wat zit er in de commode

Wat zit er in de commode op de babykamer?

wat zit er in de commode

Ik heb jullie laatst een babykamer roomtour gedeeld en vandaag ga ik de commode uitlichten en de inhoud daarvan. Want wat heb je allemaal nodig voor de baby op de commode? Welke items gebruik je het meest en wil je daar steeds bij de hand hebben? Hoe hebben wij onze commode ingedeeld (met handige mandjes tip!) en wat vind ik echt onmisbaar? Ik deel de inhoud van onze commode vandaag in deze video.

Wat zit er in de commode op de babykamer?

Klik hier als je de video niet kunt zien

Voor ons is dit de meest ideale inrichting van de commode, maar in de praktijk als we hem in gebruik gaan nemen met ons babymeisje, zullen we gaan ervaren hoe dit zo bevalt. Vinden jullie het leuk om later nog een soort babykamer/commode/kledingkast update te zien nadat deze een tijdje is gebruikt? 🙂

Ik ben heel benieuwd wat jullie onmisbaar vinden in de commode, welke items ontbreken nog in mijn video die jij heel fijn vond? Welke tips wil jij andere mama’s meegeven? Ik ben heel benieuwd, laat je reactie achter bij de comments.

Ps. Hier kun je de babykamer roomtour terugkijken van de babykamer van Aimy. En de inhoud van de commode van Aimy’s kamer kun je ook nog terugkijken.

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

8 gedachten over “Wat zit er in de commode op de babykamer?”

  1. Leuk om te zien. Voor mij vooral de Check of ik echt wel alles heb haha! Zit nog heel erg te twijfelen of ik alle verzorgingsproducten wel heb en wat je dan wanneer allemaal gebruikt. Wat heb je echt nodig en wat niet haha. Verder heb ik het grotendeels hetzelfde ingedeeld.
    Nu voor mij nog wachten tot ze zichzelf laat zien binnen nu en 4 weken ?

  2. Vuilniszakjes voor hele vieze luiers, en of kleding, als je dat namelijk eerst op de commode leg dan is die weer vies

  3. Leuke video! Ik ga binnenkort ook aan de slag met de commode dus ik kan hier heel wat inspiratie uit halen. De mandjes van Action ga ik ook halen!

  4. Ideaal die badstof monddoekjes! Heb ze al langer dan een jaar en ook echt intensief gebruikt omdat mijn zoontje echt veel spuugde (lees heeeel veel) en krijg ze steeds weer helemaal vlekkeloos schoon! En spotgoedkoop dat ze waren!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.