VLOGWEEK #7 Sporten , diabetesproblemen en BBQ

Dia1

We zijn al weer aangekomen bij de laatste dag van deze vlogweek! En dat was een fijne vrije zondag. In de ochtend ging ik heerlijk sporten, in de middag voelde ik me niet fit door mijn diabetes en keken we een filmpje, maar even later testte ik ook een nieuw schoonmaakapparaat uit en in de avond gingen we lekker alweer barbecuen (love it!). Kijk je weer mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben weer benieuwd naar jullie reacties op deze vlog en ik wens jullie een hele fijne zondag toe! Hoe hebben jullie de vlogweek ervaren? Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

21 gedachten over “VLOGWEEK #7 Sporten , diabetesproblemen en BBQ”

 1. Oooh, gedaan met de vlogweek 🙁 Jammer, vond het fijn om je vlogs te zien! Wat een handig ding om je ramen te wassen zeg! En wel vervelend zo met je diabetes, gelukkig heb je er niet al té vaak last van.

 2. Ik vond deze vlogweek weer erg leuk! Ik vind het zo leuk dat je gewoon een doodnormaal leven laat zien. Niks spectaculairs ofzo en dat hoeft ook helemaal niet. Tis gewoon leuk om te zien hoe jij/jullie zijn en wat jullie doen 🙂
  Simone onlangs geplaatst…The Rabbit TAGMy Profile

 3. Jammer alweer de laatste vlog, heb van deze vlogweek genoten! Ik zeg: de volgende keer een vlogmaand ;).

  Liefs!

 4. Heftig zulke hoge bloedsuikers! En jammer dat de vlogweek voorbij is, heb er echtg van genoten iedere dag

 5. Aah de vlogweek alweer voorbij. Zo herkenbaar dat de planning wijzigd door de suiker. Mijn vriend heeft ook diabetes en dan komt het ook regelmatig voor dat de plannen wijzigen. Vind wel goed dat je dit soort dingen ook laat zien in de vlog.
  Joy onlangs geplaatst…Schoonmaak Favorieten #2My Profile

 6. Hoi, wat een leuk filmpje! Zelf heb ik ook diabetes (bijna 18 jaar) en herken wat je zegt. Hoe heb je dat gedaan tijdens je zwangerschap (neem aan dat je toen ook al diabetes had?)? Ik ben benieuwd!

 7. Kelly Caresse

  Dankjewel Lydia! Ik heb in mijn zwangerschap ook veel geblogd over diabetes en dat kun je terugvinden door bij de zoekbalk : diabetes en zwangerschap in te typen 🙂 dat was een heftige periode vond ik 🙂

 8. Wat vervelend dat je zo’n last had van je diabetes! Maar je gaat er knap mee om vind ik! En haha zo schattig, Lana op jouw slippers! 🙂 jammer dat de vlogs er weer opzitten…
  Anneleen onlangs geplaatst…No Words TagMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.