Mama Avondroutine vlog: Kook met mij, de kinderen in bad en bed toen en relaxen!

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse extra video op zondag. In deze extra video neem ik jullie mee in mijn avondroutine! Kijk gezellig mee terwijl ik aan het koken ben, de tafel dek en we met z’n allen aan tafel zitten. Opruimen en dan naar boven om de kindjes in bad te doen, pyjama’s aan, tanden poetsen, de haartjes drogen en een verhaaltje lezen en dan lekker slapen en dan begint mijn avondroutine van gezichtsverzorging tot aan relaxmodus. Kijk je gezellig met ons mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

0 reacties

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Ik heb iets leuks voor je!

   

  Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
  dit veld niet invullen s.v.p.