Wat gezellig dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse Vlog! In deze vlog ga ik iets heel spannends doen, ik ga namelijk een danswedstrijd doen met mijn dansgroep. Ik heb me in tijden niet zo zenuwachtig gevoelt. Verder delen we de truc die wij doen als de kinderen niet willen eten en papa is werken ;). Ik deel over mijn strijd met de ochtendspits en hoe ik me daar de avond ervoor op voorbereid, ik heb een heerlijk ochtendje #selfcare en de grootste lol met mijn schoonmoeder in de auto ;). Kijk je gezellig mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

2 gedachten over “VLOG: Uit de comfort zone..”

  1. Dat tentje in de slaapkamer, je hebt groot gelijk. Kind blij, moeder blij toch? Goede uitvinding dat FaceTimen als één van de kindjes niet lekker slaapt haha. Vorig jaar heb ik mijn moeder ook voor het eerst mee door de McDrive genomen, super grappig. Die vond het ook gedoe haha.
    Femke onlangs geplaatst…Maya 6 maanden ♡My Profile

  2. leuke video weer kel en tuurlijk is dat eng haha maar wel gaaf 😀 en ja eens met je kids alleen weg moet een eerste keer zijn toch :D. bij mij brak het zweet altijd uit als ik alleen met de meiden weg ging haha

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.