Waar ik allemaal naar uitkijk in het voorjaar

De laatste koude winterdagen zijn voorbij en de eerste lentezon is in opkomst, het voorjaar kan bijna gaan beginnen, een tijd waar ik enorm naar uitkijk en erg van kan genieten. Ik vind ieder seizoen zo haar charme hebben, maar het voorjaar en de zomer zijn toch echt wel mijn favoriete seizoenen van het jaar. Ik vind het buitenleven heel fijn, ik hou van de zon en van de vele mogelijkheden die er zijn om te doen in het voorjaar, zelfs tijdens de lockdown haha! Waar ik naar uitkijk dit voorjaar deel ik in deze blog.

Waar ik allemaal naar uitkijk in het voorjaar

  • Picknicken en eindjes gaan fietsen! Vorig jaar deden we dit veel, vooral tijdens de eerste lockdown. Een picknickmand vullen met een heerlijke lunch, een kleedje meenemen en eropuitgaan met de bakfiets om heerlijke fietstochten te maken en te picknicken in het gras op plekjes waar we nooit eerder geweest zijn.
  • Genieten van onze tuin! We hebben een heerlijke ruime tuin met zowel een lounge gedeelde die overkapt is, als een fijne tuintafel met tuinstoelen waar we heerlijk kunnen eten. Ik kijk uit naar ontbijten in de zon, lunchen in de zon en jawel avondeten in de zon of heerlijke bbq’s te organiseren.
  • Zomerse kleding aandoen! Ik kijk uit om weer rond te lopen in rokjes, korte broeken, tanktops en andere zomerse kleding. Ik vind zomerkleding gewoon veel leuker als winterkleding en het is ook zoveel makkelijker. Ook kijk ik er naar uit om de meisjes te zien lopen in korte broeken, rokjes en topjes of van die fijne strandjurkjes.
  • Zwembad in de tuin! Ik kijk er naar uit ons zwembad weer op te zetten in de tuin en heerlijk vakantie in eigen tuin te creëren. Te zonnen op mijn ligbed met een boekje erbij, zwempret met de meisjes in de tuin, heerlijke fruitsalades eten in de zon, naja die dingen dus.
  • Zomerse maaltijden eten zoals heerlijke maaltijdsalades, bbq’n, koude pastasalades enzovoorts. Heerlijk!

Waar kijk jij allemaal naar uit in het voorjaar? Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.