VLOG #22 : Kerstboom versieren met de kinderen

dia1

Deze week heb ik geen weekvlog om te delen, de vorige week was namelijk opgesplitst in de dagen in Londen (waar de Londen vlog van online is gekomen) en de drie dagen erna. Die drie dagen erna die zie je vandaag in deze vlog. We gingen ons voorbereiden op de kerst! We hebben de kerstboom opgetuigd, ik experimenteerde met make-up (mini tutorial deel ik haha), laat je onze kersttruien zien en deel een mini Primark shoplog! Kijk je mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien
In dit artikel kun je mijn review + make-up looks nog vinden van de Limited Edition Sparkling December collectie van Etos.

Ik ben benieuwd wat je van de vlog vond! Hebben jullie je huis ook al helemaal kerstproof? Al foute kersttruien in huis en allerlei voorbereidingen getroffen voor de komende feestdagen?  Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

15 gedachten over “VLOG #22 : Kerstboom versieren met de kinderen”

  1. Oh ik heb heerlijk zitten genieten van het opzetten van de kerstboom en de muziek op de achtergrond haha! Echt een gezellige tijd en die trui met rendier is echt leuk! Die hadden ze in Duitsland niet anders had ik hem ook voor Fay gekocht ?
    Nicole onlangs geplaatst…Foto challenge: 14 of 2016My Profile

  2. heel gezellie mop 😀 en jaaa hier kerstproof al! nee ik lieg nu haah vandaag kadootjes halen en dan wel kerstproof. vriezer ligt af geladen voor de gourmet, alleen de kleine dingetjes nog halen en dan klaar. en oh nee geen foute kersttruien hier haha
    leuke filmpje meis
    rachel onlangs geplaatst…Pubers….even mijn ei kwijtMy Profile

  3. Leuke video, mooie look ook! En ik vind juist altijd je haar het leukst als je er niets aan doet 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.