1

Vorige week was er geen photodiary, toen enkel de mededeling dat we in Londen zaten, deze week ben ik weer terug met de vaste en meest gelezen rubriek: de photodiary. Een rubriek die ik ook erg leuk vind om te schrijven en om alle foto’s weer bij elkaar te zoeken. Afgelopen week stond in het teken van het voorbereiden op de kerst, lekker eten, leuke en gezellige dingen, kijk je mee?

Toen wij donderdag geland waren op Schiphol en we er rond avondeten waren, had ik ineens mega zin in een echte Hollandse hap, het werd een heerlijke hutspot met rookworst. Hier maak je mij heel blij mee! Ben jij ook zo dol op stamppot en Hollandse kost?

schermafbeelding-2016-12-14-om-20-00-57

Vrijdag stond in het teken van de kerstboom opzetten, het huis schoonmaken en opruimen om zo plaats te maken voor alle kerstversiering. Zo leuk en gezellig om te doen vind ik! In de nieuwste vlog zie je alle voorbereidingen (incl. heerlijke kerstmuziek) in beeld.

Van Marley Spion mochten wij wat maaltijden proberen, zo maakten we vrijdag de Gnocchi (iets wat ik nog nooit op had) met bolognese saus, parmezaanse kaas en veel groente, hij was heel erg lekker!

De cadeaus die de meiden met sinterklaas gekregen hebben, vallen erg in de smaak. Vooral de Playmobil is populair. Ik vind het zelf ook erg leuk om dit mee te spelen, de fantasie die dan bij Lana los komt is echt heerlijk om te zien.

Yannick had weer 24-uurs dienst dus wij (ik en de meisjes) aten lekker bij mijn ouders waar we begonnen met de verse tomatensoep van mijn moeder, mmm!

img_5207

Zo leuk, die nieuwe kleding die we voor Lana kregen van Cakewalk! Heb je outfit post van Lana al gezien?

Prachtige producten van de nieuwe collectie van Collistar kwamen binnen, wat een verwennerij, helemaal mijn kleurtjes! 🙂

Door het minderen van mijn telefoongebruik merk ik wel dat ik vergeet foto’s te maken hihi, deze foto was zondagavond. We aten gezellig bij mijn schoonouders, dit zijn de heerlijke hete boontjes met rijst en kip van mijn schoonvader.

Throwback naar 2 weekjes terug toen ik een hele leuke fotoshoot had en daarvoor werd opgemaakt. Zo’n andere make-up als ik zelf normaliter zet (veel meer naturel) maar toch ook heel leuk vind ik.

Maandag was voor mij een heerlijke werkdag waarin ik tussendoor naar de sportschool kon voor een uurtje bodypump, dat vind ik zo zalig aan eigen baas zijn, gewoon dat tussendoor kunnen plannen.

3 jaar geleden met baby Lana in de draagdoek. Ik kan me niet meer voorstellen dat ze zo klein was, ze is nu al zo’n grote meid die hele gesprekken met me voert en een eigen willetje heeft. Bijzonder om dat van zo dichtbij mee te maken.

De tweede Marley Spoon maaltijd uit de box kookte ik afgelopen maandag en was een hele bijzondere maaltijdsoep met pompoen, pastinaak en pepernoten! Heel bijzonder met lekkere kruiden er doorheen. Altijd leuk om zo nieuwe recepten te leren kennen.

De pepernoten gaven het een wat aparte smaak (wel lekker) maar in het vervolg zou ik wel de combinatie van pastinaak met pompoen gebruiken, heerlijk zoet en romig is dat. Als topping zie je parelgort met pompoenpitten, dit maakt de soep lekker vullend en geeft het een bite. Ik klink helemaal als een kok toch haha

Qua planning kwam het beter uit om dinsdag een vrije dag in te lassen en deze te verplaatsen naar donderdag, dus wat doe je dan? Dan ga je gezellig naar de Efteling met je moeder en Aimy. Lana was namelijk naar de gastouder maar een dagje quality time met mijn kleinste meisje en haar oma is ook heel erg fijn. Het was lekker rustig in de Efteling en het weer was heel fijn. Top dagje dus!

De sfeer en aankleding van de Winter Efteling vind ik zo leuk en gezellig!

In de carnaval festival, je ziet nog niet de donkere haartjes van Aimy onderaan de foto.

Een lekkere cappuccino en wat broodjes en weer door 🙂

Selfie met mijn mooie en lieve mama <3

Gisteren kwam Kim van Alboe.nl gezellig langs en we begonnen met het opnemen van een leuke mama klets video! 🙂

Daarna reden we door naar Amersfoort waar het hoofdkantoor van Prenatal gevestigd zit. We waren uitgenodigd voor een heerlijke High Tea, georganiseerd door Prenatal, Stokke en Easy Peasy (die leuke healthy kookboeken voor kids en gezinnen). We begonnen met een foto op een mega grote TrippTrapp stoel. We waren er om te vieren dat Stokke hun 10 miljoenste TrippTrapp stoel verkocht had! Mooie mijlpaal 🙂

De hight tea was heerlijk georganiseerd met allemaal lekkere hapjes geïnspireerd op recepten uit het EasyPeasy kookboek! Gezond bananabread, lekkere speculaasmuffins, broodjes met ei, hummus, rode biet en geitenkaas en heerlijke drankjes.

De goodiebag is ook waanzinnig leuk! Met twee prachtige kledingsetjes voor de meisjes van Prenatal, het easypeasy kookboek waar ik lekker inspiratie in op ga doen en nog wat andere leuke dingetjes. Wat een leuke dag was dit!

Ik sloot de avond rustig af op de bank met een boekje en een kop thee, ik begon in ‘Het meisje in de trein’ en ik vind het nu al een apart en bijzonder boek 🙂 Kennen jullie dit boek? Wat vind jij ervan?

Owja, achter de schermen ben ik bezig met een hele leuke kerst special die eraan gaat komen op mijn blog, dus houd de site zeker in de gaten! 🙂 Hoe is jullie week geweest? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

30 gedachten over “KC Photodiary: Voorbereiden op kerst en hele leuke dingen!”

  1. Ik heb maandag het boek uitgelezen en vond het echt een super spannend boek! En ondanks dat je telkens van personage wisselde, vond ik het goed te volgen. Echt een aanrader!

  2. Een leuke week was dat weer! Ik ben ook dol op Hollandse stamppotten heerlijk! En Playmobil is hier ook populair! Er ligt al een groot cadeau boven op zolder voor zondag dan wordt ons kleine meisje alweer 7! En wat een heerlijke high tea, dat is altijd feest! En zo heerlijk dat je dichtbij de Efteling woont!
    Kelly onlangs geplaatst…Shoplog Zeeman en Develab shoesMy Profile

  3. Brrrrr dat boek.. nee ik vond er niks aan. Een aanrader die ik gisteren uitlas was: Tot op de bodem van Lisa Gardner. Zo ontiegelijk spannend!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.