VLOG: Verjaardag Lana & Een stapje terug…

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse Vlog. In deze vlog vieren we de 7e verjaardag van onze oudste dochter Lana, zowel haar kinderfeestje bij Monkeytown, het Corona Proof trakteren maar ook haar feestje, de voorbereidingen vooraf etc, we maakten er toch iets heel leuks van. Daarnaast deel ik dat ik even een stapje terug doe omdat het me allemaal wat veel wordt met alle dingen die momenteel spelen en ik deel hier oprecht mijn zorgen over. Ook krijg ik gezellig bezoek van Kimberly en heeft zij een toffe verrassing en meer. Kijk je gezellig met ons mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

0 reacties

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Ik heb iets leuks voor je!

   

  Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
  dit veld niet invullen s.v.p.