Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse Vlog. In deze vlog ontvangen wij weer een workaway in ons huis, een lieve vrouw die ons de komende tijd gaat helpen met de kids en in het huis, ze heeft lang gewerkt in onder andere Nepal en de reden van haar komst leg ik uit in deze vlog, wij vinden het een heel leuk uitwisselingsproject. In deze vlog gaan we de kerstboom opzetten, hebben we sinds tijden weer eens een heel leuk etentje, laat ik je zien wat ik zoal allemaal kook en meer gezelligheid van ons gezin. kijk je gezellig met ons mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.