Review De Kärcher Window Vac

kargoed

Review De Kärcher Window Vac: Ik vind veel huishoudelijke klusjes echt geen probleem om te doen, maar als er iets is wat ik echt niet leuk vind, dan is dat het wassen van de ramen. Het wassen van de ramen stel ik dan ook steeds uit en ik heb al een aantal keer een glazenwasser de ramen laten doen. Echt zonde want het is heel makkelijk zelf te doen. Toen ik het aanbod kreeg om de Window Vac van Kärcher te testen, wilde ik hier geen ‘nee’ op zeggen. Wie weet wordt het dan een klusje dat ik niet langer uitstel. Benieuwd wat dit voor apparaatje is en wat ik ervan vind? Klik dan op lees meer.

 

 

 

Review De Kärcher Window VacWind1

Kärcher is een merk wat ik vooral ken van de gele hogedrukreiniger waar mijn vader de tuin altijd mee schoonmaakte. Ik ben verder niet bekend met hun producten. Deze Window Vac is een apparaat waarmee je je ramen snel kunt schoonmaken. Hij zuigt als het ware alle druppels gelijk op waardoor je streepvrij kunt wassen. Bij normale trekkers krijg ik het nooit voor elkaar om streepvrij te werk te gaan.

Wind3

In de doos zit het apparaat met een reservoir dat het water opvangt. Je krijgt er twee formaten opzetstukken bij zodat je dit kunt afstemmen op het formaat van je raam of oppervlakte. Ook zit er een flacon bij waar je schoonmaakmiddel en water in kunt doen. Daarop doe je het opzetstuk met de ‘spons’. Verder zit er een oplader bij zodat je de Window Vac kunt opladen en je krijgt er een mini flacon met schoonmaakmiddel bij.

Wanneer je sprayt met de flacon krijg je een nevel van schoonmaakmiddel en water wat je op het oppervlakte sprayt. Vervolgens ga je er met de spons overheen om je ramen te wassen. Dan pak je de Window Vac waarmee je over het natte oppervlakte gaat. Hiermee trek je je oppervlakte schoon en droog.

Wind4

Stap 1: Spuit met de spuitflacon op de ramen en ga er met de spons overheen. Met de spons poets je de gladde oppervlakte.

Wind5

Stap 2: Met de Window Vac trek je zo je raam droog.

Deze Window Vac kun je gebruiken om je ramen mee te wassen, maar bijvoorbeeld ook de muren in de badkamer, toilet, of andere gladde oppervlakten zoals een caravan of auto. Ik vind het zelf echt een handig apparaatje. Zeker als je ramenlappen best een klus vind dan neemt dit apparaatje veel werk uit handen. Het is namelijk op een hele snelle manier gedaan. Het is zeker een apparaat dat ik zou aanraden bij vriendinnen of bij mijn moeder. Ik ben er dus tevreden over! Meer informatie kun je hier vinden.

Hebben jullie ook een hekel aan het wassen van de ramen of vind je het geen vervelende klus? Kennen jullie dit product van Kärcher al? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

34 reacties

  • Joyce
    14 juni 2015

    Ik heb er al vaak mee in mijn handen gestaan en hij lijkt mij zo handig.
    Joyce onlangs geplaatst…Report: Night at the museum 3!My Profile

  • amanda
    14 juni 2015

    Ik vind ramen lappen niet zon erg klusje..xx
    amanda onlangs geplaatst…Waar kan je ons voor wakker maken?My Profile

  • Gwen
    14 juni 2015

    Jaaa! Wij zijn fan. “Gadget” dat mijn man wilde, net als de stoomreiniger ervan voor de laminaatvloer binnen. Ideaal!
    Gwen onlangs geplaatst…Best onhandig soms, geen auto hebbenMy Profile

  • Saskia
    14 juni 2015

    Ik ben er niet gek op maar als ik eenmaal bezig ben vind ik het niet heel erg om te doen. Zelf zou ik er geen speciaal apparaat voor aanschaffen.
    Saskia onlangs geplaatst…Ik ben jaloers!My Profile

  • Mamablogger
    14 juni 2015

    Het lijkt mij heel handig, maar eigenlijk vind ik ramen zemen best leuk dus stiekem doe ik het dan toch graag op de ouderwetse manier. Ik zou het wel heel handig vinden voor bijvoorbeeld de tegels in de badkamer.
    Mamablogger onlangs geplaatst…Winactie| Het Peppa Big muziekdoosje!My Profile

  • Henny
    14 juni 2015

    Klinkt handig. Ik heb een doek van de albert heyn, hiermee maak je met water en evt schoonmaakmiddel ook de ramen goed schoon en bij mij laat het geen strepen achter. Ik ben altijd vlot klaar met deze minder leuke klus.
    Henny onlangs geplaatst…Dromen!My Profile

  • Miranda
    14 juni 2015

    Ik heb een verschrikkelijke hekel aan ramen wassen en dit apparaat is echt mijn beste vriend:)
    We gebruiken hem voor alle gladde oppervlaktes, echt een aanrader om de tegels in de badkamer mee te doen! Of de douchedeuren… Of spiegels… Nou ja alle gladde oppervlaktes;)
    Ik gebruik de ‘spons’ met het schoonmaakmiddel eigenlijk weinig. Ik maak gewoon op mijn eigen manier met eigen schoonmaakmiddel enzo schoon en gebruik dan alleen de ‘trekker’. Ik kan niet meer zonder!
    Miranda onlangs geplaatst…Chocoladebikkels; Tip!My Profile

  • Marion
    14 juni 2015

    Ik was hier wel benieuwd naar. Vraag me alleen af hoe duur hij is, maar ik denk dat ik daar maar niet naar ga kijken. Straks koop ik ‘m nog ook. Ik doe de ramen met glassex en een droge doek. Heel erg makkelijke manier en werkt ook als een trein.
    Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays #45My Profile

  • Lifesabout
    14 juni 2015

    Ik vind het klusje verschrikkelijk…misschien dit toch maar eens aanschaffen haha.
    Lifesabout onlangs geplaatst…Stokbrood met homemade hamburgertjes en mais-salsa.My Profile

  • Sara
    14 juni 2015

    Grappig, ik heb er vaak over gedacht om deze te kopen. Ook voor mijn ouders lijkt het mij handig, want zij hebben net een appartement gekocht met rondom allemaal grote ramen. Vreselijk om schoon te maken, vooral de buitenkant op 13 hoog. Wellicht dat dit helpt..!

  • Kelly
    14 juni 2015

    Deze staat nog hoog op mijn wishlist! Ik vind ramen lappen echt zó vervelend! Stomme strepen enzo, het lukt mij niet om de ramen perfect te lappen.
    Kelly onlangs geplaatst…Favoriete zonnebrand, haarspray & aftersunMy Profile

  • Dita
    14 juni 2015

    Mijn vader en zijn vrouw hebben deze ook. Zijn helemaal enthousiast. Zelf vind ik ramen wassen niet een van de vervelenste klussen dus ik doe het graag op de ouderwetse manier.
    Dita onlangs geplaatst…VT Wonen Celebrate QuotesMy Profile

  • Tamara
    14 juni 2015

    Als ik er zo naar kijk (ik zag het in je vlog), dan vind ik het toch nog wel veel werk. Zelf gebruik ik Hara voor de ramen (en voor veel meer) en dat lijkt nog sneller te gaan en is ook streeploos. Hara is ook goed voor het milieu. Ik heb hier zeker geen aandelen in, haha. Maar misschien is het leuk om hier eens naar te kijken. Vooral ook omdat je er veel meer mee kunt, net als dit ding 😉

  • Tamara
    14 juni 2015

    Hij lijkt me zoo ideaal! Zeker omdat ik hier heeeel vaak de ramen was( dankzij die twee smeerpoetsen! Haha)
    Tamara onlangs geplaatst…En we kregen een…. Dochter!My Profile

  • Cindy
    14 juni 2015

    Mijn moeder heeft hem toevallig laatst gekocht en is er heel tevreden mee. Ik moet hem denk ik maar eens van haar lenen om te proberen.
    Helaas wonen we vier hoog waardoor ik de buitenkant van de ramen niet zelf kan lappen. De binnenkant doe je dan ook vooral voor je eigen geweten…
    Cindy onlangs geplaatst…BloglovinMy Profile

  • Joy
    14 juni 2015

    Het lijkt me een ideaal apparaat. Maar wij hebben maar 2 ramen waarvan we er bij 1 niet eens normaal bij kunnen
    Jammer om hem hiervoor in huis te halen.
    Joy onlangs geplaatst…Schoonmaak Favorieten #2My Profile

  • Kelly Caresse
    14 juni 2015

    Thanks voor de tip! Klinkt als een fijne doek, weet je toevallig hoe die heet?

  • Kelly Caresse
    14 juni 2015

    Ik heb meer goeds over Hara gehoord, ook voor vloermoppen, ga ik eens voor kijken, dankjewel

  • Veronique
    14 juni 2015

    Toevallig heb ik hem vrijdag gekocht. Het is even wennen, maar ben er erg blij mee!

  • Lauriëtte
    14 juni 2015

    Mijn mama heeft laatst dezelfde gekocht en volgens mij is ze er wel blij mee! Maakt het toch een iets minder vervelend klusje! 🙂
    Lauriëtte onlangs geplaatst…JDRF Walk 2015; Van type 1 naar type géénMy Profile

  • Sandra - Beautybysandra
    14 juni 2015

    Ziet er goed uit, lijkt me erg handig!
    Sandra – Beautybysandra onlangs geplaatst…BIG BAZAR: Maybelline & Rimmel LipglossesMy Profile

  • kim
    14 juni 2015

    Ik heb geen hekel aan ramen wassen dus ik zou geen apparaat ervoor aanschaffen.
    Van mijn oma heb ik geleerd om een halve ui mee in het water te doen. Werkt prima hoor, geen strepen of iets dergelijken.

  • diana
    14 juni 2015

    ooh ja daar heb ik zo’n hekel aan. laatste keer heb ik een ramenwasser laten komen :’) nog sneller. alleen iets minder vriendelijk voor de portemonnee.
    diana onlangs geplaatst…Waarom ik hier weg wilMy Profile

  • Malou
    14 juni 2015

    Dit lijkt me heel handig!
    Malou onlangs geplaatst…50 FUN QUESTIONS TAGMy Profile

  • beautifulday4makeup
    14 juni 2015

    Pfff, ik ben eigenlijk niet zo dol op alle huishoudelijke klusjes. Dit lijkt mij wel handig

  • Kim | Kimsbloglife
    14 juni 2015

    Superhandig!
    Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Mijn ervaringen met Sensationail gellakMy Profile

  • Lisanne
    14 juni 2015

    Volgens mij is dat een wonderdoekje. Ik heb er ook een ik gebruik hem voor me ruitjes vAn me douchedeur komen er geen vieze spetters op.
    Lisanne onlangs geplaatst…Granny project XXLMy Profile

  • Inge
    14 juni 2015

    Als er 1 huishoudelijk klusje is dat ik echt graag doe is het ramen kuisen en dweilen ( gewoon alles waar water aan te pas komt). Dus ik doe het graag op de ouderwetse manier!

  • Nathalie
    14 juni 2015

    Wij hebben de gele variant (denk dat de jouwe de nieuwere is) sinds 2 maanden ook in huis. Ik had dus nooit leren ramen wassen dus voor mij is dit echt een uitkomst! Zo kan ik er eindelijk wat van bakken zonder al te veel strepen. Geweldig ding vind ik het.

  • Josan
    15 juni 2015

    Ik vind ramen wassen zo zinloos! Altijd als ik het doe, moet een vogel de dag er na het onder poepen. Mara dit ziet er wel handig uit dus wie weet wil ik het wel eens proberen.
    Josan onlangs geplaatst…9 type moeders op social mediaMy Profile

  • Flowers and Syringes
    15 juni 2015

    Ik heb ook een karcher en vind het eveneens een fantastische uitvinding! Ramen poetsen was nog nooit zo fijn! 🙂
    Flowers and Syringes onlangs geplaatst…Wishlist luxeproductenMy Profile

  • My Creative Life - Marìs
    15 juni 2015

    Lijkt me zo een handig apparaat! Leuk om te lezen dat jij er ook tevreden over bent tijdens het gebruik. Ik denk dat ik hem ook ooit nog eens ga aanschaffen.
    My Creative Life – Marìs onlangs geplaatst…Giftcard van Come Get Fashion gewonnenMy Profile

  • Margriet
    17 juni 2015

    Ik kan prima ramen zemen met een spons en een trekker, maar.. toen ik op mijn vakantiebaantje een Karcher gebruikte, was het ideaaal! 🙂

  • Diana
    21 maart 2016

    Ik wil m ook hahaha

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.