6a6b48de-6e77-4492-8536-a7d7f0bc29b0_zps8a12c83b

Vandaag verwachten jullie natuurlijk de vlog van de summer high tea! Helaas was het niet mogelijk om met vieren bij elkaar te komen om de high tea te filmen. Dit kwam omdat ik qua gezondheid helemaal niet fit ben en ik het daarom helaas moest afzeggen. We hebben daarom afgesproken een andere keer met vieren af te spreken voor een gezellige high tea elders in het land. Dan gaan we natuurlijk vloggen! Vandaag heb ik als alternatief een vlog die ik vrijdag filmde. Die dag voelde ik me iets fitter. Ik nam een primark shoplog op, ik had een gezellige lunch afspraak met Nienke. Dat was heel gezellig! Nienke helpt me sinds kort mee met teksten op mijn site om te werken aan mijn spelling. Daar ben ik heel dankbaar voor want zo leer ik mijn teksten verbeteren en minder slordige spellingsfouten te maken.  Spelling is echt mijn zwakke plek op de blog. Het was echt een hele gezellige middag met Nienke en Lana. Die avond hebben we lekker frietjes gegeten en kwam Irma langs. Hoe de dag er verder uit ziet laat ik jullie zien in de vlog.


Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal 

Wat vonden jullie van mijn vlog? En vonden jullie het ook zo leuk en lief dat Yannick ook zo leuk op de camera kwam?

Ps. Jullie hebben toch niet stiekem zitten kijken of ik het beeld van Yannick in onderbroek er per ongeluk niet had uitgeknipt? haha. Laat jullie reacties achter in de comments.

Veel liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

22 gedachten over “Vlog : Lunch afspraak Bagels&beans, filmen, friet en gezelligheid”

 1. Hahaha je vriend kwam echt een milliseconde in beeld of zo, super grappig. Volgens mij vind hij het niet heel leuk om in beeld te komen? Bij het friet eten keek hij niet zo heel blij haha. De lunch zag er heel gezellig en lekker uit, ik heb nog nooit bij Bagels & Beans gegeten maar zou het toch wel eens willen doen!
  Milou onlangs geplaatst…Random favouritesMy Profile

 2. Balen dat jullie high tea niet door kon gaan, maar ja, je gezondheid gaat voor! Superleuke vlog weer! En oh, dat je op station db staat te wachten op de bus roept herinneringen op hihi… heb daar zoooo vaak gestaan 😉
  Geertje onlangs geplaatst…Plog: 24 mei 2014My Profile

 3. beautyinsideandoutNL

  Leuke vlog, maar wat vervelend dat je je steeds nog niet fit voelt.

 4. Onlangs heb ik ook per ongeluk een keer een fout groentesapje gehad. Brrrrggggh! Wat was dat vies! Met spinazie en komkommer en rettich. Brrr, krijg nog kippenvel nu! Maar leuke vlog weer! Krijg spontaan zin in frietjes. Om 9.30 uur in de ochtend….
  Marion onlangs geplaatst…Eerlijk(er), biologisch en dierproefvrijMy Profile

 5. Leuke vlog! En ben benieuwd naar de sapjes, ze hebben in ieder geval alle kleuren van de regenboog. Jammer dat de high tea niet door kon gaan maar daar kan niemand wat aan doen, komt vast goed!
  Susanne onlangs geplaatst…Recept: PindarotsjesMy Profile

 6. Nou ik zag een glimp van Yannick hoor! 😉
  Ik heb overigens echt maar 1x bij bagels en beans gegeten.. pfff als ik dat zo zie wil ik er echt wel heen.. Wellicht een idee voor onze “koffie-date” 😉
  Ohja gewoon zelf water met munt en citroen maken is echt zo lekker! Ik drink zo veel meer en beter, echt een uitkomst! Wil namelijk ook af van de frisdrank!

  Vind je vriend trouwens echt hilarisch 😛
  Nicole onlangs geplaatst…Recept: pasta a la schoonzusjeMy Profile

 7. Pingback: Kelly Caresse | Diary donderdag : Vooral veel lekker eten! - Kelly Caresse

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.