Wat zit er in de commode van Lana

watziterin de commode

Wat zit er in de commode van Lana? Dat ga ik jullie vandaag laten zien. Ik besefte me dat ik nog nooit de inhoud van de commode op Lana’s kamertje gedeeld had met jullie. Ze is inmiddels ruim een jaar oud en natuurlijk gebruiken we de commode nog meerdere malen per dag. Ik vind het ook interessant om bij andere moeders te neuzen wat ze voor babyspullen hebben of hoe ze de babykamer, kledingkast of commode hebben ingedeeld dus leek het me leuk om de indeling van de commode alsnog te delen. Misschien dat ik (als er vraag naar is) later nog een babykamer roomtour wil doen of een filmpje met een kijkje in haar kledingkast. Vandaag dus de inhoud van de commode en ik ben benieuwd of dit overeen komt met hoe andere moeders dit doen. We hebben namelijk een wat andere soort commode dan de meeste commodes die men ziet. Kijken jullie mee naar de video waarin ik jullie een kijkje in de commode geef?

Wat zit er in de commode van Lana?

Klik hier als je de video niet kunt zien

Wat vonden jullie van deze video waarin ik liet zien wat er in de commode van Lana zit? Komt de indeling overeen met jullie commode? Hebben jullie nog tips voor mij om de indeling wat makkelijker te maken? Ik ben heel benieuwd naar jullie ideetjes en ervaringen. Wat voor commode hebben jullie en kwam deze als set bij de babykamer of kochten jullie deze los? Onze commode kwam in een set die we tweedehands overnamen van kennissen. We zijn nog steeds erg blij met de meubeltjes.
Ook stel ik bij deze gelijk de vraag of er animo is voor een babykamer roomtour video en een kijkje in de kledingkast van Lana video? Laat het me zeker weten in de comments dan denk ik dat ik die in de loop van de tijd wel op ga nemen. Het blijft leuk om in andermans spullen te mogen snuffelen vind ik haha.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

34 reacties

 • Dita
  3 november 2014

  Wat leuk om te zien! Dat schilderijtje van jou is ook erg mooi om bij haar neer te zetten, bijzonder hoor 🙂
  Dita onlangs geplaatst…Nieuwe aankopen van LushMy Profile

 • Dagmar
  3 november 2014

  Aah dat plankje staat echt zo leuk erboven, en wat is dat timertje onwijs handig! Daar had ik nog helemaal niet bij stil gestaan dat dat ook goed ingezet worden, superslim! En heel erg leuk dat schilderijtje en die poppetjes heten in het Pools babuska’s (omaatjes hihi). Superleuke video!
  Dagmar onlangs geplaatst…Project Positief – Volhouden als een echte doorzetterMy Profile

 • Diana
  3 november 2014

  Leuk om zo een kijkje te krijgen in de commode van Lana! Ik heb de commode van Levi afgelopen zomer opgeruimd. Dan besef je wel dat hij opeens wel heel erg groot aan het worden is.
  Diana onlangs geplaatst…Photo bomb; week 44My Profile

 • simone
  3 november 2014

  Wat heb je het gezellig aangekleed, leuk !
  simone onlangs geplaatst…Mijn week #5My Profile

 • Marion
  3 november 2014

  Ik heb helemaaaaal geen verstand van commodes, maar het ziet er allemaal heel erg mooi en ook praktisch uit! Ik vind jouw zelfgemaakt schilderijtje wel heel erg tof!
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays ~ 14My Profile

 • Manon
  3 november 2014

  Leuk om te zien!! Ik vind dat je het praktisch ingedeeld hebt 🙂
  Manon onlangs geplaatst…Kiekjes #7: Naar de Efteling met RiverMy Profile

 • Koalabeautymama
  3 november 2014

  Oooh dat roze mandje hebben wij ook van de Action. Echt ideaal en goedkoop! Heb er gelijk een paar gekocht voor Masato. 🙂
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…My life in pictures 36My Profile

 • Geertje
  3 november 2014

  Leuke video!
  Ik denk dat onze commode (toen we er nog een hadden) wel overeen kwam ja!
  Zijn toch vaak de praktische dingen die je het meeste gebruikt, die je bij de hand wil hebben!
  Geertje onlangs geplaatst…FamilyTime – Onze drie favoriete boekenMy Profile

 • Guusje
  3 november 2014

  Zo leuk, maar praktisch ingericht!
  Guusje onlangs geplaatst…RECEPT: Courgette-wortelsoepMy Profile

 • Marjolijn
  3 november 2014

  Leuk om te zien! Bij de Ikea heb je van die bakken die je in lades kunt leggen, volgens mij op de keukenafdeling 😉 Misschien dat ze er daar één hebben die past en die je in de la kunt leggen voor wat meer overzicht?

  Ik vind een babyroomtour wel leuk hoor!

 • Yudeska
  3 november 2014

  Leuk filmpje! Netjes ingedeeld ik had zelf een tijdje ook de commode in gebruik inmiddels niet meer mijn dochter is alweer 1,5. Tot wanneer verschoon jij Lana nog op de Commode ?

 • Vanessa
  3 november 2014

  Leuk om te zien. Je hebt er iets moois van gemaakt! Misschien kun je nog meer met mandjes / bakken werken die je in de lades kunt zetten?
  Vanessa onlangs geplaatst…H&M Body Butter & Body Mist | White Flowers & AmberMy Profile

 • Madelon
  3 november 2014

  Ik gebruik kadeverdelers van Ikea 😀 Ideaal om grote lades te sorteren.
  Madelon onlangs geplaatst…What Did We Eat #16My Profile

 • Madelon
  3 november 2014

  Ladeverdelers dus 😉
  Madelon onlangs geplaatst…What Did We Eat #16My Profile

 • Miss Mags
  3 november 2014

  Hier zijn we bezig met de babykamer en moeten de meubels nog op hun plaats gezet worden. Daarna kan ook ik beginnen met het inruimen van de commode.
  Miss Mags onlangs geplaatst…Shoplog ICI PARIS XL onlineMy Profile

 • Annis
  3 november 2014

  Leuk om te zien! Wij verschonen onze dochter al erg lang niet meer op de commode. Ze is pas 8 maanden, maar ze rolde al met 3 maanden en toen werd het handiger en veiliger om het op de grond op het kleed of op ons bed te doen. We gebruiken dan wel die verschoonmat, want, zoals ik hm gisteren vergat, ze pieste gelijk op het bed haha.
  Ben wel benieuwd of Lana netje rustig blijft liggen bij het verschonen, Lotta is echt een wilde hihi.

 • Seline
  3 november 2014

  Ik vind het een mooie commode, alleen inderdaad wel een beetje onhandig bedacht kwa laatjes etc. Wij hebben een commode met 3 lades en 3 open vakken, dus in de lades zitten rompers, omslagdoeken, aankleedkussen hoezen, hydrofielluiers etc in. Ik denk dat het ongeveer wel een beetje hetzelfde is.
  Seline onlangs geplaatst…Ritme kwijt!My Profile

 • Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  3 november 2014

  Ik heb geen plankje boven de commode want dat heb ik altijd heel eng gevonden. Ben altijd bang dat het plankje of iets op het kind zou vallen.

  Grappig zo een filmpje over de commode! Ik heb een Ikea ladekast gekocht en als commode gebruikt.
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Daily Cup of weekly picturesMy Profile

 • Daddy Mike
  3 november 2014

  Leuke video Kelly!! Echt leuk om te zien 🙂
  Daddy Mike onlangs geplaatst…My life in pictures 36My Profile

 • Nanka
  3 november 2014

  Leuke video. Het ziet er vergeleken bij ons wat opgeruimder uit. Vooral het plakje boven de commode zet ik teveel spullen op. Wat er in jouw bovenste la zat was heel herkenbaar. Ik denk dat ik binnenkort mar eens kleine mandjes ga halen om wat meer orde te scheppen.
  Nanka onlangs geplaatst…Recept met pompoen: pompoensoep en pasta met pompoenMy Profile

 • A Mother is Born
  3 november 2014

  Leuk om te zien! Zo’n bakje naast het kussen lijkt me heel handig. De meest gebruikte spulletjes op reikafstand. En die badcapes vind ik zo schattig, die geef ik vaak als kraamcadeautje. Leuk!
  A Mother is Born onlangs geplaatst…Zwangerschapstesten getest – #1 ActionMy Profile

 • Michelle
  3 november 2014

  Echt geweldig om te zien dat bijna alles roze is haha, zou ik zelf nooit zo doen maar dat maakt het juist leuk!
  Ik vind beide video-ideëen tof, dus kom maar op :).
  Michelle onlangs geplaatst…Herfst in het bosMy Profile

 • Nicole
  3 november 2014

  Onze commode is heel anders, hij heeft drie grote lades ook dus wat makkelijker in te delen ook!
  Nicole onlangs geplaatst…Nationale hoi dag!My Profile

 • Chantal
  3 november 2014

  Leuk ingedeeld!
  Ik heb het als volgt gedaan:

  Op het plankje boven de commode:
  Een bakje met deksel met daarin thermometer, paracetamol, manicuresetje etc.

  Op de commode een mandje met daarin luiers, billendoekjes en wat dagelijkse producten zoals zinkzalf, bepanthen, haarlotion en een kam.

  In de bovenste laden: hydrofieldoeken, washandjes, Spuugdoekjes en slabbers.
  In de kast eronder een mand met troepjes (de spullen uit jouw middelste la), voorraad luiers, voorraad billendoekjes etc.

  Het beddengoed en de slaapzakken heb ik in de kledingkast liggen. Daar heb ik onderin een grote lade. Verder heb ik in de kledingkast alle kleding aan een hangertje en in de lades: rompers, pyjama’s en sokken.

 • Inge
  3 november 2014

  Echt iemand zonder kinderen, want wat is een hydrofielluier? Nooit van gehoord 🙂
  En wat ziet het er schattig uit, ik zou alleen bakjes overal inzetten om te voorkomen dat alles een grote chaos wordt. Maar hoor mij nu praten: tegen dat ik kinderen heb doe ik het waarschijnlijk veel chaotischer dan jij

 • femketje
  3 november 2014

  leuk om te zien 😀 en ook handig mocht je zelf nog ideetjes willen op doen voor je eigen commode!
  femketje onlangs geplaatst…FOTD 03/11: Curls & Hot Pink Lips.My Profile

 • Janske
  3 november 2014

  Wat een verschil met die van mij: http://jansyluvzu.wordpress.com/2014/05/09/our-baby-room-pictures/ & http://droolyscrumptious.bigcartel.com/product/winter-garden hihi… lekker veel roze heb je ook 🙂
  Janske onlangs geplaatst…Shoplog Oktober 2014My Profile

 • Janske
  3 november 2014

  Deze bedoelde ik ; http://jansyluvzu.wordpress.com/2014/10/04/diy-2-pimp-je-babykamer-handige-tips/

  haha

  verkeerde linkje…
  Janske onlangs geplaatst…Shoplog Oktober 2014My Profile

 • Jhemyla
  3 november 2014

  Ondanks dat ik zelf nog geen kinderen heb vind ik het wel al leuk om dit soort video’s te kijken. Wat een super schattig hoekje ook zo meid.
  Jhemyla onlangs geplaatst…My life as Jhemyla #1My Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  4 november 2014

  Wat een mooi kamertje heeft Lana toch! Die uiltjes op de muur zijn zo leuk! Superleuk ook dat je dat schilderijtje dat je zelf als kind maakte er hebt gezet! 🙂 het viel me trouwens op dat de prinses geen armen heeft 😀
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Nieuwe lay-out!My Profile

 • Eline
  4 november 2014

  Die plakbloemetjes op de muur vind ik erg leuk!
  Eline onlangs geplaatst…WIN! Superfoods en gedroogd fruit pakket!My Profile

 • Anneleen
  4 november 2014

  Leuk om te zien! Fijn ingericht! Wat heeft Lana een schattig kamertje!

 • Angelique
  4 november 2014

  Heel erg leuk, ik heb mijn commode eigenlijk alleen de eerste weken gebruikt, daarna helemaal niet meer!
  Angelique onlangs geplaatst…New in | BeautyMy Profile

 • Whitney
  7 november 2014

  Super leuk om te zien. Onze commode zat ook bij de set, heeft 4 grote lades waar ik erg blij mee ben. Net wat je zegt, iets handiger om in te delen. Hoe je het nu hebt is handig voor jullie denk ik, qua ruimte en indeling.
  Whitney onlangs geplaatst…Wisdom for the moment #16My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.