Vriendin verrassen! : All You Need Is Love! + Winactie

dia1

Ik denk dat dit wel de leukste video van het jaar is! Wat was dit leuk om te doen, ik mocht mijn vriendin Thirza verrassen met een mega verrassingsbox met sieraden van Brandfield. Ze had niets in de gaten en we zouden een ‘best friend tag’ video opnemen samen. We hadden de grootste lol, zoals je in de video kunt zien en dan ineens ga ik haar verrassen. Ook werden we een beetje emotioneel van de mooie woorden die we aan elkaar uitspraken. Haar reactie is onbetaalbaar leuk en lief! Een hele lieve en mooie video om te kijken met aan het einde een hele leuke winactie want ik mag een van mijn volgers ook zo verrassen!Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik vind het zelf zo’n leuke video geworden, we hadden zoveel lol en het was ook zo leuk om haar te verrassen. Ze is heel erg blij met de items van Brandfield. Voor wie deze shop niet kent, Brandfield heeft een breed assortiment met verschillende stijl items zoals sieraden, horloges, zonnebrillen, tassen en nog veel meer. Leuk als kerstcadeau voor jezelf of om iemand anders mee te verrassen. Het leuke is, jij kunt ook zo’n Brandfield verrassingsbox van ruim €350,00 winnen!

img_6375

img_6377

Winactie:
Win een verrassingsbox van Brandfield met een totale waarde van €350,00.
Wat zit er allemaal in de giftbox?
 Michael Kors Runway Horloge
– Heart to get armband
– Lola en Grace oorbellen
– Armband met veer van Esprit

Hoe doe je mee aan deze winactie?
– Enkel Kellycaresse Youtube abonnees kunnen meedoen, dus zorg dat je geabonneerd bent 😉
– Volg BrandfieldNL en Kellycaresse op Instagram.
– Laat bij de comments weten dat je meedoet aan de winactie! 🙂
Over twee weken neem ik contact op met de winnaar. Ga jij meedoen?

Hieronder wat foto’s van de fotoshoot die bij ons in huis plaatsvond voor Brandfield, super leuk!

2016-vloggers-shoot-395 2016-vloggers-shoot-406
Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van het filmpje vonden dat ik samen met mijn vriendin Thirza heb gemaakt! Als jij iemand mocht verrassen, wie zou dat dan zijn? Laat je reactie achter bij de comments.

#KellycaresseAd

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

70 gedachten over “Vriendin verrassen! : All You Need Is Love! + Winactie”

 1. Wat een leuke reactie van je vriendin. Je hebt haar heerlijk verwend. Ik zou heel graag één van mijn lieve vriendinnen met deze te gekke box verrassen. Zij heeft een best heftig tijd achter de rug, i.v.m. haar gezondheid die haar in de steek liet. Dit terwijl ze net bevallen was van haar 3e kindje. Die is inmiddels ruim 1 jaar oud en mijn vriendin ondergaat binnenkort verschillende operaties waarna ze een flink herstel zal gaan krijgen. Dit alles wel met als doel weer beter te worden en hoe leuk zou het zijn als ik haar met zo’n ontzettend mooie box op mag fleuren :-).
  Femke onlangs geplaatst…Review: Decubal lippenbalsemMy Profile

 2. Ik doe graag mee!
  Mijn zus is degene die ik zou gaan verrassen. We hebben de laatste jaren veel meegemaakt, vorig jaar is onze papa overleden en dit jaar waren we allebei zwanger. Mijn zoontje is met 30 weken geboren, wat veel stress en zorgen opleverden. Dit zorgde er voor dat mijn zus bang was om ook te vroeg te bevallen en dat is helaas ook gebeurd. Zij kreeg zwangerschapsvergiftiging en is met 32 week bevallen van een knappe, sterke dame. Zij ligt nog in het ziekenhuis maar doet het gelukkig erg goed. Al met al kan zij wel een opsteker gebruiken!

 3. Echt een heel lief filmpje. Ik zou graag mijn allerliefste dochter Manon Megens verrassen, omdat ze altijd voor me klaar staat en ook mijn allerbeste en liefste vriendin is.

 4. IK DOE MEE

  mijn beste vriendin is zo ontzettend lief en belangrijk wij hebben samen in 2 jaar zoveel heftige en mooie momenten meegemaakt ze is er altijd ook midden in de nacht ze kent mijn grootste geheim
  Ze heeft mij tot nu toe zo gesteund toen mijn moeder de diagnose ALS
  kreeg en nu nog steeds nu we weten dat ik haar over een niet te lange tijd ga verliezen ook nu ik in een ernstige depressie zit een burn-out heb en chronische PTSS is ze zo begripvol zo lief zo betrouwbaar we kunnen uren appen over hoe wij ons voelen en kunnen over alles praten

  Ze is de beste vriendin die iemand zich kan wensen

  ?❤️

 5. Aaahhh wat een heerlijk filmpje en leuke reactie van je vriendin! Ik zou graag m’n vriendin manouk verrassen die een hele moeilijke tijd heeft gehad met een scheiding en met kindjes in het spel. Zij verdiend het echt!

 6. Wat een super leuke en spontane video’s is het geworden! Ik heb echt met een grote lach gekeken!

  Natuurlijk doe ik ook graag mee met de actie, hele mooie sieraden zeg kan het me wel voorstellen dat je vriendin er heeeeeel blij mee is ?

 7. De reactie van je vriendin, onbetaalbaar! Fijn dat jullie dag en nacht zo op elkaar kunnen bouwen. Geweldige lach video haha!

  En de foto’s van je fotoshoot, al voorbij zien komen op instagram maar deze zijn ook weer prachtig!? Hele mooie look zo.

  Voor de winactie doen wij natuurlijk ook mee, gewoon omdat het ons zo super leuk lijkt!

 8. Isabelle Beeloo

  Wauwww wat een fantastisch mooi pakket!! En wat leuk om je vriendin daar zo mee te verassen! ik zou zowel mezelf als mijn vriendin en stiefmoeder ermee willen verassen, prachtig!!???

 9. Wat een lieve video! Niks zo fijn als iemand verrassen met zo iets moois. Ik doe graag mee voor mijn lieve mama die ondanks de gigantische afstand (puntje van limburg naar amsterdam) altijd klaarstond om mijn kinderen op te vangen na mijn heftige bevalling vorige maand. Dankzij haar heb ik kunnen herstellen zonder zorgen over de kinderen. Xx

 10. Wat een ontzettend lieve video! Leuk om jullie vriendschap zo te zien. 🙂 Ik doe natuurlijk ook graag mee, wat een ontzettend gave box! Als ik iemand zou mogen verrassen zou het een van mijn liefste vriendinnetjes zijn, die in het afgelopen (voor mij lastige) jaar veel voor mij heeft gedaan en daardoor (nog) veel meer voor me is gaan betekenen. Dat soort vriendinnen zijn goud waard!
  Loes Johanna onlangs geplaatst…Zwanger: week 28My Profile

 11. Ik doe heel graag mee!
  In December sta ik altijd stil bij de mensen die er het afgelopen jaar voor mij waren. Ik wil ze altijd bedanken door een persoonlijke kaart, een foto, enz! Als ik ze nu kan bedanken met zoiets moois, dan is het helemaal te gek

 12. Superlieve video!! Ik doe ook graag mee aan de actie! Deze box zou ik dan aan mijn schoonzus cadeau willen geven. Zij gaat al meer dan een jaar i.v.m onderzoeken bij haar zoontje op een eventuele ziekte door een moeilijke en onzekere periode. En toch staat ze altijd voor ons en iedereen klaar. Haar gun ik zo’n mooie box?

 13. Wauw, zo’n bijzonder gebaar! En wat een aanstekelijke lach heeft je vriendin haha! Heel leuk!
  Ik doe heeeel graag mee met de winactie. Ben dol op sierraden! Graag zou ik deze box dan willen delen met mijn lieve mama. 4 maanden geleden ben ik bevallen en dat was een erg heftige en traumatische gebeurtenis. Ik heb toen zoveel steun gehad van veel lieve mensen, maar je mama is dan zo speciaal ❤ ik ben haar daar enorm dankbaar voor.

  Liefs,
  Anne

 14. Mijn complimenten voor jullie video! Ik vind jullie allebei 2 vrolijke, enthousiaste leuke vrouwen, leuk om naar te kijken.
  Supertoffe producten ook, ik doe heel graag mee met de winactie.

 15. Wat een prachtige video heb je gemaakt. De verrassing is echt gelukt zo te zien. Ik ben opslag verliefd op het micheal kors horloge wat een pracht exemplaar.

  Ik doe graag mee met de winactie

 16. Hahaha, wat hebben we gelachen. Het was zo leuk, moeten we vaker doen. ❤❤ en I love de sieraden. Draag ze iedere dag met veel plezier!

 17. carola donkelaar

  gaaf zeg!
  zijn mooie prijzen en mooie foto’s, tof om zulke foto’s van jezelf te hebben 🙂
  lijkt me prachtig om hiermee het jaar te beginnen, dan wordt ie vast nog beter dan 2016 🙂

  ik volg alles

  fijne dag!

 18. Wat een leuke maar ook mooie video.
  En een te gekke actie ook nog 😉
  Ik doe er graag aan mee.

  Kan ook niet wachten tot je vloggend het jaar weer uit gaat…

 19. Wat een ontzettend leuke video! Wat een leuke verrassing voor je vriendin en ook super leuk om haar reactie te zien 🙂
  Ik doe ook graag mee met de winactie, en ik zou mijn zus ermee verrassen!
  Stefanie onlangs geplaatst…SchoolfruitMy Profile

 20. Aah wat een super mooie video! Ik werd er zelf ook emotioneel van, whaaa! Echt super fijn dat je je vriendin op deze manier kunt verrassen en ze had dus echt niks door! Wat een mooie vriendschap hebben jullie.

  Ik doe graag mee in de strijd om ook zo’n box te winnen. Ziet er echt super gaaf uit allemaal 🙂
  Anna onlangs geplaatst…Between the rocksMy Profile

 21. Super gave actie van Kelly en Brandfield ⭐️
  En wat een leuke video zo’n lieve vriendin gun je iedereen zo puur en oprecht.
  En welke vrouw wil nu niet verwend worden met zo’n prachtige sieraden ikke in ieder geval wel ik doe dan ook graag mee! I love jewels en een prachtig cadeau zo vlak voor de feestdagen, Tjah en zeg nou zelf een beetje bling kan met de feestdagen geen kwaad!
  Fijne feestdagen,
  Liefs kus Vivianne

 22. Heerlijke video, echt vrolijk zo samen met je vriendin lekker giegelen en lachen! En haar reactie op je verrassing is ook echt lief! Super van jou om haar op deze manier in het zonnetje te zetten.
  Het lijkt mij ook leuk om een Brandfield pakket te winnen en doe dan ook graag mee ?
  Kelly onlangs geplaatst…Mijn jaaroverzicht in steekwoordenMy Profile

 23. Hele leuke en aanstekelijke video Kel! Ik doe mee, maar niet voor mezelf, maar voor mijn lieve mama en oma :). Na mijn ‘scheiding’ hebben zij zo ontzettend veel voor me gedaan, zo voor me klaargestaan, me er doorheen gesleept, dingen gekocht voor mijn huis, me laten uithuilen, voor me gekookt, alles! Ik ben zo zo dankbaar en ben gek op mijn twee mama’s. Want mijn oma is ook een beetje mijn mama 🙂 Ik doe dus mee voor hen. Om ze te verrassen en ze te bedanken!
  Kimberly onlangs geplaatst…The Christmas TagMy Profile

 24. Wat een verrassing voor je vriendin. Leuke video!! Ik doe heel graag mee om deze super mooie cadeaubox te winnen

 25. Wat een heerlijke video en wat een mooie sieraden wow! Die wil ik wel graag winnen dus ik doe mee!

 26. Wat zijn jullie een gezellig stel zeg! Super lieve reactie!

  Natuurlijk maak ik ook graag kans! Alles staat momenteel (terecht!) in het teken van ons eerste kindje dat we in april verwachten. aankopen voor mama staan dus even op een laag pitje.

 27. Wat een super leuke box! Ik kende het merk niet maar ben helemaal enthousiast, net zoals je vriendin!wat een leuke verrassing! Ik doe graag mee met de winactie 🙂

 28. Wat een superlieve verrassing en wat een superleuke box! Ik doe graag mee met de winactie 🙂

 29. Wat een onwijs leuke video. Ook de reactie van je vriendin, super leuk om te zien.

  Ik doe graag mee met de winactie. Lijkt me onwijs gaaf om zn mooi pakket te winnen, mocht ik hem winnen dan verras ik mijn moeder. Na alles wat ze voor me gedaan heeft vind ik dat ze het zeker verdiend om eens in het zonnetje te worden gezet.

 30. Aahhhh, wat een leuke video! Je kunt wel echt horen en zien (Blond, zelfde kleur jasje, zwart shirtje) dat jullie vriendinnen zijn. Super leuk 🙂

  Ik zou heel graag mama willen verrassen met zo’n mooie box. Het is nu een jaar geleden dat ik uit huis ben gegaan en tegelijk was 2016 over all gewoon ook een heftig en rot jaar. Dit jaar gaan we desondanks toch heel mooi (want goed nieuws van papa) en met ‘n knaller afsluiten want 31 december is mama jarig! 🙂

 31. Ahhhh wat ontzettend schattig dit. Wat fijn om zo’n goede vriendin te hebben. Wat zijn je foto’s prachtig. Ik vind de look heel klassiek en natuurlijk overkomen. Prachtig gedaan!

  Ik doe heel graag mee aan deze winactie, zodat ik mijn beste vriendin kan verrassen. Zij is echt dol op sieraden. Lijkt me enorm leuk en ben benieuwd naar haar reactie!

  Liefs, Simone
  Simone onlangs geplaatst…5x Tips om als koukleum de winter door te komen!My Profile

 32. Wat een super lief gebaar! Mooi om te zien hoe waardevol jullie vriendschap is. Echt een ontzettend leuk en gezellig filmpje om naar te kijken! Ik doe ook heel graag mee met de winactie 😉

 33. Wat lief!!! Jullie lijken zelfs ontzettend op elkaar, vooral als jullie lachen. Als ik iemand zou mogen verrassen, dan zou ik mijn beste vriendin Gaby verrassen. We zijn al 15 jaar vriendinnen en dat hebben we goed volgehouden, omdat zij na 2 jaartjes naar Rotterdam is verhuist en ik nog steeds in Limburg woon. Toen ik als leerling piercer werkte, vertrouwde zij me genoeg om mijn model te zijn en ze staat altijd voor me klaar.

  Ik doe heel graag meedoen aan de winactie.
  (Instagram @paramara1982, YT Tamara TS)
  Tamara TS onlangs geplaatst…Douglas Aventskalender dag 15 & 16My Profile

 34. Wat een super leuk filmpje weer! Super gezellig met je beste vriendin! Leuk om te zien dat jullie zo’n waardevolle vriendschap hebben samen 🙂 Ik doe heel graag mee met de actie! Helemaal te gek deze actie van jou en brandfield.

 35. Wat een leuke video, en echt super lief! Natuurlijk doe ik graag mee, wat een te gekke box! Ik zou zoveel mensen willen verrassen 😉 Maar als ik er eentje moet kiezen dan is het mijn zus die net voor het eerst moeder is geworden en die altijd voor me klaar staat en met wie je echt kunt lachen.

 36. Super leuk filmpje! Jullie zijn echt twee giebeltantes samen haha. Ik maak graag kans op deze te gekke box van brandfiels! Echt super mooie sieraden.

 37. Wat een leuke actie!! Ik wil graag meedoen aan de actie! Helaas is mijn horloge pas stuk gegaan, dus een mooie nieuwe bij Brandfield uitzoeken lijkt me geweldig!!

 38. Hadden jullie elkaar kleren bewust op elkaar afgestemd haha? Leuk om jullie vriendschap zo te mogen zien.

  Ik doe graag mee, want wat zijn dit een leuke items zeg! Lief dat je je beste vriendin er zo mee hebt verrast.

 39. wat een leuke giebel video 🙂 ik weet iemand die ik heel erg blij met deze box kan maken die heeft een zeer moeilijk jaar achter de rug en verdiend hem van harte.
  ik doe heel graag mee.

 40. Ik doe graag mee aan de winactie!
  Ik zou deze mooie sieraden graag willen winnen voor mijn vriendin. Zij gaat binnenkort trouwen en wat is er nou mooier dan deze sieraden te kunnen dragen op je trouwdag?

 41. Anita te Gussinklo

  Super leuk om je vriendin zo te mogen verrassen.
  Wat een geweldige box.
  Ik doe graag mee en volg je op Instagram (Brandfield ook) en You Tube.

 42. Super leuk om je vriendin te mogen verrassen. Ik vind iemand verrassen nog leuker dan iets voor jezelf kopen!
  Ik doe heel graag mee met de winactie 🙂

 43. Wauw wat een gave box! Ik zou heel graag een vriendinnetje van mij willen verrassen maar ik vind het toch ook wel heel mooi allemaal. Misschien maar samen delen..

 44. Shannen Altorf

  Ik doe heeel graag mee voor mezelf, wat een super gaaf pakket en hier kan ik alleen maar van dromen.
  Hoe gaaf zou het zijn om met deze mooie sieraden rond te lopen.
  Ik volg jou en brandfield via instagram en ben natuurlijk youtube fan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.