VLOG: Boodschappen meevaller! & Afgevallen

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse Vlog. In deze vlog deel ik dat ik mezelf echt overtroffen heb qua budget boodschappen doen! Ik doe dit namelijk voor minder dan €60 boodschappen, hoe knap! We hebben een gezellig weekend met leuke etentjes en gezelligheid, deel ik wat nieuwe outfits die ik heb en valt het me op dat ik (onbedoeld) wat ben afgevallen, en deel ik vooral een huiselijk kijkje in ons leven waarin we genieten van rustige dagen in en rondom ons huis. Kijk je gezellig met ons mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

1 reactie

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.