VLOG : Geheugenverlies gaat niet meer weg

Wat gezellig dat je kijkt naar een nieuwe vlog! In deze vlog laat mijn brein me nogal in de steek, alsof dat zwangerschapsbrein maar niet meer weggaat. Herkennen jullie dit? Ik deel weer een kijkje in mijn dagelijkse chaos als mama van drie meiden, ik maak lekkere gerechten in de keuken, ga wandelen in de bossen met Aimy, deel mijn haarstruggles en meer. Kijk je met ons mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig met ons mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de vlog te zien!

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

2 gedachten over “VLOG : Geheugenverlies gaat niet meer weg”

  1. herkenbaar en hier nooit meer goed gekomen met het geheugen haha, en nee is geen gein helaas. moet tig keer alles opschrijven en mensen moeten dingen blijven herhalen want anders….word het niks 😉 en haar issues och meis is een spoedcursus dan niks voor je een keer? je bent er altijd zo lekker mee bezig hihi fijje dag weer lieffie <3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.