Het eeuwige schuldgevoel van een moeder en die zoektocht naar de ideale werk/prive balans. Welke mama kent deze struggles niet? Vandaag deel ik een hele eerlijke en gezellige kletsvideo samen met Delia, bekend van Delia Skin Master en haar salon Delia Skin Clinic. Zij is zwanger van haar derde zoontje, runt haar eigen salon, is actief vlogger en op social media en zo kan ik nog wel wat taken opnoemen. Samen hebben we het over die zoektocht naar balans, het zijn van werkende moeder, de struggles in het moederschap en een dipje wat we beiden momenteel erkennen. Ik denk enorm herkenbaar en waardevol voor veel mama’s en daarom echt een video die je niet wil missen.

Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

1 gedachte over “Schuldgevoel als moeder en de werk/prive balans met Delia skin master”

  1. ik heb dat nooit gehad eerlijk gezegd maar dat komt denk ik ook omdat wij de bedrijven ook vanuit huis runnen en ik toen ze nog klein waren alleen wat voor de zaak deed als hun sliepen en of savonds

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.