergoed dat vrijwilligerswerk in Afrikes.
  Elisabeth onlangs geplaatst…De impact van de operatie?My Profile

 • Elisabeth
  22 februari 2016

  Mooi interview! Wat een speciale kraamverzorgster. Supergoed dat vrijwilligerswerk in Afrikes.
  Elisabeth onlangs geplaatst…De impact van de operatie?My Profile

 • Leonie
  22 februari 2016

  Heel leuk en interessant om te lezen. Wat een goed en mooi mens die Maja.
  Hopelijk mogen wij ook zo’n prettig persoon ontvangen in onze kraamweek!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Zwangerschap bekendmaking + ReactiesMy Profile

 • Rosanne
  22 februari 2016

  Wat een prachtig en inspirerend verhaal!
  Vooral het leef met de dag en geniet vind ik een hele goede, dat vergeten we hier in NL nogal eens. Ik ben ook goed in denken aan gister of mij zorgen te maken over morgen maar dit is weer een goede reminder om van vandaag te genieten.
  Maja is echt een prachtig mens!
  Rosanne onlangs geplaatst…Bewust omgaan met social media, waarom?My Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  22 februari 2016

  Mooi om te lezen.
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Minidagboek #13: productief weekendje en ziek!My Profile

 • Sandra
  22 februari 2016

  Zo te lezen heb je een fijne kraamverzorgster gehad en een fijne week! Ik had bij onze eerste een goede kraamverzorgster gehad maar ik had er geen klik mee. Ze deed goed haar werk en dat was het dan. Bij tweede hadden we eerst een jong ding die afwachtend op de bank ging zitten en dat ik zelf maar zei van: nou wat is de bedoeling? Die hebben we na 1 dag weg gestuurd en daarna kregen we een hele fijne kraamverzorgster. Daar zijn we zelfs na die tijd nog een keer op visite geweest. Ze woonde nml op een boerderij en dat was erg gezellig. Daarna is het contact eigenlijk wel verwaterd.
  Sandra onlangs geplaatst…Pinterest favourites #2My Profile

 • Lifesabout
  22 februari 2016

  Wat een bijzonder mens is zij! Ook met haar werkzaamheden in Afrika. Ze straalt ook zoveel warmte uit vind ik, leuk om het verhaal achter je kraamverzorgster te lezen.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Gezocht: het vertrouwen in mijn lijf.My Profile

 • Jeske
  22 februari 2016

  Wat een bijzondere vrouw. Je zal vast een fijne kraamweek gehad hebben. Ik heb ook alle restanten weggebracht. Goed dat ze dit nog even aanstipt. Geniet van de komende weken zou ik zeggen! Heerlijk zo’n kleintje. x Jess
  Jeske onlangs geplaatst…Personal: My week on InstagramMy Profile

 • Wilma
  22 februari 2016

  Wat een mooi werk, mijn vriendin is ook kraamverzorgster dus ik hoor wel eens verhalen. Bijzonder om zulke momenten mee te maken. Ik vind het werk in Afrika echt super goed!
  Wilma onlangs geplaatst…Vlog #1 | Troep opruimen, boodschappen, lol met YarahMy Profile

 • Lieke
  22 februari 2016

  Wat een bijzonder mens en wat een mooie werk doet zij zeg! Ik kan begrijpen dat je kraamweek heel erg fijn was met haar erbij!
  Lieke onlangs geplaatst…Kan hij nog niet? (Praten) | BabyMy Profile

 • Hanna
  22 februari 2016

  Wat leuk zo dit interview! En super tof dat ze ook zoveel vrijwilligers werk doet, goed bezig die Maja!
  Hanna onlangs geplaatst…De Liebster AwardMy Profile

 • Jodi - liefthuis
  22 februari 2016

  Wauw wat een gave vrouw. Zo leuk dat ze zich hier allemaal voor inzet. Heerlijk als je zon passie hebt waar je anderen mee kan helpen.
  Dat van die kraampakketten wist ik niet dus ik ga zeker eens op zolder kijken of er nog wat in mijn kraampakket zit wat gedoneerd kan worden.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…What’s in my diaper bag….My Profile

 • Dita
  22 februari 2016

  Wat mooi om te lezen. Wij hadden niet echt een klik met onze kraamverzorgster, dit vond ik best jammer. Maar ze deed haar werk verder prima, dus geen klachten.
  Dita onlangs geplaatst…Het geboorte kaartje van onze dochterMy Profile

 • Manon
  22 februari 2016

  Wat bijzonder dat ze ook haar kennis en hulp inzet in landen waar ze het heel hard kunnen gebruiken, heel mooi!
  Wat fijn is zo’n kraamhulp <3 Je gaat echt van zo'n vrouw houden in zo'n korte tijd. Zonder die hulp is zo'n eerste week echt zoooo anders. Fijn!
  Manon onlangs geplaatst…Happiness is a cat. Or three.My Profile

 • Hannah
  22 februari 2016

  Wat een onwijs leuk interview! Wat bijzonder dat ze zich ook voor moeder en kind in Afrika inzet! Wat een bijzonder mens ??

 • Marit
  22 februari 2016

  Hei Kelly,

  Heel erg leuk om te lezen!
  Ik loop op dit moment een 20 weken stage als kraamverzorgster en na
  mijn stage hoop ik dit beroep te gaan uitoefenen!

  Ik vind het heel erg leuk, ik heb nu 8 gezinnen meegelopen en al
  heel veel geleerd.
  Ik kijk regelmatig je filmpjes op Youtube en lees af en toe je blog.
  Maar reageer eigenlijk nooit.
  En sinds je zwanger bent (geweest) volg ik je op de voet, mega interessant
  Doordat ik nu bijna zelf kraamverzorgster ben kan ik me heel goed in je
  in leven!
  Leuk om je verhalen te lezen!

  Love,

  Marit

 • Cindy
  22 februari 2016

  Wat een bijzondere vrouw. Ik hoop dat ik het ook zo mag treffen met mijn kraamverzorgster.
  Cindy onlangs geplaatst…TAG: Bloggers Be LikeMy Profile

 • Frederique
  22 februari 2016

  Wat een leuk artikel! Zelf hebben we geen kraamverzorgster gehad, omdat Fleur nog 10 dagen in het ziekenhuis moest blijven. Dat was best even lastig in het begin. Ik was 20 en wist net hoe je een luier moest verschonen haha. Gelukkig weet je na een paar dagen niet beter 😉
  Frederique onlangs geplaatst…Weekly Diary: 7My Profile

 • Kelly
  22 februari 2016

  Wauw wat een bijzondere vrouw ! Heel mooi, dat ze dit allemaal doet en dat je zo fijn van haar en je kraamtijd hebt kunnen genieten!
  Kelly onlangs geplaatst…Lifestyle| Shoppen bij de ActionMy Profile

 • Yvette
  22 februari 2016

  ow wat herkenbaar, die van ons was ook zo’n engel. Wat heerlijk als je het treft, genoten heb ik. Met het lezen zit ik zelf ook weer even in die bijzondere en gekke kraamweek. Voor mij is het alweer 6 weken geleden. Genietse!

 • rachel
  22 februari 2016

  wat een schat en bijzondere vrouw!!en fijn dat ze de kraamweek ook fijn ervaren heeft maar hey wat wil je met zulke kanjers 😀
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 21 februari 2016My Profile

 • sabrina
  22 februari 2016

  Voor de eerste momenten is een kraamverzorgster zo belangrijk! Het moet een warm persoon zijn, die je raad geeft en bijstaat! Leuk dat je zo iemand hebt gevonden.

 • Marieke
  22 februari 2016

  JA, nu weet ik het! Ik zag laatst die foto van Maja en ze kwam me al zo bekend voor.. Ik heb haar namelijk ontmoet in Gambia. Hoe toevallig?! Wat leuk joh. Heel leuk om te lezen!

 • femketje
  22 februari 2016

  super leuk om te lezen 😀 lijkt me ook heel erg dankbaar werk om te doen!
  femketje onlangs geplaatst…Look – New Glasses!My Profile

 • Frédérique
  22 februari 2016

  Nooit van een dergelijk iemand die gehoord/gelezen, heel leuk! En wat een dankbaar werk inderdaad, erg bijzondere vrouw zelf ook zeg (in positieve zin!)

 • karlien
  22 februari 2016

  Wat een fijne kraamhulp !!
  karlien onlangs geplaatst…Fotoverslag Christoffelpark op CuracaoMy Profile

 • Veerle
  22 februari 2016

  Wat een fijne kraamweek, ik werk in België als kraamverzorgster, het is een heel dankbaar beroep, en in België hebben de ouders recht op acht weken kraamzorg , de meeste mama’s nemen zo een twee uur per dag om dan wat te rusten of een douche te kunnen nemen .
  Veel geluk met jullie gezinnetje.

 • Mama van Dijk
  24 februari 2016

  wauw bijzonder om te lezen!
  Mama van Dijk onlangs geplaatst…Romantiek in de slaapkamer…My Profile

 • Jessica
  24 februari 2016

  Wat een bijzondere vrouw. En wat een mooie verhalen.
  Jessica onlangs geplaatst…Shoplog #1My Profile

 • Angela | Great Body & Skin
  24 februari 2016

  Wij hadden een heel aardige. Helaas bleek achteraf dat ze ons over een aantal essentiële zaken verkeerd heeft voorgelicht en bepaalde belangrijke signalen niet heeft opgepikt. Gelukkig was ze al weg toen we erachter kwamen. Hebben er verder niets mee gedaan, omdat we een fijne herinnering willen houden aan de kraamweek.
  Angela | Great Body & Skin onlangs geplaatst…Borstvoeding Op Gang Brengen & HoudenMy Profile

 • Tessa
  27 februari 2016

  Wat een leuk artikel! Een fijne kraamverzorgster als ik het zo lees, en wat mooi dat ze zoveel goeds doet in Africa. Ik heb ook een deel van mijn kraampakket ingeleverd, kleine moeite!
  Tessa onlangs geplaatst…Als echte huisvrouw een dagje huishoudbeursMy Profile

 • Susanne
  29 februari 2016

  Wat fijn dat je een goede en lieve kraamverzorgster hebt gehad!

  En een beetje reclame hier voor Stichting Babyhope is altijd mooi meegenomen 😉
  Ik zamel op de kraamsuites en de poli gynaecologie in het Jeroen Bosch ziekenhuis ook in voor deze stichting. Goede recycling!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.