Diary donderdag : Vooral veel lekker eten!

29 mei 2014

diary d

Ik geef jullie vandaag weer een kijkje in mijn week door middel van foto’s. Ik heb weer veel foto’s gemaakt met mijn compacte camera om jullie te laten zien. Het was een gezellige week met leuke afspraakjes met lieve mensen. Zo sprak ik vrijdag af met Nienke die de spelling op mijn site mee in de gaten houdt. We gingen gezellig lunchen zoals jullie in de vlog van dinsdag konden zien. In de avond kwam Irma langs. We zouden eigenlijk naar de bioscoop gaan maar ik was helaas te moe en daarom besloten we het thuis gezellig te maken. Verder ging ik deze week met vriendlief uit eten, had ik weer een training bij de fysiotherapeut en heb ik aan mijn blog gewerkt. Benieuwd naar de foto’s? Klik dan op lees meer.

Vrijdag sprak ik af met Nienke in de stad, het was heel mooi weer dus droeg ik mijn nieuwe maxi rok. Lieve Lana mocht ook een rokje aan dus het was rokjesdag voor ons! Is dit rokje van Lana niet super schattig?!

De lunch bij bagels en beans die jullie ook in de vlog konden zien! We namen heerlijke bagel tapas, ik dronk een cappuccino en een gemengd fruit sapje. Het was heel erg gezellig! Lana mocht ook lekker mee snoepen van mijn gemengd fruit sapje.

In de avond deed ik met Irma een hilarische green smoothie challenge waar jullie morgen een filmpje van online kunnen zien. Yannick was de camera man en deed heel erg leuk mee, to be continued!

Irma en ik na het opnemen van het filmpje!

Afgelopen zaterdag waren mijn vriend en ik 4 jaar samen. Dit moesten we natuurlijk gaan vieren. Yannick heeft me ontzettend verrast. Eerst zorgde hij namelijk voor een heerlijk ontbijtje met mijn favoriete hapjes en daarna kreeg ik leuke cadeaus. Door middel van een puzzel tocht met vragen in envelopjes in ons huis mocht ik mijn cadeautjes gaan ‘verdienen’. Hierin stonden allerlei vragen in met thema’s van dingen die we de afgelopen 4 jaar hebben meegemaakt. Zo waren er vragen over ons werk, vakanties, grappige gebeurtenissen enzovoorts. Ik kreeg onder andere de luxe bonbons die je  hierboven op de foto ziet,  een kookwekker, een hoeslaken en nog wat meer leuke cadeautjes. Wat ben ik toch blij met mijn lieverd!

Zondagavond gingen we lekker samen uit eten bij ‘t Zusje. Dit is een heerlijk tapas restaurant. De selfie die je hierboven ziet maakte ik onderweg in de auto. Ik had er heel veel zin in!

Mmm, Yannick smulde er ook van!

Een avondje weg betekend helaas voor mij ook dat ik de dag erna heel rustig aan moet doen. Maandag was daarom een rustdag. Ik moest wel naar de tandarts maar verder heb ik weinig gedaan.

Dinsdag dook ik de keuken in voor een heel erg lekker (en gezond!) receptje die jullie binnenkort op de blog zien verschijnen. Ik vind het heerlijk om voor de blog in de keuken te staan en te experimenteren met nieuwe recepten.

Toen Lana dinsdag haar middagdutje deed kroop ik op de bank met een kopje thee en een magazine.

Ik ontving mijn eerste paar Birkenstocks van de webshop Ziengs inclusief een super toffe beachbag met de Grazia erin en een zomers nagellakje. Ik ben echt heel erg blij met mijn eerste ‘birkies’ en de kleur past helemaal bij mij. Ik kan jullie alvast verklappen dat er een hele leuke winactie online gaat komen!

foto 1-3

In de avond had ik een afspraak bij de fysiotherapeut waar ik werk aan mijn kracht en conditie om zo lichamelijk wat fitter te kunnen worden.

In de avond genoot ik van stukjes komkommer als frisse avondsnack!

Lekker ontbijten met Lana. Van Brinta zijn we overgestapt op havermoutpap voor Lana. Ze kan inmiddels wat grotere stukjes in haar papje eten. Nu eten we dus voortaan allebei havermout als ontbijt. Ze vind het echt heel erg lekker en ze is soms best ongeduldig tijdens het eten, zo schattig! Fijn dat ze er zo van geniet en ik geniet er dan natuurlijk ook van!

Na het ontbijt breng ik Lana meestal naar bed zodat ze haar ochtendslaapje kan pakken en dan heb ik mooi tijd om even aan het werk te gaan voor de blog.

In de middag ging ik met een vriendinnetje naar de stad, we kletsten bij en gingen lunchen bij Bagels en Beans, want daar ben ik echt dol op en Marleen toevallig ook! Lana ging natuurlijk gezellig mee in de kinderwagen.

Mmm lunch time! We namen de bagel tapas waarbij je allemaal kleine stukjes bagel eet die je besmeert met lekkere smeerseltjes zoals humus, creamcheese, avocado, tonijnsalade, parmaham, tapenade en zongedroogde tomaatjes. Ik dronk er een cappuccino bij en we namen allebei een energie drankje van bananensap, bananensap, yoghurt, moerbeien en chia zaadjes. Lana vond het wel heel interessant dus voor haar bestelde ik een banaan/aardbei sapje die ik haar met een lepeltje gaf. Super leuk, voor Lana hadden ze een kinderstoeltje dus ze kon er echt bij zitten.

Wat vonden jullie van de diary van deze week? En hoe is jullie week geweest? Jammer dat de zon verdwenen was vond ik. Ik heb weer zin om lekker buiten in de tuin te kunnen eten en in de zon te liggen.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

  Volg mij via Bloglovin' , Twitter , Instagram of Facebook of Youtube. 
Door Anoeska op 29 mei 2014 05:36

Leuke foto’s, die tapas bij Bagels & Beans ziet er heerlijk uit!
Anoeska onlangs geplaatst…LUSH ZOMER 2014My Profile

[antwoorden]


Door saskia op 29 mei 2014 06:18

Ziet er ontzettend gezellig uit allemaal. Wat een leuke birkenstocks met dat mintgroen! En bagels en beans wil ik ook nog een keer naartoe, ziet er altijd zo leuk uit!
saskia onlangs geplaatst…Wat is jouw beautygeheim? #3My Profile

[antwoorden]


Door Tessa op 29 mei 2014 06:45

Ik ben heel benieuwd naar je receptje! Wat een lekkere lunches allemaal en je kindje blijft echt een schatje!
Liefs, Tessa

[antwoorden]


Door Petra op 29 mei 2014 06:53

Gezellige week! En wat ontzettend leuk dat je vriend zoveel moeite heeft gedaan om jullie 4-jarig samen zijn te vieren.
Petra onlangs geplaatst…Mijn favoriete blogs #1My Profile

[antwoorden]


Door Manon op 29 mei 2014 06:54

Leuke diary! Ik wil ook weer eens bij bagels&beans lunchen, pas één keer gedaan en dat was overheerlijk!
Manon onlangs geplaatst…Lekker tussendoortje: dadels!My Profile

[antwoorden]


Door Jess op 29 mei 2014 06:57

Dat rokje van Lana met die blote beentjes eronder is superlief. Leuke diary verder. Al dat eten ziet er goed uit. Hopelijk ben je snel minder vermoeid.
Jess onlangs geplaatst…Sam 21 maandenMy Profile

[antwoorden]


Door beautyinsideandoutNL op 29 mei 2014 07:00

Die bagels tapas ziet er erg goed uit! En inderdaad een schattig rokje van Lana;)

[antwoorden]


Door Bente op 29 mei 2014 07:09

Ziet er uit als een fijne week ! 🙂
Bente onlangs geplaatst…Leuk!My Profile

[antwoorden]


Door Martina op 29 mei 2014 07:12

Ik vind het altijd heerlijk om bij bagels&beans te eten!
Martina onlangs geplaatst…29 Mei 2014 – Eerste keer?!?!?!My Profile

[antwoorden]


Door Suuz op 29 mei 2014 07:22

Leuk dagboek! Aaaah bekend jasje 😉 die lichtblauwe! Je zag hem vast op mijn instagram afgelopen week ook al voorbij komen! Hij is leuk he!! Ooh wat een lekkere dingen ook weer vooral die bij nagels and beans! En nog gefeliciteerd met jullie 4 jaar!

[antwoorden]


Door Vanessa op 29 mei 2014 07:26

Leuk om te zien. Gefeliciteerd met jullie 4 jaar!
Vanessa onlangs geplaatst…Sleek I-Divine Pallet StormMy Profile

[antwoorden]


Door Manon op 29 mei 2014 07:34

Wat een gezelligheid en oooh Bagels en Beans ♥ Heerlijk! En wat heb je toch een lieve vriend die zo lief voor je is! Zuinig op zijn 😉
Manon onlangs geplaatst…Disney – liefde of haat?My Profile

[antwoorden]


Door Dita op 29 mei 2014 08:00

Wat een leuke foto’s! Die tapas bij bagels en beans lijkt me heerlijk!
Dita onlangs geplaatst…Ebay aankopen #2My Profile

[antwoorden]


Door Marion op 29 mei 2014 08:33

Wat zijn jullie toch een lief gezinnetje! Echt! Leuk weer al die foto’s! Vooral al die lekkere hapjes… Genieten!
Marion onlangs geplaatst…Maandag weer werken!My Profile

[antwoorden]


Door Susanne op 29 mei 2014 08:36

Oeeeh die bagel tapas ziet er lekker uit! Ga ik de volgende keer ook maar eens proberen denk ik. En wat lief van je vriend dat hij er een soort van speurtocht van heeft gemaakt. Romanticus haha!
Susanne onlangs geplaatst…TIP: Billy’s Farm Gevulde RozijnenkoekjesMy Profile

[antwoorden]


Door Miranda op 29 mei 2014 08:46

Leuke foto’s! Lieve cadeautjes kreeg je van Yannick:)
En bagels en beans mmmm
Miranda onlangs geplaatst…The nom nom nom TagMy Profile

[antwoorden]


Door Beautydagboek op 29 mei 2014 09:14

Bagels & Beans is altijd goed! Leuke kleur Birkenstocks, echt een zomerkleurtje.
Beautydagboek onlangs geplaatst…Tag | My first timeMy Profile

[antwoorden]


Door Cisca op 29 mei 2014 09:23

Leuke foto’s! Waar is jouw maxi rok van?

[antwoorden]


Door Bibian op 29 mei 2014 09:32

Aahh je kan me wakker maken voor bagels&beans mmm. En je hebt zeker een lieve vriend, bofkont <3
Bibian onlangs geplaatst…Disney – liefde of haat?My Profile

[antwoorden]


Door Fonghwa op 29 mei 2014 09:46

Wat leuk al die exclusieve foto’s! Ik krijg nu ook trek in Bagels and Beans!

[antwoorden]


Door alexa op 29 mei 2014 10:01

wat een leuke foto’s en wat is lana alweer groot zeg!
alexa onlangs geplaatst…8 tips om beter te bloggenMy Profile

[antwoorden]


Door Eline op 29 mei 2014 10:24

mmm ik krijg honger 🙂

[antwoorden]


Door Miranda op 29 mei 2014 10:29

Wat een heerlijke dingen zie ik toch telkens bij je voorbij komen.
Miranda onlangs geplaatst…Kinderboeken: De Smoezels maken er een potje van.My Profile

[antwoorden]


Door Meike op 29 mei 2014 10:30

Leuke diary! Die bagel tapas lijken me heeeerlijk 🙂
Meike onlangs geplaatst…Shoplog Primark Eindhoven mei 2014My Profile

[antwoorden]


Door Lilly op 29 mei 2014 10:45

Wat doe je toch altijd leuke broekjes aan bij Lana Kelly, zo leuk, ze ziet er elke keer weer vrolijk uit, en jij ook, twee dames met leuke kleuren aan 🙂

[antwoorden]


Door Myrna op 29 mei 2014 11:36

Wat een leuke foto’s weer, heerlijk al dat lekkere eten!
Myrna onlangs geplaatst…China Glaze – You Drive Me CoconutsMy Profile

[antwoorden]


Door Marije - BakingBeautyNL op 29 mei 2014 11:56

Wat een super lieve outfitjes heeft kleine Lana toch altijd aan. En wat is je vriend toch een romanticus!
Marije – BakingBeautyNL onlangs geplaatst…TBT: populair hoofdgerecht en dessert van FebruariMy Profile

[antwoorden]


Door Cindy op 29 mei 2014 13:48

Wat een heerlijke foto’s! ‘t Zusje schijnt goed te zijn inderdaad, nu wil ik er ook een keer heen! En Bagels & Beans is altijd goed
Cindy onlangs geplaatst…Fotoverslag: Dagje RotterdamMy Profile

[antwoorden]


Door sonja op 29 mei 2014 14:11

Hmmm ziet er heerlijk uit! Ik heb op dit moment gigantische snacktrek, niet goed voor me al die heerlijkheid!
sonja onlangs geplaatst…Winactie; jouw meest grappige, gênante, irritante of heerlijke verhaal over zwangeren: Plaats ze!My Profile

[antwoorden]


Door Jorien op 29 mei 2014 17:36

Ik krijg echt trek van jouw blog, heerlijk! <3 <3
Jorien onlangs geplaatst…Chocolade Cake Met Chocolade FudgeMy Profile

[antwoorden]


Door Tamara op 29 mei 2014 21:17

Lekker veel gezellige eetuitjes!
Tamara onlangs geplaatst…Laatste ‘verstand’ ook kwijtMy Profile

[antwoorden]


Door Nicole op 30 mei 2014 04:08

Wat een leuke foto’s weer!
Dat rokje van lana is echt super..
Nicole onlangs geplaatst…Hoe creëer je orde in de chaos: 9 tips!My Profile

[antwoorden]


CommentLuv badge